Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018649 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

aynen, çatı üzerinde çalışma varken altta çalışma olmaz. çalışanın yada koltukların üzerine parça düşebilir. belki membranlar serilirken olabilir.
Belki değil membran başladığında tüm işler yapılabilir. Zaten membran, çim ve koltuk çalışmaları aynı anda başlayacak :)

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Efe

Çat daha erken havada olacak ve Koltuk başlayabilecek :halay: :halay:
yok başlayamaz zaten yayların çatı havaya kalktııktan sonra monte edileceklerini biliyoruz önemli olan çelik iskeletteki diğer elemanlar onlar nasıl monte olacak çatı işi mebran hariç bitemede saha içinde diğer 2 iş olan koltuk ve çim başlayamaz  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kapalıya halat seriliyor.
halatlar numaralı galiba belli yerler belirlenip oraya seriyorlar kolay olanları hemen
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Başkan Ligtvde 20 eylülde mabed bitecek dedi ve 20 eylülde maç oynanacak mı diye sordular evet 20 eylülde maç oynayacaz statda diyor kesin bir şekilde..

Çevrimdışı Efe

Başkan Ligtvde 20 eylülde mabed bitecek dedi ve 20 eylülde maç oynanacak mı diye sordular evet 20 eylülde maç oynayacaz statda diyor kesin bir şekilde..
bu sefer ciddi ciddi söyledi artık bunun dönüşü olmaz 20 eylülü bekleyeceğiz merakla :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

Ne güzel yeni stad ve umutlar inşa ediyoruz ama..

Tehlikenin farkında mısınız? Türk futbolunu aşağıdaki isimler yönetecek.  :s20:

Başkan: Yıldırım Demirören
Başkanvekilleri: Hüsnü Güreli, Servet Yardımcı, Ali Dürüst, Nihat Özdemir.
Yönetim kurulu: Erhan Kamışlı, Kaan Terzioğlu, Mustafa Çağlar, Ahmet Gökçek, Cengiz Zülfikaroğlu, Ali Düşmez, Arif Koşar, İbrahim Usta, Yaşar Aşçıoğlu.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 15:24:23 Factatum ]

Çevrimdışı Efe

eski açık kalaslar ve alt taraftaki iskelelri yapma zamanları geldi artık onlarda bi kaç güne bitirilir heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

bu sefer ciddi ciddi söyledi artık bunun dönüşü olmaz 20 eylülü bekleyeceğiz merakla :icool:

Acaba?!  :evillol:
29 Ekim'e razı mısın diye sorayım sana? @Efe

Çevrimdışı Kartal1903

bu kameranın hali ne ya...baskan istifa   :biggrinking:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

Acaba?!  :evillol:
29 Ekim'e razı mısın diye sorayım sana? @Efe
değilim artık 20 eylül olmak zorunda başkanın net açıklaması budur ben onun söylediği tarihi baz alırım bundan sonra zaman daraldı 29 ekime sarkması bişey değiştirirmi hayır ama başkan 20 eylül diyorsa 20 eylüldür :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Acaba tüm firmalarla konuşup paralel işler yürüyecekmi onların verdigi tarihmi acaba?

Bence mabet en iyi cevabı verecektir :)

Çevrimdışı YunusEmre

Ömer efendi sorudan önce beyaz yalan yok ama başkan dedi o da tabiki de yok deyip ciddi bir şekilde cevapladı.. ayrıca Başakşehir stadı konusunda göksel efendiyle anlaşıldığı soruldu o da oyle bir şey yok biz ilk 6 maçımızı deplasmanda oynayacaz dedi bakalım artık vardır bir bildiği başkanın...

Çevrimdışı yigitcan1903

Şunun dönmesindense tff de olmasını tercih ederim

Çevrimdışı Aram

herşey iyi güzel de strand jackler gelmeden bişey olamayacak ki. onlar da 2-3 gün sürer heralde dizilmesi. çatı malzemeleri bi gümrükten geçemedi arkadaş ya. :steamed:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Efe

bu kameranın hali ne ya...baskan istifa   :biggrinking:
rubi tobin istifa diyecektim sonra gönlüm el vermedi  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

herşey iyi güzel de strand jackler gelmeden bişey olamayacak ki. onlar da 2-3 gün sürer heralde dizilmesi. çatı malzemeleri bi gümrükten geçemedi arkadaş ya. :steamed:
geçmiştirde saha kalabalık  şuan ilk şu halatları bi yeerlerine koysunlar onlar konmadan diğer parçaların gelmesi sadece alanı daraltır vinçler zaten çok sıkıntılı bi alanda çalışıyor olan malzemeler bitmeye yaakın diğer malzemeler gelir yüksek ihtimal ay sonu gelir yine bir bölüm
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Yönetim kurulu: Erhan Kamışlı, Kaan Terzioğlu, Mustafa Çağlar, Ahmet Gökçek, Cengiz Zülfikaroğlu, Ali Düşmez, Arif Koşar, İbrahim Usta, Yaşar Aşçıoğlu.

bazılarını unutmuşsun onları da ben ekledim @Factatum
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

bazılarını unutmuşsun onları da ben ekledim @Factatum
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 15:37:26 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Aram

geçmiştirde saha kalabalık  şuan ilk şu halatları bi yeerlerine koysunlar onlar konmadan diğer parçaların gelmesi sadece alanı daraltır vinçler zaten çok sıkıntılı bi alanda çalışıyor olan malzemeler bitmeye yaakın diğer malzemeler gelir yüksek ihtimal ay sonu gelir yine bir bölüm
@Efe strand jackler gelebilir nihayetinde şu an en önemli parçalar onlar dizilebilirler gelirse gümrükten.
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Efe

orta bölümde halat açma işlemi devam ediyor paletlide ufak halatları sermeye devam ediyor kapalı tarafında :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe strand jackler gelebilir nihayetinde şu an en önemli parçalar onlar dizilebilirler gelirse gümrükten.
onlar için daha erken halatlar seirlmeden geleceklerini düşünmüyorum yerlerine takılmaları halatların bitimine yakın başlar en az 10  gün sonra stada getirilirler bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Ömer efendi sorudan önce beyaz yalan yok ama başkan dedi o da tabiki de yok deyip ciddi bir şekilde cevapladı.. ayrıca Başakşehir stadı konusunda göksel efendiyle anlaşıldığı soruldu o da oyle bir şey yok biz ilk 6 maçımızı deplasmanda oynayacaz dedi bakalım artık vardır bir bildiği başkanın...
Bizi yine 2. yarıya kadar stad krizi bekliyor , ilk 6 maçın deplasmanda olması çok yanlış bence .

Çevrimdışı ahmetx

Şunun dönmesindense tff de olmasını tercih ederim
ölümü gösterip sıtmaya razı etmek diye buna diyorlar .