dostum beni yanlış anladın ben yaşta değilim kalite önemli isterse 16 yaşında olsun ama sahaya çıktığında canavara dönüşsün ben sırf genç diye ersin utku rıdvan hayranı değilim utkuyu görmedinmi iki top alayım dedi ikisinide tutamadı biri gol oldu diğerini vida son anda kurtardı napayım böyle genci ben
Dediğin gibi bir kaç genç var zaten elimizde benim söylemek istediğim genç diye pişecek olacak deyip ozi gibi on yıl bakmayalım kimseye baktın olmaz gönder yenisine şans tanı bütün oyuncuları genç yapamayızki yapsakta yaşı değil yeteneği ön planda olmalı renkliler gençleşiyormuş adamlar ne üdüğü belli olmayan oyunculara servet döküyor bumu gençleşme
Ben gençleşme dediğimde rosieri görürüm hem genç hem iyi oyuncu sadece tek kusuru bize tuzluya patladı bunun içinde üzgün değilim hak etti
Ben genç oyuncu oynatmaya karşı değilim hayal kuranlara karşıyım ersine on m fiyat biçiyorlar yok böyle bir dünya gerçekçi olamazsan doğru adımları atamazsın ersini öyle şişirdilerki ne müşterisi çıkar nede elden çıkarabiliriz ozidede yaptılar bunu faturası bize pahalıya mal oldu
Biz beşiktaşız bir gencin o formayı giyebilmesi için özel oyuncu olması lazım ben bunu anlatmaya çalışıyorum insanlar bizi altınordu ile bir tutuyor bunu kendi taraftarımız yapıyor beni rahatsız eden bu
Ben sana biraz da takılma maksatlı söylüyorum hem görüşün öyle de olabilirdi bu da bir bakış açısıdır. Her zaman oyuncu ne veriyor ona bakarım, bu yoksa potansiyel ve kabiliyetin benim için pek bir önemi yok zaten performansın olmadığı yerde potansiyelden bahsedemem. Performans olmayınca diğer şeyler puan da kazandırmıyor.
Genç oyuncularımız hakkında öyle büyük hayaller kurmuyorum, görüşlerimin hepsini de burada paylaşmıyorum. Mesela Rıdvan bana göre savunma anlayışı kötü olan bir çocuk değil ama güçlenmesi ve oyunu okumayı daha iyi öğrenmesi lazım baskı altında topu yanlış kullanabiliyor bunun dışında aşırı hatalar yapan bir savunmacı değil. Ben onu asıl hücumda sanıldığı kadar iyi bulmuyorum. Bu aralarından en beğendiğim gencimiz.
Rosier bizim lig için gayet iyi bir oyuncu lakin Ghezzal gibi oynatan ve savunmacısını içeri çeken bir kenarla oynamanın avantajını da yaşadı. N'Sakala'nın ayakları ters düz yapıp Ghezzal'la oynatsak o da birkaç asist falan yapardı bence. Ghezzal hem rakibi içeri çekiyor hem çok topla oynamıyor modern bek için bulunmaz nimet. Her camiada böyle transferler olabilir oyuncu-taraftar-yönetim çok istedi biz de parasını verdik başına bir şey gelmezse uzun yıllar sağ bek aramayız.
Ben Ersin'in rakama bakılmadan önünün açılması 3M'e bile satılması taraftarıydım ama kısmet değilmiş artık tecrübeli biri de gelirse ne olacak bilmiyorum muhtemelen bütün yaz Avrupalı kızları falan düşünmüştür Ersin. Talip çıkarsa satacağız diye söz verildi önüne de oyuncu alırsak biraz zor konsantre olması.
Servet dökülen gençlere bakıp üzülmesin insanlar, asla o paraları etmezler 7-8 Milyon ne demek bu pandemide gençlerden takım kurulur o paraya.