2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991136 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

abi bu olay 2020 yılında patlıyor o zaman dolar kaç liraydı bakalım, ki fatura daha öncesine aittir. Ayrıca dolarda başka ülkenin para birimi olmakla beraber enflasyona uğrayan bir araç kısacası bugün paranınalım gücüne vursak o zaman kesilen 2 milyonluk fatura bugünğn 12-15 milyonlarına denk gelir. Tr gelir vergisi sıralamsının tepesinde avukat var aşşağı yukarı ne kadar kazanabilecekelrine vakıfım ama bu olay icra davası. Hiç mi piyasada yoktu deneyimli tecrübeli icra konularına hakim avukatlarda kulüp bğnyesine kazandıralım veya avukatlık bğrosuna daha uyguna verelim. Sırf Beşiktaşlıyım diye o zmaan beyannamelerini yapma işini bana versinler aylık 5-6 milyona desem olur mu?
fenerli gsli avukata verselerdi söyleyecek sözümüz olmayacakmıydı sırf beşiktaşlı diyemi verildi sence davaların hepsi kapandı bildiğim kaybettiğimiz davalarıda geri çevirdiler demekki başarılı oldular yani sırf beşiktaşlı diye verilmedi kaldıki ben kulüp başkanı olsam seçenekler içinde beşiktaşlı olan ağır basar basmalıda ha devenin altında buzağı arayacaksanız deve çok ama o işlerde bir sıkıntı olsa bu yönetim durmazdı çoktan patlatırdı benim en büyük eöin olma durumum bundan kaynaklı rahatlıkla savunabiliyorum bu yönetim beşiktaş için gelmedi fikret ormandan intikam almak için geldi üstelik altı yıldırda fikret orman yönetiminin içindeydiler yani herşeyi biliyor herşeye vakıflardı peki elde ne var sıfır
Ben olsam bunları dert etmem artık bunların üç yıllık yönetimi fikret ormanı akladı üç yıldır didik didik didikliyorlar bulamadılar birşey ama kendileri beşiktaşı zerre kadar düşünmüyor beşiktaş menfaati için kılları kıpırdatmıyorlar bırak sponsoru belki satılır diye adam gibi tşort çıkarmıyorlar satılmasın diyede fanilelerin önüne beşiktaş yazıp amplem koyup 500-600 liraya satışa sunuyorlar
Ama bu taraftara müstahak çünkü baksana hala üç yıldır ispatlanamamış atılan çamurları konuşuyoruz beşiktaş sanki dingonun ahırıda çalıp çırpmak o kadar kolay tmm yönetim anadolu kulübü gibi yönetiyorda taraftarda sanırım bizi ağalar tarafından yönetilen kaydı kuydu olmayan anadolu kulüplerinden sanıyor

Çevrimiçi tolga1903

Bu tete klasik fenerli abartması gibi geldi bana. Sanki izlerken 25 yaşındaki gökhan töre'yi izledim. Zaten bu yaşında boşta olan oyuncu menajeriyle birlikte direk fenerle görüşüyor ve avrupa'dan istediği teklifi alamıyorsa düşünmek lazım. 6 imza parası 2.5 yıllık ücret çok gibi geldi bu oyuncu için bilmiyorum fener'e giderse üzülmem şahsen.

Çevrimdışı levitate

yağız fb'nin elemanı, 3 saattir sürekli tete haberi giriyor beklentiyi iyice arttırıp fb'ye gittiğini açıklar :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Nazım Ar

yağız fb'nin elemanı, 3 saattir sürekli tete haberi giriyor beklentiyi iyice arttırıp fb'ye gittiğini açıklar :D

Alsınlar. O Lincoln de genç yetenekli adamdı mesela onu da çöp ettiler biz alsak alternatif olarak hayır demem.

Çevrimiçi annoca

Alsınlar. O Lincoln de genç yetenekli adamdı mesela onu da çöp ettiler biz alsak alternatif olarak hayır demem.
abi alternatif derken. :D dünkü maça sağ açık olarak sağ bek kullandık. ghezzal soru işareti rebic inş sakatlanamaz ama o da biraz soru işareti. yaşı genç kendini kanıtlamış piyasası olan biri istendiği zaman bonservis kazanarak(tabi bu yönetimle imkansız) elden çıkarması da kolay

Çevrimdışı Nazım Ar

abi alternatif derken. :D dünkü maça sağ açık olarak sağ bek kullandık. ghezzal soru işareti rebic inş sakatlanamaz ama o da biraz soru işareti. yaşı genç kendini kanıtlamış piyasası olan biri istendiği zaman bonservis kazanarak(tabi bu yönetimle imkansız) elden çıkarması da kolay

Tete den bahsetmiyorum Lincoln için dedim. Sağlamken Rebic ile Ghezzal i kesemez ama bence rotasyon için gayet iyi oyuncu.

Çevrimdışı Alparslan

Tete den bahsetmiyorum Lincoln için dedim. Sağlamken Rebic ile Ghezzal i kesemez ama bence rotasyon için gayet iyi oyuncu.
Sırf rotasyon olsun diye 2-2.5m para verilir mi? Bu adam 1 milyona gelip oynamayacak herhalde. Normalde bir as adamın vardır. Onun yedeği de yetenek olarak onun bir tık altı olurki yedekte kaldım diye mızmızlanmasın. Ayrıca maaşı da yarısı olur. Bana kalsa ben Ghezzal'ın daha iyisini arardım çünkü pek yararlanamayacağız gibi görünüyor.

Çevrimdışı Nartallo

Beşiktaş tribünün yüz akı yeni açıktaki kardeşler, abilerdir...

Hem yaşananlara doğru düzgün tepki veriyorlar, hem tribünü ayakta tutuyorlar, hem de her maç dolduruyorlar...

Çevrimiçi annoca

fenerli gsli avukata verselerdi söyleyecek sözümüz olmayacakmıydı sırf beşiktaşlı diyemi verildi sence davaların hepsi kapandı bildiğim kaybettiğimiz davalarıda geri çevirdiler demekki başarılı oldular yani sırf beşiktaşlı diye verilmedi kaldıki ben kulüp başkanı olsam seçenekler içinde beşiktaşlı olan ağır basar basmalıda ha devenin altında buzağı arayacaksanız deve çok ama o işlerde bir sıkıntı olsa bu yönetim durmazdı çoktan patlatırdı benim en büyük eöin olma durumum bundan kaynaklı rahatlıkla savunabiliyorum bu yönetim beşiktaş için gelmedi fikret ormandan intikam almak için geldi üstelik altı yıldırda fikret orman yönetiminin içindeydiler yani herşeyi biliyor herşeye vakıflardı peki elde ne var sıfır
Ben olsam bunları dert etmem artık bunların üç yıllık yönetimi fikret ormanı akladı üç yıldır didik didik didikliyorlar bulamadılar birşey ama kendileri beşiktaşı zerre kadar düşünmüyor beşiktaş menfaati için kılları kıpırdatmıyorlar bırak sponsoru belki satılır diye adam gibi tşort çıkarmıyorlar satılmasın diyede fanilelerin önüne beşiktaş yazıp amplem koyup 500-600 liraya satışa sunuyorlar
Ama bu taraftara müstahak çünkü baksana hala üç yıldır ispatlanamamış atılan çamurları konuşuyoruz beşiktaş sanki dingonun ahırıda çalıp çırpmak o kadar kolay tmm yönetim anadolu kulübü gibi yönetiyorda taraftarda sanırım bizi ağalar tarafından yönetilen kaydı kuydu olmayan anadolu kulüplerinden sanıyor
abi bu yönetimi savunduğum yok dediğin gibi intikam hırsıyla geldiler bir şey yapabildikleri de yok.

didik didik arasanda bulamazsın bazı şeyleri, kanuna uygun ahlaka tersse ne olabilir ki. örnek şirkete araba alınacak getir götür için ort seviye araç 1 milyona da alabilirsin onun yerine gidip 10 milyonluk spor araba alsan ne olacak. faturası varsa kanuna ters değil.

avukatlık ücreti ile alakalı tekrar söyliyim seçenekler içinde tabiki de Beşiktaşlı olan ağır basar ama o paralar çok ütopik sen ne yazsan da ne desende o paraların çok olduğunu değiştirmiyecek.

sadece ben değil başka arkadaşlar da birşeyler yazdı oyuncu ücretleri, menajer ağırlaması, otoparkı cartu curtu. kimseyi suçlamıyorum ama bana masun gelmiyor bu işler. evet uzun boyluydu evet diksiyonu hitabeti iyiydi ama bu özelikleri yaptıklarını inceleme ve eleştirmemi elimden alamaz. sponsorluk ve oyuncu satış konusunda başarılıydı. ama transfer son güne yetişirdi, kampı kaçırırdı ligin ilk haftaları elimizden kayar ligin sonuna kadar yarışın içinde olurduk ama malesef ligin ilk haftaları kaçırdığımız puanlar yüzünden şampiyon olamadık. hocanın istediği tarzda değil kafasına göre oyuncu alırdı, şampiyon olduktan sonraki kadroları koruyamadı sıfırdan başlayıp hocanın tekrar pasta yapmasını isterdi. nedense maaşlar ödenmedi takım huzuru bozuldu. bir ara yöneticiler de maaş almalı diyordu sonra çok fazla tepki topladı ardından eleştirdiğimiz konular çıkmaya başladı. ben insanım illaki eleştircem sorgulıcam. herkes birbirinden farklı akla ve mantığa sahip. FO başkanlığındaki son dönemler benim mantığıma da yatmıyor aklım da almıyor.

Çevrimiçi gokhans

Fenerbahçe Futbol A Takımı'nın forma göğüs reklamında ve diğer muhtelif mecralarda OTOKOÇ markasının kullanılması konusunda Otokoç Otomotiv AŞ ile 2023-2024 sezonu için sözleşme bedeli 195 milyon lira + KDV olmak üzere 1 yıl uzatma opsiyonlu sözleşme imzalanmıştır." denildi.

Çebiden ne geldi şimdiye kadar?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çebi değil rahmi koç’dan gelen bir sponsorluk bu. 1978’den beri ara ara destek ve sponsorluklarla kulübe katkı sağlar. Canın başkanın önce, milletin 25-50milyon euro gelir kazandığı token projesine dahil etsin bak göztepe bile ordan gelir elde etti. Stad, sponsorluğunu falan saymıyorum. Fo gömüp çebi savunan insanların iyi niyetli olduğunuda düşünmüyorum. İnsan orman’ı gömerken utanır yahu, hemde çebiyi savunarak!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı tuncaboylu

yetersizler₁.kim bu zeynuddinov.
hakkını yemişim çocuğun
geçen sezon 21 maç 1 gol 3 asist yapmış.bu yönetim çapını aşmış.
Stoper olsaydı, iyi skor üretmiş diyebilirdik abi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Onana için yorumcu doğru yorumu yaptı. Ya krndini göstermek için ya da hocanın isteğiyle 8 gibi oynamak istedi, o sebeple takımı da tanımadığından sırıttı. Defansif olarak pek bir aksiyonunu göremedik.
Acayip bir fiziği var, her türlü iş yapar.

Çevrimdışı tuncaboylu

tete bir ihtimal bize gelebilir. adamlarda tadic, ryan kent var şimdi cengizi almayı çalışıyorlar ayrıca rossi ve emre morda var. nabıcaklar bu kadar kanadı
Bize kiralayacaklar

Çevrimdışı tuncaboylu

rakamlar böylese biz haftalardır neyin pazarlığını yapıyoruz
Klasik taktikleri abi, 500 + bonuslar diyorlar.

1 maç oynayınca 3 milyon bonus vereceklerdir.

Çevrimiçi Necmi

isme mevkiye niye takılıyorsun çıktı işini yaptı golünüde attı daha ilk maçta daha ne istiyorsun 😂

Çevrimiçi Necmi

çebi değil rahmi koç’dan gelen bir sponsorluk bu. 1978’den beri ara ara destek ve sponsorluklarla kulübe katkı sağlar. Canın başkanın önce, milletin 25-50milyon euro gelir kazandığı token projesine dahil etsin bak göztepe bile ordan gelir elde etti. Stad, sponsorluğunu falan saymıyorum. Fo gömüp çebi savunan insanların iyi niyetli olduğunuda düşünmüyorum. İnsan orman’ı gömerken utanır yahu, hemde çebiyi savunarak!!!
rahmi koçtan gelen sponsorluk derken bize gelen birşey yok fenere giden sponsorluk oluyor dediği 😂
Çebi rahmi koçlada arayı açtı diye duymuştum

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rebic geldiyse onu  dilinden en iui anlayan Kamada yi da almak lazım.

Çevrimdışı Savaş

rahmi koçtan gelen sponsorluk derken bize gelen birşey yok fenere giden sponsorluk oluyor dediği
Hakkaten hala sponsor yok. Kapı kapı dolaşıp  bize sponsor olur musunuz diye dolanıyordur bu vizyonsuzlar.

Gazprom dediler, emirates dediler, komagene ile bitirir bunlar.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Klaassen, tete, elayis al transferi kapat. Ben tamamım.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hakkaten hala sponsor yok. Kapı kapı dolaşıp  bize sponsor olur musunuz diye dolanıyordur bu vizyonsuzlar.

Komagene olsa yine iyi. Camoluk Galeri olur en fazla.

Çevrimdışı levitate

komagene yıllık 9 veriyorsa olur valla
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Mehmet57

Klaassen cok iyi olur. Ceza sahasi kosulari ile rahat 10+ atar ligde.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1684986752367243271
yürüyen bjk

ama eh be kardeşim madem bizim sana ilgimiz var niye gidip sözleşmeni 3 yıl uzatıyorsun, yapmasan bu işlere hiç girmeyecektin
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

rahmi koçtan gelen sponsorluk derken bize gelen birşey yok fenere giden sponsorluk oluyor dediği 😂
beko’yu yenileyen rahmi koç işte. 2.feda kampanyasındada baya bağış yaptı.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: