2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280933 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

O zaman forza şörlot şörlot şörlot
Şörlot gelirse kupayı direkt bize versinler
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimiçi yaço58

Yönetime helal olsun çok eleştirdik ama sağ tarafı bozmamak çok büyük iş emeği geçenlere teşekkürler

Çevrimdışı mrred

Lig başlamadan transferlerin yüzde 80 i bitti. Yönetim transfer sezonunu iyi geçirdi. Şimdi top hoca ve oyuncularda.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı ilhan mansız

Ghezzal de tamam, iyi bir golcüyle birlikte lig başlamadan biter, orta sahaya çok iyi bir sekiz bulunsaydı Avrupa’yı da idare edebilirdik, bazı arkadaşlar maalesef aşırı olumsuz düşünüyor, hiç gerek yok, akşam maçta takım gayet diriydi,,

Çevrimdışı mrred

3 milyonu 5 yılda ödemek nedir arkadaş? Adam futbolu bırakacak biz hala herifin parasını tam ödememiş olacağız  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yönetimi tebrik ediyorum, Ghezzal'i 3 m getirmek ve 5 yılda taksit yapmak büyük iş.

Veeeee GHEZZAL BEŞİKTAŞTA  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Gomez'den sonra ilk defa bir oyuncuya bu kadar ısınmıştım, yine aynı kaderi yaşayacağız diye çok üzüldüm. Fakat geldi çok şükür.

Evet şuan hepinizde kendisine karşı bir kırgınlık/soğukluk olabilir. Ama unutmayın takımın diğerleri iyi niyetinden hiç şüphem yok, çok iyi niyetli çalıştılar. Ama Ghezzal özellikle ısındıktan sonra iyi niyetinin yanında kilit açıcılığını konuşturdu. Takımın 1.lideri olup, sorumluluğu aldı. Üstleik takımdaki tek kreatif adamdı forvet yoktu, bütün takımlar ghezzali kitlemeye uğraşırken 3-4 adam görevlendirirken o her maçta en az 1 asist 1 gol falan yapmaya çalışıyordu.

Şampiyon kadroyu koruyup bence transferin "%40" olan FORVET' i de iş yapan biri aldık mı önümüz çok açık olur bu sene.

Çevrimdışı levitate

kaldı forvet hadi bakalım
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Yalnız hazırlık dönemini çok iyi geçirdiğimizi düşünmüyorum. Umarım lige olumsuz başlamayız
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hazırlık maçlarında neye hazırlandık tam anlayamadım. Umarım yanılırım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Başkanı kutluyorum, alex,ghezzal,rosier çözmek büyük başarı.

Başkanı en çok benim sevmem :D

Çevrimdışı underworld

O zaman herkes 1 avro versin şörlot gelsin.
Gezal hayırlı olsun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Güzel iş :)

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1423957432431165442
Bitane yerden havadan bitiren baba bir santrfor, bir de transferin sonlarında Kaan Ayhan çözsek(yerli konusunda elimizi çok rahatlatır diye istiyorum) yönetimi tebrik edeceğim.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Şimdi sırada en önemli bölge var. Bonservisli uzun kazmalardan uzak durarak kiralık bir katil getirilebilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

--------------------------Mert--------------------
Ros-------Vida-------Godin------------Nskala
-------------------Josef------------------------
-----------Salih-------Alex---------------------
Ghez---------------------------------Larin-------
-------------------Santrafor-------------------------

-------------------Kenan------------------------------
Nkod-------------------------------Gökhan--------------
--------------Oğuzhan--Atiba-----------------------------
------------------Mehmet---------------------------------
Rıdvan-----Weli------Serdar------Necip :evillol:
-------------------Ersin--------------------------------------

Hayaller: Dzeko santrafor kısmına, gedsonu ortasaha rotasyona.

Çevrimdışı can1903

Şuan forvet işi de %90 civarında bitti haber girilmeme sebebi yavaş yavaş ısıtıla ısıtıla sunulucak taraftara.

Önce Alex,Ghezzal maçtan önceki gün veya sonraki günde 1 isim daha inebilir.
 :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Yönetimi tebrik ediyorum, Ghezzal'i 3 m getirmek ve 5 yılda taksit yapmak büyük iş.

Veeeee GHEZZAL BEŞİKTAŞTA  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Gomez'den sonra ilk defa bir oyuncuya bu kadar ısınmıştım, yine aynı kaderi yaşayacağız diye çok üzüldüm. Fakat geldi çok şükür.

Evet şuan hepinizde kendisine karşı bir kırgınlık/soğukluk olabilir. Ama unutmayın takımın diğerleri iyi niyetinden hiç şüphem yok, çok iyi niyetli çalıştılar. Ama Ghezzal özellikle ısındıktan sonra iyi niyetinin yanında kilit açıcılığını konuşturdu. Takımın 1.lideri olup, sorumluluğu aldı. Üstleik takımdaki tek kreatif adamdı forvet yoktu, bütün takımlar ghezzali kitlemeye uğraşırken 3-4 adam görevlendirirken o her maçta en az 1 asist 1 gol falan yapmaya çalışıyordu.

Şampiyon kadroyu koruyup bence transferin "%40" olan FORVET' i de iş yapan biri aldık mı önümüz çok açık olur bu sene.
neden kırgınlık duyalım daha bir kaç gün önce gs masaya 5.5 m koydu sen 3 e alabiliyorsan bu oyuncunun tavrıyla olur