2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991436 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bu soruyu ortaya sormalısın. Bu forumda Saiss yüzünden Şenol Güneş'i suçlayanınız var mı diye sormalısın. Ben gammaz falan değilim çıkıp da şunlar şunlar dedi diye yazacak değilim. Bu Saiss karaktersizi için Hoca'yı suçlayanlar da neden suçladıklarını yazarlar.
olabilir bu bir yorumdur her insan fikrini söyler ama herkese hitap ederek konuşunca bütün forum aynı davranıyor gibi oluyor bir suçu ifşa edersen gammazlamış olursun şenol güneşi eleştirmek suç değilki kimse sevmek zorunda değil bende sevmiyorum iyi yaptığı iş olursa taktir ederim körü olanı eleştiririm tv ye çıkıp talisca ile görüştüm gelmek istiyor diye açıklama yaparsan eleştiririm tabiki yaptığı iş beşiktaşa transfer yasağı getirir bu ciddi bir durum orda oturuyorsan ağzına sahip olacaksın

Onur Küçük

• Ziyaretçi

olabilir bu bir yorumdur her insan fikrini söyler ama herkese hitap ederek konuşunca bütün forum aynı davranıyor gibi oluyor bir suçu ifşa edersen gammazlamış olursun şenol güneşi eleştirmek suç değilki kimse sevmek zorunda değil bende sevmiyorum iyi yaptığı iş olursa taktir ederim körü olanı eleştiririm tv ye çıkıp talisca ile görüştüm gelmek istiyor diye açıklama yaparsan eleştiririm tabiki yaptığı iş beşiktaşa transfer yasağı getirir bu ciddi bir durum orda oturuyorsan ağzına sahip olacaksın
Sorun eleştirmek değil olmayan bir şeyi olmuş gibi gösterip suçlamak karşındakini. Talisca konusunda eleştirebilirsin ve bence de haklı olduğun noktalar var. Talisca insanları kullanmayı seven karakteri oturmamış bir şahsiyet ve Hoca'nın boşluğuna geldi ama bu tuzağa da düşmemeliydi.

Çevrimiçi murat

abi bir ay önceki mesaja cevap yazınca şaşırdım. öncelikle Allah taksiratını affetsin. ben o konuları bilmiyorum. aslında yazdıklarımla bağdaştıramadım da.
senin yazdıkların biraz tehlikeli sular gibi geldi bana
gazeteler çıkan haber bu herhangi bir yalanlama da yok.Beşiktaşın 5 juruşunun hesabını yapıyoruz filan hikaye.kişisel ihtiraslarını beşiktaş üzerinden yapmasınlr.o dönem yönetim içinde 2 ayrı grup vardı o nedenle bu duruma düştük insanları horsız diye yaftaladılar.dönen tekere çomak soktular.bBeşijtaş başarısız olsun da başa geçelim diye de bir çalışma  içinde olmuş olabilirler diye düşünüyorum.Belki de anç haklıydı kulübü temizlemeye çalışıyordu o da olabilir ama yönetim iki ayrı telden çaldığı için bu duruma düştük.

Çevrimiçi yaço58

🎙️ @sercan_dikme: Jean Onana'yı İtalya ve İspanya'dan isteyenler var. Beşiktaş yönetiminin de Onana süre almadan kadroda duracağına, Onana'yı satıp zararın neresinden dönersek kardır düşüncesinde olduğunu duydum. Süre alması bu saatten sonra zor.

Futbol aklımıza bakın ne desem bilemedim yönetimin para yok diye bir bahanesi olamaz bundan sonra 2 transfer sağlam by camiaya borçlular

Çevrimiçi tolga1903

🎙️ @sercan_dikme: Jean Onana'yı İtalya ve İspanya'dan isteyenler var. Beşiktaş yönetiminin de Onana süre almadan kadroda duracağına, Onana'yı satıp zararın neresinden dönersek kardır düşüncesinde olduğunu duydum. Süre alması bu saatten sonra zor.

Futbol aklımıza bakın ne desem bilemedim yönetimin para yok diye bir bahanesi olamaz bundan sonra 2 transfer sağlam by camiaya borçlular

Yahu 2 maçta mı anlamışlar süre bulamayacağını? Demek ki şenol güneş söyledi ben bunu oynatmam diye. Niye aldırıyorsun o zaman? Sana rağmen alındı ise niye ifşa etmiyorsun bunu yapanları niye susuyorsun "almazsak kızacaktınız" gibi saçma sapan açıklamalar yapıyorsun?

Çevrimiçi tolga1903

Muleka gibi bir futbol fukarasının gitmesini istemeyen umut meraş için kalmasını istiyorum iyi futbolcu diyen şenol güneş klaassen'i yetersiz buluyormuş. Fıkra bu kadardı.

Çevrimdışı levitate

@sercan_dikme: Jean Onana'yı İtalya ve İspanya'dan isteyenler var. Beşiktaş yönetiminin de Onana süre almadan kadroda duracağına, Onana'yı satıp zararın neresinden dönersek kardır düşüncesinde olduğunu duydum. Süre alması bu saatten sonra zor.

e niye aldılar o zaman? bir de millet kabullensin diye hoca istiyor temalı haberler çıkardılar, yazık günah
bipbipbupbup

Onur Küçük

• Ziyaretçi

e niye aldılar o zaman? bir de millet kabullensin diye hoca istiyor temalı haberler çıkardılar, yazık günah
Hoca'nın işi gücü yok Sercan Dikme'ye açıklama yapacaktı. Klassen için de kim Türkiye'ye getirecek menajerliğini kim yapacak orada bir pürüz çıkmış, gs lisesinden çıkma bir menajer değil anlaşılan. Hoca çıkıp yok yetersiz istemem demiş. Hoca çıkar kameralar önünde söyler onun ağzından duyarız sesimi çıkarmam . İtiraz eden de eder mesele değil ama bu işler iyice mide bulandırmaya başladı. Bir futbolcu ismi çıkar yok Hoca istiyorum demiş yok yetersiz istemem demiş. Gelenlere bakıyorum menajerliğini yapanlar gs lisesinden çıkma Ceyhun'un arkadaşları çıkıyor.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2023, 20:10:10 Onur Küçük ]

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol hoca böyle güçlü fizikli oyuncuları sever. Bu nedenle ilk geldiği hafta ben umutluydum bu adamdan. Aradığımız tarzda adam mıdır bu tartışılır ama bu adamı orta sahaya fizik gücü katar diye aldık. Önündeki topa 4-5 mt geriden gedson yetişiyor. Adam 35 lik ihtiyar gibi sahada. Colley-Amartey ile 3lü oldukları zaman saatli bomba oluyorlar :)

Verdiğimiz parayı alamıyorsak oynatma garantili bir takıma kiralamak en mantıklısı.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Hoca'nın işi gücü yok Sercan Dikme'ye açıklama yapacaktı. Klassen'i kim Türkiye'ye getirecek menajerliğini kim yapacak orada bir pürüz çıkmış anlaşılan gs lisesinden çıkma bir menajer değil anlaşılan.
Bunlarda herşeyi hocadan biliyor ağabey :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bunlarda herşeyi hocadan biliyor ağabey :)

Tamam Hoca istemeyebilir . Ama çıkar söyler ağzından duyarız ondan sonra gömmek isteyen gömsün. Bana mı mantıksız geliyor Hoca muhabire diyecek 'Ben şu X futbolcuyu yetersiz buldum şunu yeterli buldum' diye.

Çevrimiçi yaço58

Sercan’a göre Ramos ile yıllık 13 e anlaşmışız 2 yıllık böyle bir para yok gerçekten stopere yıllık 13 dalga mı geçiyorsunuz bildiğiniz bu sene takımı sabote ediyorlar

Çevrimiçi Necmi

Sorun eleştirmek değil olmayan bir şeyi olmuş gibi gösterip suçlamak karşındakini. Talisca konusunda eleştirebilirsin ve bence de haklı olduğun noktalar var. Talisca insanları kullanmayı seven karakteri oturmamış bir şahsiyet ve Hoca'nın boşluğuna geldi ama bu tuzağa da düşmemeliydi.
evet işde anlaşmak bu kadar basit yanlışa yanlış diyebilmek lazım bunu dediğinde savunduğun hocaya helak düşürmüş olmazsın insanlar hata yapar yapmayan insan yoktur önemli olan yapılan hatanın yıkıcı olmaması ve sürekli tekrarlanmaması şenol güneş tecrübesinde bir hocanın asla yapmaması gereken birşeydi daha söylediği anda buraya yazmıştım ne söylüyor bu diye

Çevrimiçi Samet Demir

Tamam Hoca istemeyebilir . Ama çıkar söyler ağzından duyarız ondan sonra gömmek isteyen gömsün. Bana mı mantıksız geliyor Hoca muhabire diyecek 'Ben şu X futbolcuyu yetersiz buldum şunu yeterli buldum' diye.
Abi hoca tabikide muhabire söylemiyor ama yöneticiye söyler yönetici de muhabire sızdırır. Özellikle bu yönetim muhabirlere karşı bülbül gibi şakıyor. Hatta ANÇ'nin görüntülü transfer konuşması bile sızmıştı bir ara.

Çevrimiçi Necmi

Hoca'nın işi gücü yok Sercan Dikme'ye açıklama yapacaktı. Klassen için de kim Türkiye'ye getirecek menajerliğini kim yapacak orada bir pürüz çıkmış, gs lisesinden çıkma bir menajer değil anlaşılan. Hoca çıkıp yok yetersiz istemem demiş. Hoca çıkar kameralar önünde söyler onun ağzından duyarız sesimi çıkarmam . İtiraz eden de eder mesele değil ama bu işler iyice mide bulandırmaya başladı. Bir futbolcu ismi çıkar yok Hoca istiyorum demiş yok yetersiz istemem demiş. Gelenlere bakıyorum menajerliğini yapanlar gs lisesinden çıkma Ceyhun'un arkadaşları çıkıyor.
tepkileri soğutmak için ck sızdırmıştır hoca defalarca sıcak olmadığını söylemedimi zaten

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Abi hoca tabikide muhabire söylemiyor ama yöneticiye söyler yönetici de muhabire sızdırır. Özellikle bu yönetim muhabirlere karşı bülbül gibi şakıyor. Hatta ANÇ'nin görüntülü transfer konuşması bile sızmıştı bir ara.

İşte sorun da burada. Biz Hoca'nın ağzından değil 2. 3. ağızlardan duyuyoruz. Hoca böyle demiş. Nereden biliyorsun? Yöneticiye demiş. Yönetici de muhabire demiş.  Bunlar çok saçma amatörce yanlış işler.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

tepkileri soğutmak için ck sızdırmıştır hoca defalarca sıcak olmadığını söylemedimi zaten
Sorunlu bir adamı bulup getirsinler, imza parası ile yüksek maaş da versinler. Şenol istedi deyip keyiflerine baksınlar.

Çevrimiçi Samet Demir

İşte sorun da burada. Biz Hoca'nın ağzından değil 2. 3. ağızlardan duyuyoruz. Hoca böyle demiş. Nereden biliyorsun? Yöneticiye demiş. Yönetici de muhabire demiş.  Bunlar çok saçma amatörce yanlış işler.
Sende hocaya toz konduramıyorsun abi :)
Sercan Dikme, Murat Özen bunlae güvenilir kaynaklardır. İyide Beşiktaşlılar. Bu arkadaşların yazdıklarını fazla sorgulamam ben.

Çevrimiçi Necmi

Sercan Dikme, Murat Özen bunlae güvenilir kaynaklardır. İyide Beşiktaşlılar. Bu arkadaşların yazdıklarını fazla sorgulamam ben.

tanrı parçacığımı bunlar neden sorgulamıyorsun

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şu transfer dönemi bitsin şapkaları önümüze koyar yazarız eğrisiyle doğrusuyla. Onana için de Hoca istiyor dendi. Sonra başka şeyler ortaya atıldı. Aşırı bilgi kirliliği var. Şu ortamda denilen hiçbir şeye inanmıyorum 1. ağızdan duymadıkça

Çevrimdışı levitate

ceylan çalışkan ya da ali bilican mı ne öyle birileri galiba

hoca bu konularda biraz konuşsa problem kalmayacakta çok sessiz kalıyor, adam ne zaman oyuncu ismi verse gündem oluyor mesela

bahtiyar ve oxlade konusunda istekli olduğunu anlayabiliyorsun mesela ama diğerleri için hiç net şekilde konuşmadı
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Şenol hoca böyle güçlü fizikli oyuncuları sever. Bu nedenle ilk geldiği hafta ben umutluydum bu adamdan. Aradığımız tarzda adam mıdır bu tartışılır ama bu adamı orta sahaya fizik gücü katar diye aldık. Önündeki topa 4-5 mt geriden gedson yetişiyor. Adam 35 lik ihtiyar gibi sahada. Colley-Amartey ile 3lü oldukları zaman saatli bomba oluyorlar :)

Verdiğimiz parayı alamıyorsak oynatma garantili bir takıma kiralamak en mantıklısı.

hiç hocalık adam değil bence. stoperin önünde duran stoper gibi bir şey, hadi onu yapsa ok diyeceğim de defansif bir aksiyonunu bile hatırlamıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Güvenilir dediğin Sercan Ceyhun’ dan duyum alıcam diye bütün dönem CK güzellemesi yaptı yalan yere. İyi muhabir de değil iyi Beşiktaşlı da değil.

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: