sakat ox nasıl 2.5 artı imza parası veriyoruz ramosa nasıl 15 milyon vermeyi düşümüyorlar git szmanskyi alırdın sene başı rezillik d,z boyu onana 4.2m veriyor saçma sapan işler
şimdi yönetimin günahını almaya gerek yok beceriksizlermi hayır iş bilmezlermi onada hayır çünkü yapmak istediklerinde bayağıda beceriyor ve yapıyorlar. sorun istemeleri gedson raşitsa almak bir beceri işiydi rakibinin elinden kaptın
ox a gelince kim diyor sakat olduğunu benim bildiğim sakat oyuncu sahaya çıkıp oynayamaz sakat oyuncu hastanede günlerce muayene olup sağlam raporuda alamaz sakat oyuncu diye damgalamak yanlış tabir sakatlanma riski olan oyuncu dersen bunu anlarım hiç birimiz bilemeyiz epl hızını kaldıramadı diye bizdede aynısı olacağını bu risk oranı biraz yüksek olan ama oyuncunun kalitesi nedeniyle bu riski almaya değer bir durum bence bu adam ingiliz milli oyuncu kalitesi kanıtlanmış bonservisi yok sağlam raporu var ve gelip oynamak içinde istekli yaşıda müsait bence alınabilir risk bu katkı verirse bu ligi donunda sallar peşin hükümlü olmamak lazım bahtiyar içinde bir sürü laf edildi oyuna girdi iki dakikada linç edildi ama sahada duruşu bence ben iyi oyuncuyum diyor orda topu takipi alması raşitsayı görüp ara pasla topla buluşturması raşitsanın cenke verdiği topun rakipden dönünce orda o topu kontrolü ve direk kaleyi düşünmesi ya bunları yapacak oyuncu elimizde yok çok usta işiydi.
oyuncular artık bizim oyuncularımız onları daha görmeden damgalamakta acele etmeyelim bugün bunlara yapılanlar zamanında tosiçe atibaya taliscaya abouya hatta gomeze yapıldı burdaydın hatırlarsın bunları
bu yönetimin sorunu beceriksizlik iş bilmezlik falan değil dünkü çocuk değil bunlar çebi nerdeyse onyıl olacak yöneticilik tecrübesinde
yani bunları böyle etiketlemekte bunlar için çok hafif kalır bunların yaptıklarını anca beşiktaş düşmanı yapar
para yok edebiyatınada gerek yok olmayan paraları bayağı iyi harcıyorlar borçlara bakarsan FO nun 7 yılda harcadığından çok daha fazlasını harcadılar
siz olaylara yanlış açıdan bakıyorsunuz oyuncu alırsın beklediğin gibi çıkmaz bunlar futbolun içinde var senin istediğin bir oyuncu alınsa başkası beğenmez aynı tepkileri verir bunların sıkıntısı bu değilki bunların her attığı adımda beşiktaşa kin nefret kusma var geldikleri gün belli ettiler yönetmek için değil yönetmemek için gelmişler ne yani istediğiniz oyuncuları alsalardı herşey toz pembemi olacaktı Beşiktaşı felakete sürüklüyorlar bunlar beşiktaşın başarısı için değil başarısızlığı için çabalıyorlar geldiklerinden beri biz avrupa maçlarına elenmek için çıkıyoruz biraz eli ayağı düzgün sorunu olmayan oyuncu geldiğinde onu sorunlu hale getirmek ve kaçırmak için çabalıyorlar
siz kalkmışsınız işi çok hafife indirgiyorsunuz benim en büyük korkum cidden maliyeti çok yüksek oyuncuları takıma doldurup sonrada kaçıp beşiktaşı bitik vaziyette bırakmaları bunu yapabilecek kapasiteleri var ve on yıl toparlanamayız ondan sonra ben bu yönetimden herşeyi beklerim