2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281635 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Baya eleştirdik yönetimi ama 5 yılda ödeme koşuluyla 3 M bonservis ile Ghezzalı bitirmek büyük iş tebrikler. 
Çok iyi, tebrikler.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Vay arkadaş
fener ve gsye bak gençleşmeye devam, bonservisler havada uçuşuyor.
Biz ise takımı yaşlandırıyoruz.
Sonumuz hayrolsun.

Çevrimdışı levitate

Vay arkadaş
Sonumuz hayrolsun.
gs gençleşiyor ama yanlış hocayla

ayak tenisi antrenmanı yesin görürüm onu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sörloth-->Southampton , 14.5 Sterlin.

Çevrimdışı ŞahKartaL

geçmişte birgün beşiktaş formasıyla görmeyi umut ettiğim oyunculardandır
Aynen abi ya bizim forma çok yakışırdı çok. Müthiş bir kapanış yapardı kariyerinde de bizde 2 yıl oynayıp. Keşke olsa!

Çevrimiçi tolga1903

Vay arkadaş
Sonumuz hayrolsun.

Costa çıkıyor gelsin diyoruz dzeko geçiyor hadi inşallah diyoruz teixera için aylardır sohbet odalarında orda burda yayınlar yapıyoruz welinton 31, vida 32 (konuşulan godin'i yazmıyorum) nsakala 30, josef 32, atiba 38, ghezzal 29, teixeira 31 ve 30 üstü adı geçen bir sürü santrafor. Hocanız 1 yıllık anlaşma yaparım diye diretirse 1 yıllık plan yapar 1 yıllık oyuncu ister, taraftar da bu oyuncular üstünde mutabık kaldığı için iki taraf için de win win seneye allah kerim

Çevrimdışı mrred

Bu sene fenerden korkuyorum hazırlık maçlarında saha yerleşimi, takım boyu, topu hızla çevirme, baskıdan çıkma

konularında baya ilerleme var.
Yaptığı transferlerde genç ve gelişime açık oyuncular. Bu sene rakibimiz fener olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Costa çıkıyor gelsin diyoruz dzeko geçiyor hadi inşallah diyoruz teixera için aylardır sohbet odalarında orda burda yayınlar yapıyoruz welinton 31, vida 32 (konuşulan godin'i yazmıyorum) nsakala 30, josef 32, atiba 38, ghezzal 29, teixeira 31 ve 30 üstü adı geçen bir sürü santrafor. Hocanız 1 yıllık anlaşma yaparım diye diretirse 1 yıllık plan yapar 1 yıllık oyuncu ister, taraftar da bu oyuncular üstünde mutabık kaldığı için iki taraf için de win win seneye allah kerim
Bu sene şampiyon olamazsak win win işi yalan olur. Costaya 1+1 falan kontrat versinler. Godin yine 1+1 Alex'e 2+1

kabul edilebilir. Ghezzal 3+1 fazla.
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

Bu sene şampiyon olamazsak win win işi yalan olur. Costaya 1+1 falan kontrat versinler. Godin yine 1+1 Alex'e 2+1

kabul edilebilir. Ghezzal 3+1 fazla.

Yapacak bir şey yok 15/16 sezonundaki şampiyonluktan beri risk alıyoruz hatta o sezonun başındaki gomez hamlesi bile riskti, oynamıyordu. Bu riskler kâh bizi şampiyon yaptı kâh bankalar birliği eline düşürdü umalım hem şl'den bir şekilde yara almadan çıkalım hem de tekrar şampiyon olalım yoksa konuşulan oyuncularla 3 yıllık plan bile imkansız

Çevrimdışı Nazım Ar

Geçen seneki performansı tekrarlarsak şampiyonluk zor zaten tabii ki rakipler kendini geliştirecekler ama biz de boş durmuyoruz. Şampiyon kadroyu Abou hariç koruduk ki abou ligin 4 te 1 inde, en önemli düzlükte yoktu. Yerine ligin tamamında katkı verecek bir ikamesini alabilirsek artıya geçmiş olacağız. Mensah ve Dorukhan gibi 2 verimsizden kurtulduk yerlerine Salih geldi. Salihin göstereceği her performans orta sahaya artı yazacaktır ve geçen sene 8 oynamış Atiba'yı rahatlatacaktır. Alex gibi meziyetleri olan bir futbolcu geldi ki hangi takıma gelse şimdi kıyamet kopuyordu 15-20 gol katkılık adam aldık diye, bizde anlamsız bir sakinlik var :). Geçen sene Larin ve Abou yokken Gökhan Töre tek santrafor oynamıştı bu sene Allah korusun bir durum olsa oraya Alex de konur, Kenan da konur, Güven de konur. Bu çocukları da 3 4 ön liberolu hazırlık maçlarında gol atamadılar diye gömmeyelim Ghezzal, Rosier, Alex ile birlikte sahadayken görelim.

Kaleye Mert transferi olumlu olur kalede de güçlenmiş ve tecrübelenmiş oluruz. Kalıyor Montero yerine defansı sayısal olarak tamamlayacak bir transfer. Godin olur Kaan olur kim olursa olsun ama M. Topal olmayacağını görmüştür umarım hoca.

Çevrimiçi Samet Ç

Godin ve minumum 15 tane bırakacak santrafor alalım rahat rahat şampiyon oluruz.

Çevrimdışı levent14

Godin-Mert Günok ve iyi bir santrafor aldıkmi benim gördüğüm en iyi transfer sezonu olur...

Tek içime sinmeyen nokta Larını satamadık ve sözleşmede yapamayacağız gibi..Ayrıca Ersinide satabilseydik çok iyi olacaktı

Çevrimiçi yaço58

forvete costa gelecek gibi duruyor mertide geldi sayıyorum burdan dönmez mert-rosier-vida-wellinton-rıdvan-josef-salih-larin-alex-rachid-costa 11i bence lig için güzel 11 burda wellinton yerine godin değilde kaan tarzı birini kiralamak lazım ruganide olabilir takımda hiç kiralık oyuncu yok hakkımızı stoperde kullanabiliriz şu kadroya baktığımızda ligin en iyi stoperi sağ beki sağ kanadı on numarası ve ön liberosu bizde oluyor mertte ligdeki en iyi 3 kaleciden biri dersek costa ritim buldumu durdurulamaz bir takıma evriliriz bu takıma daha devre arasında tosun paşa katılacak

Çevrimdışı Erman1903

Bu sene fenerden korkuyorum hazırlık maçlarında saha yerleşimi, takım boyu, topu hızla çevirme, baskıdan çıkma

konularında baya ilerleme var.
Yaptığı transferlerde genç ve gelişime açık oyuncular. Bu sene rakibimiz fener olur.

O Pereira Erol B. ve Emre B. gibi kofti bir hoca değil. İyi çalışıyor gibi gözüküyorlar. Şu son hazırlık maçlarında ben uzun yıllar sonra ilk defa doğru bir şablonda oynamaya çalıştıklarını gördüm. Fazla kalitesi olmayan ama aç oyuncular aldılar, mal bulmuş mağribi sağa sola saldırmadılar bu yaz.

Fb ve Ts bu sezon daha ciddi rakip olacaklar gibi tabi daha kadrolar tamamlanmadı. Gs bence bu sezon biraz zor takım olur.

Çevrimdışı sEuL

forvete costa gelecek gibi duruyor mertide geldi sayıyorum burdan dönmez mert-rosier-vida-wellinton-rıdvan-josef-salih-larin-alex-rachid-costa 11i bence lig için güzel 11 burda wellinton yerine godin değilde kaan tarzı birini kiralamak lazım ruganide olabilir takımda hiç kiralık oyuncu yok hakkımızı stoperde kullanabiliriz şu kadroya baktığımızda ligin en iyi stoperi sağ beki sağ kanadı on numarası ve ön liberosu bizde oluyor mertte ligdeki en iyi 3 kaleciden biri dersek costa ritim buldumu durdurulamaz bir takıma evriliriz bu takıma daha devre arasında tosun paşa katılacak

Ismi gecenlerden sadece Batshuayi biraz heyecanlandiriyor forvet icin. Costa ve Luuk De Jong'a bir turlu isinamadim. Costa son vurgununu yapmaya calisiyor ve De Jong'unda takima kolay adapte olamayacagini dusunuyorum. De Jong'un bir de sakatligi var sanirim, ne zamana hazir olur hazir olana kadar yerine kimi oynatacagiz falan filan. Hayirlisi olur umarim bizim icin

Çevrimdışı Erman1903

Bu full tecrübeli işinden ben de memnun değilim. Ghezzal ve Teixeira'yı ayrı tutuyorum onlar özel adam ben belki farklı düşünürdüm tekini falan alabilirdim ama saygı duyuyorum. 35'lik Topal'da rotasyon adamı, efendi biri ve çok uygun maliyetli ziyanı yok Josef'in yedeği olur ama tüm planlarımızın 30+ oyuncular üzerinden olması bende camia çıkarlarının çok ön planda olmadığı hissiyatını yaratıyor.

Veteran kontenjanı çok şişecek gibi, istenen bir şey değildir normalde.

Ayrıca şu anda pandemi dolayısıyla kriz olduğu kadar fırsat da var, normalde takımların iyi paralar isteyeceği parlak gençlerin piyasası oldukça düşük. Akıllı yatırım yapan 2 yıla falan misliyle karşılığını alır.

Çevrimdışı joseph35

Gs ve Fb gençleşiyor ama aldıkları genç oyuncuları geliştiremeyip sabredemeyip 2 sene içinde aldığı fiyatın yarısına satmaya çalışırsa bir anlamı olmaz. Biz maaş onlar bonservise yüklendi bu yaz. Ayrıca teknik direktörleri geliştirici rolde değilse 36lık Godin'in yarısı kadar katkı veremez genç stoperleri ve şampiyon olamazlar. Şampiyonlar Ligi gelirinden mahrum kaldıkça da bankalardan kurtulamazlar.

Zaten 7 milyona alıp maksimum 10 milyona satarak da o milyar TL borçlar kapanmaz döndürülebilir seviyeye gelmez.

Rosier ve Ghezzal'i biraz daha yükseltip onların aldıkları gençlerden daha yüksek bonservise satarız.

Saha içinde mücadele anlamında eksiklik ise oyuncunun yaşı ile değil karakteri ve antrenmanlar ile ilgili. Stefano MArrone bu konuda müthiş uzman biri. Sergen motive anlamında Fatih Terim'i geride bıraktı diyebiliriz. Maaşların ödenmesi ve  taraftarın olumlu desteğiyle zaten takım içi huzur sağlanıyor.

Ben yine de Gedson veya sağ kanat yedeğine 97 sonrası doğumlu bir yabancı gelmeli diyorum. Ama Godin ile De Jong Costa Batshuayi 'den biri de gelmeli.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2021, 23:38:28 joseph35 ]

Çevrimdışı Erman1903

Gs ve Fb gençleşiyor ama aldıkları genç oyuncuları geliştiremeyip sabredemeyip 2 sene içinde aldığı fiyatın yarısına satmaya çalışırsa bir anlamı olmaz. Biz maaş onlar bonservise yüklendi bu yaz. Ayrıca teknik direktörleri geliştirici rolde değilse 36lık Godin'in yarısı kadar katkı veremez genç stoperleri ve şampiyon olamazlar. Şampiyonlar Ligi gelirinden mahrum kaldıkça da bankalardan kurtulamazlar.

Zaten 7 milyona alıp maksimum 10 milyona satarak da o milyar TL borçlar kapanmaz döndürülebilir seviyeye gelmez.

Rosier ve Ghezzal'i biraz daha yükseltip onların aldıkları gençlerden daha yüksek bonservise satarız.

Saha içinde mücadele anlamında eksiklik ise oyuncunun yaşı ile değil karakteri ve antrenmanlar ile ilgili. Stefano MArrone bu konuda müthiş uzman biri. Sergen motive anlamında Fatih Terim'i geride bıraktı diyebiliriz. Maaşların ödenmesi ve  taraftarın olumlu desteğiyle zaten takım içi huzur sağlanıyor.

Bne yine de Gedson veya sağ kanat yedeğine 97 sonrası doğumlu bir yabancı gelmeli diyorum. Ama Godin ile De Jong Costa Batshuayi 'den biri gelmeli.

En nokta atışı ve yüksek katkı verme potansiyeli olan transferleri biz yapıyoruz. Teixeira ve düzgün santrafor geldiğinde zaten ağır favori olacağız. Ben bu sezon Sergen hocada pek amatör ruh göremiyorum. Hani her istediği olsun isteyen malum hocanın tarzını hatırlatıyor gibi... Bir anda çok profesyonel oldu, bakalım kısmet belki bunu da iyi başarır.

Çevrimiçi annoca

En nokta atışı ve yüksek katkı verme potansiyeli olan transferleri biz yapıyoruz. Teixeira ve düzgün santrafor geldiğinde zaten ağır favori olacağız. Ben bu sezon Sergen hocada pek amatör ruh göremiyorum. Hani her istediği olsun isteyen malum hocanın tarzını hatırlatıyor gibi... Bir anda çok profesyonel oldu, bakalım kısmet belki bunu da iyi başarır.
1,5 yıldan beri başarılı bu yıl kısa süreli çıktı yolculuğa avrupayı dikkate almış gibi transfer istekleri var. hedefi kısa tutup kendini avrupaya gitme isteğinde olabilir.

Çevrimdışı kaan1903

Sezon başında da yazmıştım. Sözleşmesi bitmiş gözüküyordu. heralde kulüp tarafından opsiyonu vardı 1 yıl uzatmışlar.
Seneye sözleşmesi bitiyor fazla bir bonservis isteyeceklerini düşünmüyorum yatırımlık stoper olarak  olabilir aslında. Leo Ostigard

https://www.transfermarkt.com.tr/leo-ostigard/profil/spieler/367284

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Burada rakiplerin transfer başarılarını (!) överken birinin 2 tane yabancı sağ beki varken 3.'sünü, diğerinin 5 tane yabancı stoperi varken 6.'sını aldığını da yazmak lazım. Belli bir plan içerisinde kadro oluşturduklarını söylemek güç.

Gençlere yatırım yapmak kulağa hoş geliyor ama Türkiye şartlarında 3 büyüklerin ne olası bir başarısızlıkta sabır gösterecek yapısı, ne de bu gençlerin gelişimine katkı sağlayıp potansiyellerini ortaya çıkaracak bir organizasyonları var. Keşke olsa. Bu ülkeden çok fazla Stoch'lar, Benzia'lar, Hajrovic'ler, Ontivero'lar, Pedro Franco'lar geçti...

Başarısız geçen sezonların ardından her taraftar "Yeniden yapılanalım, gençler oynasın gerekirse 3 yıl şampiyon olmayalım" der ama ertesi sene takım yine şampiyon olamayınca hoca da o gençler de kapının önüne konur. Ülkenin gerçeği bu maalesef.

35 yaşındaki Godin'e ben de karşıyım ama 29 yaşındaki Ghezzal'a, 31 yaşındaki Alex'e yaşlı muamelesi yapılmasını doğru bulmuyorum. Bu adamlar senin takımını şampiyon yapar. Avrupa'da kazandıracakları 2-3 maçla maaşlarını çıkarırlar. İki sene sonra da güzel paraya Arap yarımadasına gönderirsin.

Gençleşmeyi eğer doğru maliyetlerle, doğru planla yapıyorsan bir anlamı var. Türkiye'nin mevcut ekonomik şartlarında bir oyuncuya 6-7 milyon vereceksem o oyuncunun beni şampiyon yapmasını beklerim, 3 sene sonra pişmesini değil.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2021, 23:59:42 Gökhan Güvenç ]
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Burada rakiplerin transfer başarılarını (!) överken birinin 2 tane yabancı sağ beki varken 3.'sünü, diğerinin 5 tane yabancı stoperi varken 6.'sını aldığını da yazmak lazım. Belli bir plan içerisinde kadro oluşturduklarını söylemek güç.

Gençlere yatırım yapmak kulağa hoş geliyor ama Türkiye şartlarında 3 büyüklerin ne olası bir başarısızlıkta sabır gösterecek yapısı, ne de bu gençlerin gelişimine katkı sağlayıp potansiyellerini ortaya çıkaracak bir organizasyonları var. Keşke olsa. Bu ülkeden çok fazla Stoch'lar, Benzia'lar, Hajrovic'ler, Ontivero'lar, Pedro Franco'lar geçti...

Başarısız geçen sezonların ardından her taraftar "Yeniden yapılanalım, gençler oynasın gerekirse 3 yıl şampiyon olmayalım" der ama ertesi sene takım yine şampiyon olamayınca hoca da o gençler de kapının önüne konur. Ülkenin gerçeği bu maalesef.

35 yaşındaki Godin'e ben de karşıyım ama 29 yaşındaki Ghezzal'a, 31 yaşındaki Alex'e yaşlı muamelesi yapılmasını doğru bulmuyorum. Bu adamlar senin takımını şampiyon yapar. Avrupa'da kazandıracakları 2-3 maçla maaşlarını çıkarırlar. İki sene sonra da güzel paraya Arap yarımadasına gönderirsin.

Gençleşmeyi eğer doğru maliyetlerle, doğru planla yapıyorsan bir anlamı var. Türkiye'nin mevcut ekonomik şartlarında bir oyuncuya 6-7 milyon vereceksem o oyuncunun beni şampiyon yapmasını beklerim, 3 sene sonra pişmesini değil.
Cok güzel yazmışsin kardesim, a'dan z'ye kadar katiliyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Nazım Ar

Türkiye'nin mevcut ekonomik şartlarında bir oyuncuya 6-7 milyon vereceksem o oyuncunun beni şampiyon yapmasını beklerim, 3 sene sonra pişmesini değil.

Aynen öyle. Alex'e yaşlı deniyor Alex sakatlanmasın ceza yayının oraya sandalye atsa kendi oyununu oynar. Öte yandan rakip aynı yaştaki adamı beke alıyor koşsun diye sorarlarsa ortamlarda gençleşiyoruz derler. Diğeri 40 kişilik kadrosundan kimseyi bonservisli gönderemedi hala oyuncu alıyor. Alex gelirken Çin liginin savunma anlayışını çöp yapanlar şimdi Çin'den Van Dijk aldık diyor. Şu adana Demirspor da 2. Yarı oyuna giren forvet o Koreli arkadaşı sırtına alıp kaleye sokar mesela ki her takımda var böyle en az 2 azman forvet. En basitinden şu Caulker olayı bizde olsa isterse yönetim Messiyi bağlasın tefe koyarlardı.

Çevrimdışı Erman1903

1,5 yıldan beri başarılı bu yıl kısa süreli çıktı yolculuğa avrupayı dikkate almış gibi transfer istekleri var. hedefi kısa tutup kendini avrupaya gitme isteğinde olabilir.

Avrupa'yı mı dikkate alıyor yoksa ağzım yandı bir daha böyle şampiyonluk zor mu diyor bilemiyorum. Teixeira Ghezzal gibi transferler benim için yaşlı değil, onlar her zaman denk gelmez özel oyuncular. Neden istiyorsun diye sorulmaz tercih meselesidir.

Ne bileyim ben olsam Atiba yerine bir genç merkez alabilirdim, iki stoperim zaten gayet tecrübeli oraya yine daha atletik biri vb. Yani genç derken yaşlı olmayan :)... 27-28 yaş da Godin'e göre genç sayılır.

Neyse artık, her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır benim oyuncular bazında kötü dediğim biri yok. Başta iki adet Abou gibi santrafor alacağız deniyordu Kenan'ı Larin yerine planlanıyor diye düşünüp gereksiz dedik. O Abou'lardan birinin Kenan olduğundan haberimiz yoktu, ben başta düşünülen gibi 2 santrafor olmasını tercih ederdim ama Kenan santrafor için kenarda olduğundan daha uygun, Alex ile de iyi çalışır güzel hamallık yapar yorar stoperleri.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2021, 00:14:44 Erman1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Dış basın diego costa ile anlaştığımızı yazmaya başlamış. Hatta Cansel Kemiksiz'de brezilya dan gelen haberler göre Costa ile anlaşmamızın çok yakın olduğunu yazmış.

Sanırım geliyor gelmekte olan.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...