2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280934 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı Öz

Rosier, ghezzal, alex..

Şundan birkaç ay önce bunlara hayal gözüyle bakılıyordu. Onlarca milyon dolar bonservislerden bahsediliyordu. Bir İrfancan Kahveci fiyatına takımı kurmak üzere yönetim.

Geçen yıl sıfır bütçe ile takımı kurup şampiyon yaptılar, bu yıl üç kuruş parayla takımı koruyup üzerine koyuyorlar.

Fikret Orman gelsin de yöneticilik dersi alsın. Opsiyonlu kiralıyoruz yaaa diyip hiçbir oyuncuyu alamamakla biten serüvenlerden sonra opsiyon opsiyon diye dolaşanlara da güzel bir ders oldu.

Çevrimdışı levitate

Şuan forvet işi de %90 civarında bitti haber girilmeme sebebi yavaş yavaş ısıtıla ısıtıla sunulucak taraftara.

Önce Alex,Ghezzal maçtan önceki gün veya sonraki günde 1 isim daha inebilir.
 :photo:
dzeko?
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

dzeko?
maalesef maliyetinde %50 indirim kabul etmediği sürece imkansız.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

maalesef maliyetinde %50 indirim kabul etmediği sürece imkansız.
e kim o zaman?

adam gibi haberi çıkmayan batshuayi var bi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Güzel iş :)

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1423957432431165442
güzel iş değil dostum biraz daha dişlerini sıkıp pazarlığı sürdürseler üste oara bile alabilirlermiş 😂

Çevrimdışı Çağrı Öz

neden kırgınlık duyalım daha bir kaç gün önce gs masaya 5.5 m koydu sen 3 e alabiliyorsan bu oyuncunun tavrıyla olur

Allah’ın işine bak işte, o kadar sene yönetilen kulüpte o tavrı takınan tek bir tane oyuncu çıkmamış ama bu yönetimin şansına iki tane birden çıktı..

Ne şanslı adamlar bunlar arkadaş. Şampiyon olur şans, transfer yapar şans, futbolcu kalır şans, maaşlar ödenir şans..

Bal akıyor bal!

Çevrimdışı can1903

Başkanın, F.Ormandan eksiği sadece 2 tane.

Yakışıklı olmaması ve iyi yalan söyleyememesi onun dışında Ljajic maliyetine Rosier+Ghezzal çözdü  :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

--------------------------Mert--------------------
Ros-------Vida-------Godin------------Nskala
-------------------Josef------------------------
-----------Salih-------Alex---------------------
Ghez---------------------------------Larin-------
-------------------Santrafor-------------------------

-------------------Kenan------------------------------
Nkod-------------------------------Gökhan--------------
--------------Oğuzhan--Atiba-----------------------------
------------------Mehmet---------------------------------
Rıdvan-----Weli------Serdar------Necip :evillol:
-------------------Ersin--------------------------------------

Hayaller: Dzeko santrafor kısmına, gedsonu ortasaha rotasyona.

ben başkanı az tanıdıysam bu gedsonun yakasını son ana kadar bırakmaz ya benim olacaksın ya kara toprağın der
Heleki gs çekildim deyip daha bir kaç gün önce masaya 5.5 luk teklifle geliyorsa başkan ghezzali bitirdikten sonra gedsonu dibine kadar zorlar

Çevrimdışı alimm

e kim o zaman?

Batshuayi olsun çok isterdim... Görünen o ki  luuk geliyor..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı can1903

e kim o zaman?

Luuktan haber bekliyoruz şuan en sıcak isim o

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şuan forvet işi de %90 civarında bitti haber girilmeme sebebi yavaş yavaş ısıtıla ısıtıla sunulucak taraftara.

Önce Alex,Ghezzal maçtan önceki gün veya sonraki günde 1 isim daha inebilir.
 :photo:

İsmi çıkan biri mi ??? Yada hocanın isteyeceği bir tip mi?

Çevrimdışı can1903

Limitte hala yer var taksitli bir Batshuayi-Sörloth-Mitrovic mi kovalasak acaba  :hiho:

Çevrimdışı alimm

Limitte hala yer var taksitli bir Batshuayi-Sörloth-Mitrovic mi kovalasak acaba  :hiho:

Luuk + batshuayi mi🤔

yok artk LeBron James
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Adam falan sattıkta haberimiz mi yok ??? Kadroyada daha kimse gelmeden başkan limitimiz yok şuan eksideyiz tarzında konuştu.

Çevrimdışı levitate

soru mu bu reyiz :D
bipbipbupbup

Başkanın, F.Ormandan eksiği sadece 2 tane.

Yakışıklı olmaması ve iyi yalan söyleyememesi onun dışında Ljajic maliyetine Rosier+Ghezzal çözdü  :)

İletişim
Sponsor yaratma bulma
Pazarlama
Adam satma

Kafadan 4 tane eksik çıkardım  :lol:

Çevrimdışı levitate

buralarda tutmaz ya, bize çalışkan adam lazım

luuk önüne at vursun tarzı bir eleman
bipbipbupbup

Luuk mu %90 olan ? Hani barış elçisi mi ne olacakmış karısı hollanda aşğı falan filan diyorlardı çözüldü mü o problem.

Çevrimdışı can1903

Adam falan sattıkta haberimiz mi yok ??? Kadroyada daha kimse gelmeden başkan limitimiz yok şuan eksideyiz tarzında konuştu.
Limiti hesapladım ben, başkan orda taraftar sabretsin diye öyle açıkladı. Limitte yer var.

Çevrimdışı can1903

Luuk mu %90 olan ? Hani barış elçisi mi ne olacakmış karısı hollanda aşğı falan filan diyorlardı çözüldü mü o problem.
atibayla vs görüşmüş haber bekliyoruz karısını çözersek lavuk ikna olur

Çevrimdışı can1903

İletişim
Sponsor yaratma bulma
Pazarlama
Adam satma

Kafadan 4 tane eksik çıkardım  :lol:
adam getirle anlaştı 2 gün önce dur bi sabret  :evillol:

atibayla vs görüşmüş haber bekliyoruz karısını çözersek lavuk ikna olur

oh shit here we go again.
Tiana cristina mı alexin karısını ikna ettik şimdi de bunun mu  :lol: :lol:
Nedir bu futbolcu eşleridnen çektiğimiz

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Valla ben Ghezzal ve Roiser işinin çözüleceğini sanmıyordum hatta Alex bile.

Ama yönetim bir şekilde çözdü.
Helal olsun deyip tebriklerimi yolluyorum.