2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991423 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı KartalınGücü

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

lo celso hayallerini çöpe atabiliriz, tottenham kaynakları takımda kalacağını iddia ediyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı Ravenman

Yahu ne kadar saf bir camiayız.

Transfer falan olmayacak.

Kiev maçı öncesi bu haberleri sızdırıyorlarki maçta protesto olmasın.

Herzaman ayni taktik.

Biraz akıllanın.

Çevrimiçi Samet Demir

Yahu ne kadar saf bir camiayız.

Transfer falan olmayacak.

Kiev maçı öncesi bu haberleri sızdırıyorlarki maçta protesto olmasın.

Herzaman ayni taktik.

Biraz akıllanın.
Allahtan senin gibi kurnaz taraftarlarımız varda bizi uyarıyor. Yoksa bu saf halimizle bize köprü bile satarlar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Ravenman

- Emirhan
- Tayfur Bingöl
- Koray Günter

Al bunları kapat gitsin transfer sezonunu.

Çevrimdışı Ravenman

Bi sinek bile alamazlar. Kiev maçı öncesi protestoyu bastırmak için yapılan balon haberler.

Çevrimdışı beno1903

Takimda 5 tane stoper var hala daha stoper. Baba stopermis sisir topu kanada pas atamayan topcumu olur.  Su sakat topcularla cenk dahil sozlesmede uzatmasinlar yollayin tayyibi emrecanmi ne 1 sene sakatlikmi olur su trafikte kavga eden topcuyada ceza versinler (...)

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yaço58

başkan başlamış eskiye sallamaya elektrikler bile yoktu diye başkan açıklasın onanayı şu mali şartlarda 4.2ye alıp niye kiraya vermek istiyoruz para çok mu geldi

Çevrimiçi yaço58

Başkan masaya yumruğunu vurdu.

-Burdayım be burdayım. Sizde buradasınız. (L) Vallahi de billahide sonuna kadar mücadele edeceğim. Bur da yım.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bi kaç hafta sonra büyük sponsorluklar açıklayacak 1kuruşu hesaba katıyormuş başkan,7 ay önce biteceği belli olan sponsoru hala bekliyor taraftar
hala kendini savunuyor sanıyor ki taraftar yıldız transfer istiyor allah aşkına 2 sağlam adam alın dedik sadece ne istedik ya kendileri ramos talisca isimlerini gündeme biz yapmadık bunu

Çevrimiçi yaço58

ramos 2 yıllık 50 milyonmuş o zmana niye muhabirlerle haber sızdırsınız kafayı yememek elde değil bu forumda ramos ismi çıkana kadar kim ramos gelsin dedi ya siz ortaya attınız gidip ninoyu alıp geleydiniz

Çevrimiçi tolga1903

"allah paralar nerede diye sordurmasın bana" diyor saygıdeğer başkanımız. Gelir mi yarattın ki paralar nerede diyelim başkan oyuncu mu sattın sponsorluk mu getirdin şampiyonlar ligi'nde başarıdan başarıya mı koştun? Ayrıca kim küfür ediyor bu adamın anasına avradina ben hiç görmüyorum space odalarında mı geziyor koskoca Beşiktaş başkanı? Tutturmuş bir küfürdür gidiyor ben bir tane taraftarımızın küfür ettiğini görmedim elbet eden dengesizler ahlaksızlar vardır ama diplere kadar inip araman lazım boş ajitasyon yapıyorsun anç.

Çevrimiçi yaço58

"allah paralar nerede diye sordurmasın bana" diyor saygıdeğer başkanımız. Gelir mi yarattın ki paralar nerede diyelim başkan oyuncu mu sattın sponsorluk mu getirdin şampiyonlar ligi'nde başarıdan başarıya mı koştun? Ayrıca kim küfür ediyor bu adamın anasına avradina ben hiç görmüyorum space odalarında mı geziyor koskoca Beşiktaş başkanı? Tutturmuş bir küfürdür gidiyor ben bir tane taraftarımızın küfür ettiğini görmedim elbet eden dengesizler ahlaksızlar vardır ama diplere kadar inip araman lazım boş ajitasyon yapıyorsun anç.
ergenler ediyordur ama sosyal medyada ülkenin cumhurbaşkanına muhalefet liderine geçen seneye kadar koça ondan önce dursuna hep ergenler tarafından küfür edildi rashicanın kıymetini bilmiyormuşuz taraftarlara laf vuruyor yazık günah

Çevrimdışı Ravenman

Bunun gitme niye hiç yok.

Bu yüzsüz yönetimle daha çok kanser olacağız.

(...)

Çevrimdışı KartalınGücü

Cenk'in sözleşme sebebiyle ayrılacağını sanmıyorum giderse de yolu açık olsun. Semih'e harcasınlar özel antrenörünü bu sefer biz tutalım hakettiğini verelim genç bir yıldız kazanalım

Salih için de ben giderse üzülmem ne diyeyim, 10 maçın 4 ünde 8 lik 6 sında 4 lük oynayan futbolcu. Bazen pas Veriyor Pirlo gibi diyorsun bazen yanındakine pas veremiyor. Gutinin 35 yaşında, Atibanın 38 yaşında yaptığı istatistiği yapamayan bir oyuncu tamamen yerli kuralından oynuyor.

Çevrimdışı beno1903

Umarim dier almayiz tottenham taraftari bildigin t.sak gecio dier la

Çevrimdışı sEuL

Umarim dier almayiz tottenham taraftari bildigin t.sak gecio dier la
Dier’le dalga₁ gecmeyen yok zaten. Dier disinda ismi gecen Rob Holding’de berbat. Al birini vur otekine. Bi defolup gitselerde kafamiz rahatlasa biraz, baskanindan yonetimine her taraflarindan bayagilik akiyor.

Çevrimdışı levitate

Cenk'in sözleşme sebebiyle ayrılacağını sanmıyorum giderse de yolu açık olsun. Semih'e harcasınlar özel antrenörünü bu sefer biz tutalım hakettiğini verelim genç bir yıldız kazanalım

Salih için de ben giderse üzülmem ne diyeyim, 10 maçın 4 ünde 8 lik 6 sında 4 lük oynayan futbolcu. Bazen pas Veriyor Pirlo gibi diyorsun bazen yanındakine pas veremiyor. Gutinin 35 yaşında, Atibanın 38 yaşında yaptığı istatistiği yapamayan bir oyuncu tamamen yerli kuralından oynuyor.
semih'te şimdiden sözleşme problemi varmış diyorlar :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

morelos hala boştaymış, psikopat falan ama gidin alın kardeşim neyi bekliyorsunuz
bipbipbupbup

Etiketler: