2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991299 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı beno1903

10 numara gelirse orta sahaya alınan onana yedeğin yedeği konumuna düşmüş olacak ve yıllık 1.5 alıyor, salih ve cenke yarım milyon mu teklif ettiler naptılar. bunlarının amacı ne anlamadım. bunu başarısızlıkla açıklayamazsın. bunlara bir şey mi söylendi direktif mi aldılar acaba kulübü iyice batırıp bir kanun mu çıkacak kulüplerin satılabilirliği ile alakalıda bizi pilot kulüp mü yacaklar.

belki linc edilicem ama ben onana hala is yapar die dusunuyorum. fizikli uzun boylu 2li mucadelede adami dover duran toplarda boyunun avantajiyla gol atar die dusundum. belki boyle bi oyun sekline adapte olursa is yapar diye dusunuyorum haala. daha cok erken

Çevrimiçi Necmi

altyapısında yetişti Beşiktaş sayesinde bu şansı buldu ama bu çocukları tesislere götürüp getiren servis bile yoktu bu açıdan da bakmak lazım. altyapı ne sağladı ki. psg'nin barçanın arsenal altyapılarıyla bizimkini bir tutmayalım. orda 9-10 yaşındaki çocukların yedikleri içtikleri hesaplanıyor yeri geliyor özel testlere tabi tutuluyor. bizde ise eskiden  Beşiktaşta oynamış kişiler çocukları koşturup terletiyolar. bilimsel bir teknik taktik çalıştırılmıyor. atınç nukan a atıkam çıktığında şenol güneşin ona nasıl kafa vurmasını gösterdiğini gördüm.

dorukhanı niye alakasız buldun anlamadım. dorukhan her ne kadar Beşiktaş sayesinde kendini gösterdiyse emirhanda Beşiktaş sayesinde kendini gösterdi. altyapıda yetişmesi onun aylık 12 bine(internette yazan) oynamsı anlamına mı geliyor. çocuk 4.9 milyon da kazandırdı larine veya dorukhana kıyaslarsak fena para değil. bu yöneticiler dünya kupasında yarı final oynamış takımın stoperini bile 2.5 a anca satabildiler. bu açıdan da bakmak lazım.

son olarak ben emirhan kusursuz demiyorum hatalı ama abartıldığı kadar değil. 18 yaşında olup ailenizin eline baktığını düşünün sonra avrupadan bir takımın size yıllık 900 bin euro verildiğini diğer teklifin  ise 144 bin tl olduğunu düşünün. elinizi vicdanınıza koyup söyleyin ne yapardınız. kendinden düşün 2-3 kat maaş teklifi gelse yok ben işimi değiştirmem özel sektöre bu şirket sayesinde mi başladım dicen. güncel kur ile 900 bin euro nere 5050 euro nere.
çebi emirhan hakkında taraftarın gazını almak için yok paracı maracı muhabbetleri çıkardı onların söylemlerine göre kendileride başarılı yöneticiler.
olaya yanlış bakıyorsun beşiktaş alt yapısı bu orda oynamak için para istemezsin tersine para vermen gerekir sen çocuğunu özel okula gönderdiğinde okul sana paramı veriyor servismi sağlıyor
20 bin lirayı az bulmuşsun o para emekli maaşının sekiz katıydı o dönem yani bu günün parasıyla aylık 80 bin lira civarı yılda 960 bin lira ve bu para hiç birşey yapmaöış bir çocuğa veriliyor bak bakalım bu forumda kaç kişi yılda 960 bin lira kazanıyor ondan sonra küçümse parayı sen beşiktaş formasını giydiğin anda geleceğin kurtuluyor senin torinoya gitme imkanını sana verende beşiktaş şimdi başarılı olamadı tekrar beşiktaşa dönmek ister tabi uluslar arası arenada kendini göstermemin kestirme yolu nasıl beşiktaşı kullanıp by by dediyse geri gelmek isteyerekte beşiktaşı kullanıyor
Bak kardeşim biri sana ihanet ettiyse onunla bağını kes çünkü birkez ihanet eden fırsatını bulduğu an tekrar ihanet eder
Onun bir şansı vardı ve bu şansı kaybetti ona ikinci şans vermek yerine alt yapıdan bir çocuğa ilk şansını veririm
Üstelik onu affetmek demek alt yapıya bu kapıyı açmak demektir
O artık alt yapımız değil bizim çocuğumuzda değil o profesyonel olmayı seçti bu yolda güllerle süslü değil başarılı olsa transfer etmek istesen beşiktaşa burun kıvırır gelmez başarısız olmuş oyuncuyu biz neden alalım burası rehabilitasyon merkezimi

Çevrimdışı Talisca1903

olaya yanlış bakıyorsun beşiktaş alt yapısı bu orda oynamak için para istemezsin tersine para vermen gerekir sen çocuğunu özel okula gönderdiğinde okul sana paramı veriyor servismi sağlıyor
20 bin lirayı az bulmuşsun o para emekli maaşının sekiz katıydı o dönem yani bu günün parasıyla aylık 80 bin lira civarı yılda 960 bin lira ve bu para hiç birşey yapmaöış bir çocuğa veriliyor bak bakalım bu forumda kaç kişi yılda 960 bin lira kazanıyor ondan sonra küçümse parayı sen beşiktaş formasını giydiğin anda geleceğin kurtuluyor senin torinoya gitme imkanını sana verende beşiktaş şimdi başarılı olamadı tekrar beşiktaşa dönmek ister tabi uluslar arası arenada kendini göstermemin kestirme yolu nasıl beşiktaşı kullanıp by by dediyse geri gelmek isteyerekte beşiktaşı kullanıyor
Bak kardeşim biri sana ihanet ettiyse onunla bağını kes çünkü birkez ihanet eden fırsatını bulduğu an tekrar ihanet eder
Onun bir şansı vardı ve bu şansı kaybetti ona ikinci şans vermek yerine alt yapıdan bir çocuğa ilk şansını veririm
O artık alt yapımız değil bizim çocuğumuzda değil o profesyonel olmayı seçti bu yolda güllerle süslü değil başarılı olsa transfer etmek istesen beşiktaşa burun kıvırır gelmez başarısız olmuş oyuncuyu biz neden alalım burası rehabilitasyon merkezimi
Bir de ne oynadı ki biz bununla uğraşıyoruz tek kuruş bonservis vermem Emirhan Emirhan şehir efsanesi gibi

Çok iyi çok iyi nerde ne zaman oynadı Torino’da fark yaratamamış bizde ne yapacak

Ancak gelir tüm camiadan özür diler öyle bonservis falanda yok maaşının da yarısını Torino ödesin yoksa kapı orada

Çevrimiçi umutow

Yahu çocuğa ilk 11 cıkacagı fb maçında ailesi icin bilet vermemisler ya siz daha neyden bahsediyorsunuz. Emirhan eger isteseydi hic sözlesme imzalamaz direk bedavaya kaçardı. Bu cocuga hain diyenler siz ne yaptınız mesela? Kulube 4.9 milyon euro kazandırdıniz mı?

Çevrimiçi murat

cetinkaya madem ramosu ikna etmis kendi getirseymis. sponsorlukla ugrasiomus once sponsor bulsaymis. oyle sonradan resim koyup prim yapmasin. yok oyuncularin maasi hepsi ayni olcakmis mis burasi besiktas kaliteli topcu ucuz topcudan fazla kazanicak. bi firmada mudurle sofor ayni parayimi aliyo. madem 5 kurus paran yok neden taliyle ramosla gorusuyosun. kadroya bak 2 tane oyuncu sakatlansa kadro kuramayacaksin.

bu takimin 3 senedir kadrosu yok. sergen olmasa sampiyon olamazdik. senolla sergeni getirende taraftardir. sergene kadro vermediniz adam taraftari kirmamak icin tekrar imza atti kapisinda surundunuz. gene les gibi kadro verdiniz eline. ADAM YOK KAYIP TATILDEMI NERDE ANC REIS YA. boyle baskanmi olur beyler siz nasil rahatsiniz ben burda kafayi yiyorum. 100 tane les gibi adam getirdin 3 tanesi tuttu. getirdikleri iyi adamlarda gozumuzun onunda tr de oynamis oyuncular. YONETM ISTIFA﹗ EDENE KADARDA SUSMAYACAGIM ben cildiriyorum sizde cildirin
o firma firma değişiyor.örneğin ben ibb de çalışıyorum brnim şefim benden az maaş alıyor ben ise işe gidip kart basıp yan gel yatandan çok daha az alıyorum.örneğin ben atibayım ama şirkette birsürü onana douglas vs var.sosyal demokrasiymiş liyakatmiş vs türkiyede işlmez.torpil ,adamcılık her zaman iş görür.değeri 30 binlik adamı 3.5 4-5milyona kitlerler .

Çevrimdışı BlackEagle16

Malesef tamda öyle olduk Beşiktaş rehabilitasyon merkez
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Talisca1903

mesele hainlik felan değil adam profesyonel takılıp kaçmış bende diyorum ki ne oynadı bu şimdi bende profesyonel olarak bende oynayıp gelişecekse öyle bonservisi felan cüzi bir şey olacak maaşınızda yarısını ödesinler
Yoksa ne gerek var

Çevrimiçi Necmi

Yahu çocuğa ilk 11 cıkacagı fb maçında ailesi icin bilet vermemisler ya siz daha neyden bahsediyorsunuz. Emirhan eger isteseydi hic sözlesme imzalamaz direk bedavaya kaçardı. Bu cocuga hain diyenler siz ne yaptınız mesela? Kulube 4.9 milyon euro kazandırdıniz mı?
vermekmi zorunda kendi çocuklarını izlemek için bir bilet alamamışlarmı asalak gibi herşeyi kulüpden bekle oğluna milyonlarca dolar kazandıran ve kazandıracak kulübe bilet vermedi diye gönül koy bu nasıl bir zihniyet biliyormusun kulüp oğlunu yetiştirmek için senin harcayamayacağın paraları harcıyor iyi bir futbolcu adayı yapıyor sen asalak gibi ağzını açmış mamalanmayı bekliyorsun bugün oğlunun kazandığı milyonları yerken oğlunun o paraları kazanması için beşiktaşın kaç para harcadığını düşünüyorlarmı suça bak bilet vermemiş binlerce taraftar beşiktaşın maçına girebilmek için dişinden tırnağından arttırıp bilet alıyor beyfendi oğlunu izlemek için bilet bekliyor bak burdaki herkes aynı durumda olsa ne yapar biliyormusun oğlunun a takımda oynayacağı bir dakikayı kaçırmamak için kombine alır o zaman kulüp oynamayan oğlun için ödediği 20 bin lirayı geri kazanmak için 250 bilet satmak zorundaydı kale arkasından

Çevrimiçi Necmi

mesele hainlik felan değil adam profesyonel takılıp kaçmış bende diyorum ki ne oynadı bu şimdi bende profesyonel olarak bende oynayıp gelişecekse öyle bonservisi felan cüzi bir şey olacak maaşınızda yarısını ödesinler
Yoksa ne gerek var
neden vereyim maaşının yarısını başkasının başarısız olmuş oyuncusunu alıp yetiştirmek için birde paramı vereceğim ikinci lig takımları bizim alt yapı oyuncularını alıp yetiştiriyormu para bile vermedikleri halde burası beşiktaş torinanın rezerv takımı değiliz biz

Çevrimiçi Necmi

evet para olmayınca beceriksiz yönetimde olunca geçmişi olan ve şu an oynamaya hazır olmayan oyuncuyu alıyorsun ama senden gitmek için çabalamış senin üstünde planların olan bir oyuncuda başarısız olduğunda geri almayacaksın üç kuruşa temah ettiler şimdi sözleşmeleri bitene kadar torinoda tatil yapar bitince kapıya konurlar ondan sonrada kaybolur gider birkez avrupaya gidip başarısız olan oyuncuya avrupa kapısı kapanıyor zaten

Çevrimdışı Ravenman

Yoksa ne gerek var

Sen hangi hakkla Emirhan'a hayin diyon? Gözlerin bu yazdıklarını görüyormu?

Şenol Güneş bizi en zor durumda bıraktı milli takıma kaçtı, aylar önce görüşüyordu onlarla, fakat inkar etti yok berberde görüştük dedi.

Abubakarda öyle, şampiyonluga 10 maç kalmış kaçkuruş için oynamadı neredeyse Şampiyonluk gidiyordu.

Bunlar hain değil, Emirhan hain öylemi?
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2023, 14:32:32 Ravenman ]

Çevrimiçi annoca

alt yapı dediğin yer senin oyuncu yetiştirip yeri gelir as takımına yeri gelir de başka takımlara bonservis kazandırma amacıyla kurduğun tesis. özel okulla bağdaştırman çok yanlış. özel okul öğrencisi mezun olup işe yine özel oklulda mı başlıcak sanki. hee dersenki Beşiktaş altyapıdan para kazanmalı gelenler aylık 500-1000 tl çocukları için para ödemeli o zaman emirhandan gelen 4.9 da gelmez rıdvandan gelen 4 de gelmez. sırf altyapıdan çıktı diye Beşiktaşlı olmak zorunda da değil. 11-12 maç oynayarak 4.9 milyon kazandırdı mı kazandırdı. önümüzde dorukhan ve larin varken bu çocuğa niye bu kadar yükleniliyor anlamdım. onlar başka takımlarda dikkatleri üzerlerine çekmediler Beşiktaş sayesinde kendilerini gösterdiler.

20 bin lira değil baktım 12 bin tl imiş. 12 bin lira geçen yıl için asgari ücret 8 bin iken bana göre bile az. asgari ücretin 1.5 katı kazanıyormuş aylık. bu çocuk futbolcu, tesislere dolmuş ile mi gelecek. birde matematik yapmışsın abi ama yanlış yapmışsın. geçen yıl bu çocuk torinoya 08.08.2022 tarhinde gitti o zaman euro 18.25 şuan ise 28.59 yani %56.65 artmış. 20 bin lirayı bununla çarparsak 31330 tl yapar o da yıllık 375960 tl dir. aylık 80 bini nasıl buldun açıklarsan sevinirim. sırf altyapıdan çıktı diye çocuk bizde oynamsı için para vemesi lazım galiba.

abou ile burak neler neler yaptı onları geçtim kıytırık  gökhan töre bile bilicin 2. sezonunda sakatım diye maçlara çıkmadı maaşı yatmıyormuş beyefendinin o yıl şampiyonluktan olduk. sonra geldi son şampiyonluğumuzda katkı verdi. biz niye 18 yaşında hata yapmaya müsait bir çocuğa bu kadar yüklendik anlamadım. anç den çok etkilenmiş insanlar
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2023, 12:31:46 annoca ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Yoksa ne gerek var
Hocamız gibi profesyonel davranmış çocuk. Emirhan torino ya gitti. Hocada bizi yarı yolda bırakıp, görüşmüyorum deyip milli takıma imza attı.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Hocamız gibi profesyonel davranmış çocuk. Emirhan torino ya gitti. Hocada bizi yarı yolda bırakıp, görüşmüyorum deyip milli takıma imza attı.

hoca işini iyi yapıyor bu bebe ne yapmış şimdiye kadar şehir efsanesi gibi çocuk
Hele çoksın bir oynasın 10 maçı yok bir görelim bakalım et mi balık mı
Yine elmayla armut 🍐 karşılaştırmaya devam

Faiz artırımından sonra dolar Euro Altın düştü bunu da Şenol Güneş bağlarsın sen
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2023, 13:17:45 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

neden vereyim maaşının yarısını başkasının başarısız olmuş oyuncusunu alıp yetiştirmek için birde paramı vereceğim ikinci lig takımları bizim alt yapı oyuncularını alıp yetiştiriyormu para bile vermedikleri halde burası beşiktaş torinanın rezerv takımı değiliz biz
oda olur bonservisini de bedava versinler yoksa dediğin gibi kimsenin forması topçusunu forma sokmak gibi bir görevimiz yok

Çevrimdışı Sefa Kara

emirhanın yaptıklarını nasıl unuttuk biz ? Böyle bir karakteri açıkcası istemiyorum.

Çevrimiçi COB

Emirjan meselesini Dorukuan, Burak, Aboubakar hatta Şenol Güneşle kıyaslamak yanlış.

Dorukhan Eskişehirden geldi, bir şans bulup değerlendirdi ama günün sonunda parada fazla diretince kariyerinde gerileme yaşadı. Bizim seviyede bir oyuncu asla değildi ve olamadı.

Aboubakarın tekrar gelmesi zaten skandaldı. Şampiyonluğu sabote etmiş bir oyuncuyla tekrar ilgilenmemiz bile skandaldı.

Burak'ın bence skandallık bir durumu yok, vaktinde Holosko'ya karşılık Manisaya vermiştik, sonra kendini geliştirdi ve diğer büyüklerde oynadı. Escude ile yaşadığı penaltı pozisyonunda hırsız diye damgalandı ve öyle kaldı.

Şenol Güneş ile Fikret Orman'ın arası bozuktu, ve altan altan yeni teknik direktör bakılıyordu, Şenol hocada sezon sonuna kadar emek verdi, yarı yolda bırakıp gitmedi.

Emirhan'ı Rıdvan ile kıyaslayabiliriz. Rıdvan altyapımızdan yetişti, iyisiyle kötüsüyle 2 yıl hizmet edip üstüne para kazandırarak gitti. Emirhan gitmekten çok menajeri tarafından alıkoyuldu ve kendisi de buna alet oldu. Gittiği takım da Torino. Şimdi ne oldu da 1 yıl sonra tekrar dönmek istiyor? Torino da ne yapmış da bize gelmeyi haketmiş?

Çevrimiçi Samet Demir

hoca işini iyi yapıyor bu bebe ne yapmış şimdiye kadar şehir efsanesi gibi çocuk
Hele çoksın bir oynasın 10 maçı yok bir görelim bakalım et mi balık mı
Yine elmayla armut karşılaştırmaya devam

Faiz artırımından sonra dolar Euro Altın düştü bunu da Şenol Güneş bağlarsın sen

İşini iyi yapanın bizi kazıklamaya hakkı var. İyi yapmayanın yok. İyimiş.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Emirjan meselesini Dorukuan, Burak, Aboubakar hatta Şenol Güneşle kıyaslamak yanlış.

Dorukhan Eskişehirden geldi, bir şans bulup değerlendirdi ama günün sonunda parada fazla diretince kariyerinde gerileme yaşadı. Bizim seviyede bir oyuncu asla değildi ve olamadı.

Aboubakarın tekrar gelmesi zaten skandaldı. Şampiyonluğu sabote etmiş bir oyuncuyla tekrar ilgilenmemiz bile skandaldı.

Burak'ın bence skandallık bir durumu yok, vaktinde Holosko'ya karşılık Manisaya vermiştik, sonra kendini geliştirdi ve diğer büyüklerde oynadı. Escude ile yaşadığı penaltı pozisyonunda hırsız diye damgalandı ve öyle kaldı.

Şenol Güneş ile Fikret Orman'ın arası bozuktu, ve altan altan yeni teknik direktör bakılıyordu, Şenol hocada sezon sonuna kadar emek verdi, yarı yolda bırakıp gitmedi.

Emirhan'ı Rıdvan ile kıyaslayabiliriz. Rıdvan altyapımızdan yetişti, iyisiyle kötüsüyle 2 yıl hizmet edip üstüne para kazandırarak gitti. Emirhan gitmekten çok menajeri tarafından alıkoyuldu ve kendisi de buna alet oldu. Gittiği takım da Torino. Şimdi ne oldu da 1 yıl sonra tekrar dönmek istiyor? Torino da ne yapmış da bize gelmeyi haketmiş?
Şenol hoca milli takımla görüşmüyorum dediği hafta gitti. Mevzu Şenol Güneşe gelince yönetim kötü, 17 yaşında çocuğa gelince de çocuk kötü. Bana kalsa bencede gelmesin. Çok istiyorsa maaşını kulübü ödesin 1-2 milyon satın alma maddesi koysun gelsin. Yoksa Başak'a mı gidiyor gs ye mi nereye giderse gitsin.

Çevrimiçi annoca

buradakilerin gönlü çok zengin anladığım kadarıyla. yıllık 900 bin euroyu reddedip  144 bin tl yi kabul etmediği için emirhan suçlu oldu. 
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2023, 14:15:21 annoca ]

Çevrimdışı Sefa Kara

buradakilerin gönlü çok zengin anladığım kadarıyla. yıllık 900 bin euroyu reddedip  144 bin tl yi kabul etmediği için emirhan suçlu oldu.

Ordaki paranın aynısı kendisine verildi.Avrupada oynucam ben diye tutturan bir arkadaş kendisi.En azından 1sene daha kal kendini geliştir daha iyi klübe git dendi.Vizyonsuzun tekidir kendisi.Dorukhan toköz gibi avrupaya diye yola çıkıp ts'ye gitti.

Çevrimdışı Ravenman

Emirhan ve Tayfur gelseler yerli problemi çözülür.

Üstelik ikiside Beşiktaṣlı. Orta saha ve kanatlar fena rahatlanır.

Emirhanı Cincona kaptırmak ahmaklıktır. Sonunda bunu Torinada geri bile alırız daha yükseğe satarız.

Çevrimdışı Ravenman

Emirhana hain diyenler önce Şenola, sonra Buraka sonra Ebubekire baksınlar.

Böyle taraftarla vizyon, geliṣme ve gelecek hayal.

Etiketler: