Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018555 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdinç

Tirdan cikanlar baglanti parcalarimi acaba.

Çevrimdışı ahmetx

kendi dedi artık neet şekildde 20 eylülde stada giricez mi girmicez mi  :)
Bu sefer artık geri dönüşü yok 20 eylül dedi inanacağız artık yapcak bir şey yok. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

kutular içinde bir şeyler indiriliyor ama ne olduğunu anlamak mümkün değil
jacks
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bursa çıkış tünelini ve yedek kulübelerini tam istediğim gibi yer altına kamufle etti

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi  twitter hesabı
Vodafone Arena 25 Haziran 2015

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Bursa çıkış tünelini ve yedek kulübelerini tam istediğim gibi yer altına kamufle etti

zor bişey değil aslında istenilse yapılabilir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Çok güzel ve özgün bir stad oluyor yakışır Bursa'ya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı melih

http://www.bursa.bel.tr/timsah-arena--en-heyecan-verici--statlar-arasinda/haber/18389

26 KASIM 2014

tarihinde bursa stadı bu halde miydi ?

7 ayda yukarıdaki foto haline gelmişler..

Biz daha baya bekleriz o zaman.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı kadir137

Bugün toplam kaç halat kalaslara serildi?

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı fatihsahin

sevgili beşiktaşlı büyüklerim yanlışım varsa düzeltin lütfen
 galatasarayın stadının temeli 2007 de atılmış 2011 de bitmiş
 bursanın stadı 2011 de başlanmış hala yapım aşamasında
bence stat gayet hızlı bir şekilde ilerledi ilerliyorda biraz başkana haksızlık ediyoruz gibi 20 eylülde baskın bir şekilde durmasının bir sebebi vardır bekleyelim ve görelim
siyah beyaz

Çevrimdışı Volkan Başaran

sevgili beşiktaşlı büyüklerim yanlışım varsa düzeltin lütfen
 galatasarayın stadının temeli 2007 de atılmış 2011 de bitmiş

Ama onların statları vardı. Yavaş yavaş sindire sindire yaptılar  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ALBATROS

merdiven renginin böyle kalacağı kesinmi? sarı çizgi çekmeyen stadlarda led sistemi kullanılıyormuş diye duydum öylemi olacak acaba?

ysariusta

• Ziyaretçi

Ama onların statları vardı. Yavaş yavaş sindire sindire yaptılar  :D
Volkan gs neden olimpiyatta oynamıştı

Çevrimdışı ayayhan

beyler şu stad hızlı gidiyor diyenlere 45 bın kişilik olup 2 yılda biten stad isimlerini verinde

öğrensinler hızlı stad nasıl yapılıyormuş

Çevrimdışı Deniz

Ömer Güvenç :Başkanım beyaz yalan yok değil mi Beşiktaş 20 Eylülde Vodafone arena da maça çıkacak mı?
Fikret Orman :Evet 20 eylülde Beşiktaş Vodafone arenada maça çıkacak.

Ben nasıl yetiştirecekler hala anlayabilmiş değilim.
Siyah yalandir belki.siyah-beyaz olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı MHakan

beyler şu stad hızlı gidiyor diyenlere 45 bın kişilik olup 2 yılda biten stad isimlerini verinde

öğrensinler hızlı stad nasıl yapılıyormuş
Para, lokasyon, belediye, anıtlar vs vs. Bunlar dahil mi acaba yarışa

Çevrimdışı ayayhan

Para, lokasyon, belediye, anıtlar vs vs. Bunlar dahil mi acaba yarışa

yok boş bi arazide temelden sonra 2. yılda biten 45.bın lık stad ismi arıyorum

Çevrimdışı ZEKI

bende ariyorumda daha bulamadim. Ama milleti memnun edemezsin

Çevrimdışı MHakan

Ya hocam öyle bir stad olsa ne olacak, olmasa ne olacak. Bu bizim stadımızın hızlı ya da yavaş olduğunu ispatlamaz.
Bu kadar sıkıntı altında uzayacağı belliydi zaten. Stadı yıkıp, yeniden inşa etme kısmında bu süre gayet iyi. Daha hızlı olabilir miydi ? Evet olabilirdi. Sürekli dışarıdan gelen müdehaleler oldu. Bu şartlarda daha ne bekleniyor anlamış değilim.

ysariusta

• Ziyaretçi

çılgın kamera taraftarın başını döndürüyor  :yerlerde: :yerlerde:

Çevrimiçi Kartal Ç

42 binlik konya stadı temel atma tarihinden itibaren 1 yıl 11 ayda bitmiş. ama tabi adil bir karşılaştırma olmaz. oranın inşaat sürecindeki mali ve idari imkanları bizde olsa çoktan bitirmiştik.

Çevrimdışı MHakan

42 binlik konya stadı temel atma tarihinden itibaren 1 yıl 11 ayda bitmiş. ama tabi adil bir karşılaştırma olmaz. oranın inşaat sürecindeki mali ve idari imkanları bizde olsa çoktan bitirmiştik.
Ondan da öte stadların proje farkları var.

Çevrimdışı Gokhan_1903

bende temel atıldıktan sonra 10 ayda stadı bitireceğiz diyen başkan arıyorum. 29 ekim 2014 tarihinde stadı bitireceğiz dersen verdiğin tarihten 1 yıl sonra bile stadın biteceği şüpheliyse insanlar ister istemez bu stat yavaş der.