2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281631 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı oblomov

sergen hoca adam eder, daha önce etmişti zaten :D gıcık bir tip ama iyi oynarsa çok takmam

zaten fb gibi abicilik ortamı olmayacağı seve seve oynayacaktır

Kişilik kolay değişecek bir şey değil abi.
Tosic' in hatuna sarkmış herif bu.
Mal belli.
Haaa takıma gelirse sileriz bu gönderiyi ama...
Boş, beleş, gelişime de kapalı orta seviye, Türk olmaktan yürüyen bir herif.
Şenol Güneş' in geç dönem prensi...
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2021, 02:17:02 oblomov ]
ASAP

Çevrimdışı alimm

Twitterda gördüm ;
Bu Diego Costa işi paran volkswagene yeterken aynı paraya ağır hasarlı mercedes almak gibi bir şey.
Biniciysen al abi diyen de olur,
Alma elinde patlar diyen de.

Elimizde patlarsa büyük patlar...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

Ozan'a hayir demem, Oguzhan ve Ozan'i kafa kafaya takas edelim.

Sergen hoca adam eder Ozan'i, edemesede Fb maclarinda bu dengesizden gol yeme olayini ortadan kaldiririz. Bize karsi bosu yok genelde serronun

Ustune sag bekide yedekler.
bize karşı boşu yok zaten bir bize karşı oynuyor adam bizden nefret ediyor onu birde beşiktaş forması altında göreceğim adama küfretmekten maç izleyemem
Bu arada adam kelimesini sözün gelişi söyledim adamlıkla yakından uzaktan alakası yok sergen adam etmesin dostum başkasını alıp adam etsin ondan çıkaracağı messi olsa bünyem kabul etmez

Çevrimdışı Erman1903

dostum beni yanlış anladın ben yaşta değilim kalite önemli isterse 16 yaşında olsun ama sahaya çıktığında canavara dönüşsün ben sırf genç diye ersin utku rıdvan hayranı değilim utkuyu görmedinmi iki top alayım dedi ikisinide tutamadı biri gol oldu diğerini vida son anda kurtardı napayım böyle genci ben
Dediğin gibi bir kaç genç var zaten elimizde benim söylemek istediğim genç diye pişecek olacak deyip ozi gibi on yıl bakmayalım kimseye baktın olmaz gönder yenisine şans tanı bütün oyuncuları genç yapamayızki yapsakta yaşı değil yeteneği ön planda olmalı renkliler gençleşiyormuş adamlar ne üdüğü belli olmayan oyunculara servet döküyor bumu gençleşme
Ben gençleşme dediğimde rosieri görürüm hem genç hem iyi oyuncu sadece tek kusuru bize tuzluya patladı bunun içinde üzgün değilim hak etti
Ben genç oyuncu oynatmaya karşı değilim hayal kuranlara karşıyım ersine on m fiyat biçiyorlar yok böyle bir dünya gerçekçi olamazsan doğru adımları atamazsın ersini öyle şişirdilerki ne müşterisi çıkar nede elden çıkarabiliriz ozidede yaptılar bunu faturası bize pahalıya mal oldu
Biz beşiktaşız bir gencin o formayı giyebilmesi için özel oyuncu olması lazım ben bunu anlatmaya çalışıyorum insanlar bizi altınordu ile bir tutuyor bunu kendi taraftarımız yapıyor beni rahatsız eden bu

Ben sana biraz da takılma maksatlı söylüyorum hem görüşün öyle de olabilirdi bu da bir bakış açısıdır. Her zaman oyuncu ne veriyor ona bakarım, bu yoksa potansiyel ve kabiliyetin benim için pek bir önemi yok zaten performansın olmadığı yerde potansiyelden bahsedemem. Performans olmayınca diğer şeyler puan da kazandırmıyor.

Genç oyuncularımız hakkında öyle büyük hayaller kurmuyorum, görüşlerimin hepsini de burada paylaşmıyorum. Mesela Rıdvan bana göre savunma anlayışı kötü olan bir çocuk değil ama güçlenmesi ve oyunu okumayı daha iyi öğrenmesi lazım baskı altında topu yanlış kullanabiliyor bunun dışında aşırı hatalar yapan bir savunmacı değil. Ben onu asıl hücumda sanıldığı kadar iyi bulmuyorum. Bu aralarından en beğendiğim gencimiz.

Rosier bizim lig için gayet iyi bir oyuncu lakin Ghezzal gibi oynatan ve savunmacısını içeri çeken bir kenarla oynamanın avantajını da yaşadı. N'Sakala'nın ayakları ters düz yapıp Ghezzal'la oynatsak o da birkaç asist falan yapardı bence. Ghezzal hem rakibi içeri çekiyor hem çok topla oynamıyor modern bek için bulunmaz nimet. Her camiada böyle transferler olabilir oyuncu-taraftar-yönetim çok istedi biz de parasını verdik başına bir şey gelmezse uzun yıllar sağ bek aramayız.

Ben Ersin'in rakama bakılmadan önünün açılması 3M'e bile satılması taraftarıydım ama kısmet değilmiş artık tecrübeli biri de gelirse ne olacak bilmiyorum muhtemelen bütün yaz Avrupalı kızları falan düşünmüştür Ersin. Talip çıkarsa satacağız diye söz verildi önüne de oyuncu alırsak biraz zor konsantre olması.

Servet dökülen gençlere bakıp üzülmesin insanlar, asla o paraları etmezler 7-8 Milyon ne demek bu pandemide gençlerden takım kurulur o paraya.

Çevrimiçi Necmi

Adamın 6 ay sonra kontratı açılacak kolay değil öyle birini satmak. Parlatmak diye bir şey yok, liginde iş yapan iyi oyuncuyu alıp koyacaksın takımına. Yaş sadece bir sayı, adam iyiyse 30+ oyuncuya hayır demiyorsak sırf genç diye iyi olana hayır demek da doğru bir şey değil.

Bence sen genç denilince direk 18-22 yaş oyuncuları düşünüyorsun abi. 7-8 milyonu bu ülkede çok özel bir oyuncu dışında genç adama veren de hesabını bilmiyordur. Genç oyuncu dediğin taş çatlasa 3-5 olacak. Bu genç oyunculardan o kadar korkmaya gerek yok kadroda 1-2 tane olsa ölmeyiz.

Hem sen Gedson istemiyor muydun yanlış mı hatırlıyoruz yarısına 7,5 gözün kapalı vereceksin imkanın olsa, bir senin beğendiğin iyi oyuncu başkası dediğinde katlanamıyorsun :D
yazmaya unutmuşum gedsonu genç diye değil yetenekli diye istiyorum
Geçtiğimiz sezon tek başına gs yi yarışta tuttu finişe bizi kafa kafaya soktu nüfus kağıdına bakmam alabiliyorsam alır kıyarım takıma yatırım içinde değil atibanın yerini doldursun diye

Çevrimdışı Erman1903

yazmaya unutmuşum gedsonu genç diye değil yetenekli diye istiyorum
Geçtiğimiz sezon tek başına gs yi yarışta tuttu finişe bizi kafa kafaya soktu nüfus kağıdına bakmam alabiliyorsam alır kıyarım takıma yatırım içinde değil atibanın yerini doldursun diye

Heheh biliyorum zaten onda da performans var, potansiyel de var zamanla daha iyi olur kabiliyetli bir çocuk sen iyi olmayanı istemezsin.

Çevrimdışı sEuL

bize karşı boşu yok zaten bir bize karşı oynuyor adam bizden nefret ediyor onu birde beşiktaş forması altında göreceğim adama küfretmekten maç izleyemem
Bu arada adam kelimesini sözün gelişi söyledim adamlıkla yakından uzaktan alakası yok sergen adam etmesin dostum başkasını alıp adam etsin ondan çıkaracağı messi olsa bünyem kabul etmez

Oguzhan yerine klubeyi isitsin, kendisini begendigimden degil - ne zaman bu sarisinlara karsi oynasak bi tarafina carptirip yada hayatinin sutunu cikarip bize bir sekilde gol atiyor. Hic olmazsa kafam rahat mac izlerim ama senin bunyeyide zorlamak istemeyiz tabi. Gelmesin o zaman serro

Çevrimiçi Necmi

Twitterda gördüm ;
Bu Diego Costa işi paran volkswagene yeterken aynı paraya ağır hasarlı mercedes almak gibi bir şey.

bu seneki tek risk transferimiz olur iyi bir sağlık testinden geçirmeden forvet mevkisini bağlamazlar herhalde diye düşünüyorum

Çevrimdışı Erman1903

Twitterda gördüm ;

Güzel benzetme olmuş. 'Aracımızın ufak tefek eksikleri vardır'

Biraz da yorulduk sanırım santraforla uğraşmaktan 15 yaşında bir taraftarın da 40 yaşında olanın da bileceği santrafor deyince fazla bir seçenek olmuyor bu fiyatlara.

Kısmet artık, tutarsa acayip olur tutmazsa daha acayip :)

Çevrimiçi Necmi

Heheh biliyorum zaten onda da performans var, potansiyel de var zamanla daha iyi olur kabiliyetli bir çocuk sen iyi olmayanı istemezsin.
bir oyuncunun beşiktaş forması giymesi beni etkilemez ben maçları eleştirisel gözle izlerim kendi oyuncum kötüyse bunu görmek lazım
Bizim derdimiz oyuncunun basıl daha iyi olması değil takımın nasıl daha iyi olması gerektiğini düşünmek ersini düzeltmeye uğraşacağıma gönderir daha iyisini alır takımı düzeltirim
Oziye iki m maaş ödüyoruz vidanın aldığına takanlar ozi hakkında tek laf etmiyor yıllardır beşiktaşın kanını emen
Biri hala oynayacak patlayacak umudundalar gerçekleri görmek kazım rıdvan ne kadar toparlarsa toparlasın beşiktaş ayarında bir bek olmayacak aynı şey ersin içinde geçerli yol yakınken yerine yenisini koymak lazım belki onlar olur rıdvanın hücumu nsakaladan bile daha kötü ama ben beklerde esas olarak savunma yeteneğine bakarım hücum artı okur

Çevrimiçi Necmi

Ozan Tufan ı nasıl alacağız fenrdn bi bilgin var m...
fener kurtulmak istiyor zaten talip olalım hediye paketi yapar gönderirler

Çevrimdışı 'TaNeR'

Ne Ozan'ı ya, istemez !

Karaktersiz, şımartılmış, kbbs (kendini bir ...)  abartılmış, aşırı yağ kütleli obez Beşiktaş düşmanı.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Erman1903

bir oyuncunun beşiktaş forması giymesi beni etkilemez ben maçları eleştirisel gözle izlerim kendi oyuncum kötüyse bunu görmek lazım
Bizim derdimiz oyuncunun basıl daha iyi olması değil takımın nasıl daha iyi olması gerektiğini düşünmek ersini düzeltmeye uğraşacağıma gönderir daha iyisini alır takımı düzeltirim
Oziye iki m maaş ödüyoruz vidanın aldığına takanlar ozi hakkında tek laf etmiyor yıllardır beşiktaşın kanını emen
Biri hala oynayacak patlayacak umudundalar gerçekleri görmek kazım rıdvan ne kadar toparlarsa toparlasın beşiktaş ayarında bir bek olmayacak aynı şey ersin içinde geçerli yol yakınken yerine yenisini koymak lazım belki onlar olur rıdvanın hücumu nsakaladan bile daha kötü ama ben beklerde esas olarak savunma yeteneğine bakarım hücum artı okur

Valla ben Ersin konusunda bir şey demiyorum topu tutma açısından Utku'dan iyi, başka neyi iyi bilmiyorum yiyince demoralize olmuyor, karakterli vb.

Vida'yı bu sezona kadar golleri hariç iyi bulmadım, ben de laf ederdim sözleşmesine. Bana göre hala yüksek muhtemelen yönetim de öyle düşünüyor ama Ozzy ile karşılaştırınca kelepir :).

Rıdvan'ı bu sezon hazırlıklarında sanki biraz kaslanmış gibi gördüm ben o çocuktan olmaz diye düşünmüyorum altı üstü bek oynayacak biraz azmetmesi lazım o zaman karşılığını alacaktır. N'Sakala ortaları hep onu kovalayan oyuncuya nişanlıyor bu çocuk da kimsenin olmadığı yere yapıyor bu da gelişmeyecek bir şey değil ama ekstra çalışma lazım. Artık yabancı sınırı var fazla yerli seçeneği de yok umarım yerimiz garanti diye düşünmezler öyle olursa ömürleri kısa olur hoca yerlerine bir tecrübeli koyar devam eder.

Çevrimdışı Erman1903

Ozanı isterim  :sevinc

Toparlamıştı saldı yine. Ben oynadığında beğeniyordum da tam bir ergen irisi son maçlarında kayıpları oynadı.

Çevrimdışı kaan1903

3 m senelik 2 yıl dan. 6 m € bonuslar falan 2 yıllık maliyeti 7 M € yu bulur Costanın. 70 Milyon TL. 2 sene sonra yaş 35-36 hiç bir yere satamazsın paranın geri dönüşü olmaz. En azından Willian Jose gibi bir adamı 5 m opsiyon senelik 2;5 m dan 2+1 imzalarsın yaşı 29 en azından sözleşmesinin bitişine yakın 31-32 yaşına geldiğinde Katar’a vs Pazarlayabilir paranı çıkartırsın. Veya Batshuayi de aynı şekilde oynatıp para kazandırarak vedalaşabileceğin oyuncular. Costanın sakatlık mevzuları disiplinsiz oluşu vs o konulara daha girmiyorum. Hiç mantıklı gelmiyor. Falcao gibi elimizde patlayabilir.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2021, 03:24:58 kaan1903 ]

Çevrimdışı mellfred

ads maçını yeni izledim oyun ya da oyuncularla ilgili kritik için erken diye düşünüyorum
halihazırda ileri 4’lünün tamamı esasında yedeklerden kurulu
ancak
güveni ne zaman izlesem aklıma “what eating gilbert grape” filmi geliyor. isim olarak
ağa bu güven ne yiyip ne içiyor. nasıl oluyor da “ben beşiktaş oyuncusuyum” diyebiliyor aklım almıyor
oğuzhan töre ne bilim... ljayic bunların en azından referansı var diyorsun. performans vermiyor falanca...
bu alamancı nasıl olurda bu takımda kalabiliyor ben anlam veremedim
şu gün boşa çıksın ertesi sezon tavşanlı linyit’te kulübede bekler
bilemiyorum bazıları çok mu şanslıdır yoksa ben mi abartıyorum

Çevrimdışı mellfred

costa’yı istemeyenlerden biri de benim
ülkesini bile satmış bir adamdır
aidiyet sıkıntısı hat safhada
bilemiyorum değerler  saygısı yok pek
sakatlık falan... bunlar da bunun getirisidir aslında
yatmaya meyilli adam kolay sakatlanır
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2021, 04:17:31 mellfred ]

Çevrimdışı Nazım Ar

Costa yı ben de istemem. Adam 4 yıldır kayıp, 33 yaşında, sakatlık ve disiplin problemi var, maaşı astronomik. Elle tutar yanı yok. Balotelli yi gördünüz maçta bir tane şutu var oyunda kaldığı sürece, 2. Devre oyuna giren santrafor ile başlasalar bizim eksik takımımızı yenerlerdi muhtemelen. Costa nın bizde farklı olacağını sanmıyorum.

Ha derseniz Costa kayıp olmasa alabilir miydin diye alamazdık ama bu risk çok fazla görünüyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı underworld

Costa ya güvenilip tuvalete gidilmez.
Santraforda riske girilmez.

Sakatlık çok, karakter yok, cins bir herifin teki

Sona kadar güzel gelmişken tüy dikmenin manası yok

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimiçi yaço58

Takımda kiralık oyuncu yokken forveti Costa yerine jovic vinicius yada batsuayi tarzı birini kiralasak Costa cidden pert Mercedes gibi çok iyi performansta verebilir sakatlanıp yarı yolda da bırakabilir forvet transferi elzem çünkü arkalarında ligin en iyi 4lüsü olacak lain-Alex-rachid ve jpsef olacak ileriye bence Costa değilde daha dinamik birini almak lazım

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimiçi yaço58

costaya 3m artı bonuslar teklif etmişiz bu fiyata dzeko falan bitiremezmiyiz dzeko gelse rachid ile şov yaparlar yaşı var ama olsun 2 senelik çözüm cenkide devrede aldık mı on numara olur bence dzeko için zorlayalım şartları