Allah’ın işine bak işte, o kadar sene yönetilen kulüpte o tavrı takınan tek bir tane oyuncu çıkmamış ama bu yönetimin şansına iki tane birden çıktı..
Ne şanslı adamlar bunlar arkadaş. Şampiyon olur şans, transfer yapar şans, futbolcu kalır şans, maaşlar ödenir şans..
Bal akıyor bal!
allahın işi mi değilmi bilmem
Gs başkanının ortada lafı varken ortada konuşulan dururken oyuncuya yapılan teklifler kulüplerine yapılan teklifler daha iyiyken elinde opsiyon olmayan iki oyuncuyu bitirmek sadece oyuncuların tavrıyla olur
Bu oyunculara opsiyon koymadan kiralamak ne kadar büyük hataysa bu fiyatlara bitirmekte o kadar büyük başarı heleki akbabalar tepesine çökmüşken bu transferleri yapabilmenin tek yolu oyuncuların tavrı olur
Öyle bir transfer politikası güdüyorlarki iş şansa kalıyor birgün dönüverir bu şampiyonluğu bir gol averajla aldık sadece bir gol ve bunun bir gole inmesinin nedeni transferlerdeki beceriksizlikti kaybetseydik bu travmayı bu taraftar yirmi yılda atlatamazdı sakatlık riski olan abuyu sakatlıktan yeni çıkmış riski büyük olan cenkle yedeklemek ve bunun sonucu olma ihtimali yüksek olan bütün sorunların yaşanması buna ramen kıl payı şampiyon olmak evet mucize oluyor bir sürü hatadan bir doğru çıkartmak şansdır
Neyi söyledik yanlış çıktı bu yönetimle transfer yapamazlar dedik transfer dönemi bitmeden yönetim patladı işde yanlışmı biliyormuşuz yönetimin bir bölümüyle teknik kadro arasında bir senedir süren sorunları görmemek için kör olmak gerekiyor hulk yerine cenk alınmasıda o sorunların sonucu buna ramen şampiyonluk geldiyse evet şans oluyor birde sergenin her zamanki gibi pes edip gitme yerine bu sefer kalıp mücadele etmesi neden bir sezon boyunca sergen hoca değil dedim bu işin sonuna kadar kalıp rüştünü ispatlaması gerekiyordu o zaman benim gözümde hoca olurdu oldu sonra hocayla uzun süre anlaşma olmaması yine yönetim içinde birikerinin taş koyması ve inatlaşma yüzünden oldu erdal çekilmeseydi bu yapılan transferlerin hepsi riskdeydi altı oyuncuyla anlaşmış sergen veto edince çekildi hiç savunmaya falan kalkmayın yönetim geldiği günden beri altını oyuyorlar hepimiz gayet iyi biliyoruzki istifa etmedi aslında çebi tarafından el çektirildi bu zamana kadar tff de başkan olarak erdalın ismi vardı nedense bu olaylar yaşandıktan sonra orda artık çebi adı var tuhaf değilmi tff hata yaptı başkan olarak erdalın adını yazdı iki senedir düzeltmedi bu olaylar oldu erdal transfer komitesinden istifa etti köşesine çekildi tff de pat diye hatasını düzeltti
Çebi bu grubun frenine bastı birşeyler düzelmeye başladı bunlar hiç yaşanmamış gibi davranıyorsunuz
Çebi sevdiğim ve saygı duyduğum biri ama kadrosundaki herkes değil zamanında çebiyi harcadıklarınıda söyledim
Ben tff sitesinde erdalın adı silinip çebinin adı başkan olarak yazıldığı andan itibaren yönetim eleştirimi bıraktım zaten bunlar zincirleme oldu başkan adı değişti arkasından sergenle anlaştılar erdal komiteden çekildi arkadından sürümcemede olan transferler pat pat bitmeye başladı siz gözlerinizi kapatıp sorunu görmüyordunuz görenler eleştiriyordu hiç bir şey pat diye negatiften pozitife dönmedi döndü çünkü tek başına taşın altına elini koyan çebi bunları süpürdü süpürüldükçede işler rayına girmeye başladı yani dediğin gibi şans değil ben şansa inanmam insanlar şanslarını kendi yaratır bir taraftan çebinin pazarlığı sevmesi kuruş harcamak istememesi ki bu iyi birşey beşiktaş için ama diğer taraftada engel koyanlar olunca hiç bir şey yürümez oluyordu engel kaldırılınca birden işler akmaya başladı o günden itibarende benim yönetim eleştirdiğimi göremezsin