Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018222 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ermanacer

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Mesajimi guzel oku kardesim  :) Ben kiyaslama yapmadim.. ama avrupayida okadar buyutmesinler..

Avrupayı büyütmeyin deyip Avrupada kalmak, uzaktan türkiyeyi övmek :ebebe:  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Avrupayı büyütmeyin deyip Avrupada kalmak, uzaktan türkiyeyi övmek :ebebe:  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

ya kardesim.. mesajim neresinde turkiyeyi ovmusum anlatsana.. bende bileyim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Efe gelsede bizi biraz bilgilendirse  :bandit:
Uyuyordur O daha , Gelir birazdan :D
Aman uyusun , @Efe abi uyudugu zaman Güzel gelişmeler oluyor Stadda :tabe: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

ya kardesim.. mesajim neresinde turkiyeyi ovmusum anlatsana.. bende bileyim

"Avrupada kimse adeletli falan degil"
O zaman söylediğin sözleri açıkla kimsenin adaletli olmadığını kanıtla görelim. Sen kendi lafını açıkla ben de sana burada türkiyede veya orta doğuda adaletin ölü olduğunu gösterecek zibilyon tane olay dizerim...Nerede adalet olmadığını daha net öğrenmiş olursun.

Ama birazdan konu dışı olacak. Burada böyle tartışmaları kimse istemez ben de dahil ama cevap verdim ki böyle bir laf atıp neyse diyip kimse üzerine bir şey demesin istedin ama oraya takıldım işte.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 12:09:30 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Yakup

yıllarca mayısta kazmayı vuruyoruz haberlerine gıkını çıkarmayanlar

şimdi stadın açılışının tarihini konuşuyor

nerdeeeeeee nereye

:claps: :claps: :claps:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ErsinA.

Sahada 2 Hiab Vinç, 2 Mobil Vinç ve Paletli Reis olmak üzere 5 Adet vinç var.

Mabet'in bahsettiği 5 vinç bunlar mı olacak?  İkinci bir paletli gelmeyecek mi?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

ne tasaduf bende almanyadayim burda olan adaletin 100 de 10 u tr de yok sende baya bol keseden atiyorsun ama  :D
Baader Meinhof üyelerini hapishanede asan ülkeden bahsediyoruz değilmi :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı baro19

Kusura bakma mesaja atladım :D
Az önce @rubi_tobin abinin verdiği bilgiyi okursan bu sorunun cevabını anlayabilirsin....
Bu bilgiden sonra 2 Haftaya Çatının havada olmaması için hiçbir neden yok :ishock: :ishock:
Teşekkürler attıktan sonra gördüm :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sen Almanya'da filan  yaşıyorsun da bizim haberimiz mi yok?  :evillol: Türkiye'de yaşıyoruz abi bu ülkede herşey herkes kayırılabilir olumlu veya olumsuz anlamda. Keşke Almanya'da yaşasak ve bu dediklerin gerçekleşse(herkese adaletli davranılsa) ama burası Türkiye, her zaman her şartta bazıları korunur kollanır veya tam tersi çelme takılır. Ayrıca Beşiktaş Halka açık bir kulüp sitesine girdiğinde tüm finansal datalarına ulaşabiliyorsun kalem bazında azıcık finans okumuş birisi bu tablolaları çok kolay yorumlayabilir öyle incik cincik etmene gerek yok.
Kafandaki dünya güzel ve ideal bir dünya ama burası Türkiye ve burası Beşiktaş o yüzden öyle bir dünya yok. Bu ülkede alenen televizyonlardan suç duyurusu yapılmasına rağmen elini kolunu kaldırmayan savcılar mevcut.
SPK uluslararası yatırımcıyı ilgilendiren bir durum ama yani kol kırılıp yen içinde kalmıyor.
halka açık olması herşeyi görebileceğin anlamı taşımaz her şey açık değil yani ticari sırlar diye bir kavram var
sistemin kapitalist olduğunu unutuyorsun şimdi şirketler herşeyi açıklayıp halkı nasıl düz...mü söylesin :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Murat Gültekin

araya gireyim  :evillol: canlı yayına çok bakamıyorum bugün stadda şu an ne yapılıyor, halat seriliyor mu?
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimiçi Necmi

Bu konuda gereksiz bir algı var forumda.

Stat konusunda "Başkan yalan konuşuyor" deniyor..

İnsanlar bu konu altında çıkıp başka bir yerde konuşmaya devam edemezsin ki .Konuşma burada devam edecektir. Zaten giriş cümlesinden belli oluyor stat ile alakalı olmayan kısmı ve isterseniz aşağı inebilirsiniz..

Bide

Beşiktaş Başkanı
Vodafone Arena
Borçlar
Sportif Başarı

gibi konular zaten hep iç içe konular. Birisini birisinden ayrı düşünemezin ki.

Vodafone Arena deyip Borçları konuşmamak olur mu ? Sonuçta bu stadın yapılmasının ana nedeni gelirlerin artması. Ve bunun neticesinde Sportif Başarı..

Bu konuda Besiktasarena.com forum konuları insanların yazdığı mesajları "silme" dışında (bunu çok saygısızca buluyorum)  dışardan bir izleyici olarak harika yönetiliyor.

Bunu senin için değil genel olarak yazdım..

Burada yazılanlardan fikir beyan etmem gerekirse Armağan Kardeşimin dediği herşeyin altına imzamı atarım. Az bile söylüyor aslında. Yalanın Beyazı Siyahı olmaz, Yalan Yalandır. Bayan bir arkadaş "futbolla sadece Şampiyonlar Ligindeki Gs maçlarını izleyen birisi olarak" geçen gün Stat önünde geçerken yine "Ne çok yalan konuşuyor sizin Başkan" diyorsa Fikret Orman'ın düşünmesi gerekiyor. Umut çok kötü bişey. Burada her ne kadar stat yetişmez desekte, Armağan , Ben yada Başka herhangi birisi eminim akşam yattığında o statın hayalini kurup bu kez son yalan olsun diye çok dua etmiştir belki de.

Başkan'a stat yapımından dolayı belki de uzun süre herkes dua edecek ama bu durum insanların umutarını bu kadar hayal kırıklığına uğratarak olmamalı diye de sözümü bitireyim..

Umarım 1 Ekimde Stadımız Açılmış olur.

saygısızca olduğuna kısmen katılmıyorum silmesek kontrol edemiyoruz silme taraftarı değiliz ama küfür hakaret saygısız üslupta yazılan yazılarıda bırakmak
seviyeyi düşürüyor birde çok fazla konu dışıları silmek ana konunun takibini kolaylaştırıyor yoksa işin cılkı çıkıyor ama bu konudada adil davranılıyor mesela en çok benim mesajım siliniyor :D
bende silinmesi olayını sevmiyorum ama yapmazsak forumu sürdürülebilir tutmak çok zor ama silmeyi bir çok arkadaşın düşündüğü gibi sansür silahı olarak kullanmıyoruz.
ve burdada düşüncelere karşı oldukça demokratik davrandığımızı düşünüyorum seninde söylediğin gibi dışardan izliyoruz ve forum kurallarına aykırı bir durum olmadığı sürece
müdahale etmiyoruz ve çoğunluklada normal üye gibi bizde tartışmanın içinde oluyoruz fikri yanlış bulsak kendi fikrimizi söylüyoruz yanlış bulduğumuzu silip atmıyoruz  @Volkan Başaran

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı ErsinA.

Baader Meinhof üyelerini hapishanede asan ülkeden bahsediyoruz değilmi :upto: :upto: :upto:

Necmi abi sonunda tek nefeste okuyabildiğim bir mesaj yazdın  :D

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi sonunda tek nefeste okuyabildiğim bir mesaj yazdın  :D
performans düştü dün geceden beri yazıyorum hoş gör :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

Efe gelsede bizi biraz bilgilendirse  :bandit:
geldim suan uzun halatlar baya acilmis durumda yine kisa halatlarda uzun halatlarin serilebilmesi icin kalan iskelelerin bitmesi gerekiyor ama daha bi hareket yok ilk kisa halatlari serip sonra iskele ve uzun halat serilimi olacak herlade
Şampiyon Beşiktaş JK

Yav arkadaşlar yine vodafone arenadan girip fizandan çıkmışşınız ‚yok almanyaydı madriddi yönetimdi insanın içi kararıyor gerçekten .

Çevrimdışı Efe

Uyuyordur O daha , Gelir birazdan :D
Aman uyusun , @Efe abi uyudugu zaman Güzel gelişmeler oluyor Stadda :tabe: :bandit:
ne olmus guzel gelisme haberim yok söyle bakiyim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Sahada 2 Hiab Vinç, 2 Mobil Vinç ve Paletli Reis olmak üzere 5 Adet vinç var.

Mabet'in bahsettiği 5 vinç bunlar mı olacak?  İkinci bir paletli gelmeyecek mi?

benim izledigim cati insaatlarinda en az 3 paletli reyiz vardi bazilarinda 5 tane suan bizde 1 tane daha olsa yetecek diger vinclerin kalmasi şartiyla tabi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı kadir137

Canlı yayından 16 tane halat saydım kalasa serilen. Onun dışında neredeyse tüm halatlar açılmış. Kapalı tarafında halat durumunu bilen var mı?
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.