abi bu yönetimi savunduğum yok dediğin gibi intikam hırsıyla geldiler bir şey yapabildikleri de yok.
didik didik arasanda bulamazsın bazı şeyleri, kanuna uygun ahlaka tersse ne olabilir ki. örnek şirkete araba alınacak getir götür için ort seviye araç 1 milyona da alabilirsin onun yerine gidip 10 milyonluk spor araba alsan ne olacak. faturası varsa kanuna ters değil.
avukatlık ücreti ile alakalı tekrar söyliyim seçenekler içinde tabiki de Beşiktaşlı olan ağır basar ama o paralar çok ütopik sen ne yazsan da ne desende o paraların çok olduğunu değiştirmiyecek.
sadece ben değil başka arkadaşlar da birşeyler yazdı oyuncu ücretleri, menajer ağırlaması, otoparkı cartu curtu. kimseyi suçlamıyorum ama bana masun gelmiyor bu işler. evet uzun boyluydu evet diksiyonu hitabeti iyiydi ama bu özelikleri yaptıklarını inceleme ve eleştirmemi elimden alamaz. sponsorluk ve oyuncu satış konusunda başarılıydı. ama transfer son güne yetişirdi, kampı kaçırırdı ligin ilk haftaları elimizden kayar ligin sonuna kadar yarışın içinde olurduk ama malesef ligin ilk haftaları kaçırdığımız puanlar yüzünden şampiyon olamadık. hocanın istediği tarzda değil kafasına göre oyuncu alırdı, şampiyon olduktan sonraki kadroları koruyamadı sıfırdan başlayıp hocanın tekrar pasta yapmasını isterdi. nedense maaşlar ödenmedi takım huzuru bozuldu. bir ara yöneticiler de maaş almalı diyordu sonra çok fazla tepki topladı ardından eleştirdiğimiz konular çıkmaya başladı. ben insanım illaki eleştircem sorgulıcam. herkes birbirinden farklı akla ve mantığa sahip. FO başkanlığındaki son dönemler benim mantığıma da yatmıyor aklım da almıyor.
bu tarz davalar meblağ üzerinden yüzde ile yapılır.boşanma davası değil ki?davaların toplamdaki yekünü ne tutuyor ona bakmak lazım.adam kendi hakkına düşen miktardan feragat etmiş ortağı kendi hakkını almış.ölümünün arkasında kimler var acaba merhumun?fo yönetimi gittikten sonra bu yönetime cevap veren birtek o vardı.
Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili görülen 20 sanıklı davanın son duruşmasında Alaattin Çakıcı’nın da ismi geçti. Sanık Serkan Dakman’ın avukatı Engin Çelebi, Mahmutyazıcıoğlu’nun abisi Celal Mahmutyazıcıoğlu’na maktulün Alaattin Çakıcı’yla ilişkisini sordu. Bunun üzerine abi Mahmutyazıcıoğlu, “Eski tanışırlar, ilk müvekkilidir. Her gün cezaevine gider, gelirdi” dedi. Ardından tekrar söz alan Celal Mahmutyazıcıoğlu, “Şafak’ın Alaattin Çakıcı’dan güç aldığını mı söylüyorsunuz?” demesi üzerine avukat Çelebi, “Bu hayat tarzından beslendiğini söylüyorum. Siz aynı varsayımlarla buradaki kişileri itham ediyorsunuz” diye karşılık verdi.
ASIL KONU BEŞİKTAŞ DEĞİL
Bunun üzerine Alaattin Çakıcı, sosyal medyadan açıklama yaptı. Açıklamada, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ilk avukatı olduğunu ancak 17 yıldır görüşmediğini belirtti. Son olarak ölümünden 3 ay önce görüştüğünü duyuran Çakıcı, “Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi beni arayarak ‘abi bu Şafak’ın kulüple arasında problemler var ve senin adını kullanıyor’ dedi. Ben de kendisine, kulübe zarar vermişse ben onun değil, oğlumun bile arkasında durmam, dedim. Kendisi ile ilişkimi kestim” dediğini belirtti. Açıklamanın devamında ise geçmişin hatırına cenazesine çiçek gönderdiğini yazdı. Sanık avukatı Engin Çelebi’ye de cevap veren Çakıcı, “Şafak akrabam olsa, dostluğumu bitirmesem bu ülkede kim olursa olsun beni öldürmeden Azrail’in dışında ona kimse dokunamazdı. Bu sözüm Türkiye’de herkes için geçerlidir” dedi.
Böylede bir haber var.anç ile arası limoniymiş mafyay şikayet etmiş