Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018637 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

Allah bayrağımızı boğaz köprüsüne asmayı da nasip etsin.  :pray:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yav arkadaşlar yine vodafone arenadan girip fizandan çıkmışşınız ‚yok almanyaydı madriddi yönetimdi insanın içi kararıyor gerçekten .

Bakın bu bir isyandır :D Ama haklı bir isyandır :bandit: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALBATROS

dikey halatların daha hızlı serilmesini beklerdim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ne olmus guzel gelisme haberim yok söyle bakiyim :)
Beyaz yatay çelikler , Çatı havaya kalktıktan sonra monte Edilecekmiş :ishock: :ishock: @Efe abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet92

Allah aşkına ya transfer yapın ya da şu eski açığa tahtaları serin kafayı yiyecem beklemekten

Çevrimdışı FARUK

Stadda Pek hareket yok gibi , Vinçler çalışmıyor ogle arasındalar mı acaba :alala: :alala:

Çevrimdışı Efe

Beyaz yatay çelikler , Çatı havaya kalktıktan sonra monte Edilecekmiş :ishock: :ishock: @Efe abi
diger celikler falan onlar oncemi monte edilecekmis
Şampiyon Beşiktaş JK

diger celikler falan onlar oncemi monte edilecekmis
Vallahi bilmiyorum @Efe abi sabah @rubi_tobin abi bi mesaj attı bi bak istersen sen daha net anlarsın bu işten :bandit:
Bu arada Bu yatay çelikler Çatı havaya kalktıktan sonra monte edilirse zamandan tasarrufumuz olur mu :alala:

Çevrimdışı fore_kazık

Vallahi bilmiyorum @Efe abi sabah @rubi_tobin abi bi mesaj attı bi bak istersen sen daha net anlarsın bu işten :bandit:
Bu arada Bu yatay çelikler Çatı havaya kalktıktan sonra monte edilirse zamandan tasarrufumuz olur mu :alala:

şahsi görüşüm şudur ki; eğer çimler açısından soruyorsan olmaz çünkü çelikleri monte etmek için yine vinçler sahada olacaktır. koltuk açısından bakarsak, orada zaman kazandırabilir basamak ve koltuklara daha erken başlanmış olur. Tabi bu daha erken kavramı kime ve neye göre onuda bilemeyiz. Bize göre erken gibi geliyor ama belkide iş planında zaten olan budur :)

Çevrimdışı sametbagan

Valla onu beşi bilmem şu stat hayırlısı ile bi bitsin bütün bu yapılan olumsuz eleştirilerin hepsi unutulup gidilecek ve biz bu yapılan eleştirileri alıntılayıp güleceğiz ne günlerdi be neler yazmışız diyeceğiz. :D

Çevrimdışı ahmetx

bunda sevinecek ne var onu anlamadım her halukarda çime beyaz çeliklerin montesinden sonra başlanacak
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Bugün var mı bi hareket statta?
Neler yapılıyor?

bunda sevinecek ne var onu anlamadım her halukarda çime beyaz çeliklerin montesinden sonra başlanacak
Çat daha erken havada olacak ve Koltuk başlayabilecek :halay: :halay:

Çevrimdışı Savaş

Çatı tam havaya kalkmadan, çatının zımbırtıları prekastların üzerinden temizlenmeden koltukların başlayacağını düşünmüyorum. Koltuklar başlarken prekastlarin üstünün tertemiz olması lazım.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Sedat C

Bu konuda gereksiz bir algı var forumda.

Stat konusunda "Başkan yalan konuşuyor" deniyor..

İnsanlar bu konu altında çıkıp başka bir yerde konuşmaya devam edemezsin ki .Konuşma burada devam edecektir. Zaten giriş cümlesinden belli oluyor stat ile alakalı olmayan kısmı ve isterseniz aşağı inebilirsiniz..

Bide

Beşiktaş Başkanı
Vodafone Arena
Borçlar
Sportif Başarı

gibi konular zaten hep iç içe konular. Birisini birisinden ayrı düşünemezin ki.

Vodafone Arena deyip Borçları konuşmamak olur mu ? Sonuçta bu stadın yapılmasının ana nedeni gelirlerin artması. Ve bunun neticesinde Sportif Başarı..

Bu konuda Besiktasarena.com forum konuları insanların yazdığı mesajları "silme" dışında (bunu çok saygısızca buluyorum)  dışardan bir izleyici olarak harika yönetiliyor.

Bunu senin için değil genel olarak yazdım..

Burada yazılanlardan fikir beyan etmem gerekirse Armağan Kardeşimin dediği herşeyin altına imzamı atarım. Az bile söylüyor aslında. Yalanın Beyazı Siyahı olmaz, Yalan Yalandır. Bayan bir arkadaş "futbolla sadece Şampiyonlar Ligindeki Gs maçlarını izleyen birisi olarak" geçen gün Stat önünde geçerken yine "Ne çok yalan konuşuyor sizin Başkan" diyorsa Fikret Orman'ın düşünmesi gerekiyor. Umut çok kötü bişey. Burada her ne kadar stat yetişmez desekte, Armağan , Ben yada Başka herhangi birisi eminim akşam yattığında o statın hayalini kurup bu kez son yalan olsun diye çok dua etmiştir belki de.

Başkan'a stat yapımından dolayı belki de uzun süre herkes dua edecek ama bu durum insanların umutarını bu kadar hayal kırıklığına uğratarak olmamalı diye de sözümü bitireyim..

Umarım 1 Ekimde Stadımız Açılmış olur.

Sevgili arkadaşım, tüm dünyada herkes dürüstte bir tek başkan mı yalancı. Ayrıca konular birbiriyle tabi ki alakalı olacak, vodafone arena'dan başlarsan bu konu basketbola ve tüm alt branşlara kadar uzanır. Neticede bu stad bitipte yatırım bekleyen bir sürü alan var. Basketbola yapılan transferler bile bu stada verilen paralara bağlılı, konu Beşiktaş ve tabi ki tüm konular birbiriyle ilişkili, hepsini burada mı konuşacağız. İlk cümlelere bakıp alta geçebilirsin diyorsun, ben 5-6 sayfa yorumun ilk cümlelerini neden okuyayım? Neden bu kadar vakit harcayayım. Dediğim gibi ben İstanbul dışında yaşayan birisi olarak burada stadla ilgili gelişmeleri görmek istiyorum. Biz senelerce yd'nin kazma yalanlarını dinledik, kimsenin gıkı çıkmıyordu. Şimdi mi herkes dürüst oldu.

Ve son olarak gs'li bayan arkadaşın sadece şl maçlarını izleyip te başkanınız ne kadar yalan söylüyor diyorsa (önce kendi başkanlarına baksınlar) bu senin ve senin gibi düşünenlerin o kızın yanında yaptığı "başkan yalan söylüyor" muhabbetlerindendir. yoksa nereden bilecek, futbolu takip etmeyen birisi.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ayayhan

koltuk o kadarda sorun olmaz 24 saat takılabilir vardiyalı

ama çatı sadece günışığında çalışılır

Çevrimdışı can1903

Canlı yayın yine gitti düzeltin kardeşim şunu ya :(
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sedat C

Başlayamaz :)

aynen, çatı üzerinde çalışma varken altta çalışma olmaz. çalışanın yada koltukların üzerine parça düşebilir. belki membranlar serilirken olabilir.

Çevrimdışı ahmetx

1.Koltuk erken başlayamaz
2.Çim bitmeden koltuk bitse ne olacak ki?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum