2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281391 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

adam getirle anlaştı 2 gün önce dur bi sabret  :evillol:

Şampiyonluğu da iyi pazarlayamadı yani  :lol: Ama ghezzal ve teixeirayı almasından dolayı sopalarımı falan sakladım, farkındaysan kaç gündür yönetime sataşmıyorum  :lol: :lol: Yoksa larin ve güven muhabbetleri oyuncu satamama muhabbetlerinden gayet güzel kum torbam yapabilirdim, ama el insaf. Ghezzali ve teixeirayı bu kadar ucuza bitirmelerinden dolayı gözümde kredileri oldu biraz  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Valla ben Ghezzal ve Roiser işinin çözüleceğini sanmıyordum hatta Alex bile.

Ama yönetim bir şekilde çözdü.
Helal olsun deyip tebriklerimi yolluyorum.
Ghezzal ve Rosier kalır diyordum ben ama Teixiera işinin bu rakamlara biteceğine ihtimal bile vermiyordum geç oldu ama iyi iş çıkartti yönetim.

Çevrimdışı can1903

Şampiyonluğu da iyi pazarlayamadı yani  :lol: Ama ghezzal ve teixeirayı almasından dolayı sopalarımı falan sakladım, farkındaysan kaç gündür yönetime sataşmıyorum  :lol: :lol: Yoksa larin ve güven muhabbetleri oyuncu satamama muhabbetlerinden gayet güzel kum torbam yapabilirdim, ama el insaf. Ghezzali ve teixeirayı bu kadar ucuza bitirmelerinden dolayı gözümde kredileri oldu biraz  :evillol:
Sen yine oyuncu satışında erken konuşma  :D :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Başkanın, F.Ormandan eksiği sadece 2 tane.

Yakışıklı olmaması ve iyi yalan söyleyememesi onun dışında Ljajic maliyetine Rosier+Ghezzal çözdü  :)

Başarı denilen şeyi başkalarının başarısızlığı üzerinden değerlendirmek doğru bir yöntem değil.

Piyasa, mali şartların, ihtiyaç gibi kriterler dahilinde Ghezzal transferi bir başarıdır.

Rosier ise piyasada türevlerinin mevcut olması, kendi mali şartların vb gibi kriterler gözetildiğinde bana göre bir başarı değildir.

Bu arada buraya yazayım da baştan. Transferler konusuna yazmam gerekli. İlk maçımız çok zor. Çünkü kadronun yarısı yok. Transferlerin geç gelmesinden dolayı da milli araya kadar iyi oyun falan beklemiyorum. 1-0 şeklinde geçelim o milli arayı ben okeyim. Tıpkı geçen senenin başlangıçı gibi olursa kimse şaşırmasın.

Ghezzal transferi de şundan önemli al oynat diyebileceğin bir adam. Bizim adamımız zaten.
Bu 3-4 maçlık süreci ros/gh sağ kanatı ile salihte yardımcı olarak kenan larin marin falan bir şekilde çözmemiz lazım.
Sonra yeni yıldızlarımız alex ve forvetinde işin içine girmesiyle o zaman fark yaratan bir takım oluruz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sen yine oyuncu satışında erken konuşma  :D :icool:

Ya can valla ben burda eleştiriyorum falan ama burda bazı arkadaşlar gibi sadece kötü günde ortaya çıkıp işte winner takım işte bu falan demiyorum veya iyi günde ortaya çıkan noldu yönetim bla bla bla falan diyenlerden değilim.
Kötü günlerde gerekli eleştirilerimi yapıp, iyi günlerde haklarını veriyorum. Çünkü benim derdim anç manç falan değil benim derdim Beşiktaş. Beşiktaş'a kim en ufak bir katkıda bulunuyorsa sırtımda taşırım. Kim en ufak zarar veriyorsa sopalarla koşarım. Çok isterim dediğim maddeleri yapsınlar hatta daha iyilerini yapsınlar da ben burda keyifle paragraflarca öveyim. Eğer olumsuz düşüncelerimin yada erken konuşmalarının haksız çıkması da en çok beni mutlu eder. Çok isterim yanılmayı.

Çevrimdışı Erman1903

Gerek yok kalsın ellerinde

Ödesin eşekler, böyle şans bulamayacak oyuncu da takımda kalırsa sıkıntı yaratır bizim için bir + daha.

Asıl kilit adam Caner, fişek reisden en azından Ocak ayına kadar takımında kalmasını, daha da güzeli kontratını tamamlamasını bekliyoruz.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2021, 15:04:48 Erman1903 ]

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu maliyete ghezzal çözmek güzel iş. Tebrikler :)

Çevrimdışı sEuL

Oooo Ghezzal’de gelmis hos gelmis. Sezon sonunda olmaz denilen ikili 7M bonservis civarina halledilmis. Tebrikler yonetim Simdi kaldi iki iyi forvet, savunmaya takviye, ve bir iki gurbetci Turk oyuncu. Umarim transferler bittikten sonra Ljajic, Oguzhan, Boyd, Lens, Douglas, ve Umut gibi elde kalan oyunculardanda kurtuluruz.

Çevrimiçi Necmi

Allah’ın işine bak işte, o kadar sene yönetilen kulüpte o tavrı takınan tek bir tane oyuncu çıkmamış ama bu yönetimin şansına iki tane birden çıktı..

Ne şanslı adamlar bunlar arkadaş. Şampiyon olur şans, transfer yapar şans, futbolcu kalır şans, maaşlar ödenir şans..

Bal akıyor bal!
allahın işi mi değilmi bilmem
Gs başkanının ortada lafı varken ortada konuşulan dururken oyuncuya yapılan teklifler kulüplerine yapılan teklifler daha iyiyken elinde opsiyon olmayan iki oyuncuyu bitirmek sadece oyuncuların tavrıyla olur
Bu oyunculara opsiyon koymadan kiralamak ne kadar büyük hataysa bu fiyatlara bitirmekte o kadar büyük başarı heleki akbabalar tepesine çökmüşken bu transferleri yapabilmenin tek yolu oyuncuların tavrı olur
Öyle bir transfer politikası güdüyorlarki iş şansa kalıyor birgün dönüverir bu şampiyonluğu bir gol averajla aldık sadece bir gol ve bunun bir gole inmesinin nedeni transferlerdeki beceriksizlikti kaybetseydik bu travmayı bu taraftar yirmi yılda atlatamazdı sakatlık riski olan abuyu sakatlıktan yeni çıkmış riski büyük olan cenkle yedeklemek ve bunun sonucu olma ihtimali yüksek olan bütün sorunların yaşanması buna ramen kıl payı şampiyon olmak evet mucize oluyor bir sürü hatadan bir doğru çıkartmak şansdır
Neyi söyledik yanlış çıktı bu yönetimle transfer yapamazlar dedik transfer dönemi bitmeden yönetim patladı işde yanlışmı biliyormuşuz yönetimin bir bölümüyle teknik kadro arasında bir senedir süren sorunları görmemek için kör olmak gerekiyor hulk yerine cenk alınmasıda o sorunların sonucu buna ramen şampiyonluk geldiyse evet şans oluyor birde sergenin her zamanki gibi pes edip gitme yerine bu sefer kalıp mücadele etmesi neden bir sezon boyunca sergen hoca değil dedim bu işin sonuna kadar kalıp rüştünü ispatlaması gerekiyordu o zaman benim gözümde hoca olurdu oldu sonra hocayla uzun süre anlaşma olmaması yine yönetim içinde birikerinin taş koyması ve inatlaşma yüzünden oldu erdal çekilmeseydi bu yapılan transferlerin hepsi riskdeydi altı oyuncuyla anlaşmış sergen veto edince çekildi hiç savunmaya falan kalkmayın yönetim geldiği günden beri altını oyuyorlar hepimiz gayet iyi biliyoruzki istifa etmedi aslında çebi tarafından el çektirildi bu zamana kadar tff de başkan olarak erdalın ismi vardı nedense bu olaylar yaşandıktan sonra orda artık çebi adı var tuhaf değilmi tff hata yaptı başkan olarak erdalın adını yazdı iki senedir düzeltmedi bu olaylar oldu erdal transfer komitesinden istifa etti köşesine çekildi tff de pat diye hatasını düzeltti
Çebi bu grubun frenine bastı birşeyler düzelmeye başladı bunlar hiç yaşanmamış gibi davranıyorsunuz
Çebi sevdiğim ve saygı duyduğum biri ama kadrosundaki herkes değil zamanında çebiyi harcadıklarınıda söyledim
Ben tff sitesinde erdalın adı silinip çebinin adı başkan olarak yazıldığı andan itibaren yönetim eleştirimi bıraktım zaten bunlar zincirleme oldu başkan adı değişti arkasından sergenle anlaştılar erdal komiteden çekildi arkadından sürümcemede olan  transferler pat pat bitmeye başladı siz gözlerinizi kapatıp sorunu görmüyordunuz görenler eleştiriyordu hiç bir şey pat diye negatiften pozitife dönmedi döndü çünkü tek başına taşın altına elini koyan çebi bunları süpürdü süpürüldükçede işler rayına girmeye başladı yani dediğin gibi şans değil ben şansa inanmam insanlar şanslarını kendi yaratır bir taraftan çebinin pazarlığı sevmesi kuruş harcamak istememesi ki bu iyi birşey beşiktaş için ama diğer taraftada engel koyanlar olunca hiç bir şey yürümez oluyordu engel kaldırılınca birden işler akmaya başladı o günden itibarende benim yönetim eleştirdiğimi göremezsin

Çevrimiçi sefaköykartali

İletişim
Sponsor yaratma bulma
Pazarlama
Adam satma

Kafadan 4 tane eksik çıkardım  :lol:
3 tane sponsor bulduğu söyleniyor. Bitciden bahsedilen paralar gelirse orada da çok iyi iş yapmış olacaklar. Bence şu anki Beşiktaş Digital önceki sezonlardan çok daha iyi iş yapıyor. Sosyal medya hesaplarımız da hiç olmadığı kadar aktif. Önceden sürekli likitgaz reklamı falan basıp duruyorduk şimdi sürekli farklı formatlar var.

Benim gördüğüm en büyük eksik Kartal Yuvası. Les Benjaminsle iş birliği yapmışlığımız var yine kaliteli işbirlikleriyle ismimizi daha çok piyasaya sokmamız lazım.
Adam satma konusunda da şimdilik eksiğiz biraz piyasa da kötü pandemiden dolayı kimse oyuncu satamıyor city bile grealishe 100 verdiği için mesaiye yürüyemiyor. Ama daha iyi olmamız şart.

Çevrimdışı underworld

Şimdi tekşeyra, mor dobloyla tesise getirilip hocaya mı teslim edilecek?

Çevrimdışı Çağrı Öz

allahın işi mi değilmi bilmem
Gs başkanının ortada lafı varken ortada konuşulan dururken oyuncuya yapılan teklifler kulüplerine yapılan teklifler daha iyiyken elinde opsiyon olmayan iki oyuncuyu bitirmek sadece oyuncuların tavrıyla olur
Bu oyunculara opsiyon koymadan kiralamak ne kadar büyük hataysa bu fiyatlara bitirmekte o kadar büyük başarı heleki akbabalar tepesine çökmüşken bu transferleri yapabilmenin tek yolu oyuncuların tavrı olur
Öyle bir transfer politikası güdüyorlarki iş şansa kalıyor birgün dönüverir bu şampiyonluğu bir gol averajla aldık sadece bir gol ve bunun bir gole inmesinin nedeni transferlerdeki beceriksizlikti kaybetseydik bu travmayı bu taraftar yirmi yılda atlatamazdı sakatlık riski olan abuyu sakatlıktan yeni çıkmış riski büyük olan cenkle yedeklemek ve bunun sonucu olma ihtimali yüksek olan bütün sorunların yaşanması buna ramen kıl payı şampiyon olmak evet mucize oluyor bir sürü hatadan bir doğru çıkartmak şansdır
Neyi söyledik yanlış çıktı bu yönetimle transfer yapamazlar dedik transfer dönemi bitmeden yönetim patladı işde yanlışmı biliyormuşuz yönetimin bir bölümüyle teknik kadro arasında bir senedir süren sorunları görmemek için kör olmak gerekiyor hulk yerine cenk alınmasıda o sorunların sonucu buna ramen şampiyonluk geldiyse evet şans oluyor birde sergenin her zamanki gibi pes edip gitme yerine bu sefer kalıp mücadele etmesi neden bir sezon boyunca sergen hoca değil dedim bu işin sonuna kadar kalıp rüştünü ispatlaması gerekiyordu o zaman benim gözümde hoca olurdu oldu sonra hocayla uzun süre anlaşma olmaması yine yönetim içinde birikerinin taş koyması ve inatlaşma yüzünden oldu erdal çekilmeseydi bu yapılan transferlerin hepsi riskdeydi altı oyuncuyla anlaşmış sergen veto edince çekildi hiç savunmaya falan kalkmayın yönetim geldiği günden beri altını oyuyorlar hepimiz gayet iyi biliyoruzki istifa etmedi aslında çebi tarafından el çektirildi bu zamana kadar tff de başkan olarak erdalın ismi vardı nedense bu olaylar yaşandıktan sonra orda artık çebi adı var tuhaf değilmi tff hata yaptı başkan olarak erdalın adını yazdı iki senedir düzeltmedi bu olaylar oldu erdal transfer komitesinden istifa etti köşesine çekildi tff de pat diye hatasını düzeltti
Çebi bu grubun frenine bastı birşeyler düzelmeye başladı bunlar hiç yaşanmamış gibi davranıyorsunuz
Çebi sevdiğim ve saygı duyduğum biri ama kadrosundaki herkes değil zamanında çebiyi harcadıklarınıda söyledim
Ben tff sitesinde erdalın adı silinip çebinin adı başkan olarak yazıldığı andan itibaren yönetim eleştirimi bıraktım zaten bunlar zincirleme oldu başkan adı değişti arkasından sergenle anlaştılar erdal komiteden çekildi arkadından sürümcemede olan  transferler pat pat bitmeye başladı siz gözlerinizi kapatıp sorunu görmüyordunuz görenler eleştiriyordu hiç bir şey pat diye negatiften pozitife dönmedi döndü çünkü tek başına taşın altına elini koyan çebi bunları süpürdü süpürüldükçede işler rayına girmeye başladı yani dediğin gibi şans değil ben şansa inanmam insanlar şanslarını kendi yaratır bir taraftan çebinin pazarlığı sevmesi kuruş harcamak istememesi ki bu iyi birşey beşiktaş için ama diğer taraftada engel koyanlar olunca hiç bir şey yürümez oluyordu engel kaldırılınca birden işler akmaya başladı o günden itibarende benim yönetim eleştirdiğimi göremezsin

Futbolcuların tavırlarını yönetimin tavırlarının belirlediğini atlıyorsunuz. Maaşların zamanında ödenmesi ve kulüp içi disiplinden dolayı buraya aidiyet duyuyorlar. Bu yıl taraftar olsaydı bu bağlılığı taraftara mal edecektik. Ortada futbolculara kalmak için sebepler oluşturan bir düzen var ve bunun mimarı yönetimdir.

Sırf 2-3 hafta önce bile yönetimin geri adım atmaması ve konuşulan düşük paralar dalga konusuydu. Üç kuruşa beş köfte mi alacaksın diye akıl veriyordu herkes. Üç beş arttır gitsin diye müthiş iktisadi tavsiyeler veriliyordu.

Ayrıca Cenk transferi de hata değildir. Bunu birkaç kişi sürekli söyleyerek gerçek olduğuna inanıyorsunuz artık. Cenk o dönem makul fiyatlarla yarar sağlaması muhtemel bir transferdi, palyatif bir çözümdü, katkısını da vermeye başlamışken sakatlandı. Bunun faturasını yönetime kesemezsiniz.

Hulk transferi genel toplamda maliyetli bir transferdi. Yönetime birisi sezon sonunda şampiyon olunacağının garantisini verse o maliyetin altına girerdi. Ortada bir risk vardı ve almak istemediler. Bundan doğal ne olabilir?

Şampiyon olunduktan sonra Hulk’u alınmaması konuşuluyor. Bu adil değil.

Yöneticiler de kimsenin altını oymuyor kusura bakmayın. Belki kişisel hırsları vardır ama bunu getirip kan davası gibi yansıtmak hiç doğru değil. Her yönetici kademesinde olan sıradan şeyler bunlar. Basit bir derneği yönetirken bile çekişmeler olur. Bunları bu kadar harlamaktan kimse bir sonuç alamaz.

Yönetim artıları eksilerini fersah fersah aşmış bir şekilde işini yapıyor. Bu da amasız bir şekilde takdire değerdir.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2021, 15:45:00 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı Erman1903

100 Milyonluk adam o bari fiorino falan olsun.

Çevrimdışı celiker1

Fiyat-fayda-zamanlama olarak gördüğüm en iyi transf:er sezonu .Şimdi yönetim "baba santrafor" konusunda hocanın isteğini yerine getirip süreci taçladırmalıdır.Ghazzal,Rozier,Alex,Salih,Kenan,Topal  :bandit: Güzel İş
Hayatta Beşiktaş

Fiyat-fayda-zamanlama olarak gördüğüm en iyi transf:er sezonu .Şimdi yönetim "baba santrafor" konusunda hocanın isteğini yerine getirip süreci taçladırmalıdır.Ghazzal,Rozier,Alex,Salih,Kenan,Topal  :bandit: Güzel İş

Transfer işi %40'ı forvet bence. %59'ında eğer Mert'i de alırlarsa bana göre geçmiş olurlar. %1de hadi hocanın stoper isteği olsun  :lol:

Eğer bu üçü olursa artık topu tamamen hocaya atmış olurlar. 

Çevrimiçi Necmi

Futbolcuların tavırlarını yönetimin tavırlarının belirlediğini atlıyorsunuz. Maaşların zamanında ödenmesi ve kulüp içi disiplinden dolayı buraya aidiyet duyuyorlar. Bu yıl taraftar olsaydı bu bağlılığı taraftara mal edecektik. Ortada futbolculara kalmak için sebepler oluşturan bir düzen var ve bunun mimarı yönetimdir.

Sırf 2-3 hafta önce bile yönetimin geri adım atmaması ve konuşulan düşük paralar dalga konusuydu. Üç kuruşa beş köfte mi alacaksın diye akıl veriyordu herkes. Üç beş arttır gitsin diye müthiş iktisadi tavsiyeler veriliyordu.

Ayrıca Cenk transferi de hata değildir. Bunu birkaç kişi sürekli söyleyerek gerçek olduğuna inanıyorsunuz artık. Cenk o dönem makul fiyatlarla yarar sağlaması muhtemel bir transferdi, palyatif bir çözümdü, katkısını da vermeye başlamışken sakatlandı. Bunun faturasını yönetime kesemezsiniz.

Hulk transferi genel toplamda maliyetli bir transferdi. Yönetime birisi sezon sonunda şampiyon olunacağının garantisini verse o maliyetin altına girerdi. Ortada bir risk vardı ve almak istemediler. Bundan doğal ne olabilir?

Şampiyon olunduktan sonra Hulk’u alınmaması konuşuluyor. Bu adil değil.

Yöneticiler de kimsenin altını oymuyor kusura bakmayın. Belki kişisel hırsları vardır ama bunu getirip kan davası gibi yansıtmak hiç doğru değil. Her yönetici kademesinde olan sıradan şeyler bunlar. Basit bir derneği yönetirken bile çekişmeler olur. Bunları bu kadar harlamaktan kimse bir sonuç alamaz.

Yönetim artıları eksilerini fersah fersah aşmış bir şekilde işini yapıyor. Bu da amasız bir şekilde takdire değerdir.
ben kimsenin yönetimle dalga geçtiğini görmedim zaten burda böyle birşey olması ve yapanın hala yazıyor olması olası değil eleştiri olur espiri yapılır ama dalga geçmek başka birşey beşiktaşın başkanlık makamı kişilerden ayrı bir olgudur kişiler sevilir sevilmez ama başkanlık makamıyla dalga geçemez kimse burda ona izin verilmez
Elbette oyuncuların istekliliği yönetimle alakalı insan mutlu olduğu yerde kalmak ister peki önceki sene oyuncular kaçarken yönetim oyuncuları dışlıyor dediğimizde neden karşı çıktınız kalmaları yönetim başarısıysa kaçmalarıda başarısızlığı değilmi o yüzden bir sürü tazminat ödedik bonservis kaybettik düşüncende çelişki yokmu
Dün nasıl eleştirdiysek bugünde taktir ederiz dün yanlış yaptılar bugün doğru yaptılar bunu söylemek zor olmamalı
Transferlerin akmaya başlaması hocanın istediği isimlerin takımda kalması erdalın istifasının açıklanmasından sonra olması ilginç değilmi yaşananlar aslında eleştirenlerin ne kadar haklı olduğunu gösteriyor bak eleştirdiğimiz engeller kalkınca basıl işler tıkır tıkır yürümeye başladı körü körüne bağlılık iyi değildir sevdiğinin kusurlarını görmen gerekiyor görmezsen ona zarar verirsin nefret ettiğin insanlarında doğrularını görmek lazım yoksa adil olamazsın adil olamayıncada kaos yaratırsın
Şimdilik bu yönetimin eksileri artılarından fazla fo ilk geldiğindede böyleydi ama yönetimde hızlı düzelme var sorunları görüyorlar bu başarıdır düzeltecek adımları atıyorlar bu daha büyük başarıdır ama bu geldikleri ilk bir yılda beşiktaş tarihinin en kötü yönetimi oldukları gerçeğini değiştirmez neyseki toparlanmaya başladılar buda çebi sayesinde oldu
Hala geldikleri seneyi düşününce tüylerim diken diken oluyor beşiktaşı mahvedecek bunlar demişdim  alahdan zarardan hızlı dönüldü şu anda yönetimin gidişatından memnunum hatada yapacaklar elbet bunun telöransları olur

Çevrimdışı ŞahKartaL

Santrafor için bi ara adı geçen Simy bize olamaz mı? @Erman1903
Bu konularda pek bilgim yok, çok da futbol/futbolcu takip etmiyorum ki anlamam muhtemelen:)  Ama gördüğüm kadarıyla uzun boylu olmasına rağmen atik ve tekniği de fena değil gibi. Ayrıca sözleşmesinin son senesi, bi ara ırkçılık nedenli ayrılmak istiyor gibi haberler de vardı. Ne dersiniz acaba?

Çevrimdışı ALDENYX

Allah’ın işine bak işte, o kadar sene yönetilen kulüpte o tavrı takınan tek bir tane oyuncu çıkmamış ama bu yönetimin şansına iki tane birden çıktı..

Ne şanslı adamlar bunlar arkadaş. Şampiyon olur şans, transfer yapar şans, futbolcu kalır şans, maaşlar ödenir şans..

Bal akıyor bal!

Hahahaha  uwww gelişine voleler rovesetalar... gezhal almamiz imkansiz diyen hatta rosier bile zor alinir diyip  yazanlar çizenler ....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Necmi

bu transfer dönemi yüzümü düşüren tek topal transferi oldu şimdilik onun dışında gerçekten çok başarılı bir transfer süreci yaşanıyor bu forvet konusundada insanı umutlandırıyor herşeyden önemlisi transferler akılla yapılıyor

Çevrimdışı levitate

böyle parça parça gelecek

bipbipbupbup