Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157787 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aynen abi ben de onu söyledim, Bursa'nın ikisi garanti olmak üzere üç tane kırmızısı vardı.
Sanki hiç Samsunspor maçı yaşanmamış gibi konuşuyoruz bazen şaşırıyorum :) Gerçi aslında doğru, o kadar büyük bir travmaydı ki insanlar unutmak istiyorlar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Dün aleme karşı büyük sinir harbiden çıktık,  takımda da dün bunun olumsuz etkisini fazlası ile gördük. Sosyal medya normal Medyayı konuşmaya gerek yok yüzler sirke satıyor ve fazlası ile saldırgandılar. Bu saatten sonra takımda, taraftar da üstüne koyarak ne yapıp ne edip 3 de 3 yapıp işimize bakmalıyız.

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan_

Günaydın herkese.

Kaldı 3 maç.

En zoru Kasımpaşa gibi görünüyor.. Çıkıp çatır çatır top oynayıp yenmemiz lazım.. Bu kadar basit.

Dünkü maçla ilgili. Medyada söylenenleri çok sallamamak lazım. Hepsi birbirinden haysiyetsiz insanlar. Hele bazıları bu kulübün ekmeğini yemiş olmasına rağmen ağır haysiyetsizlikten muzdaripler. Velhasıl Quaresma'nın 3 bacağını 3 yayıncı kuruluş elemanına hediye etmek gerek. Kısa çöpü çeken yandı.

Maç bitti gitti. Şu saatten sonra ne topçu gömmeye gerek var ne de övmeye! Son 3 maç... Sezon sonu hepsi konuşulur.

Çevrimdışı Savaş

Bursa'nın sert oynaması Quaresma'nın hareketlerini meşru kilmaz.

Hakemin zaten kaşı gözü oynuyor. Sen de kasiniyorsun cart diye çıkarsa kırmızıyı savunacak miydiniz yine burada Quaresma'yı.

Rakip takım ne kadar sert oynarsa oynasin.  Adamların kaybeden biseyi yok onlar oynar. Fakat senin kaybedeceğin bir şampiyonluk var. Bunlari yapmaya hakkin yok! Böyle bir sorumsuzluk yapmaya hakkin yok.

Şu an aferim diyorsunuz ya hani. Alsa kırmızıyı alsak beraberliği yerden yere vuruyodunuz şimdi.

Size de şaşırıyorum bazen.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Gs fb forumlarına şöyle bi baktım da Biz kazanınca okadar sinirlenip öfke kusuyorlar ki Kazanmamızı Hiç beklemiyorlardı biz kazanınca şok oldular Patavatsızlar.

Çevrimdışı harun1903

ederler, beklendiği kadar üst düzey seviyeye çıkamadı o sebeple büyük kulüplerin radarından çıktı. ŞL'ye kalırsak deparla gelir, lig için fazlası ile yeterli, hem de boşnak. Çabuk uyum sağlar. Güzel tavsiye ;)

Sanırım Arsenal almış :s20:
(Kolasinac)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hakemin zaten kaşı gözü oynuyor. Sen de kasiniyorsun cart diye çıkarsa kırmızıyı savunacak miydiniz yine burada Quaresma'yı.

Rakip takım ne kadar sert oynarsa oynasin.  Adamların kaybeden biseyi yok onlar oynar. Fakat senin kaybedeceğin bir şampiyonluk var. Bunlari yapmaya hakkin yok! Böyle bir sorumsuzluk yapmaya hakkin yok.

Şu an aferim diyorsunuz ya hani. Alsa kırmızıyı alsak beraberliği yerden yere vuruyodunuz şimdi.

Samsun maçını gerçekten izlememiş bunlar ben ona kanaat getirdim :) Allah'tan Bülent bülentliğini yapmadı, farklı kafada birisi olsaydı Samsun maçından beter olurdu o maç..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sanki hiç Samsunspor maçı yaşanmamış gibi konuşuyoruz bazen şaşırıyorum :) Gerçi aslında doğru, o kadar büyük bir travmaydı ki insanlar unutmak istiyorlar..

Ben ne kadar unutmak istesem de o faciayi cidden unutamıyorum abi.
Dediğin gibi içimizde cok büyük bir yara kaldı ve onun korkularını hala yasıyorum"Acaba yine mi böle olacak lan " diye kendi kendime soruyorum..

Çevrimdışı panic13

Olasılıkla konuşulmaz, şöyle büyüğüz böyle büyüğüz bu hareketlerle olur. Kendi adıma kart çıksa bende kızardım, yalan yok. O zaman tersten konuşalım: bu kadar harekete karşı biz efendiliğimizi koruyup kaybetse idik; "ya adamlar bizi ezdi, neden oyuncular tepki vermedi?" der miydin? Valla ben onu da derdim.

Gelecek projeksiyonu yapmıyoruz, sonuç değerlendiriyoruz. Q7 dünkü maçta haklı idi. Hakemin en onun hem bizim sertliğimize kart çıkarmaması Bursa'yı bariz şekilde sindirdi.

Q7 konusunda, takıma net zarar veriyor. Seneye ya yedek ya yolcu. Gelecek sene böyle bitmez. Ayrıca Töre'ye hiç ama hiç güvenmiyorum. Ona da güvenilip kadro kurulmaz.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

çok güzel yendik süper yendik rencide ettik santrası olmayan golle soktuk çıkardık içimin yağları eridi bakarın golünde bir sevindim ki değmeyin keyfime golle birlikte bir güzel de sövdüm lolipoplara  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı abdusta

Karizma seni kırıcı yorumları okuyormusun!!
Dünkü maçta en iyi oynayanlar biriydin hele ilk yarı bir tek sen vardın.
Eger düşük performansın olsaydı Şenol hocan seni oyundan alırdı
Sen topu rakibe çarptırıp korner yapmak için topa vuruyorsun kalkan ayağına Bursalı oyuncu sırtını dayıyor
buna rağmen ayağını çekiyorsun formasına dokunuyor zaten hakem posizyonu süzmüş kasıt yok
Diğer posizyonda Sen topa hamle yapıyorsun Bursalı ayağını senin ayağının altına sokuyor

Ses bombasına,çakıya,taşa Maruz kalan sen,sana atılan tekmelerin sayısını tutamadım
hala sana neden sarı-kırmızı kart verilmedi diye içimizdeki Erman Toroglu formatındaki arkadaşlar veryasın ediyor

Sen dünya Yıldızısın FIFA nın hakemlere talimatı dogrultusunda oyun içinde az farklada olsa seni kollayacaklar

Dun Dalya dedin,nice 100uncu Beşiktaş maçlarına..!!

Saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

Günaydın beyler şöyle bi keyif çayımızı içelim :D

Çevrimdışı tangaz

Olasılıkla konuşulmaz, şöyle büyüğüz böyle büyüğüz bu hareketlerle olur. Kendi adıma kart çıksa bende kızardım, yalan yok. O zaman tersten konuşalım: bu kadar harekete karşı biz efendiliğimizi koruyup kaybetse idik; "ya adamlar bizi ezdi, neden oyuncular tepki vermedi?" der miydin? Valla ben onu da derdim.

Gelecek projeksiyonu yapmıyoruz, sonuç değerlendiriyoruz. Q7 dünkü maçta haklı idi. Hakemin en onun hem bizim sertliğimize kart çıkarmaması Bursa'yı bariz şekilde sindirdi.

Q7 konusunda, takıma net zarar veriyor. Seneye ya yedek ya yolcu. Gelecek sene böyle bitmez. Ayrıca Töre'ye hiç ama hiç güvenmiyorum. Ona da güvenilip kadro kurulmaz.

herkes şimdi bunu konuşuyor olurdu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sen topu rakibe çarptırıp korner yapmak için topa vuruyorsun kalkan ayağına Bursalı oyuncu sırtını dayıyor
buna rağmen ayağını çekiyorsun formasına dokunuyor zaten hakem posizyonu süzmüş kasıt yok
Diğer posizyonda Sen topa hamle yapıyorsun Bursalı ayağını senin ayağının altına sokuyor

Ses bombasına,çakıya,taşa Maruz kalan sen,sana atılan tekmelerin sayısını tutamadım
hala sana neden sarı-kırmızı kart verilmedi diye içimizdeki Erman Toroglu formatındaki arkadaşlar veryasın ediyor

Sen dünya Yıldızısın FIFA nın hakemlere talimatı dogrultusunda oyun içinde az farklada olsa seni kollayacaklar

Saygılar
:)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

herkes şimdi bunu konuşuyor olurdu...
Neden birinizden Samsun maçından bahsetmiyor, orada kavgacı adamların tillahı vardı, sonuç ne oldu?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

çok güzel yendik süper yendik rencide ettik santrası olmayan golle soktuk çıkardık içimin yağları eridi bakarın golünde bir sevindim ki değmeyin keyfime golle birlikte bir güzel de sövdüm lolipoplara  :bandit:
Abi santrasi olmayan gole bir sefer sevindim o da olcayin boyle hasirtttt diye sokusturdugu fb maciydi ona mahsuben fazla sevinemedim dun.
Ama cok koymustur heriflere o golu yemek, keske o golle 1-0 bitseydi mac daha derine girerdi qara yureqlinin golu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Kasımpaşa da Pavelka, Adem, Tunay, Etoundi ve Koita bizim maçta yok diyorlar fakat Kasımpaşa nin bu akşam ki konyaspor 11 inde pavelka ve adem var gözüküyor anlamadım  :alala:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sertliğe kayıtsız kalmayacağız elbette ama Quaresma'nın yaptığı şekilde değil. Rakibi iteceksin kakacaksın , yüzüne baka baka güzelce bileğine basacaksın , sinirlerini bozacaksın . Takım olarak yapacaksın Real Madrid'in yaptığına benzer şekilde . Quaresma'nın yaptığı şey egosunu tatmin etmek.

Çevrimdışı Savaş

Saygılar
Şaka gibi :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz bu yönetim neden yayıncı kuruluşa ses geçiremiyor dedikçe susuyorduk şimdi de susmaya devam edelim, herşey medya algısından geçiyor istediğin kadar saha içinde kuvvetli ol, arkanda güçlü bir medya olmadıkça zorlanırsın.. yıllar önce aldığım digitürk ü daha sezon bitmeden kapattırmıştım yanlı yayınlarından dolayı, aradan kaç sene geçti durum değişmedi daha da kötüye gidiyor ama bizim yönetim asla efendiliğini bozmayıp göz göre göre yapılan yanlı yayınlara çanak tutuyor. Dünkü maçtan sonra çıkar resmi siteden yayıncı kuruluşa gereken cevabı verirdim görsellerle birlikte ama düzen öyle garip bi düzen ki taraftarlar olarak kendimiz çalıyor kendimiz oynuyoruz..
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2017, 11:33:19 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Biz bu yönetim neden yayıncı kuruluşa ses geçiremiyor dedikçe susuyorduk şimdi de susmaya devam edelim, herşey medya algısından geçiyor istediğin kadar saha içinde kuvvetli ol, arkanda güçlü bir medya olmadıkça zorlanırsın.. yıllar önce aldığım digitürk ü daha sezon bitmeden kapattırmıştım yanlı yayınlarından dolayı, aradan kaç sene geçti durum değişmedi daha da kötüye gidiyor..

yönetim açıklama yapmalı bir basın toplantısı ile bursalı lolipopların tekmelerinden uzunca bir slayt şeedip ey bein sports ne ayaksın sen demeli. özetlerde lolipopların tekmeleri hiç yoktu...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yönetim açıklama yapmalı bir basın toplantısı ile bursalı lolipopların tekmelerinden uzunca bir slayt şeedip ey bein sports ne ayaksın sen demeli. özetlerde lolipopların tekmeleri hiç yoktu...
Bir tane bile yoktu yahu bir tane bile, gerçekten şaka gibi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Abi santrasi olmayan gole bir sefer sevindim o da olcayin boyle hasirtttt diye sokusturdugu fb maciydi ona mahsuben fazla sevinemedim dun.
Ama cok koymustur heriflere o golu yemek, keske o golle 1-0 bitseydi mac daha derine girerdi qara yureqlinin golu

walla attığı çalım golü sokuşu falan tüm lolipopları rencide ederek soktu çok sevdim bunu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dün Oğuzhan iyi oynadı, sahada ezilmedi.

Çevrimdışı tangaz

Bir tane bile yoktu yahu bir tane bile, gerçekten şaka gibi..

ben dk.94e takılmış durumdayım yan hakemin dibinde yere kapaklanan adama tekme atar gibi daldılar becke bülo geldi rakibe verdi topu sırf o pozisyondan program yapılırdı yahuu. maç sonu en güzel demeci anç verdi "lolipoplara kümede kalma mücadelesinde başarılar dilerim" şenol hocanın demecine dikkat etmek lazım gençlerin 2 oyuncu değişikliği var ilk devre sonlarında sararan oyuncular...

Etiketler: