fenerli gsli avukata verselerdi söyleyecek sözümüz olmayacakmıydı sırf beşiktaşlı diyemi verildi sence davaların hepsi kapandı bildiğim kaybettiğimiz davalarıda geri çevirdiler demekki başarılı oldular yani sırf beşiktaşlı diye verilmedi kaldıki ben kulüp başkanı olsam seçenekler içinde beşiktaşlı olan ağır basar basmalıda ha devenin altında buzağı arayacaksanız deve çok ama o işlerde bir sıkıntı olsa bu yönetim durmazdı çoktan patlatırdı benim en büyük eöin olma durumum bundan kaynaklı rahatlıkla savunabiliyorum bu yönetim beşiktaş için gelmedi fikret ormandan intikam almak için geldi üstelik altı yıldırda fikret orman yönetiminin içindeydiler yani herşeyi biliyor herşeye vakıflardı peki elde ne var sıfır
Ben olsam bunları dert etmem artık bunların üç yıllık yönetimi fikret ormanı akladı üç yıldır didik didik didikliyorlar bulamadılar birşey ama kendileri beşiktaşı zerre kadar düşünmüyor beşiktaş menfaati için kılları kıpırdatmıyorlar bırak sponsoru belki satılır diye adam gibi tşort çıkarmıyorlar satılmasın diyede fanilelerin önüne beşiktaş yazıp amplem koyup 500-600 liraya satışa sunuyorlar
Ama bu taraftara müstahak çünkü baksana hala üç yıldır ispatlanamamış atılan çamurları konuşuyoruz beşiktaş sanki dingonun ahırıda çalıp çırpmak o kadar kolay tmm yönetim anadolu kulübü gibi yönetiyorda taraftarda sanırım bizi ağalar tarafından yönetilen kaydı kuydu olmayan anadolu kulüplerinden sanıyor
abi bu yönetimi savunduğum yok dediğin gibi intikam hırsıyla geldiler bir şey yapabildikleri de yok.
didik didik arasanda bulamazsın bazı şeyleri, kanuna uygun ahlaka tersse ne olabilir ki. örnek şirkete araba alınacak getir götür için ort seviye araç 1 milyona da alabilirsin onun yerine gidip 10 milyonluk spor araba alsan ne olacak. faturası varsa kanuna ters değil.
avukatlık ücreti ile alakalı tekrar söyliyim seçenekler içinde tabiki de Beşiktaşlı olan ağır basar ama o paralar çok ütopik sen ne yazsan da ne desende o paraların çok olduğunu değiştirmiyecek.
sadece ben değil başka arkadaşlar da birşeyler yazdı oyuncu ücretleri, menajer ağırlaması, otoparkı cartu curtu. kimseyi suçlamıyorum ama bana masun gelmiyor bu işler. evet uzun boyluydu evet diksiyonu hitabeti iyiydi ama bu özelikleri yaptıklarını inceleme ve eleştirmemi elimden alamaz. sponsorluk ve oyuncu satış konusunda başarılıydı. ama transfer son güne yetişirdi, kampı kaçırırdı ligin ilk haftaları elimizden kayar ligin sonuna kadar yarışın içinde olurduk ama malesef ligin ilk haftaları kaçırdığımız puanlar yüzünden şampiyon olamadık. hocanın istediği tarzda değil kafasına göre oyuncu alırdı, şampiyon olduktan sonraki kadroları koruyamadı sıfırdan başlayıp hocanın tekrar pasta yapmasını isterdi. nedense maaşlar ödenmedi takım huzuru bozuldu. bir ara yöneticiler de maaş almalı diyordu sonra çok fazla tepki topladı ardından eleştirdiğimiz konular çıkmaya başladı. ben insanım illaki eleştircem sorgulıcam. herkes birbirinden farklı akla ve mantığa sahip. FO başkanlığındaki
son dönemler benim mantığıma da yatmıyor aklım da almıyor.