2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991216 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Bir ara 3 yerli oynatma sorunumuz yoktu. Ne olduda 3 yerli zorunlu hale geldi. Bizi bu girdabın içerisine kim soktu. Şimdi 11e yazmayacağın adamı zorla oynatmak zorunda kalıyoruz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2023, 14:52:53 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada kendini çok başarılı gören Saygı değer Başkanımız Emirhanı kaçırdı, zoraki opsiyon ile elinden kaçırdı. Aynı başkan hatasını kabullenmek yerine hem Emirhanı taraftarın önüne attı, hem de daha az paraya Emirhandan daha iyisini bulurum dedi. Şşmdi5o bulduğu adamı beleşe kiraya gönderip Emirhanı almaya çalışıyor. Bu durumun tanımını size bırakıyorum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı KartalınGücü

Şöyle de bir durum var, diyelim opsiyon koydurduk 7 milyon 10 milyon neyse. Emirhan da oynadı bide 5 gol 10 asist yaptı, almaya kalktığında Emirhan'a ve menajerine güveniyor musunuz? Sözleşme yapmıyorum ben Torinoya döneceğim derse napacaksın? Gomez'i alabildin mi?

Çevrimiçi Samet Demir

Şöyle de bir durum var, diyelim opsiyon koydurduk 7 milyon 10 milyon neyse. Emirhan da oynadı bide 5 gol 10 asist yaptı, almaya kalktığında Emirhan'a ve menajerine güveniyor musunuz? Sözleşme yapmıyorum ben Torinoya döneceğim derse napacaksın? Gomez'i alabildin mi?
Onunda kolayı var, satış opsiyonu koyduğun gibi almak istersen kaç yıllık ve maaşı ne kadar olacak diye oyuncu ile anlaşıp, maaş konusunda da opsiyon koyabilirsin. Masuaku da olduğu gibi.

Çevrimdışı Ravenman

Arsenal cumartesi'den önce 9 oyuncuyu satışa koydu:

- Kieran Tierney
- Folarin Balogun
- Gabriel Magalhães
- Takehiro Tomiyasu
- Albert Sambi Lokonga
- Nicolas Pepe
- Rob Holding
- Cedric Soares
- Nuno Tavares

Bence tam fırsat zamanı, bit pazarı gibi.

Çevrimiçi Necmi

alt yapı dediğin yer senin oyuncu yetiştirip yeri gelir as takımına yeri gelir de başka takımlara bonservis kazandırma amacıyla kurduğun tesis. özel okulla bağdaştırman çok yanlış. özel okul öğrencisi mezun olup işe yine özel oklulda mı başlıcak sanki. hee dersenki Beşiktaş altyapıdan para kazanmalı gelenler aylık 500-1000 tl çocukları için para ödemeli o zaman emirhandan gelen 4.9 da gelmez rıdvandan gelen 4 de gelmez. sırf altyapıdan çıktı diye Beşiktaşlı olmak zorunda da değil. 11-12 maç oynayarak 4.9 milyon kazandırdı mı kazandırdı. önümüzde dorukhan ve larin varken bu çocuğa niye bu kadar yükleniliyor anlamdım. onlar başka takımlarda dikkatleri üzerlerine çekmediler Beşiktaş sayesinde kendilerini gösterdiler.

20 bin lira değil baktım 12 bin tl imiş. 12 bin lira geçen yıl için asgari ücret 8 bin iken bana göre bile az. asgari ücretin 1.5 katı kazanıyormuş aylık. bu çocuk futbolcu, tesislere dolmuş ile mi gelecek. birde matematik yapmışsın abi ama yanlış yapmışsın. geçen yıl bu çocuk torinoya 08.08.2022 tarhinde gitti o zaman euro 18.25 şuan ise 28.59 yani %56.65 artmış. 20 bin lirayı bununla çarparsak 31330 tl yapar o da yıllık 375960 tl dir. aylık 80 bini nasıl buldun açıklarsan sevinirim. sırf altyapıdan çıktı diye çocuk bizde oynamsı için para vemesi lazım galiba.

abou ile burak neler neler yaptı onları geçtim kıytırık  gökhan töre bile bilicin 2. sezonunda sakatım diye maçlara çıkmadı maaşı yatmıyormuş beyefendinin o yıl şampiyonluktan olduk. sonra geldi son şampiyonluğumuzda katkı verdi. biz niye 18 yaşında hata yapmaya müsait bir çocuğa bu kadar yüklendik anlamadım. anç den çok etkilenmiş insanlar
20 bin alıyor diyen sizdiniz ben ona bakarak konuştum asgari ücret demedim emekli maaşı dedim oda 2400 tl di biliyorum çünkü babamın ve annemin emekli maaşını çekiyorum şimdide 10 bin civarı oldu 20 bin dediniz emekli maaşının sekiz katı oluyor bu güne orantılandımı 80 bin oluyor asgari ücreti bilmiyordum ama emekli maaşını biliyorum o nedenle emekli maaşı üzerinden yaptım asgari ücrette temmuzda 4250 tl net olmuş gittiğinde daha düşüktür muhtemelen yani 20 bin deyip küçümseyen sizsiniz 12 bin olsun asgari ücretin üç katı oluyor yani bugünün parasıyla 34 bin civarı yani ülkedeki artışlarla onun parasıda sabit kalmazdı o günün değeriyle forumda maaşla çalışıp o maaşı kaç kişi alıyordu emirhan futbolcu falan değildi futbolcu adayıydı alt yapıdan a takıma yükseltilmiş onun için en büyük ödüldü beşiktaş olarak söylemiyorum her kulüpte böyledir bir çocuğun a takıma alınması ödüldür hiç birininde kulübüyle pasa konuşması haddine değildir
O zamanki söylentide yurt dışındaki masrafını menejeri değil torino kulübü karşılamış diye konuşuluyordu
Herşey para değildir evet alt yapılarda okuldur bileğine altın bilezik takılan meslek okuludur okulda okuyup okulda çalışamazsın demişsin yeditepe üni kendi okuttuğu öğrenciyi tercih ediyor mesela yüksek lisans için bu sene yeğenim başvurdu yeditepe mezunu olmadığı için yedekte kaldı
Kulüpler alt yapılar için evet okuldur her okulda olduğu gibi iyi maaş kazanmak için başarılı olman gerekiyor okumak yetmiyor kendini ispatlaman gerekiyor emirhan kendini ispatlayamadı
Neden ona ikinci şans vereyim demirege hak etmiyormu o şansı semih hak etmiyormu ona verildi değerlendiremedi elendi yeri yenilerle doldu bu kadar basit onlarda değerlendiremezse gider yerine alttan yenileri gelir burası hayır kurumu değil heleki satın almasız kiralık asla düşünülecek birşey değil burası beşiktaş torinonun rezerv takımı değil

Çevrimiçi Necmi

uzun vadeli ikinci bir sözleşme yaparsın kasaya kaldırırsın ama kurallar oyuncudan yana olduğu için onunda bir yolunu bulurlar dediğim gibi biri sana ihanet ederse tekrar eder böyle şeyleri af etmeyeceksin

Çevrimiçi Necmi

- Kieran Tierney
- Folarin Balogun
- Gabriel Magalhães
- Takehiro Tomiyasu
- Albert Sambi Lokonga
- Nicolas Pepe
- Rob Holding
- Cedric Soares
- Nuno Tavares

avrupada transfer bittikten sonra bit pazarı olur şimdi değil

Çevrimiçi annoca

20 bin alıyor diyen sizdiniz ben ona bakarak konuştum asgari ücret demedim emekli maaşı dedim oda 2400 tl di biliyorum çünkü babamın ve annemin emekli maaşını çekiyorum şimdide 10 bin civarı oldu 20 bin dediniz emekli maaşının sekiz katı oluyor bu güne orantılandımı 80 bin oluyor asgari ücreti bilmiyordum ama emekli maaşını biliyorum o nedenle emekli maaşı üzerinden yaptım asgari ücrette temmuzda 4250 tl net olmuş gittiğinde daha düşüktür muhtemelen yani 20 bin deyip küçümseyen sizsiniz 12 bin olsun asgari ücretin üç katı oluyor yani bugünün parasıyla 34 bin civarı yani ülkedeki artışlarla onun parasıda sabit kalmazdı o günün değeriyle forumda maaşla çalışıp o maaşı kaç kişi alıyordu emirhan futbolcu falan değildi futbolcu adayıydı alt yapıdan a takıma yükseltilmiş onun için en büyük ödüldü beşiktaş olarak söylemiyorum her kulüpte böyledir bir çocuğun a takıma alınması ödüldür hiç birininde kulübüyle pasa konuşması haddine değildir
O zamanki söylentide yurt dışındaki masrafını menejeri değil torino kulübü karşılamış diye konuşuluyordu
Herşey para değildir evet alt yapılarda okuldur bileğine altın bilezik takılan meslek okuludur okulda okuyup okulda çalışamazsın demişsin yeditepe üni kendi okuttuğu öğrenciyi tercih ediyor mesela yüksek lisans için bu sene yeğenim başvurdu yeditepe mezunu olmadığı için yedekte kaldı
Kulüpler alt yapılar için evet okuldur her okulda olduğu gibi iyi maaş kazanmak için başarılı olman gerekiyor okumak yetmiyor kendini ispatlaman gerekiyor emirhan kendini ispatlayamadı
Neden ona ikinci şans vereyim demirege hak etmiyormu o şansı semih hak etmiyormu ona verildi değerlendiremedi elendi yeri yenilerle doldu bu kadar basit onlarda değerlendiremezse gider yerine alttan yenileri gelir burası hayır kurumu değil heleki satın almasız kiralık asla düşünülecek birşey değil burası beşiktaş torinonun rezerv takımı değil
emirhan kendini ispatlayamamış olsaydı torino tercih etmezdi. bir şeyler var ki adamlar aldı.

para konusunda futbolcu ile ssk emeklisini niye kıyaslıyorsun onu hala anlamadım abi. futbolcu 35 yaşına kadar para kazanır ancak ve bir zahmet büyük meblağlalar kazansınlar. doğuştan gelen yetenek var. bir aşçı ile bir muhasebeci ile veya herhangi bir beyaz veya mavi yakalı ile aynı parayı mı almasını istiyorsun.(ben muhasebeciyim yanlış anlayıp üzerine alınanlar olmasın) ayrıca 1 milyon almalı falan demiyorum ama 200-300 bin euro verilmesi gerekirdi sen adam 144 bin tl verirsen yıllık o da gider 4.5 milyona serbest kalma maddesi koydurur.

yeditepenin mezunları zenginler, Beşiktaşın altyapısındakiler yetenekli. burayı ayırmak gerekir. o zaman senin mantığına göre her yeditepe mezunu ucuza yeditepe üniversiteisi için çalışması gerekir. eğer yeditepeeski mezununu çağırdıysa işinden istifa edip asgari ücrete yeditepe için ömrünü feda etmesi gerekir, sonuçta orada eğitim aldı. dünyadaki tek üniversite de yeditepe haliyle başka yerde eğitim de alamazdı.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2023, 16:04:10 annoca ]

Çevrimiçi tolga1903

- Kieran Tierney
- Folarin Balogun
- Gabriel Magalhães
- Takehiro Tomiyasu
- Albert Sambi Lokonga
- Nicolas Pepe
- Rob Holding
- Cedric Soares
- Nuno Tavares

Kirala şu balogun'u 2 yıllık gönder muleka'yı takım çağ atlar bak tek bir hamleyle.

Çevrimiçi sefaköykartali

- Kieran Tierney
- Folarin Balogun
- Gabriel Magalhães
- Takehiro Tomiyasu
- Albert Sambi Lokonga
- Nicolas Pepe
- Rob Holding
- Cedric Soares
- Nuno Tavares

Tomiyasu alır kaçarım ama bize yedirmezler

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Davinson Sanchez transferinde önemli aşama kaydetti. (Gökmen Özcan)

Çevrimdışı sEuL

Beşiktaş, Davinson Sanchez transferinde önemli aşama kaydetti. (Gökmen Özcan)
Kufur yemek istiyorlar heralde, 11’e transfer dedikce sacmalamaya devam ediyorlar.

Amir’i mi sattik ki Davinson’u istiyoruz. 6-8 olarak zaten dunya oyuncun var. Yaratici/kilit acacak oyuncu eksikligimiz varken en sisik oldugumuz bolgeye transfer yaparlarsa kufure devam. Ligin kacinci haftasina geldik ne sponsor, ne transferler hicbirsey hazir degil.

Kurtulamiyoruz heriflerden ustelik, cildirmamak elde degil.

Çevrimdışı levitate

Kufur yemek istiyorlar heralde, 11’e transfer dedikce sacmalamaya devam ediyorlar.

Amir’i mi sattik ki Davinson’u istiyoruz. 6-8 olarak zaten dunya oyuncun var. Yaratici/kilit acacak oyuncu eksikligimiz varken en sisik oldugumuz bolgeye transfer yaparlarsa kufure devam. Ligin kacinci haftasina geldik ne sponsor, ne transferler hicbirsey hazir degil.

Kurtulamiyoruz heriflerden ustelik, cildirmamak elde degil.

adam stoper abi ne 6-8'i
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

adam stoper abi ne 6-8'i
bi tane daha Sanchez vardi onunla karistirmisim.

Yine de bunlarin………..

En kisa zamanda gitmeleri₁ dilegi ile.

Çevrimdışı levitate

bi tane daha Sanchez vardi onunla karistirmisim.

Yine de bunlarin………..

En kisa zamanda gitmeleri₁ dilegi ile.
ajax'ta bi meksikalı vardı onla karıştı galiba :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

Bunlar her iki transferi de avrupada sezon kapanınca yapacaklar.

Şu an kimseyi indiremez bunlar. O kabiliyet yok bu beceriksizlerde.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AEmre

Miranchuk boşta. Geçen sene Torino’da kiralıkken 10 gole katkı verdi. Olur mu? Olabilir. Bize karşı da iyi oynamıştı.

Çevrimdışı levitate

bunlar ya sanchez ya da matip indirip transferi kapatacaklar galiba. muleka ya da ghezzal'den çıkarlarsa ekstra bir şey olabilir belki
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

bunlar ya sanchez ya da matip indirip transferi kapatacaklar galiba. muleka ya da ghezzal'den çıkarlarsa ekstra bir şey olabilir belki
Harry Maguire falan yazılıyor, Sanchez de ayağı iyi değil diye hatırlıyorum. Gidip Eric Dier'i alıp gelsinler işte

Çevrimdışı Türkay

Gs talisca diyorlar. Isterse maliyetı 20 millyon euro olsun bana kalırsa  taliscayı gsye kaptırmanın bedelınden buyuk degıldır
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ravenman

Problem ne biliyormusunuz?

1 eylül'den sonraki transferler Konferans Ligine yazamazsın.

Çevrimiçi Mehmet57

Djimsiti haberleri umarim dogrudur. Onana gercekten kiralik gidecekse yerine kiralik Sambi Lokonga muthis olur.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bakesetas kalmak istemiyormuş.
Alsalar çok güzel olur bizim için.

Çevrimiçi Samet Demir

Bakesetas kalmak istemiyormuş.
Alsalar çok güzel olur bizim için.
Boşa düşmeden almazlar. Hemşehri ilişkileri önemli.

Etiketler: