Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018722 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

uzun halatları açarken diğer ufak vinç sarı vince yardım ediyor biri bi ucundan diğeri bi ucundan tutup kaldırıp seriyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Alparslan

eski açık kalaslar ve alt taraftaki iskelelri yapma zamanları geldi artık onlarda bi kaç güne bitirilir heralde

Eski açık üstte çıkış kapılarının üzerinde 2 adet kalas gibi yığın var. Daha önce varmıydı bilmiyorum. Serilecek kalaslarmı onlar acaba? @Efe

Çevrimdışı yigitcan1903

ölümü gösterip sıtmaya razı etmek diye buna diyorlar .
Diğer seçenek de sayıyı bulsa haluk ulusoydu
O koltuğa adaletli birinin geçme ihtimali yok

Çevrimdışı ahmetx

Diğer seçenek de sayıyı bulsa haluk ulusoydu
O koltuğa adaletli birinin geçme ihtimali yok
Haluk Ulusoyu her halukarda tercih edrim Demirörene , Demiröreni başımıza çorap öreni biliyorsundur. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Haluk Ulusoyu her halukarda tercih edrim Demirörene , Demiröreni başımıza çorap öreni biliyorsundur. :D
Kişi fark etmez
Oraya kim geçerse geçsin
Kişisel değil sistemsel sebeplerden Beşiktaş'ı dışarıda bırakmayı hedefliyor
Demirören olur,MHK'de Zekeriya Alp olur
Şimdi camiada çok sevilen biri tff başkanlığı yapsa
Koltuktan kalktığında nefret ediliyor konuma gelir

Çevrimdışı Efe

paletli 2 tane daha ufak halat koyacak gibi görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Eski açık üstte çıkış kapılarının üzerinde 2 adet kalas gibi yığın var. Daha önce varmıydı bilmiyorum. Serilecek kalaslarmı onlar acaba? @Efe
evt vardı diğer işlerin bitmesi bekleniyor halat serilimi başladığı için işçiler o işle meşgul bikaç güne o kalaslarda serilir zaten hemen seriliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

halat açan açana bir büyük bir ufak halat açıldı an itibariyle :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Selamlar :)

Tır geldi bir tane, içinde ne var acaba?

Çevrimdışı duman

yeni malzemeler an itibariyle giriş yapmış bulunmakta :halay: :halay: :halay:  büyük ihtimalle beyaz direklerin devamı geldi :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Factatum

Politikacıların nedir şu futbolu ele geçirme merakı? hiç anlayabilmiş değilim! (Devletin tüm kurumlarını elegeçirmenin mantığı belli, biliyoruz sebebini)

Amaç tribünleri susturmak mı? rant mı? yoksa her ikisi de mi?   

Çevrimdışı Efe

eski açığa 2.halatta seriliyor toplam  4 oldu serilen halat sayısı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Aram

ya bu uzun halatlar 23-25 mt civarı bi uzunlukta. geçen @ahmetx abinin paylaştığı görselde çatı saha uzunluğu 46,5 mt idi. ana halatlar olmayabilir mi bunlar ?  :alala: sanki ana halatlar daha da uzun olabilir geliyor bana.
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı cem_k12

Arkadaşlar saygılar. Bir sorum olacaktı. Stadın üstü kapanınca yağıştan etkilenen tribünler olacak mı?
Alt taraflar acaba yağıştan falan etkilenir mi? Sanki çatı tamamen kapatamayacak alt tarafları gibi geliyor da bana :) Alt taraflardan sahaya yakın kombine almış biri olarak merak içerisindeyim :)

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar saygılar. Bir sorum olacaktı. Stadın üstü kapanınca yağıştan etkilenen tribünler olacak mı?
Alt taraflar acaba yağıştan falan etkilenir mi? Sanki çatı tamamen kapatamayacak alt tarafları gibi geliyor da bana :) Alt taraflardan sahaya yakın kombine almış biri olarak merak içerisindeyim :)
çatı havaya kalktıkatan sonra uzatma çelikler  monte edilecek L şeklinde onlr şeffaf olavak bölümü oluşturuyor 1.kattaki koltuklar ıslanmayacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MHakan

Banada öyle geliyordu ama düşünülmüştür diye düşünüyorum  :tabe:

Çevrimdışı toedeyou

çatı havaya kalktıkatan sonra uzatma çelikler  monte edilecek L şeklinde onlr şeffaf olavak bölümü oluşturuyor 1.kattaki koltuklar ıslanmayacak :)
@Efe bu cevapla kendi sordugun sorunun da cevabini verdin sanirim
kisa halat+uzun halat+Lseklindeki uzatma celikler= Cati derinligi

Çevrimdışı Ayberk

Tahtalar serildikten sonra yeni açık, kayakla atlama pisti gibi görünmeye başladı bana. Dikliğine kurban
Beşiktaş tek, siz hepiniz