ben kimsenin yönetimle dalga geçtiğini görmedim zaten burda böyle birşey olması ve yapanın hala yazıyor olması olası değil eleştiri olur espiri yapılır ama dalga geçmek başka birşey beşiktaşın başkanlık makamı kişilerden ayrı bir olgudur kişiler sevilir sevilmez ama başkanlık makamıyla dalga geçemez kimse burda ona izin verilmez
Elbette oyuncuların istekliliği yönetimle alakalı insan mutlu olduğu yerde kalmak ister peki önceki sene oyuncular kaçarken yönetim oyuncuları dışlıyor dediğimizde neden karşı çıktınız kalmaları yönetim başarısıysa kaçmalarıda başarısızlığı değilmi o yüzden bir sürü tazminat ödedik bonservis kaybettik düşüncende çelişki yokmu
Dün nasıl eleştirdiysek bugünde taktir ederiz dün yanlış yaptılar bugün doğru yaptılar bunu söylemek zor olmamalı
Transferlerin akmaya başlaması hocanın istediği isimlerin takımda kalması erdalın istifasının açıklanmasından sonra olması ilginç değilmi yaşananlar aslında eleştirenlerin ne kadar haklı olduğunu gösteriyor bak eleştirdiğimiz engeller kalkınca basıl işler tıkır tıkır yürümeye başladı körü körüne bağlılık iyi değildir sevdiğinin kusurlarını görmen gerekiyor görmezsen ona zarar verirsin nefret ettiğin insanlarında doğrularını görmek lazım yoksa adil olamazsın adil olamayıncada kaos yaratırsın
Şimdilik bu yönetimin eksileri artılarından fazla fo ilk geldiğindede böyleydi ama yönetimde hızlı düzelme var sorunları görüyorlar bu başarıdır düzeltecek adımları atıyorlar bu daha büyük başarıdır ama bu geldikleri ilk bir yılda beşiktaş tarihinin en kötü yönetimi oldukları gerçeğini değiştirmez neyseki toparlanmaya başladılar buda çebi sayesinde oldu
Hala geldikleri seneyi düşününce tüylerim diken diken oluyor beşiktaşı mahvedecek bunlar demişdim alahdan zarardan hızlı dönüldü şu anda yönetimin gidişatından memnunum hatada yapacaklar elbet bunun telöransları olur
Güneşin doğması horozun ötmesinden değil herhalde. Erdal T. hala daha etkin bir şekilde çalışıyor yönetimde. Olan bitenin onun ilgili görevden alınması ile alakası yok. Yönetimde her zaman son söz başkandadır. Kalsaydı da bir şey değişmeyecekti. Ayrılmasının sebepleri farklı ve öyle büyütülecek şeyler değil.
Ayrıca kaçan oyuncular konusunda cevabını yine kendiniz yazmışsınız zaten. Yönetim o oyuncuları istemedi. Tavırları da buna göre şekillendi.
Geçen yıl her şey olması gerektiği gibiydi. Böyle düşünürken neyi eleştireceğim? Sıfır bütçe ile un ve şeker olmadan helva yapacaktılar; yaptılar da. Anadolu’dan oyuncu da alınacaktı, son dakikaya kadar transfer de kovalanacaktı, bazı oyuncular için şu meşhur zar atma muhabbeti de olacaktı ve sakatlık riski yüksek oyuncular da alınacaktı. Bunlar olacaktı ve oldu da. Gelinen noktada artık iyi kötü bir para var ve önlerine bakabiliyorlar.
Burada sürekli yazılan “şu niye olmadı bu niye olmuyor” denen şeyler de ilerleyen zamanda olacak. Her şey imkanlar dahilinde mümkündür. Bir adaya düşerse bir insan herhalde ilk önce meyve toplayıp marmelat yapmaz. Önce bir barınma ve su ihtiyacını karşılarsın, sonra yemek sonra diğer ihtiyaçlar gelir.
Geçen yıl yapılan ağır eleştiriler bu yüzden yersizdi ve oldukça şiddetli tepkiler verdim. Yoksa eleştiri yapmıyor değilim çoğu zaman da lafımı yuttum. Ortada daha büyük bir fayda varsa kılı kılçığı eleştirmenin bir anlamı yok.