Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018584 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı demir_kArtAl

gizemli bi tır giriş yaptı, ne var acaba içinde, tahminleri alayım.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Efe

tırı açıyorlar bakalım içinden ne çıkacak  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Ömer Güvenç :Başkanım beyaz yalan yok değil mi Beşiktaş 20 Eylülde Vodafone arena da maça çıkacak mı?
Fikret Orman :Evet 20 eylülde Beşiktaş Vodafone arenada maça çıkacak.

Ben nasıl yetiştirecekler hala anlayabilmiş değilim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Ömer Güvenç :Başkanım beyaz yalan yok değil mi Beşiktaş 20 Eylülde Vodafone arena da maça çıkacak mı?

bende ancak serme çim olursa ve çim dışarıda uzun süredir yetiştirilmişse olur başka yolu yok :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cem_k12

çatı havaya kalktıkatan sonra uzatma çelikler  monte edilecek L şeklinde onlr şeffaf olavak bölümü oluşturuyor 1.kattaki koltuklar ıslanmayacak :)
Umarım öyle olur bakalım. Eskiden ıslanır yukarı kaçardık bazen :evillol:

Çevrimdışı YunusEmre

bende ancak serme çim olursa ve çim dışarıda uzun süredir yetiştirilmişse olur başka yolu yok :)

bana oyle geliyor ki serme olacak ama başkanın çime 75 gün vermesi ilginç bir şey

Çevrimdışı ahmetx

başkanın kendisi dedi Çim 75 gün sürecek diye bu demek oluyor ki serme olmayacak ekme olacak çünkü serme çim için 2 hafta yeterli.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

bugünlük halar açma işlemi sona erdi gibi görünüyor baya açtılar 1 hafta yetecek halat var orda paletli reyize :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı MHakan

başkanın kendisi dedi Çim 75 gün sürecek diye bu demek oluyor ki serme olmayacak ekme olacak çünkü serme çim için 2 hafta yeterli.
Hibrit çim olmuyor o zaman ekme olursa ? Yanlış mı biliyorum

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

acaba 75 gün derken saha içinden değilde saha dışından mı bahsediyor şuan başlasa 75 gün diyor gibi geldi bana yoksa açılamaz 29 ekimden önce drenaj 1 ay sürse 1 ayda serme çim o zaman olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

tırdan çim mi çıkarılıyor neee(yeşil yalan) :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı guney_k

Arkadaşlar çatı havaya kalktıktan sonra hemen zemin çalışmaları başlayacak mı yoksa uzatma çeliklerinin montajının bitmesi mi beklenecek?

Çevrimdışı VOLKİ3358

beyaz yalan değil artık kuyruklu yalan çünki :D
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

tırdan çıkan garip şeyler barakaya indiriliyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

ya bu uzun halatlar 23-25 mt civarı bi uzunlukta. geçen @ahmetx abinin paylaştığı görselde çatı saha uzunluğu 46,5 mt idi. ana halatlar olmayabilir mi bunlar ?  :alala: sanki ana halatlar daha da uzun olabilir geliyor bana.
@Aram bizim çatı genişliği 42,5 m ama bunun yaklaşık 10 m si şeffaf kısma denk geliyor şeffaf kısımda halat yok birde uzun halatlar v şeklindeki halatlara bağlanacak onlarıda hesap etmek lazım.

Çevrimdışı ahmetx

acaba 75 gün derken saha içinden değilde saha dışından mı bahsediyor şuan başlasa 75 gün diyor gibi geldi bana yoksa açılamaz 29 ekimden önce drenaj 1 ay sürse 1 ayda serme çim o zaman olur
yok hayır inşaatın süresi içine dahil ediyor bu 75 günü

Çevrimdışı murat_

[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 17:13:37 murat_ ]

Çevrimdışı Efe

yok hayır inşaatın süresi içine dahil ediyor bu 75 günü
kendi dedi artık neet şekildde 20 eylülde stada giricez mi girmicez mi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu gelenler %90 kelepçeler bu kadar ufak bi tek onlar  var çatıda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

kutular içinde bir şeyler indiriliyor ama ne olduğunu anlamak mümkün değil