2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281637 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Dış basın diego costa ile anlaştığımızı yazmaya başlamış. Hatta Cansel Kemiksiz'de brezilya dan gelen haberler göre Costa ile anlaşmamızın çok yakın olduğunu yazmış.

Sanırım geliyor gelmekte olan.

Leş bir tip ama sıkıntısı yoksa sallar ligi.

Çevrimdışı alimm

Dış basın diego costa ile anlaştığımızı yazmaya başlamış. Hatta Cansel Kemiksiz'de brezilya dan gelen haberler göre Costa ile anlaşmamızın çok yakın olduğunu yazmış.

Sanırım geliyor gelmekte olan.

Umarım Gomez olur ama korkarım Falcao olacak 🥵😥
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

6-7 m verir genç alırsın üç yıl pişsin diye çabalarsın iyi bir duruma geldiğinde seninle kontrat yapmaz satmaya kalksan yan çizer çünkü bonservissiz giderse hem daha yüksek maaş alacak hem imza parası alacak larinde olduğu gibi
Menejerler aptal değil bonservisi sürerken bile gitmek isterse seni düşük fiyata elden çıkartmaya mecbur bırakır

Topalı saymazsak josefi yedekleyen düşük maliyetli yerli kontenjan biz kimi aldık salih 27 yaşında kenan yaşını bilmiyorum ama genç rosier 24 olması lazım nasıl yaşlanıyoruz ghezzal gelecek 29 yaşında topalı ayrı tutuyorum otuzu geçen bir alex almışız oda 31 yaşında hiç sıkıntı duymadan üç yıl temiz faydalanırız nasıl yaşlanıyoruz daha forvetin kim olacağı belli değil ama attığını sokan olsun isterse 40 yaşında olsun o mevkide yaşa değil yeteneğe bakılır stoper mevkiide öyle genç tecrübesiz stoperle yürüyemezsin yedek bir tane okur elinde genç biz son yedi yıldır en fazla satışı stoperden yaptık hepside yaşlıydı gittikleri yerdede verim verdiler
Sanki genç satabiliyoruzda kadroyu gençlerle dolduralım başarı yoksa satışda olmaz başarıda gençlerle gelmez satışa uygun genç kotagırisindede bir sürü oyuncu var elimizde daha kaç tane olmalı
Ersin utku rıdvan rosier nkoudou kenan hasiç daha kaç tane olmalı bunları parlatmak için o ihtiyarlara ihtiyaç var maçlarda herkes bunların peşinde deli dana gibi koşarken o gençler fazla baskı görmeden kendilerini geliştirir birde rol model olacaklar biz yaşlı takım falan olmuyoruz yaşı ileri denen oyuncularıda asla elden çıkartmayı düşünemeyiz atibanın yerini dolduramıyoruz josefide dolduramayız geçen sene şampiyonlukta büyük katkı veren oyuncular bunlar sanki oyundan düşüyorlarda bunu dert edinip tasalanacağız
Fener bu senede şampiyon olamazsa telef olacak gs hiç ümit vermiyor
Bize genç takım değil şampiyon olacak takım lazım tecrübeli koşan oyundan düşmeyen teknik kapasitesi yüksek ve herşeyden önemlisi takımdaki bütünlüğü bozmayacak oyuncu lazım yemişim yaşını ben alacağım verime bakarım

Çevrimiçi Necmi

Ghezzal gibi yeteneği üç milyona almışız merak ediyorum biz bir ghezzal yetiştirsek kaça satarız 19 gol atmış larine talipli çıkmadı genç oyuncu alıp parlatmak isteyenler bunları görmüyormu

Çevrimiçi Necmi

Umarım Gomez olur ama korkarım Falcao olacak 🥵😥
onun falcao olması için sergeninde terim olması lazım 😂
Costa hırslı bir oyuncu ondaki tehlike yatması değil sakatlanması ben ocak ayında cenkinde alınması taraftarıyım geçen sene ne kadar yanlışsa bu sene o kadar doğru hamle olur

Çevrimiçi Necmi

Anladığım kadarıyla costa yı başkan çok istiyor o kadarda hakkı olsun bence
Bir gerçeği görelim şampiyon takımın safralarını atarak ana kadroyu koruduk safraların yerinede ana kadroyu bile kesebilecek kalitede oyuncular getirdik
Topal transferinden hiç hazetmesemde haklı buluyorum kalecide alırlarsa cidden son yirmi yılın en iyi transfer dönemini yaşamış olacağız inşallah hayal kırıklığı yaratmazlar as kadroya nokta atışı yapıyoruz

Çevrimiçi Necmi

Leş bir tip ama sıkıntısı yoksa sallar ligi.
çok ölümcül bir hücum hattımız olur bizle oynayacak rakiplerin yerine koyun kendinizi maç önü gece uyuyamaz insan 😂

Çevrimdışı Erman1903

Ghezzal gibi yeteneği üç milyona almışız merak ediyorum biz bir ghezzal yetiştirsek kaça satarız 19 gol atmış larine talipli çıkmadı genç oyuncu alıp parlatmak isteyenler bunları görmüyormu

Adamın 6 ay sonra kontratı açılacak kolay değil öyle birini satmak. Parlatmak diye bir şey yok, liginde iş yapan iyi oyuncuyu alıp koyacaksın takımına. Yaş sadece bir sayı, adam iyiyse 30+ oyuncuya hayır demiyorsak sırf genç diye iyi olana hayır demek da doğru bir şey değil.

Bence sen genç denilince direk 18-22 yaş oyuncuları düşünüyorsun abi. 7-8 milyonu bu ülkede çok özel bir oyuncu dışında genç adama veren de hesabını bilmiyordur. Genç oyuncu dediğin taş çatlasa 3-5 olacak. Bu genç oyunculardan o kadar korkmaya gerek yok kadroda 1-2 tane olsa ölmeyiz.

Hem sen Gedson istemiyor muydun yanlış mı hatırlıyoruz yarısına 7,5 gözün kapalı vereceksin imkanın olsa, bir senin beğendiğin iyi oyuncu başkası dediğinde katlanamıyorsun :D

Çevrimdışı Erman1903

çok ölümcül bir hücum hattımız olur bizle oynayacak rakiplerin yerine koyun kendinizi maç önü gece uyuyamaz insan 😂

Vallahi bu yarma çalışıyorsa ortadan ikiye ayrılır rakipler ama bilmiyoruz işte çok söylenti var :).

Çevrimiçi Necmi

Adamın 6 ay sonra kontratı açılacak kolay değil öyle birini satmak. Parlatmak diye bir şey yok, liginde iş yapan iyi oyuncuyu alıp koyacaksın takımına. Yaş sadece bir sayı, adam iyiyse 30+ oyuncuya hayır demiyorsak sırf genç diye iyi olana hayır demek da doğru bir şey değil.

Bence sen genç denilince direk 18-22 yaş oyuncuları düşünüyorsun abi. 7-8 milyonu bu ülkede çok özel bir oyuncu dışında genç adama veren de hesabını bilmiyordur. Genç oyuncu dediğin taş çatlasa 3-5 olacak. Bu genç oyunculardan o kadar korkmaya gerek yok kadroda 1-2 tane olsa ölmeyiz.

Hem sen Gedson istemiyor muydun yanlış mı hatırlıyoruz yarısına 7,5 gözün kapalı vereceksin imkanın olsa, bir senin beğendiğin iyi oyuncu başkası dediğinde katlanamıyorsun :D
dostum beni yanlış anladın ben yaşta değilim kalite önemli isterse 16 yaşında olsun ama sahaya çıktığında canavara dönüşsün ben sırf genç diye ersin utku rıdvan hayranı değilim utkuyu görmedinmi iki top alayım dedi ikisinide tutamadı biri gol oldu diğerini vida son anda kurtardı napayım böyle genci ben
Dediğin gibi bir kaç genç var zaten elimizde benim söylemek istediğim genç diye pişecek olacak deyip ozi gibi on yıl bakmayalım kimseye baktın olmaz gönder yenisine şans tanı bütün oyuncuları genç yapamayızki yapsakta yaşı değil yeteneği ön planda olmalı renkliler gençleşiyormuş adamlar ne üdüğü belli olmayan oyunculara servet döküyor bumu gençleşme
Ben gençleşme dediğimde rosieri görürüm hem genç hem iyi oyuncu sadece tek kusuru bize tuzluya patladı bunun içinde üzgün değilim hak etti
Ben genç oyuncu oynatmaya karşı değilim hayal kuranlara karşıyım ersine on m fiyat biçiyorlar yok böyle bir dünya gerçekçi olamazsan doğru adımları atamazsın ersini öyle şişirdilerki ne müşterisi çıkar nede elden çıkarabiliriz ozidede yaptılar bunu faturası bize pahalıya mal oldu
Biz beşiktaşız bir gencin o formayı giyebilmesi için özel oyuncu olması lazım ben bunu anlatmaya çalışıyorum insanlar bizi altınordu ile bir tutuyor bunu kendi taraftarımız yapıyor beni rahatsız eden bu

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş kulübü Diego Costayla anlaşmaya çok yakın, Luuk bize 1 hafta bekleyin dedi biz bekleme taraftarı değiliz.

Costa hariç Batshuayi,Akpom,Origi,Bas dostta hala yoklanan isimler arasında.

Beşiktaş, Ozan Tufan ile de ilgileniyor.  :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Vallahi bu yarma çalışıyorsa ortadan ikiye ayrılır rakipler ama bilmiyoruz işte çok söylenti var :).
abu daha büyük riskdi
Daha düşük riskli ama çok daha tehlikelisi
Bizede biraz heyecan lazım yönetime sövecek cephane lazım yoksa ne konuşacağız bütün sene 😂

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş kulübü Diego Costayla anlaşmaya çok yakın, Luuk bize 1 hafta bekleyin dedi biz bekleme taraftarı değiliz.

ozanmı tabi küfretmek içinde adama ihtiyaç var öyle kadro olduki hepsi evlat küfretmeye kıyamayız nasıl boşalacağız az bizide düşünmeliler bak daha adını yazmanla bir rahatlama yaşadım :bandit:

Çevrimdışı can1903

ozanmı tabi küfretmek içinde adama ihtiyaç var öyle kadro olduki hepsi evlat küfretmeye kıyamayız nasıl boşalacağız az bizide düşünmeliler bak daha adını yazmanla bir rahatlama yaşadım :bandit:
Ozanı isterim  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi sefaköykartali

Mert
Rosier X Vida Nsakala
Josef Salih
Ghezzal Teixeira Larin
X

Stopere Rugani veya Kaan Ayhan(hangisi hocaya ve sınırlamaya daha uygunsa) , forvete De Jong veya Batshuayi alsak yaş ortalaması gayet ideal. Ha satacak adam var mı, yok gibi gözüküyor umarım satamayıp Lensleşen oyuncumuz olmaz.

Çevrimdışı levitate

ozanı neyle alıcaz
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Falcostamız geliyor. Yönetime iki gün maşallah desek üçüncü gün yapıyor yine hata.

https://www.transfermarkt.com.tr/falcao/verletzungen/spieler/39152

https://www.transfermarkt.com.tr/diego-costa/verletzungen/spieler/44779

Diego Costa'yı hiç İSTEMİYORUM. Adam sakat yahu sakat heyyyy.
Akıllanmadınız mı hala yönetim. 35.hafta gökhan töreyi forvette göreceğiz yine.

Birde dolaşan paralara bak 3m falan. Cidden böyle bir transfer yaparlarsa bütün transferlere mıçarlar.
Kimse bana yok Beşiktaş'ın bir kuruşunu düşünüyor falan demesin ondan sonra

Çevrimdışı oblomov

ozanı neyle alıcaz

"Neyle?" değil abi esas soru...
"Niye?!"

Ne profil olarak, ne ahlaki açıdan, ne de takım ortamı açısından,
kulübün kapısından girmesini isteyeceğim bir adam değil...
Kendi adıma.  :steamed:
ASAP

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Diego Costa'yı hiç İSTEMİYORUM. Adam sakat yahu sakat heyyyy.
Akıllanmadınız mı hala yönetim. 35.hafta gökhan töreyi forvette göreceğiz yine.
Bende istemiyorum, hic güvenmiyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı sEuL

Ozan'a hayir demem, Oguzhan ve Ozan'i kafa kafaya takas edelim.

Sergen hoca adam eder Ozan'i, edemesede Fb maclarinda bu dengesizden gol yeme olayini ortadan kaldiririz. Bize karsi bosu yok genelde serronun

Ustune sag bekide yedekler.

Çevrimdışı oblomov

Bu renklilerin çöplerinden uzak durmak lazım...
Bu adamın kulübüne yararı ne olmuş?
Şenol hocayı da geri alalım olmadı?
Çoookkkk gereksiz bir aksiyon.
Yerli sınırı koşullarında bile.
ASAP

Çevrimdışı levitate

"Neyle?" değil abi esas soru...
"Niye?!"

Ne profil olarak, ne ahlaki açıdan, ne de takım ortamı açısından,
kulübün kapısından girmesini isteyeceğim bir adam değil...
Kendi adıma.  :steamed:
sergen hoca adam eder, daha önce etmişti zaten :D gıcık bir tip ama iyi oynarsa çok takmam

zaten fb gibi abicilik ortamı olmayacağı seve seve oynayacaktır
bipbipbupbup

Çevrimdışı alimm

Ozan Tufan ı nasıl alacağız fenrdn bi bilgin var m...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...