2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991138 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı beno1903

gs ramosu acikliyomus simdi noldu transfer caliminda 2-1 one gecti gs? taliscayida alirlarsa 3-1 mi oluyo oyle otoban fln paylasmistik rashicada. simdi ne paylasicaz?

Bilet fiyatlarina bak istifa sesleri cikmasin diye arttirmislar. Yonetim ve bu yonetime destek verenler nasi tipler merak ediyorum
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2023, 01:51:38 beno1903 ]

Çevrimiçi Necmi

gs ramosu acikliyomus simdi noldu transfer caliminda 2-1 one gecti gs? taliscayida alirlarsa 3-1 mi oluyo oyle otoban fln paylasmistik rashicada. simdi ne paylasicaz?

Bilet fiyatlarina bak istifa sesleri cikmasin diye arttirmislar. Yonetim ve bu yonetime destek verenler nasi tipler merak ediyorum
o paylaşılan otoban falan değildi o gireni çıkartmaları zor
Ayrıca böyle transfer çalımı atılmaz senin yüksek fiyatlı bulup almadığın oyuncuyu almış oluyorlar çalım dediğin seni şampiyon yapan oyuncuyu ucuza kapatmak isterken araya girip söküp alarak olur transfer çalımı gedsondur raşitsadır bunlarda kolay kolay çıkmaz bunlarda sen zaten çekilmişsin taliscanın kulübüyle görüşmemişsin bile taraftar gelin güvey oldu diye transfer çalımı yemiş olmuyorsun ramosa o para değmez diyorsun çekiliyorsun böyle transfer çalımı olmaz
Bu arada o fotoya otoban resmi diyen ya dünyadan bi haber avalın tekidir yada o fotonun zoruna gittiği kişilerden biridir bence muhalefet yapacağım diye böyle laflar etme sonra yanlış anlaşılır

Çevrimiçi Necmi

Bazen almayacağın oyuncuyada girersin rakibine yüksek maliyetler çıkartmak için bunada transfer sokuşturması deniyor
Ghezzal yada rosieri almış olsalardı bize transfer çalımı atmış olurlardı diğer türlü zaten bu oyuncular bütün takımlara öneriliyor birinde kalıyor her sene böyle
Ben bu kadar gol yemeye meraklı insanları görmeye alışık değilim

Çevrimiçi Necmi

Güvenilir dediğin Sercan Ceyhun’ dan duyum alıcam diye bütün dönem CK güzellemesi yaptı yalan yere. İyi muhabir de değil iyi Beşiktaşlı da değil.
katılıyorum iyi beşiktaşlı olsa önce ben vereceğim diye gizli şeyleri açık etmez iş biter haberi ondan sonra geçer bunlar taraftarı yönlendirmek için yönetimin kullandığı adamlar

Çevrimdışı beno1903

o paylaşılan otoban falan değildi o gireni çıkartmaları zor
Ayrıca böyle transfer çalımı atılmaz senin yüksek fiyatlı bulup almadığın oyuncuyu almış oluyorlar çalım dediğin seni şampiyon yapan oyuncuyu ucuza kapatmak isterken araya girip söküp alarak olur transfer çalımı gedsondur raşitsadır bunlarda kolay kolay çıkmaz bunlarda sen zaten çekilmişsin taliscanın kulübüyle görüşmemişsin bile taraftar gelin güvey oldu diye transfer çalımı yemiş olmuyorsun ramosa o para değmez diyorsun çekiliyorsun böyle transfer çalımı olmaz
Bu arada o fotoya otoban resmi diyen ya dünyadan bi haber avalın tekidir yada o fotonun zoruna gittiği kişilerden biridir bence muhalefet yapacağım diye böyle laflar etme sonra yanlış anlaşılır

Ne alaka almak istemissin alamamissin adam gidip almis gedson rash nasi calimsa o yerliyle ramosts calimdir bu kadar basit

Çevrimdışı KartalınGücü

Ne alaka almak istemissin alamamissin adam gidip almis gedson rash nasi calimsa o yerliyle ramosts calimdir bu kadar basit

Bence de aynı kategoride kesinlikle değil ama siteden o gereksiz güzellemeyi yaparak kendi kendimizi bozmuş olduk. Oyuncunun şartları uymadı vazgeçtik deyip geçecektik.

Çevrimiçi Necmi

ne alaka almak istediğin oyuncuyu elinden kapmıyorlar sen almaktan vaz geçiyorsun çalım dediğin çok istediğin oyuncuyu beşiktaşın aldığını maç çıkışı öğrenmene denir aldığımıza imza atana kadar haberleri olmadı burda öyle durum yok 37 yaşındaki adama verilecek bir servet var ve buna değmez deyip aradan çekiliyorsun alıyordumda elimden kaptılar durumu yok zaten senin pazarlık yaptığın oyuncuya araya girip salça olma durumuda yok tersine onların almak istediği oyuncuya biz araya girip fiyat soruyoruz ucuza almasını engelliyoruz bizimkilerin araya girerken ne kadar ciddi olduğuda şüpheli ha canın çok çalım yemek istiyorsa buyur
Her sene bunun gibi bir sürü olay oluyor bizede yapıyorlar bizde onlara yapıyoruz bazıları biliniyor bazıları bilinmiyor pazarlıklar çalım olmaz ha biz açıklasaydık ramosla anlaştık diye sonra bunu bozup alsalardı çalım olurdu ama burda biz çekildik almıyoruz açıklaması var bu saatten sonra kime giderse gider orası bizi ilgilendirmez ben almıyorum dediğin oyuncuyu aldıklarında bu nasıl çalım oluyor aırf gs nin işini bozmak fiyat yükseltmek için böyle davranmadıklarını nerden biliyorsun daha önce birçok kez yaptığımız birşey
Gedsonu raşitsa yı ellerinden kapmışız hemde ruhları duymadan oturun bunun keyfini çıkarın yüreklerine indi
Ne zaman bizde oynayan tutmuş bir oyuncuyu biz kontrat vermek isterken araya girip elimizden alırlar yada alaştığımızı açıkladığımız oyuncuyu alırlar o işde çalım olur almıyorum dediğin oyuncuyu alıyorsa bu nasıl çalım oluyor
Bu nasıl düşünce 13 yaşındamısınız anlamıyorumki

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yanlış hatırlıyorsam uyar biz Ramos'ta 'Bu paraları verecek olan kerizdir. Verecek olan kerize şimdiden geçmiş olsun'  diyerek masadan kalkmamış mıydık? Türkiye Ligi'nden bir saf varsa o paraları verecek yorum yaparız.

Ramos tabii ki değerli bir oyuncu ama geliri senden katlarca fazla olan kulüpler o paraları vermiyor, oyuncuya yanaşmıyor sen veriyorsan ya o kulüpler bu işi bilmiyor ya da sen.

Çevrimiçi yaço58

Yanlış hatırlıyorsam uyar biz Ramos'ta 'Bu paraları verecek olan kerizdir. Verecek olan kerize şimdiden geçmiş olsun'  diyerek masadan kalkmamış mıydık? Türkiye Ligi'nden bir saf varsa o paraları verecek yorum yaparız.

Ramos tabii ki değerli bir oyuncu ama geliri senden katlarca fazla olan kulüpler o paraları vermiyor, oyuncuya yanaşmıyor sen veriyorsan ya o kulüpler bu işi bilmiyor ya da sen.
tabi öyle ama benim kızdığğım nokta maliyetini sorarsın sonra da masadan kalkarsın böyle uçuk rakamlara murat özen falan iş bitsin diye bekliyordu taraftara gazı veriyorlardı yönetimden gelen hhaberler doğrultusunda yani yönetim kendi kendine yapıyor be aklım almıyor bu plansızlığı çok garip gerçekten ramosa yıllık 15 verene kadar sağlam bir stope indirirdin ama nerede o kadar transfer yapıp elde avuçta sıfır olması tek iyi transfer rashica diyebiliriz gerisi zar yada ne yapacağı belli değil rebic onana ox bahtiyar amartey gelmesede olacak isimlerdi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

tabi öyle ama benim kızdığğım nokta maliyetini sorarsın sonra da masadan kalkarsın böyle uçuk rakamlara murat özen falan iş bitsin diye bekliyordu taraftara gazı veriyorlardı yönetimden gelen hhaberler doğrultusunda yani yönetim kendi kendine yapıyor be aklım almıyor bu plansızlığı çok garip gerçekten ramosa yıllık 15 verene kadar sağlam bir stope indirirdin ama nerede o kadar transfer yapıp elde avuçta sıfır olması tek iyi transfer rashica diyebiliriz gerisi zar yada ne yapacağı belli değil rebic onana ox bahtiyar amartey gelmesede olacak isimlerdi
O konuda kesinlikle haklısın . Çok amatörce işler çıkardılar. Halen de devam ediyorlar. Şunun şurasında yapacağın tamam Redmond ile Saiss zaten gidecekti farz ediyorum 5 nokta transfer yapıp önüne bakacaktın. Önünde zaman da imkan da vardı şunları yapmak için.

Çevrimdışı KartalınGücü

Bizim yönetimin sıkıntısı bonservis için kafalarında 2- 5 milyon euro aralığı belirlemişler vasat da olsa yıldız da olsa o paraya bitmesini bekliyorlar.

Çevrimiçi Samet Demir

UEFA organizasyonlarda grup maçları için son kadro bildirim tarihi, 5 Eylül Salı saat 01.00.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yaço58

Bizim yönetimin sıkıntısı bonservis için kafalarında 2- 5 milyon euro aralığı belirlemişler vasat da olsa yıldız da olsa o paraya bitmesini bekliyorlar.
sakat ox nasıl 2.5 artı imza parası veriyoruz ramosa nasıl 15 milyon vermeyi düşümüyorlar git szmanskyi alırdın sene başı rezillik d,z boyu onana 4.2m veriyor saçma sapan işler

Çevrimiçi sefaköykartali

Klaassen’i yetersiz görüp sıcak bakmıyormuş bizim yönetim. 2.5 bonservis 2.5 maaşa gelebilirmiş. 2 senedir top oynamayan Ox a 2.5 vermeye okay oluyorlar, Onana ya 4.2 bonservis 1 küsür maaş veriyonuz. İnanılmazsınız istifa edin gidin!

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

sakat ox nasıl 2.5 artı imza parası veriyoruz ramosa nasıl 15 milyon vermeyi düşümüyorlar git szmanskyi alırdın sene başı rezillik d,z boyu onana 4.2m veriyor saçma sapan işler
şimdi yönetimin günahını almaya gerek yok beceriksizlermi hayır iş bilmezlermi onada hayır çünkü yapmak istediklerinde bayağıda beceriyor ve yapıyorlar. sorun istemeleri gedson raşitsa almak bir beceri işiydi rakibinin elinden kaptın
ox a gelince kim diyor sakat olduğunu benim bildiğim sakat oyuncu sahaya çıkıp oynayamaz sakat oyuncu hastanede günlerce muayene olup sağlam raporuda alamaz sakat oyuncu diye damgalamak yanlış tabir sakatlanma riski olan oyuncu dersen bunu anlarım hiç birimiz bilemeyiz epl hızını kaldıramadı diye bizdede aynısı olacağını bu risk oranı biraz yüksek olan ama oyuncunun kalitesi nedeniyle bu riski almaya değer bir durum bence bu adam ingiliz milli oyuncu kalitesi kanıtlanmış bonservisi yok sağlam raporu var ve gelip oynamak içinde istekli yaşıda müsait bence alınabilir risk bu katkı verirse bu ligi donunda sallar peşin hükümlü olmamak lazım bahtiyar içinde bir sürü laf edildi oyuna girdi iki dakikada linç edildi ama sahada duruşu bence ben iyi oyuncuyum diyor orda topu takipi alması raşitsayı görüp ara pasla topla buluşturması raşitsanın cenke verdiği topun rakipden dönünce orda o topu kontrolü ve direk kaleyi düşünmesi ya bunları yapacak oyuncu elimizde yok çok usta işiydi.
oyuncular artık bizim oyuncularımız onları daha görmeden damgalamakta acele etmeyelim bugün bunlara yapılanlar zamanında tosiçe atibaya taliscaya abouya hatta gomeze yapıldı burdaydın hatırlarsın bunları
bu yönetimin sorunu beceriksizlik iş bilmezlik falan değil dünkü çocuk değil bunlar çebi nerdeyse onyıl olacak yöneticilik tecrübesinde
yani bunları böyle etiketlemekte bunlar için çok hafif kalır bunların yaptıklarını anca beşiktaş düşmanı yapar
para yok edebiyatınada gerek yok olmayan paraları bayağı iyi harcıyorlar borçlara bakarsan FO nun 7 yılda harcadığından çok daha fazlasını harcadılar
siz olaylara yanlış açıdan bakıyorsunuz oyuncu alırsın beklediğin gibi çıkmaz bunlar futbolun içinde var senin istediğin bir oyuncu alınsa başkası beğenmez aynı tepkileri verir bunların sıkıntısı bu değilki bunların her attığı adımda beşiktaşa kin nefret kusma var geldikleri gün belli ettiler yönetmek için değil yönetmemek için gelmişler ne yani istediğiniz oyuncuları alsalardı herşey toz pembemi olacaktı Beşiktaşı felakete sürüklüyorlar bunlar beşiktaşın başarısı için değil başarısızlığı için çabalıyorlar geldiklerinden beri biz avrupa maçlarına elenmek için çıkıyoruz biraz eli ayağı düzgün sorunu olmayan oyuncu geldiğinde onu sorunlu hale getirmek ve kaçırmak için çabalıyorlar
siz kalkmışsınız işi çok hafife indirgiyorsunuz benim en büyük korkum cidden maliyeti çok yüksek oyuncuları takıma doldurup sonrada kaçıp beşiktaşı bitik vaziyette bırakmaları bunu yapabilecek kapasiteleri var ve on yıl toparlanamayız ondan sonra ben bu yönetimden herşeyi beklerim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı KartalınGücü

Ox alınabilecek bir risk ama henüz oyuncuyu göremedik belki Dinamo maçında görebiliriz mevcut kadroda Rashica veya Gedsonla rotasyona girer gibi ileride kilit pas yapabilecek aradığımız eksiğimiz olan futbolcu olmadığı görüşündeyim.

Çevrimiçi Necmi

murat özen kim ya bunların yaptığı tek şey avrupada transfer bitene kadar taraftarı oyalamak
talisca ile oyaladılar ramosla oyaladılar oyuncu almaya kontenjan bile yoktu gerçekten birşeyleri kovalıyor olsalar
kadroda boşluk bırakmazlarmı şimdi montero gittiyse bir boşluk çıktı demektir oda bir stoper alır transferi kapatırlar.
bunlar talisca için kulübüyle görüşmemişler bile yani o iş tam hikaye ramos içinde aynen onu yaptılar fiyat yokladılar
bunlar her fiyat yokladıkları oyuncuyu alıyormuş gibi lanse ettikleri için bu duruma geldi
yani murat özenin ne için beklediği önemli değil bunlar açıkladı işde bu maliyetle alamayız dedi masadan kalktı konu kapandı sorarsan twiteer da hala bekleyen bir sürü insan var tamamen oyalamaydı pendik maçını taraftar tepkisi olmadan atlatalım dediler maç bittikten sonrada açıklama geldi birdaha içerde kiev maçına kadar taraftarla yüzleşmeyeceklerdi nasılsa kiev maçından öncede bir isim atarlar piyasaya olur biteravrupada transfer tahtası kapanıyor o zaman sanırım yönetimde hedeflediği noktaya ulaşmış sezonu atlatmış oluyor ondan sonra nasılsa bit pazarından düşer birşeyler
aklınızı kullanın biraz talisca ramos paketi mevcut borçlarımızın üçte birine tekabül ediyor alındığı anda borç %30 katlanıyor bunlar bile böyle birşeye cesaret edemez

Çevrimiçi Necmi

Ox alınabilecek bir risk ama henüz oyuncuyu göremedik belki Dinamo maçında görebiliriz mevcut kadroda Rashica veya Gedsonla rotasyona girer gibi ileride kilit pas yapabilecek aradığımız eksiğimiz olan futbolcu olmadığı görüşündeyim.
bu bir futbol görüşü bunuda göreceğiz ilerki zamanlarda ama üç günde bir maç yapacağız o rotasyonlara çok ihtiyaç olacak  rashica değilde daha çok salih gedson amirle rotasyona girer gibi duruyor yada bunlardan biri rotasyon oyuncusu olur.
rashica bahtiyor ox bunlar asker oyuncular böyle oyunculara her zaman ihtiyaç olur ve bonservisiyle alınması gereken oyunculardı çünkü seneye bunların hiç birini elinde tutamazsın bekleyip göreceğiz erken konuşmaya gerek yok

Çevrimiçi gokhans

Cenk ve salih sezon sonu gider gibi duruyor. Bizim yönetim 600bin önermiş, 1 milyon da ısrarcılarmış. Umarım dorukhan, larin gibi ellerini kollarını sallayarak bedava gitmezler.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Bi de Şenol Hocama mobbingci cart curt diyip şu herifi savunanlar vardı ya neyse ki gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bi huyu var 😂
https://x.com/kartalisthaber/status/1696179336217350306?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Etiketler: