Adamın 6 ay sonra kontratı açılacak kolay değil öyle birini satmak. Parlatmak diye bir şey yok, liginde iş yapan iyi oyuncuyu alıp koyacaksın takımına. Yaş sadece bir sayı, adam iyiyse 30+ oyuncuya hayır demiyorsak sırf genç diye iyi olana hayır demek da doğru bir şey değil.
Bence sen genç denilince direk 18-22 yaş oyuncuları düşünüyorsun abi. 7-8 milyonu bu ülkede çok özel bir oyuncu dışında genç adama veren de hesabını bilmiyordur. Genç oyuncu dediğin taş çatlasa 3-5 olacak. Bu genç oyunculardan o kadar korkmaya gerek yok kadroda 1-2 tane olsa ölmeyiz.
Hem sen Gedson istemiyor muydun yanlış mı hatırlıyoruz yarısına 7,5 gözün kapalı vereceksin imkanın olsa, bir senin beğendiğin iyi oyuncu başkası dediğinde katlanamıyorsun 
dostum beni yanlış anladın ben yaşta değilim kalite önemli isterse 16 yaşında olsun ama sahaya çıktığında canavara dönüşsün ben sırf genç diye ersin utku rıdvan hayranı değilim utkuyu görmedinmi iki top alayım dedi ikisinide tutamadı biri gol oldu diğerini vida son anda kurtardı napayım böyle genci ben
Dediğin gibi bir kaç genç var zaten elimizde benim söylemek istediğim genç diye pişecek olacak deyip ozi gibi on yıl bakmayalım kimseye baktın olmaz gönder yenisine şans tanı bütün oyuncuları genç yapamayızki yapsakta yaşı değil yeteneği ön planda olmalı renkliler gençleşiyormuş adamlar ne üdüğü belli olmayan oyunculara servet döküyor bumu gençleşme
Ben gençleşme dediğimde rosieri görürüm hem genç hem iyi oyuncu sadece tek kusuru bize tuzluya patladı bunun içinde üzgün değilim hak etti
Ben genç oyuncu oynatmaya karşı değilim hayal kuranlara karşıyım ersine on m fiyat biçiyorlar yok böyle bir dünya gerçekçi olamazsan doğru adımları atamazsın ersini öyle şişirdilerki ne müşterisi çıkar nede elden çıkarabiliriz ozidede yaptılar bunu faturası bize pahalıya mal oldu
Biz beşiktaşız bir gencin o formayı giyebilmesi için özel oyuncu olması lazım ben bunu anlatmaya çalışıyorum insanlar bizi altınordu ile bir tutuyor bunu kendi taraftarımız yapıyor beni rahatsız eden bu