Bu konuda gereksiz bir algı var forumda.
Stat konusunda "Başkan yalan konuşuyor" deniyor..
İnsanlar bu konu altında çıkıp başka bir yerde konuşmaya devam edemezsin ki .Konuşma burada devam edecektir. Zaten giriş cümlesinden belli oluyor stat ile alakalı olmayan kısmı ve isterseniz aşağı inebilirsiniz..
Bide
Beşiktaş Başkanı
Vodafone Arena
Borçlar
Sportif Başarı
gibi konular zaten hep iç içe konular. Birisini birisinden ayrı düşünemezin ki.
Vodafone Arena deyip Borçları konuşmamak olur mu ? Sonuçta bu stadın yapılmasının ana nedeni gelirlerin artması. Ve bunun neticesinde Sportif Başarı..
Bu konuda Besiktasarena.com forum konuları insanların yazdığı mesajları "silme" dışında (bunu çok saygısızca buluyorum) dışardan bir izleyici olarak harika yönetiliyor.
Bunu senin için değil genel olarak yazdım..
Burada yazılanlardan fikir beyan etmem gerekirse Armağan Kardeşimin dediği herşeyin altına imzamı atarım. Az bile söylüyor aslında. Yalanın Beyazı Siyahı olmaz, Yalan Yalandır. Bayan bir arkadaş "futbolla sadece Şampiyonlar Ligindeki Gs maçlarını izleyen birisi olarak" geçen gün Stat önünde geçerken yine "Ne çok yalan konuşuyor sizin Başkan" diyorsa Fikret Orman'ın düşünmesi gerekiyor. Umut çok kötü bişey. Burada her ne kadar stat yetişmez desekte, Armağan , Ben yada Başka herhangi birisi eminim akşam yattığında o statın hayalini kurup bu kez son yalan olsun diye çok dua etmiştir belki de.
Başkan'a stat yapımından dolayı belki de uzun süre herkes dua edecek ama bu durum insanların umutarını bu kadar hayal kırıklığına uğratarak olmamalı diye de sözümü bitireyim..
Umarım 1 Ekimde Stadımız Açılmış olur.
Sevgili arkadaşım, tüm dünyada herkes dürüstte bir tek başkan mı yalancı. Ayrıca konular birbiriyle tabi ki alakalı olacak, vodafone arena'dan başlarsan bu konu basketbola ve tüm alt branşlara kadar uzanır. Neticede bu stad bitipte yatırım bekleyen bir sürü alan var. Basketbola yapılan transferler bile bu stada verilen paralara bağlılı, konu Beşiktaş ve tabi ki tüm konular birbiriyle ilişkili, hepsini burada mı konuşacağız. İlk cümlelere bakıp alta geçebilirsin diyorsun, ben 5-6 sayfa yorumun ilk cümlelerini neden okuyayım? Neden bu kadar vakit harcayayım. Dediğim gibi ben İstanbul dışında yaşayan birisi olarak burada stadla ilgili gelişmeleri görmek istiyorum. Biz senelerce yd'nin kazma yalanlarını dinledik, kimsenin gıkı çıkmıyordu. Şimdi mi herkes dürüst oldu.
Ve son olarak gs'li bayan arkadaşın sadece şl maçlarını izleyip te başkanınız ne kadar yalan söylüyor diyorsa (önce kendi başkanlarına baksınlar) bu senin ve senin gibi düşünenlerin o kızın yanında yaptığı "başkan yalan söylüyor" muhabbetlerindendir. yoksa nereden bilecek, futbolu takip etmeyen birisi.