2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991021 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

15 bonservis 8 de maaş versek, bonusu falan derken 45 milyon maliyeti oluyor. Yani bu paraya nasıl tamam diyebiliyorlar anlayamıyorum.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunlar kulüple birşey konuşmamış direk talisca ile irtibat kurdular diye arap kulübü çok kızgınmış fifaya gitmekle tehdit etmiş bizimle görüşmüyormuş bile öyle tv ye çıkıp talişca ile görüştüm demek kolay bu arada talişcada maaşından tek kuruş bile düşmüyormuş beşiktaşa gelmek umrunda değilmiş parasını kim verirse ona gidermiş 30 yaşına gelmiş arap liginden çıkmış birine 15 bonservis 10+ maaş hadi canım bu kadar paran varsa git üç tane üst kalite oyuncu al diyeceğimde bunlar kaliteyi isim yapmış futbolcu sanıyorlar mezardan birilerini çıkartır çilek aldık der fo ya düşmanlar ama onun aldığı oyuncudan öteye gidemiyorlar futbol bilgileri ya eski oyuncularımıza gitmek yada renklilerin oyuncularının peşine düşmekten öteye gitmiyor olmadımı sakat bitik yada keş ama ismi olan oyuncuya yürüyorlar

Çevrimdışı Talisca1903

bunlar kulüple birşey konuşmamış direk talisca ile irtibat kurdular diye arap kulübü çok kızgınmış fifaya gitmekle tehdit etmiş bizimle görüşmüyormuş bile öyle tv ye çıkıp talişca ile görüştüm demek kolay bu arada talişcada maaşından tek kuruş bile düşmüyormuş beşiktaşa gelmek umrunda değilmiş parasını kim verirse ona gidermiş 30 yaşına gelmiş arap liginden çıkmış birine 15 bonservis 10+ maaş hadi canım bu kadar paran varsa git üç tane üst kalite oyuncu al diyeceğimde bunlar kaliteyi isim yapmış futbolcu sanıyorlar mezardan birilerini çıkartır çilek aldık der fo ya düşmanlar ama onun aldığı oyuncudan öteye gidemiyorlar futbol bilgileri ya eski oyuncularımıza gitmek yada renklilerin oyuncularının peşine düşmekten öteye gitmiyor olmadımı sakat bitik yada keş ama ismi olan oyuncuya yürüyorlar
yahu Talisca felan gelmesin tamam da fifaya gidecek diye tehdit etmişler nedir ya
Gitsin gidecekse etmiş görüşmüyormuş maaştan düşmüyormuş
Mış Muş abi ne bu ya masa başı hikayesi gibi geldi biraz
Fıfaya gidecek adam gider tehdit edince ne oluyor ki
Ne diyecek hoca görüşmüş nerede telefonda görüşmek yasak mı çok saçma

Çevrimdışı Talisca1903

Talha antrenmana çıkmış çok şükür

Çevrimiçi Samet Demir

yahu Talisca felan gelmesin tamam da fifaya gidecek diye tehdit etmişler nedir ya
Gitsin gidecekse etmiş görüşmüyormuş maaştan düşmüyormuş
Mış Muş abi ne bu ya masa başı hikayesi gibi geldi biraz
Fıfaya gidecek adam gider tehdit edince ne oluyor ki
Ne diyecek hoca görüşmüş nerede telefonda görüşmek yasak mı çok saçma
İşine gelen bilgi olunca sıkıntı yok, işine gelmeyen bir bilgi olunca hemen masa başı haber. Yav bu talisca etkileşim peşinde Beşiktaş falan umrunda değil adamın. Umrunda olsaydı çin dönüşü buraya gelirdi. Kaldıki umarım gelmez hatta gs ye gider inşallah. 45 milyon para bayılıp satış yapamayacağımız bir adam almak hiç mantıklı değil.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

İşine gelen bilgi olunca sıkıntı yok, işine gelmeyen bir bilgi olunca hemen masa başı haber. Yav bu talisca etkileşim peşinde Beşiktaş falan umrunda değil adamın. Umrunda olsaydı çin dönüşü buraya gelirdi. Kaldıki umarım gelmez hatta gs ye gider inşallah. 45 milyon para bayılıp satış yapamayacağımız bir adam almak hiç mantıklı değil.

yahu almasınlar o zaman bize ne

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bunlar yine sorunlu futbolcu transfer edip Hoca'nın kucağına bombayı bırakıp ortadan kaybolur. İyi niyet aramak için kendimi zorluyorum ama yok böyle bir şey çıkaramıyorum. Afrika kupasına gidecek futbolcu kontenjanını tamamladılar sanırım. Geriye kronik sakat, ciddi sorunları olan futbolcu kaldı. Böyle futbolcuyu bulmak da yetmez. Yüksek maaş ile yanında imza parası verilmeli.

Çevrimdışı Sefa Kara

Bence transfere gerek yok artık bize kadromuz yeterli.

Mert
                             Ersin
Rosier         Amartey       Omar         Masuaku
Onur           Tayyip          Montero     Umut
                  Necip           Emrecan
                           Hacı
                           Necip

Raşitsa        Gedson         Salih              Cenk
Ghezzal       Oxled            Bahtiyar         Rebic

Aboubakar   
                          Cenk
                          Semih

Onana ve mulekayı yolladım.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

😎😎
Bir de bakarsın gs'ye gider sonra da gs'ye gittiği için Şenol Hoca suçlanır yine. Ve sen yine Şenolperest olursun onlar da haklı

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bir de bakarsın gs'ye gider sonra da gs'ye gittiği için Şenol Hoca suçlanır yine. Ve sen yine Şenolperest olursun onlar da haklı
zaten gecende Ziyech storysi atiyordu teklif gelse direkt imzalar
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

zaten gecende Ziyech storysi atiyordu teklif gelse direkt imzalar
Aynen öyle zaten benim burnuma da pis kokular geldiği için o mesajı attım

Çevrimdışı Talisca1903

gitsin ben bunun kadar anti profesyonel adam görmedim
Bir de Şenol Güneş yüzünden şunu savunacaklar neredeyse neymiş hoca mobbşng yapıyormuş adam milli takımda sakat sakat oynuyor para kazandığı yerde yokuş yapıyor beğenen alsın

Çevrimdışı murat baltacı

Hadi transferler geç geliyor onu beceremiyorlarda Ersin ve umutun takımda kalması nedir ne katkısı verecek bu adamlar bize merte bişey olsa Ersin yakar masuakuya bişey olsa umut yakar. Amartey onana boşa kalabalık oldu bir atiba bir marcelo bulsalar tamamdı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Karabay

Kendi kendinize sebep uydurup yine kendi kendinize gider yapıyorsunuz. Artık fikir beyan etmeniz için kimsenin size bir şey yazmasına da gerek yok 😀

Çevrimdışı Talisca1903

Kendi kendinize sebep uydurup yine kendi kendinize gider yapıyorsunuz. Artık fikir beyan etmeniz için kimsenin size bir şey yazmasına da gerek yok 😀
kişi kendinden bilir işi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Haklısın Şenolcular diye tabir ettikleriniz çıkardı 'Şenolcu' tabirini. Şenolcular çıkarmış kendi kendilerine ' Siz Saiss'i korumak için Şenol'a saldırıyorsunuz' diye. Tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan çıktı sorusu gibi bu. Ben senin için öylesin tabiri kullanmadım ama bir gurup var her türlü olumsuzluğu ne yapıp ne edip Şenol Güneş'e bağlayan. Seni ikna etmek gibi bir derdim de yok. Madem birini gömeceksiniz objektif olacaksınız. Beden hocası Valerien, Gedson'u yedek bırakırken suspus olacaklar Şenol Güneş aynı şeyi yapsa  olanlar en önden saldıracak. Diyeceksen ben o guruptan değilim diye ben de sana o guruptansın demedim.

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol hocamız Mulekanın gitmesini istemiyormuş :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Haklısın Şenolcular diye tabir ettikleriniz çıkardı 'Şenolcu' tabirini. Şenolcular çıkarmış kendi kendilerine ' Siz Saiss'i korumak için Şenol'a saldırıyorsunuz' diye. Tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan çıktı sorusu gibi bu. Ben senin için öylesin tabiri kullanmadım ama bir gurup var her türlü olumsuzluğu ne yapıp ne edip Şenol Güneş'e bağlayan. Seni ikna etmek gibi bir derdim de yok. Madem birini gömeceksiniz objektif olacaksınız. Beden hocası Valerien, Gedson'u yedek bırakırken suspus olacaklar Şenol Güneş aynı şeyi yapsa  olanlar en önden saldıracak. Diyeceksen ben o guruptan değilim diye ben de sana o guruptansın demedim.
kim sais için şenolu suçladı bu yönetimin sorunu hep kaçan oyuncular tukaka oluyor bir oyuncu olsa deriz oyuncu suçlu ama geldiklerinden beri har oyuncu kaçmaya can atıyor fo kadrosunu tukaka yapıp temizlediler kendi aldıklarınıda mundar ediyorlar bonservis ödüyoruz sürekli zarar ne oyuncu satabiliyorlar ne oyuncu yönetebiliyorlar ne gelir sağlayabiliyorlar ne sponsor bulabiliyorlar aradıklarını bile sanmıyorum hoca bir oyuncuyla çalışmak istemezse hakkıdır kendi oyununa uymaz ama sorunun hoca olduğunu sanmıyorum

Onur Küçük

• Ziyaretçi

kim sais için şenolu suçladı bu yönetimin sorunu hep kaçan oyuncular tukaka oluyor bir oyuncu olsa deriz oyuncu suçlu ama geldiklerinden beri har oyuncu kaçmaya can atıyor fo kadrosunu tukaka yapıp temizlediler kendi aldıklarınıda mundar ediyorlar bonservis ödüyoruz sürekli zarar ne oyuncu satabiliyorlar ne oyuncu yönetebiliyorlar ne gelir sağlayabiliyorlar ne sponsor bulabiliyorlar aradıklarını bile sanmıyorum hoca bir oyuncuyla çalışmak istemezse hakkıdır kendi oyununa uymaz ama sorunun hoca olduğunu sanmıyorum
Bu soruyu ortaya sormalısın. Bu forumda Saiss yüzünden Şenol Güneş'i suçlayanınız var mı diye sormalısın. Ben gammaz falan değilim çıkıp da şunlar şunlar dedi diye yazacak değilim. Bu Saiss karaktersizi için Hoca'yı suçlayanlar da neden suçladıklarını yazarlar.

Çevrimiçi murat

abi bu yönetimi savunduğum yok dediğin gibi intikam hırsıyla geldiler bir şey yapabildikleri de yok.

didik didik arasanda bulamazsın bazı şeyleri, kanuna uygun ahlaka tersse ne olabilir ki. örnek şirkete araba alınacak getir götür için ort seviye araç 1 milyona da alabilirsin onun yerine gidip 10 milyonluk spor araba alsan ne olacak. faturası varsa kanuna ters değil.

avukatlık ücreti ile alakalı tekrar söyliyim seçenekler içinde tabiki de Beşiktaşlı olan ağır basar ama o paralar çok ütopik sen ne yazsan da ne desende o paraların çok olduğunu değiştirmiyecek.

sadece ben değil başka arkadaşlar da birşeyler yazdı oyuncu ücretleri, menajer ağırlaması, otoparkı cartu curtu. kimseyi suçlamıyorum ama bana masun gelmiyor bu işler. evet uzun boyluydu evet diksiyonu hitabeti iyiydi ama bu özelikleri yaptıklarını inceleme ve eleştirmemi elimden alamaz. sponsorluk ve oyuncu satış konusunda başarılıydı. ama transfer son güne yetişirdi, kampı kaçırırdı ligin ilk haftaları elimizden kayar ligin sonuna kadar yarışın içinde olurduk ama malesef ligin ilk haftaları kaçırdığımız puanlar yüzünden şampiyon olamadık. hocanın istediği tarzda değil kafasına göre oyuncu alırdı, şampiyon olduktan sonraki kadroları koruyamadı sıfırdan başlayıp hocanın tekrar pasta yapmasını isterdi. nedense maaşlar ödenmedi takım huzuru bozuldu. bir ara yöneticiler de maaş almalı diyordu sonra çok fazla tepki topladı ardından eleştirdiğimiz konular çıkmaya başladı. ben insanım illaki eleştircem sorgulıcam. herkes birbirinden farklı akla ve mantığa sahip. FO başkanlığındaki son dönemler benim mantığıma da yatmıyor aklım da almıyor.
bu tarz davalar meblağ üzerinden yüzde ile yapılır.boşanma davası değil ki?davaların toplamdaki yekünü ne tutuyor ona bakmak lazım.adam kendi hakkına düşen miktardan feragat etmiş ortağı kendi hakkını almış.ölümünün arkasında kimler var acaba merhumun?fo yönetimi gittikten sonra bu yönetime cevap veren birtek o vardı.

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili görülen 20 sanıklı davanın son duruşmasında Alaattin Çakıcı’nın da ismi geçti. Sanık Serkan Dakman’ın avukatı Engin Çelebi, Mahmutyazıcıoğlu’nun abisi Celal Mahmutyazıcıoğlu’na maktulün Alaattin Çakıcı’yla ilişkisini sordu. Bunun üzerine abi Mahmutyazıcıoğlu, “Eski tanışırlar, ilk müvekkilidir. Her gün cezaevine gider, gelirdi” dedi. Ardından tekrar söz alan Celal Mahmutyazıcıoğlu, “Şafak’ın Alaattin Çakıcı’dan güç aldığını mı söylüyorsunuz?” demesi üzerine avukat Çelebi, “Bu hayat tarzından beslendiğini söylüyorum. Siz aynı varsayımlarla buradaki kişileri itham ediyorsunuz” diye karşılık verdi.

ASIL KONU BEŞİKTAŞ DEĞİL

Bunun üzerine Alaattin Çakıcı, sosyal medyadan açıklama yaptı. Açıklamada, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ilk avukatı olduğunu ancak 17 yıldır görüşmediğini belirtti. Son olarak ölümünden 3 ay önce görüştüğünü duyuran Çakıcı, “Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi beni arayarak ‘abi bu Şafak’ın kulüple arasında problemler var ve senin adını kullanıyor’ dedi. Ben de kendisine, kulübe zarar vermişse ben onun değil, oğlumun bile arkasında durmam, dedim. Kendisi ile ilişkimi kestim” dediğini belirtti. Açıklamanın devamında ise geçmişin hatırına cenazesine çiçek gönderdiğini yazdı. Sanık avukatı Engin Çelebi’ye de cevap veren Çakıcı, “Şafak akrabam olsa, dostluğumu bitirmesem bu ülkede kim olursa olsun beni öldürmeden Azrail’in dışında ona kimse dokunamazdı. Bu sözüm Türkiye’de herkes için geçerlidir” dedi.

Böylede bir haber var.anç ile arası limoniymiş mafyay şikayet etmiş
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2023, 17:26:45 murat ]

Çevrimiçi annoca

bu tarz davalar meblağ üzerinden yüzde ile yapılır.boşanma davası değil ki?davaların toplamdaki yekünü ne tutuyor ona bakmak lazım.adam kendi hakkına düşen miktardan feragat etmiş ortağı kendi hakkını almış.ölümünün arkasında kimler var acaba merhumun?fo yönetimi gittikten sonra bu yönetime cevap veren birtek o vardı.

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili görülen 20 sanıklı davanın son duruşmasında Alaattin Çakıcı’nın da ismi geçti. Sanık Serkan Dakman’ın avukatı Engin Çelebi, Mahmutyazıcıoğlu’nun abisi Celal Mahmutyazıcıoğlu’na maktulün Alaattin Çakıcı’yla ilişkisini sordu. Bunun üzerine abi Mahmutyazıcıoğlu, “Eski tanışırlar, ilk müvekkilidir. Her gün cezaevine gider, gelirdi” dedi. Ardından tekrar söz alan Celal Mahmutyazıcıoğlu, “Şafak’ın Alaattin Çakıcı’dan güç aldığını mı söylüyorsunuz?” demesi üzerine avukat Çelebi, “Bu hayat tarzından beslendiğini söylüyorum. Siz aynı varsayımlarla buradaki kişileri itham ediyorsunuz” diye karşılık verdi.

ASIL KONU BEŞİKTAŞ DEĞİL

Bunun üzerine Alaattin Çakıcı, sosyal medyadan açıklama yaptı. Açıklamada, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ilk avukatı olduğunu ancak 17 yıldır görüşmediğini belirtti. Son olarak ölümünden 3 ay önce görüştüğünü duyuran Çakıcı, “Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi beni arayarak ‘abi bu Şafak’ın kulüple arasında problemler var ve senin adını kullanıyor’ dedi. Ben de kendisine, kulübe zarar vermişse ben onun değil, oğlumun bile arkasında durmam, dedim. Kendisi ile ilişkimi kestim” dediğini belirtti. Açıklamanın devamında ise geçmişin hatırına cenazesine çiçek gönderdiğini yazdı. Sanık avukatı Engin Çelebi’ye de cevap veren Çakıcı, “Şafak akrabam olsa, dostluğumu bitirmesem bu ülkede kim olursa olsun beni öldürmeden Azrail’in dışında ona kimse dokunamazdı. Bu sözüm Türkiye’de herkes için geçerlidir” dedi.

Böylede bir haber var.anç ile arası limoniymiş mafyay şikayet etmiş
abi bir ay önceki mesaja cevap yazınca şaşırdım. öncelikle Allah taksiratını affetsin. ben o konuları bilmiyorum. aslında yazdıklarımla bağdaştıramadım da.
senin yazdıkların biraz tehlikeli sular gibi geldi bana 

Etiketler: