2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281520 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ghezzal ve Rosier kalır diyordum ben ama Teixiera işinin bu rakamlara biteceğine ihtimal bile vermiyordum geç oldu ama iyi iş çıkartti yönetim.
geç olmadı bu şartlarda gayet uygun zamanda oldu direk bozmak için renklinin devreye girmesini düşünürsek
İyi işden öteye çok büyük başarı bu yarın belki oyuncularda sıkıntı olur kim bilir ama bu yaoılan işi başarısız kılmaz gerisi şans artık

Çevrimdışı Erman1903

Hahahaha  uwww gelişine voleler rovesetalar... gezhal almamiz imkansiz diyen hatta rosier bile zor alinir diyip  yazanlar çizenler ....

Ben imkansıza yakın dedim Ghezzal için, biz bu yorumları ilgilenenler alır alamaz veya müneccimlik iddiası ile söylemiyoruz. Piyasada bu tip mal yok, başka tipler var. Kapıyı 5'den açarlar oyuncu da muhtemelen çok daha yüksek kontratlar bulur diye söyledik. Kapıyı 5'den açtılar, oyuncu bizi tercih etti. Biz de bunu bir transfer başarısı olarak değerlendirdik. Kulübün transfer sürecindeki yaklaşımı başarılı.

Oyuncuyla ile ilgili taraftarda Rosier gibi geleceğine dair yüksek inanç oluşmadı, böyle olduğunda neler olduğunu biliyoruz. Alınacak edilecek hikayesi yapılıyor paraları sökülüyoruz. Biz doğruları söyledik bunların neticesinde ancak doğru şeyler gerçekleşir, fena bir iş etmedik.

Rosier konusunda da en baştan zor, 4-5'lere çıkarsan alırsın dedik. Bu fiyatlara çıkılmaması konusunda elimizden geleni de yaptık. Her şeye rağmen oyuncuya baskı dolayısıyla %80 için 5M verildi. Marsilya'dan aldığı teklif 3 taksit 5,5M pay may yok. Ben bu rakamlara çıkılmasını mantıksız buluyorum, yönetimin de öyle bulacağını düşünüyordum. Oyuncu iyi ama ne piyasaya ne bütçeye göre bizim açımızdan bir transfer başarısı olarak nitelendirilemez. Süreç de bana göre iyi yönetilmedi.

Biz bunları söylediğimizde daha Sergen hoca bile belli değildi. Transferleri 2 ay sürdü. Her şey öyle pat diye olmuyor, başkan transferler gerçekleşmeden bitmemiştir diye kendi söylüyor ama sizler dinlemiyorsunuz oldu bitti her şeyi yazıp çizenler ben değilim.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2021, 16:48:03 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Bakın içinizde kalan söylediğimiz bir şey varsa çıkarın ortaya konuşalım beyler, böyle oouu vouu baya komik oluyor forum bunun için var. Dökün içinizi çekinmeyin.

Çevrimdışı Çağrı Öz

ben kimsenin yönetimle dalga geçtiğini görmedim zaten burda böyle birşey olması ve yapanın hala yazıyor olması olası değil eleştiri olur espiri yapılır ama dalga geçmek başka birşey beşiktaşın başkanlık makamı kişilerden ayrı bir olgudur kişiler sevilir sevilmez ama başkanlık makamıyla dalga geçemez kimse burda ona izin verilmez
Elbette oyuncuların istekliliği yönetimle alakalı insan mutlu olduğu yerde kalmak ister peki önceki sene oyuncular kaçarken yönetim oyuncuları dışlıyor dediğimizde neden karşı çıktınız kalmaları yönetim başarısıysa kaçmalarıda başarısızlığı değilmi o yüzden bir sürü tazminat ödedik bonservis kaybettik düşüncende çelişki yokmu
Dün nasıl eleştirdiysek bugünde taktir ederiz dün yanlış yaptılar bugün doğru yaptılar bunu söylemek zor olmamalı
Transferlerin akmaya başlaması hocanın istediği isimlerin takımda kalması erdalın istifasının açıklanmasından sonra olması ilginç değilmi yaşananlar aslında eleştirenlerin ne kadar haklı olduğunu gösteriyor bak eleştirdiğimiz engeller kalkınca basıl işler tıkır tıkır yürümeye başladı körü körüne bağlılık iyi değildir sevdiğinin kusurlarını görmen gerekiyor görmezsen ona zarar verirsin nefret ettiğin insanlarında doğrularını görmek lazım yoksa adil olamazsın adil olamayıncada kaos yaratırsın
Şimdilik bu yönetimin eksileri artılarından fazla fo ilk geldiğindede böyleydi ama yönetimde hızlı düzelme var sorunları görüyorlar bu başarıdır düzeltecek adımları atıyorlar bu daha büyük başarıdır ama bu geldikleri ilk bir yılda beşiktaş tarihinin en kötü yönetimi oldukları gerçeğini değiştirmez neyseki toparlanmaya başladılar buda çebi sayesinde oldu
Hala geldikleri seneyi düşününce tüylerim diken diken oluyor beşiktaşı mahvedecek bunlar demişdim  alahdan zarardan hızlı dönüldü şu anda yönetimin gidişatından memnunum hatada yapacaklar elbet bunun telöransları olur

Güneşin doğması horozun ötmesinden değil herhalde. Erdal T. hala daha etkin bir şekilde çalışıyor yönetimde. Olan bitenin onun ilgili görevden alınması ile alakası yok. Yönetimde her zaman son söz başkandadır. Kalsaydı da bir şey değişmeyecekti. Ayrılmasının sebepleri farklı ve öyle büyütülecek şeyler değil.

Ayrıca kaçan oyuncular konusunda cevabını yine kendiniz yazmışsınız zaten. Yönetim o oyuncuları istemedi. Tavırları da buna göre şekillendi.

Geçen yıl her şey olması gerektiği gibiydi. Böyle düşünürken neyi eleştireceğim? Sıfır bütçe ile un ve şeker olmadan helva yapacaktılar; yaptılar da. Anadolu’dan oyuncu da alınacaktı, son dakikaya kadar transfer de kovalanacaktı, bazı oyuncular için şu meşhur zar atma muhabbeti de olacaktı ve sakatlık riski yüksek oyuncular da alınacaktı. Bunlar olacaktı ve oldu da. Gelinen noktada artık iyi kötü bir para var ve önlerine bakabiliyorlar.

Burada sürekli yazılan “şu niye olmadı bu niye olmuyor” denen şeyler de ilerleyen zamanda olacak. Her şey imkanlar dahilinde mümkündür. Bir adaya düşerse bir insan herhalde ilk önce meyve toplayıp marmelat yapmaz. Önce bir barınma ve su ihtiyacını karşılarsın, sonra yemek sonra diğer ihtiyaçlar gelir.

Geçen yıl yapılan ağır eleştiriler bu yüzden yersizdi ve oldukça şiddetli tepkiler verdim. Yoksa eleştiri yapmıyor değilim çoğu zaman da lafımı yuttum. Ortada daha büyük bir fayda varsa kılı kılçığı eleştirmenin bir anlamı yok.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2021, 18:37:50 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı can1903

Güneşin doğması horozun ötmesinden değil herhalde. Erdal T. hala daha etkin bir şekilde çalışıyor yönetimde. Olan bitenin onun ilgili görevden alınması ile alakası yok. Yönetimde her zaman son söz başkandadır. Kaldaydı da bir şey değişmeyecekti. Ayrılmasının sebepleri farklı ve öyle büyütülecek şeyler değil.

Ayrıca kaçan oyuncular konusunda cevabını yine kendiniz yazmışsınız zaten. Yönetim o oyuncuları istemedi. Tavırları da buna göre şekillendi.

Geçen yıl her şey olması gerektiği gibiydi. Böyle düşünürken neyi eleştireceğim? Sıfır bütçe ile un ve şeker olmadan helva yapacaktılar; yaptılar da. Anadolu’dan oyuncu da alınacaktı, son dakikaya kadar transfer de kovalanacaktı, bazı oyuncular için şu meşhur zar atma muhabbeti de olacaktı ve sakatlık riski yüksek oyuncular da alınacaktı. Bunlar olacaktı ve oldu da. Gelinen noktada sartık iyi kötü bir para var ve önlerine bakabiliyorlar.

Burada sürekli yazılan “şu niye ol uyar bu niye olmuyor” denen şeyler de ilerleyen zamanda olacak. Her şey imkanlar dahilinde mümkündür. Bir adaya düşerse bir insan herhalde ilk önce meyve toplayıp marmelat yapmaz. Önce bir barınma ve su ihtiyacını karşılarsın, sonra yemek sonra diğer ihtiyaçlar gelir.

Geçen yıl yapılan ağır eleştiriler bu yüzden yersizdi ve oldukça şiddetli tepkiler verdim. Yoksa eleştiri yapmıyor değilim çoğu zaman da lafımı yuttum. Ortada daha büyük bir fayda varsa kılı kılçığı eleştirmenin bir anlamı yok.
Erdal T aktif görev almıyor şuanda.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Ghezzalın maliyeti daha yüksek bekleniyordu, orda ismini söylemeyeceğim birinin(Başkanın iş dünyasından arkadaşı) yoğun çabası etki gösterdi.

Lakin Rosier bize beklenenden daha tuzlu oldu. @Erman1903 abiye katılıyorum.

Oyuncu özelinde hiçbir problemim yok ikisi de mis gibi topçu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Şahsen Ghezal işinde hiç umudum yoktu ama çok güzel şartlarda halledilmiş helal olsun. Rosier işi biraz tuzlu oldu gibi ama gördük ki o arkadaşta bizdenmiş eyvallah diyoruz. Yaptığımız ve bittiği söylenen isimlere bakıldığında günün sonunda transfer noktasında en başarılı takım gibi duruyoruz inşallah. Yönetimi tebrik ediyorum.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı celiker1

bu transfer dönemi yüzümü düşüren tek topal transferi oldu şimdilik onun dışında gerçekten çok başarılı bir transfer süreci yaşanıyor bu forvet konusundada insanı umutlandırıyor herşeyden önemlisi transferler akılla yapılıyor :tabe:

3 milyon maaşla Topal hamleside doğru bence. Josef'de dinlensin arada
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi Necmi

Çok güzel rakam bence
öyle görünüyor ama neye sponsor olduklarını bilmek lazım güzel demek için formamı tribünmü

Çevrimdışı MUSTAFA_

öyle görünüyor ama neye sponsor olduklarını bilmek lazım güzel demek için formamı tribünmü
Formaya ise neresine olduğu da önemli. Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz ona göre bir rakam vermeleri lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Formada nereye olacak abi zaten yok mu hali hazırda? Fener gerçi formanın iki kolunda iki farklı reklam kullandı geçen sene öyle bir şey olabilir

Çevrimdışı Çağrı Öz

Erdal T aktif görev almıyor şuanda.

İşin görünen yüzü. Sadece transfer komitesinden ayrıldı. Eskisi kadar olmasa da hala daha yönetici. Yönetmek demek sadece transfer işleri yapmak değil herhalde.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2021, 18:31:04 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı underworld

Getir Beşiktaş mı yoksa?

Çevrimiçi yaço58

yalnız takımda kiralık futbolcu yok bu bize ters bir durum bir merti ben şahsen istiyorum keşke ersini satıp merti koysak çok iyi hamle olur bizm için birde forvet çok kritik costa öne çıktı gibi larin-alex-rachid önlerinde costa muazzam olmazmı bakalım neler olacak emeği geçen herkesin eline koluna sağlık

Çevrimdışı ilhan mansız

Bilemiyorum ama Dzeko ,, çok büyük oyuncu,, belki,, inşallah,,

Çevrimdışı Erman1903

Santrafor için bi ara adı geçen Simy bize olamaz mı? @Erman1903
Bu konularda pek bilgim yok, çok da futbol/futbolcu takip etmiyorum ki anlamam muhtemelen:)  Ama gördüğüm kadarıyla uzun boylu olmasına rağmen atik ve tekniği de fena değil gibi. Ayrıca sözleşmesinin son senesi, bi ara ırkçılık nedenli ayrılmak istiyor gibi haberler de vardı. Ne dersiniz acaba?

Bence Simy düzgün bir futbolcu, iyi bir karakter olduğu izlenimi de veriyor olurdu bize ama uzun zamandır ismi geçmiyor. Bu sezon attıklarının bir kısmı penaltı ama yine de o seviye bir takımda güzel gol yapmış. Temiz işçi, bitiricilik yüksek topun kıymetini de bilen bir adam.

Çevrimdışı ŞahKartaL

Bence Simy düzgün bir futbolcu, iyi bir karakter olduğu izlenimi de veriyor olurdu bize ama uzun zamandır ismi geçmiyor. Bu sezon attıklarının bir kısmı penaltı ama yine de o seviye bir takımda güzel gol yapmış. Temiz işçi, bitiricilik yüksek topun kıymetini de bilen bir adam.
Maliyet olarak da uygun olabilecek gibi duruyor. Umarım en azından değerlendirmeye alırlar,  yaş olarak da diğer ismi geçenlere göre nispeten genç. Teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için  Erman
Bu arada sanırım Sörloth Southampton’a gitmiş.

Çevrimiçi Sinan23

https://www.transfermarkt.com.tr/mbala-nzola/profil/spieler/354814

Geçen sene çok iyi maçlar çıkardı. Abou nun biraz daha fiziklisi. Diğer özellikleride ona yakın. Batshuayi olmayacaksa bunu araştırsın bizimkiler.

Çevrimiçi Necmi

Maliyet olarak da uygun olabilecek gibi duruyor. Umarım en azından değerlendirmeye alırlar,  yaş olarak da diğer ismi geçenlere göre nispeten genç. Teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için  Erman
bir el atsaydı başkan 15 m isteniyordu 4-4.5 arası bağlardı
Onların tavan fiyatı 15 m sa başkanın taban fiyatı 1 euro 😂

Çevrimiçi Necmi

Bilemiyorum ama Dzeko ,, çok büyük oyuncu,, belki,, inşallah,,
geçmişte birgün beşiktaş formasıyla görmeyi umut ettiğim oyunculardandır

Çevrimdışı Erman1903

Rica ederim ne demek, fırıncı küreği gibi ayağı var ben severim öyle santraforları, penaltı atışları da çok orjinal ve etkili yay gibi seke seke geliyor. Zaten bizimkilerin bildiği bir futbolcu ilk @can1903 arkadaşımız paylaşmıştı.

Sörloth'a hayırlı olsun ne diyelim, oyuncu öyle sanıldığı gibi kayıplarda değildi hatta bazı konularda kendini geliştirdiği gözüküyor eforu yüksek oyun olarak uyuşmamış belli ki. Ligden birine gelmediği iyi oldu, loser Ts'yi bile şampiyon yapacaktı az daha.

Çevrimdışı Erman1903

https://www.transfermarkt.com.tr/mbala-nzola/profil/spieler/354814

Geçen sene çok iyi maçlar çıkardı. Abou nun biraz daha fiziklisi. Diğer özellikleride ona yakın. Batshuayi olmayacaksa bunu araştırsın bizimkiler.

Daha önce de göstermiştin bu ligde iş yapacak adam önceki sezonu da kötü sayılmaz santraforluğu gelişmekte olan biri. Az da kafa vuruş tekniğini düzeltirse gol sayıları daha artar.