Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153998 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

sarı kız gördüm mü takmadan duramıyorum  :iblush:

Bilezik tak sende abi madem
Bizde deriz tangaz bilezik geçirdi diye
Hope for the Best, Plan for the Worst

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben her zaman orijinal fikirden yanayım. Ben düğüne saksı içinde fesleğen götürmeyi düşünüyorum.

Çevrimdışı panic13

Savunmaya west ve okoronkwo
Orta saha hucuma donuk aghahowa
Oyun kurucu mark kerr
Atiba nin yerine said yada ndiaye
Forvet tabiki maxim tsigalko
Bence kaleye de kardesi yury tsigalko

On numara beş yıldız kadro
Onune geleni tokatlar

julio aghaowa

Okoronkwo yu unutmuşssun..

yaşlandık artık ;)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Fesleğen gibi saksıya oturttu da diyebiliriz.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben her zaman orijinal fikirden yanayım. Ben düğüne saksı içinde fesleğen götürmeyi düşünüyorum.
en güzeli  :kop:

Çevrimdışı mylife1903

Bu hafta tirabzon hasiri takabilirim yeni evlilere

Çevrimdışı mylife1903

julio aghaowa

yaşlandık artık ;)
Turk oyuncu eksigimiz var bi kenedi bakircioglunu kontrol etsin metin albayrak

Çevrimdışı atalay

Kaybetmemekle mükellef olduğumuz şeyleri kazandıktan sonra, Beşiktaş yönetiminin ivedilikle oyuncu databesini genişletmek adına eldeki network'ünü büyütmek zorunda. Bunu, profesyonel bir birim kurarak yada birimler arasındaki organizasyonda koordineli bir çalışma yürütemeyecek ise menajerler ve içlerinde gönüllü veya yarı gönüllülerin olduğu danışmanlık ağlarını genişleterek yapmalı. Bunun için bir takım kişilerin temel periferik izleme becerisi dışında, genç diye tanımlamasak da son kontrat dönemin öncesindeki underrated oyuncular için iyi bi' metot geliştirerek transfer planlamalarını yapabilirler. Burada seçiciler kıymetli. Zira işin düsturu olmasa da "o mu bu mu üzerinden" tercih yapanların yanına tek adam üzerinden de olsa bir akıl koymak gerek. En nihayetinde Beşiktaş yönetiminin güçlü bir futbol aklı olmadığı aşikar fakat içinde bulunduğumuz finansal durum ve zorunluluklar düşünülürse el yordamıyla bir takım kazançlar sağlanabilir. Sonrasında ise daha gelişmiş bir algoritma oluşturulabilir. Sürdürülebilir başarı için bu elzem.   

Gelecek adına da maksimal planlamalar olmadığına göre eldeki teknik ekibi de tüm yetersizliklere rağmen muhafaza etmek ve son üç maçın sonucuna bakmaksızın yol haritasını çizmek gerek. Çünkü temelin bu kadar sağlam olmadığı yerde eldeki değişiklik bir takım doğruları da götürebilir. Eldeki pozitif oyun anlayışından ve sizi öne çıkaran değerlerden olabildiğince uzaklaşmadan, aynı zamanda defoları düzelterek var olanı geliştirebiliriz. Fakat Beşiktaş ne saha içinde ne de saha dışında gelecek sezonlara güçlü bir miras bıraktığı bir sezonu geride bırakmak üzere değil. Geçen sezonun ardından büyük mesafeler katedildiği de söylenemez. Fakat bu seçicilerin münferit birkaç isim dışında eldeki oyuncu grubu ile ilgili tercihlerindeki "sporcu karakteri" kıstası gayet iyi. Birçoğunun saha içi ve dışındaki karakterleri ve aidiyetleri yüksek. Bu seçimler ile devam etmek lazım. Fakat yine bazı münferit isimlere verilen kontratlar orta ve kontrat süresi gereceğince uzun vadede ister istemez problem yaratacaktır. Tabii bir sonraki transferlerine dair detaylı bir planlama yoksa. Bu ligde büyük boşluklar var ve bu boşlukları doldurmak göründüğünden daha kolay. Üzerine yazılacak pek şey olsa da saha içine girmeden futbol takımındaki üst yapıya dair üstünkörü gözlemlediğim şeyler bunlar.

Saha içiyle de yüzeysel birkaç kelam etmek gerekirse... Oyun mirasının veya güçlü bir oyunun olmadığını düşünsem de birkaç doğru tercih ile eldeki oyunu değiştirecek, anlaşılır oyunlar sunacak, hatta geçmiş dönemdeki oyun hafızasını canlandıracak oyuncular halen Beşiktaş kadrosunun içerisinde. Fakat bu tercihler sadece oyuncu ile değil en başta oyun seçimleri ile iyileştirebilir. Beşiktaş'ın özellikle öndeki iki kenar oyuncusu ve özellikle hücum merkezine koyduğu isim ile oyununa eşik atlatması pek mümkün değil. Yeni sezonda; karar kalitesi yüksek, başta final aksiyonları olmak üzere pozisyon oyunlarını doğru oynayan, akıldaki plan doğrultusunda sürprizi düşük-güven aralığı yüksek, temel hücum ve savunma prensipleri konusunda gelişmiş bi' fundamental becerisine sahip ve atletizmi yüksek oyuncuları tercih etmek gerek. Burada oyuncu için; pas temposundan taktiksel algısına, teknik adam için; alternatif şablonlar üretmekten ikili oyunlara veyahutta belli başlı konulardaki problemleri metodoloji bilgisiyle aşmaya kadar iyileştirmemiz gereken bir dolu parametre var. Özellikle oyun tavrı belki de bunların en başında geliyor. İlaveten kaybettiklerimizi sadece tipleme ile değil, oyunla da yerine koyabiliriz. Açıkçası burada belirleyici olan ilk şey bizim için neyin yeterli olup-olmadığını sorgulamak ve seçmek ile başlıyor. Ben mevcut yeterliliği yeterli bulmayan ve bu sezonla ilgili beklentimin dışında pek sürpriz sonuçlar ile karşılaşmamış olsam da hayal kırıklığına uğrayan biri olarak; kaybetmememiz gereken şeyleri elde edip, oluşacak kazanımlar sonrası yapılan hatalardan ders çıkarma fırsatı görüyorum. Zira aksi çok daha zor olur. 
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2017, 13:56:10 atalay ]

Çevrimdışı El Nino

Piyasada ne kadar renkli medya varsa alayına TRİVELA ulan  :super:

Çevrimiçi Necmi

ne güzel yazmışsın bak ben süper içerim mesela hayatımda içip de birisini rahatsız ettiğim tek örnek yoktur mesele kendini bilmek bizim taraftar bu konuda eskiye nazaran çok iyi seviyede görünüyor bence ki ben o dönemlerde de sızıp uyuyup kalan görmemiştim.
kaldıki sızıp uyuya kalan varsa bu kime ne
başkasını rahatsız etmedikten sonra biletini alıp gelmiş isterse yorganla gelsin
millet alkole olan karın ağrısını çıkartmak için bahane aramasın.
Bizim ekibin yarısı sağlam içiyor diğer yarısı alkolü ağzına koymuyor ama
aramızda eşiylede gelen var sevgilisiylede gelen var kızıylada gelen var
hiç kimsede rahatsızlık duymuyor. Burda suçlu olan alkol değil
alkolün arkasına sığınan karaktersizler. Yoksa alkol hiç kimseye şunu bunu yaptırmaz
yaptıran karakteridir. o karakterde olan biride alkol almasa bile değişmez.

Çevrimdışı eaglekartal

benim asıl korkum bu seneden sonra gsnin yaşadığı kadroya güvenip devam etmek olur.bu hatayı yapmamalı yönetim.seneye çok daha sert bir lig olacak.fener iyi tranfeler ypacak.trabzon da öyle gs bukadar kötü olmaz.bu seneki kadroya kritik en az yedeklerle beraber 4-5 ek yapılmazsa sıkıntı yaşarız.inşallah şu 3 maçı alır gelecek ve sonraki senelerin planlaması dikkatli yapılır

Çevrimdışı atalay

Evet, alt yaş kategorilerinde Galatasaray'ın mafyavari hegemonyası olduğunu yazmıştım. Fakat ellerinde 2000 ve 2001 doğumlu oyunculardan oluşan iyi bir jenerasyon yakalama şansı var. @tangaz 
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2017, 14:06:21 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

ne güzel yazmışsın bak ben süper içerim mesela hayatımda içip de birisini rahatsız ettiğim tek örnek yoktur mesele kendini bilmek bizim taraftar bu konuda eskiye nazaran çok iyi seviyede görünüyor bence ki ben o dönemlerde de sızıp uyuyup kalan görmemiştim.
yok ben rakibede hakemede fena sararım
ama her maç içtiğim için bu alkolünmü Beşiktaşlılığınmı etkisi
bilemiyorum :alala:

Çevrimdışı taner37

Evet, alt yaş kategorilerinde Galatasaray'ın mafyavari hegemonyası olduğunu yazmıştım. Fakat ellerinde 2000 ve 2001 doğumlu oyunculardan oluşan iyi bir jenerasyon yakalama şansı var. @tangaz
Maks 1 tane adam çıkar alt yapılardan istedikleri kadar iyi olsun
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Gokhan-

Bir de şu şunun 5 attığı takıma biz 6 atarız, şurada rahat kazanırız gibi söylemleri de bırakalım artık.
Bu ligin ağası biz olduğumuz için her takım bize karşı farklı motivasyonla çıkıyor, maçların 3ünü de kazanırız ama öyle rahat rahat olmaz.
Kasımpaşa maçı da zor geçecektir, gerilimli anlara hazır olun  :D
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mylife1903

kaldıki sızıp uyuya kalan varsa bu kime ne
başkasını rahatsız etmedikten sonra biletini alıp gelmiş isterse yorganla gelsin
millet alkole olan karın ağrısını çıkartmak için bahane aramasın.
Bizim ekibin yarısı sağlam içiyor diğer yarısı alkolü ağzına koymuyor ama
aramızda eşiylede gelen var sevgilisiylede gelen var kızıylada gelen var
hiç kimsede rahatsızlık duymuyor. Burda suçlu olan alkol değil
alkolün arkasına sığınan karaktersizler. Yoksa alkol hiç kimseye şunu bunu yaptırmaz
yaptıran karakteridir. o karakterde olan biride alkol almasa bile değişmez.
Ben is yaptigim is yapacagim butun insanlari once bi guzel iciririm sonra ickili haline bir bakar puanimi veririm. Daha yanilmadim.

Yonetimde futbolcu alirken bi icirip baksin nabiyo sapitiyo mu falan diye

Çevrimiçi Samet Demir

Transfer konuşmaya çok erken.

Kasımpaşa maçını al.

Basakcity ts maçında sampiyonlugu kutla...

Gelecek adına son 3 maç. Sadece bu sene değil önümüzdeki sene şampiyonluk için son 3 maç...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben is yaptigim is yapacagim butun insanlari once bi guzel iciririm sonra ickili haline bir bakar puanimi veririm. Daha yanilmadim.

içen insanın en saf duyguları gün yüzüne çıkıyor  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi sabaha kadar içirsende anlayamazsın beni ama tabi istisnalar kaideyi bozmaz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi sabaha kadar içirsende anlayamazsın beni ama tabi istisnalar kaideyi bozmaz..
adam rus sayılır abi sen  sabaha kadar ayakta kalabilecek misin :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

adam rus sayılır abi sen  sabaha kadar ayakta kalabilecek misin :D
Slavlık var ırkta hafiften kalabileceğimi düşünüyorum :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Orhan

Dünkü Maçta Gökhan Gönül e Para fırlatan Ezikler Muhtemelen fenerli Bebeler
Fener Gs ve Bursa dan Dost olmaz Düşman Olur bunu gördük
Hiç utanma arlanma edep haysiyet yok bunlarda Ulan hala anlamadılar Adam fb de 2.milyon küsür para alıyordu Bizde 1.750 nin euro ya oynuyor Ve para için gelmedi Bunu idrak edemeyecek kadar Düşük IQ ya sahip bu Terbiyesizler türk futbolunun marka değerini düşürmekten gayet hoşnutlar böylelerini Maça almayacaksın
Neymiş Quaresma atılmalıymış Bana hikaye anlatmayın arkadaş ona bakarsan bursanın maçı 9-10 kişi bitirmesi lazımdı Sivok un hareketi Kırmızı Gole giden adama Yatarak müdahale ile engelleme var Net Kırmızı
Bilal in tolgaya yaptığı hareket kırmızı Bilal en az. 3 kere atılmalıydı Ezbere konuşuyorlar yanlış ve boş laf yapıyorlar
İlker yağcıoğlu Fb li Ahmet Çakar Totoşu Gs li Bu adamlar hep ortalığı karıştırıyor Rasim Ozan da Gs li ama kalkıp bunlar gibi algı yapmıyor Çıkıp delikanlı gibi Beşiktaş şampiyon olsun diyor Ahmet Çakar ın ne mal olduğunu dünya alem biliyor Yorumlarını ciddiye almamak lazım çünkü kaale alınacak adam değil hatta adam değil emzik dayandıramadık dün akşam bu terbiyesize
Beşiktaş böyle ağlatır adamı.
Ahmet Çakar'ı gülüp eğlenmek için dinlemek lazım.Bu adam lider kimse onun üzerine oynar genelde.Popüler olan gündem de olan ne varsa muhalif durup oradan yürür.Ama ilker yağcıoğlu için birseyler yazarsam üyeliğim silinir öyle böyle bir süzme değil

Çevrimdışı eaglekartal

bu arada adriano da çok önemli bir konu bence.beklediğimden çok daha fazla katkı verdi.tek başına tüm seneyi çekti resmen sol bekte.seneye mutlaka takımda tutulmalı.oyun bilgisi pozitf enerjisi kesinlikle takımda kalmalı.canerle ikisi harika olur.üç kuruş paraya satılmamalı bu kalibrede tecrübede ve olgunlukta adam kolay bulunmaz bonservizssiz.

Çevrimdışı Gokhan-

Umarım Aboubakar ve Demba Ba ile devam ederiz seneye ve en azından lig maçları içinde çift forvete döneriz.
Yanında partneri olduğu zaman Aboubakar'ı durdurmak imkansız.
Attığı gol de attırdığı golde çok iyiydi.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mellfred

günaydın arkadaşlar,

Sanırım aynı maçı izledik, Q7'ye kırmızı kartsa bursalılara en az 3 kırmızı lazımdı. Öyle başa böyle tarak, sinmesin takım. Sahtekar ligtv öyle bir özet hazırlamış ki sinirimden sabah monitörü aşağı atacaktım. Adamlar bize 3 dakka korner attırmadı yahu!

Kaldı ki Q7 bu. Seneye olmasın o ayrı ama dünkü maç özelinde ayağına sağlık.

Bursa inşallah düşer!
İnşallah.
Lig tv rejisinin yaptığı bildiğin orgy çocukluğu. Yönetimim bunu dillendirmesi gerek
Ancak quaresmanın yaptıklarını savunmak çok yanlış
Atıldığını düşün ,ki atılmalıydı, neler söyleyecektik. Sen de dahil başımızı taşlara vura vura sövecektik anasına. Tosic onca tahriğe rağmen atıldı diye neler söylemedik
Bursa sert oynadı evet
biz de sert oynayabiliriz kurallar dahilinde evet. ama biz şampiyonluğa giderken gereksiz kırmızı mahvederdi bizi

Etiketler: