2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 990821 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Problem ne biliyormusunuz?

1 eylül'den sonraki transferler Konferans Ligine yazamazsın.
4 eylülmüş son gün
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Harry Maguire falan yazılıyor, Sanchez de ayağı iyi değil diye hatırlıyorum. Gidip Eric Dier'i alıp gelsinler işte

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dier mevkisiz adam, ne stoper ne dos olarak tam tutunamadı beğenmiyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

dier mevkisiz adam, ne stoper ne dos olarak tam tutunamadı beğenmiyorum
Ayağı iyi en azından bizde her türlü iş yapar.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bunlar talisca'yı da kaptıracaklar galiba :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

harry maguire gördüm twitterda. inş böyle bir saçmalık yapmazlar.

Çevrimdışı Talisca1903

neden vereyim maaşının yarısını başkasının başarısız olmuş oyuncusunu alıp yetiştirmek için birde paramı vereceğim ikinci lig takımları bizim alt yapı oyuncularını alıp yetiştiriyormu para bile vermedikleri halde burası beşiktaş torinanın rezerv takımı değiliz biz
oda olur bonservisini de bedava versinler yoksa dediğin gibi kimsenin forması topçusunu forma sokmak gibi bir görevimiz yok

Çevrimdışı Talisca1903

Onunda kolayı var, satış opsiyonu koyduğun gibi almak istersen kaç yıllık ve maaşı ne kadar olacak diye oyuncu ile anlaşıp, maaş konusunda da opsiyon koyabilirsin. Masuaku da olduğu gibi.

yahu biz değil o biZe mecbur form durumu berbat oynamayan futbolcu futbol oynamak istiyorsa gelecek özür dileyecek maaşını felan da ödesinler

Çevrimiçi Samet Demir

Ben taliscayı istemiyorum şahsen. 45 milyon verdikten sonra takıma 2 tane zımba gibi adam alırsın. Gs ye gelecek olursak gsde futbol aklı varsa gider iyi bir 8 numara alır. O akıl yoksa gider talisca alır. :)

Şu formasyonda talisca bize bile lazım değil bence. Hoca 6-8-8 oynatıyor takımı. Hatta sosa sonrası burada taliscayı eleştiren epey insan vardı. Ama hocaya soracak olurlasa hoca isteyebilir. Çünkü bunlar o parayı gider coutinho falan çeker heba ederler :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

yahu biz değil o biZe mecbur form durumu berbat oynamayan futbolcu futbol oynamak istiyorsa gelecek özür dileyecek maaşını felan da ödesinler
Aynen benim futbol düsturum o. Misal Şenol Güneşde bize mecbur. Şahıslar gelip geçici.

Çevrimdışı Talisca1903

Aynen benim futbol düsturum o. Misal Şenol Güneşde bize mecbur. Şahıslar gelip geçici.

Şenol Güneş ağzıyla kuş tutsa bir kulp takacaksın 😎

Yani ne anlayalım buradan adam başımızdaki hoca 6 aydır yenilmiyorsun ama oda önemli değil fb ha tokatlamışsın 2,76 oda önemli değil senin için
Şampiyon olsa da önemli değil Şenol Güneş ile olduktan sonra
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2023, 23:35:51 Talisca1903 ]

Çevrimdışı KartalınGücü

Ya kaptırsınlar keşke gitse gsye kadroya dinamiti bırakmış olurlar. Ben Amir Gedson Onana Oxlade Bahtiyar Salih nasıl çevireceğiz diye düşünüyorum Okan nasıl yönetecek acaba iyice çöp edecekler Tete yi Zaha'yı Keremi Mertensi Ziyech'i.

Bu adamların kıçını değil Torreira Patrick Vieria gelse toplayamaz. Molde'de Muleka ayarı forvet olsa 5 yiyeceklerdi.

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol Güneş ağzıyla kuş tutsa bir kulp takacaksın
Bizi satıp gitmeyecekti. Yapacak birşey yok.

Çevrimdışı Savaş

Daha 1 ay önce 120 milyon lira verdikleri adama kiralık kulüp arıyorlar.

Besiktas düşmansınız siz. Geldiğiniz güne lanet olsun. Düşün şu takımın yakasından artık yeter.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Besiktas düşmansınız siz. Geldiğiniz güne lanet olsun. Düşün şu takımın yakasından artık yeter.

https://twitter.com/agacliyol_/status/1695541237015552066?t=AU1aMkJ74S_2w7GsvYhU0A&s=19

Çevrimiçi Mehmet57

Gs Talisca’yi almaz, ve alamaz. Adamlara 6/8 lazimken o kadar parayi Talisca’ya gomemezler. Mantiksiz olur. Ki, Talisca niye gelsin? Sonucta Al Nassr’dan fazla para veremezler. Ki, Zaha/Kerem/Mertens/Ziyech/Tete varken almalari parayi cop etmek olur.

Medyanin uydurmasi, fazla takmayin.

Çevrimiçi annoca

taliscanın gelmesini istemem şu yüzden istemem ihtiyaçlar varken o paranın ona gömülmesinden dolayı. yoksa tabiki de isterim. ama gs veya fb ye gitmesini de hiç istemem.

Çevrimiçi Samet Demir

Gs Talisca’yi almaz, ve alamaz. Adamlara 6/8 lazimken o kadar parayi Talisca’ya gomemezler. Mantiksiz olur. Ki, Talisca niye gelsin? Sonucta Al Nassr’dan fazla para veremezler. Ki, Zaha/Kerem/Mertens/Ziyech/Tete varken almalari parayi cop etmek olur.

40 milyon maliyete taliscayı bizde almayalım bence.

Çevrimdışı beno1903

baskan nerde ya kayip balik anço

Çevrimdışı mellfred

talisca bizim oyuncumuz değil ki kaptıralım

Çevrimiçi Necmi

alırken sıçmışlardı şimdi sıvamasını yapıyorlar
Soran olursa beşiktaşın tek kuruşunu sokağa atmıyorlar ama sokağa atmadıkları doğru

Çevrimiçi Necmi

taliscanın gelmesini istemem şu yüzden istemem ihtiyaçlar varken o paranın ona gömülmesinden dolayı. yoksa tabiki de isterim. ama gs veya fb ye gitmesini de hiç istemem.
nereye giderse gitsin bize ne ona harcanacak parayla şampiyon olacak kadro kurulur alacağın iki oyuncuya bakar

Çevrimiçi Necmi

kimin alacağının bir önemi yok burda esas yanlış hocanın çıkıp taliscayla görüştüm gelmek istiyor demesi bu kelime bize transfer yasağı bile getirir şu anda el nasırın fifaya tek bir şikayetine bakar başımızda bulundukları yerin farkında olmayan nerde olduklarını umursamayan insanlar var beşiktaşa verdikleri zararı umursamayan bir grup tarafından yönetiliyoruz

Çevrimiçi Samet Demir

nereye giderse gitsin bize ne ona harcanacak parayla şampiyon olacak kadro kurulur alacağın iki oyuncuya bakar
15 bonservis 8 de maaş versek, bonusu falan derken 45 milyon maliyeti oluyor. Yani bu paraya nasıl tamam diyebiliyorlar anlayamıyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca şart değil Bakasetas çeksinler o da olur bir de sağlam sağ stoper Afrikalı olmayanından
Yada güney amerikalı bir 10 numara bulasınlar işte diyeceğim ama bulamazlar Bakasetas orada işte o işi halledin

Etiketler: