Bu konuda gereksiz bir algı var forumda.
Stat konusunda "Başkan yalan konuşuyor" deniyor..
İnsanlar bu konu altında çıkıp başka bir yerde konuşmaya devam edemezsin ki .Konuşma burada devam edecektir. Zaten giriş cümlesinden belli oluyor stat ile alakalı olmayan kısmı ve isterseniz aşağı inebilirsiniz..
Bide
Beşiktaş Başkanı
Vodafone Arena
Borçlar
Sportif Başarı
gibi konular zaten hep iç içe konular. Birisini birisinden ayrı düşünemezin ki.
Vodafone Arena deyip Borçları konuşmamak olur mu ? Sonuçta bu stadın yapılmasının ana nedeni gelirlerin artması. Ve bunun neticesinde Sportif Başarı..
Bu konuda Besiktasarena.com forum konuları insanların yazdığı mesajları "silme" dışında (bunu çok saygısızca buluyorum) dışardan bir izleyici olarak harika yönetiliyor.
Bunu senin için değil genel olarak yazdım..
Burada yazılanlardan fikir beyan etmem gerekirse Armağan Kardeşimin dediği herşeyin altına imzamı atarım. Az bile söylüyor aslında. Yalanın Beyazı Siyahı olmaz, Yalan Yalandır. Bayan bir arkadaş "futbolla sadece Şampiyonlar Ligindeki Gs maçlarını izleyen birisi olarak" geçen gün Stat önünde geçerken yine "Ne çok yalan konuşuyor sizin Başkan" diyorsa Fikret Orman'ın düşünmesi gerekiyor. Umut çok kötü bişey. Burada her ne kadar stat yetişmez desekte, Armağan , Ben yada Başka herhangi birisi eminim akşam yattığında o statın hayalini kurup bu kez son yalan olsun diye çok dua etmiştir belki de.
Başkan'a stat yapımından dolayı belki de uzun süre herkes dua edecek ama bu durum insanların umutarını bu kadar hayal kırıklığına uğratarak olmamalı diye de sözümü bitireyim..
Umarım 1 Ekimde Stadımız Açılmış olur.
saygısızca olduğuna kısmen katılmıyorum silmesek kontrol edemiyoruz silme taraftarı değiliz ama küfür hakaret saygısız üslupta yazılan yazılarıda bırakmak
seviyeyi düşürüyor birde çok fazla konu dışıları silmek ana konunun takibini kolaylaştırıyor yoksa işin cılkı çıkıyor ama bu konudada adil davranılıyor mesela en çok benim mesajım siliniyor

bende silinmesi olayını sevmiyorum ama yapmazsak forumu sürdürülebilir tutmak çok zor ama silmeyi bir çok arkadaşın düşündüğü gibi sansür silahı olarak kullanmıyoruz.
ve burdada düşüncelere karşı oldukça demokratik davrandığımızı düşünüyorum seninde söylediğin gibi dışardan izliyoruz ve forum kurallarına aykırı bir durum olmadığı sürece
müdahale etmiyoruz ve çoğunluklada normal üye gibi bizde tartışmanın içinde oluyoruz fikri yanlış bulsak kendi fikrimizi söylüyoruz yanlış bulduğumuzu silip atmıyoruz
@Volkan Başaran