Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157048 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunlarda bu kafa varken Karavayev'i de onun gibilerini de alamazlar gelecekte. Kiraladık , 600 bin avro masraf yaptık sadece diyorlar. Transfer olacaksa böyle olmalı diyorlar. Bir tanesi bile sormuyor 600 bin masraf yaptığın adam sana ne katkı verdi diye . O 600 bin avro borç karadeliklerinin büyümesine katkıda bulundu ancak. Bu kafayla Karavayev'i alacak para bile bulamayacaklar gelecekte.
Bir Ukraynalı menajer var, bize Boyko'yu kilitleyen.

Şimdi Fener'e dadanmış durumda, Karavaev'in tadı kaldı demek damağında. İsmi geçenlere bakın, Sobol Yarmalenko vs. Hepsinin menajeri Prostat şirketi.

Medya ayağı da var bunların belli ki.

Bu yaz Fener'e hoplatacaklar demek.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kalyoncu

Bir Ukraynalı menajer var, bize Boyko'yu kilitleyen.

Şimdi Fener'e dadanmış durumda, Karavaev'in tadı kaldı demek damağında. İsmi geçenlere bakın, Sobol Yarmalenko vs. Hepsinin menajeri Prostat şirketi.

Medya ayağı da var bunların belli ki.

Bu yaz Fener'e hoplatacaklar demek.

Bu Sobol düşünülebilir Adriano gidecekse hem kadroyu gençleştirmek için hemde ben beğendim adamı Caner-Sobol devam ederiz.Boyko olayı ise biz taraftarların suçu ben hiç istememiştim gelmesini Adler diye tutturanlardanım ama çoğunluk isteyince bir baskı oluştu aceleci davrandık. 3 yıllık sözleşmemiz var umarım iyi paraya elimizden çıkartırız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@tangaz  abi Fabri'nin performansı beni fazlasıyla memnun ediyor, Ospinanın adını anmıyorum artık  :evillol: fener alırsa hoşuma gitmez ama alabileceklerini hiç sanmıyorum, onlar alsa alsa .. alırlar  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu Sobol düşünülebilir Adriano gidecekse hem kadroyu gençleştirmek için hemde ben beğendim adamı Caner-Sobol devam ederiz.Boyko olayı ise biz taraftarların suçu ben hiç istememiştim gelmesini Adler diye tutturanlardanım ama çoğunluk isteyince bir baskı oluştu aceleci davrandık. 3 yıllık sözleşmemiz var umarım iyi paraya elimizden çıkartırız.
Kiralarız bir yerlere malaga gibi her sene 400 k euro civarına kiralarsak pek fazla zararımız olmaz.  :tabe:

Çevrimdışı BavyeraKartali

Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

reis bu febe yarmonun yanında bir de ospinayı alıyormuş 4 yıllık antlaşmışlar şayet ospik gelirse @Mehmet Ali C. nin yaşayacağı dramı düşünemiyorum  :evillol:
Fabri den sonra gram üzülmem kesinlike Ospinadan daha iyi kaleci Fabri

Isterlerse Joe harti alsınlar , Bizim Fabrimiz bize yeter :tabe:

Herşeyiyle komple kaleci , Durusuyla - Karakteriyle - özverisiyle Cok yakıştı Beşiktaşimiza
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2017, 13:15:12 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Muazzam bi klip olmuş duygulandım izlerken.. Hocanın konuşmaları olsun videonun son kısmında takım olarak uyguladığımız baskı sonucu kazanılan toplardan sonra direk kısa ve isabetli paslarla kaleye gitme kısımları vs çok güzel olmuşş.. Keşke şuan 55 yaşında olsaydı hocamız 15 sene kalırdı takımın başında.

Ama herkesin gördüğü gibi hocanın maçlardaki hırsı ve iştahı sanki Teknik Direktörlüğe yeni başlamış gibi. Allah başımızdan eksik etmiş.
@Necmi abi cok karsi çıkıyordu zamaninda Senol Hocaya

Suan ki düşüncelerini merak ediyorum Necmi abinin.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı benyv-

Kiralarız bir yerlere malaga gibi her sene 400 k euro civarına kiralarsak pek fazla zararımız olmaz.  :tabe:

Tabi keşke, ama Malaga performansı(hatta non-performance) sonrası biraz zor gibi, bakalım. Bonservissiz de olsa birine kaptırsak bari.

Çevrimdışı underworld

şimdide çoğu şeye karşı çıkıyor necmi abi  :lol: :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Tabi keşke, ama Malaga performansı(hatta non-performance) sonrası biraz zor gibi, bakalım. Bonservissiz de olsa birine kaptırsak bari.
Kaptırmak değil de, kaktırmak demek daha doğru olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

iyi sıkmışlar. bari sallarkende az bilgi sahibi olsunlar. ingiliz takımları milli olmayan oyuncuyu alamıyor
çalışma izni verilmiyor. AB oyuncularını alabiliyorlardı artık AB den çıkıyorlar onlarıda alamayacaklar. Yeni bir yasa çıkartmazlarsa
Avrupa oyuncu piyasasıda bayağı düşer.
Onu da "Transfer edip sonra milli olana kadar başka takıma kiralayacaklar" şeklinde uydurmuşlar.

Yani alsalar bile, yine bize kiralarlar

Palavracı İngiliz basını bizden okuyup haber yapıyor, sonra bizim palavracı Türk basını oradan okuyup daha büyük haber yapıyorlar.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu şampiyonluk sayılarına göre verilen armanın üst kısmına yerleştirilen yıldızları kullanmak zorunlu mu ? Yıldızsız sade arma ile çıkabiliyor muyuz sahaya ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı panic13

Lyon a gideniniz var mı ?

bir ihtimal bi sponsor düşürmeyi planlıyorum :D Adamın maça gitmeme ihtimali var, gitmezse hemen çökücem :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı harun1903

Bilmem bize yar ederler mi ama Adriano gidecekse yerine Schalke'li Kolasinac'ı çok isterdim, yazın sözleşmesi bitiyor, GS ile yaptıkları maçlarda hayran kalmıştım, o tarihten beri takip ediyorum. Hem güçlü hem seri, asist gol istatistikleri de fazlasıyla tatmin edici.

Çevrimdışı panic13

Bilmem bize yar ederler mi ama Adriano gidecekse yerine Schalke'li Kolasinac'ı çok isterdim, yazın sözleşmesi bitiyor, GS ile yaptıkları maçlarda hayran kalmıştım, o tarihten beri takip ediyorum. Hem güçlü hem seri, asist gol istatistikleri de fazlasıyla tatmin edici.

ederler, beklendiği kadar üst düzey seviyeye çıkamadı o sebeple büyük kulüplerin radarından çıktı. ŞL'ye kalırsak deparla gelir, lig için fazlası ile yeterli, hem de boşnak. Çabuk uyum sağlar. Güzel tavsiye ;)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

iyi oyuncu onun dışında abdur rahman baba da düşünülebilir.

Çevrimiçi Necmi

Benim tepkimin nedeni hocalık yeteneklerinden değil o tepkilerimde geçmiş değil.
bitik hakanı ilhanın yerine tercih etmesi nihat gibi oyuncun varken arif hırsızını oynatmak
ben dünya kupasından dolayı şenol hocayı asla affetmem oynattığı her maç oda kısa süreler
onu ipten aldı. oynatmadığı nihat bir sene sonra ispanyada gol krallığını zorladı. rakibide orjinal ronaldoydu.
bazen düşünüyorum acaba haksızlıkmı ediyorum diye. Nihayetinde bu adamların ne olduğu belli
belkide oynatmak için büyük baskı yemişdir. O dönemleri bilen yaşananları bilir. Hakan tamamen bitmiş
topa bile vuramıyordu. milli takıma bile neden alındığı sorgulanan birini her maç oynattı.
Neyse geçmişi geçmişte bırakalım.
oyun olarakta o zamanda söyledim final maçlarında çok eksiği var götürür götürür iş finale
geldiğinde çuvallar. şimdi herşey güzel gidiyor pek göze batmıyor ama şu iki senede bunları yaşadık çokçana
geçen sene o kadar puan alıp gruptan son maçta beraberlik bile yeterken elenmemiz. Bu sene
kiev maçı mesela yada bu aralar hocanın kenarda aşırı sinirli halleri gerçeklerden bahsedelim avrupa ligi
çeyrek korkutmuyor beni yeneriz yeniliriz ama aslanlar gibi mücadele ederiz yarı finalde korkutmaz ama
finale çıkarsak işte o final varya o final tek güvence takımın sürekli tecrübe kazanıyor olması.
Ben hocanın hocalık hakkını daha sonra vereceğim şimdi değil takım sınıra geldi bu eşiği geçerse bambaşka bir dünya açılacak
bu eşiğe getirmekte kolay değildi. Hoca getirdi takımı şimdi iş eşiği atlamakta o eşik geçilirse hoca içinde Beşiktaş içinde
bambaşka noktalar konuşulur.
eleştirilerim var. ama bu onun bu güne kadar Türkiyenin yetiştirdiği en iyi hoca olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
bu sene sürekli saldıran hoca olmadığınıda gördük dengeli oyunu savunma güvenliğinide alabiliyormuş.
Beşiktaşı artık büyük takım gibi oynatıyor. avrupadaki söz sahibi olan elit altı takımlardan tek farkımız oyuncu kalitemizin bir tık altta
olması. Yoksa oyun gücü olarak onların seviyesine geldik.
Tek eksiğimiz koparmamız gereken anlarda koparamıyoruz. Bu sene kaç defa ligi kopartacaktık olmadı kiev maçı bakmayın hakem
kötüydü falan ama takımda hazır değildi. geldik TR kupasına on kişide kalsan bu fenere kendi sahanda yenilmeyeceksin
biz on kişi yenerdik bu feneri. Ben bu maçıda hocaya yazarım. Takımı sakinleştirmesi gerekirken kendi sinirlerine
hakim olamadı. Bütün avantaj elimizdeyken bunların hepsini dezavantaja çevirdi. Hatırlarsan şenol hoca adı ortaya atıldığında
hep bunlardan bahsettim. Değişen bir şey yok hep aynı sıkıntılar devam ediyor.

Çevrimdışı benyv-

iyi oyuncu onun dışında abdur rahman baba da düşünülebilir.

O tipte bir oyuncuyu kiralasan bile Aboubakar gibi çok yüksek maaş ve kiralama parası vereceksin her türlü. Hem takımda o kadar çok Baba'ya da gerek yok  :D Kalosinac gerçekten hem maliyet hem oyunculuk hem de yaş açısından ideal bir oyuncu. Adriano'ya elbet teklifler gelecektir, ben yönetimin yerinde olsam bu işi gecikmeden bitirirdim. Daha sonra Adriano'yu satarsak o kalitede sol bek bulmak için çok uğraşırız.  Ya da adriano'yla kesin bir şekilde konuşup, satılmama kararı almaları lazım.
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2017, 14:07:35 benyv- ]

Çevrimdışı mylife1903

Benim tepkimin nedeni hocalık yeteneklerinden değil o tepkilerimde geçmiş değil.
bitik hakanı ilhanın yerine tercih etmesi nihat gibi oyuncun varken arif hırsızını oynatmak
ben dünya kupasından dolayı şenol hocayı asla affetmem oynattığı her maç oda kısa süreler
onu ipten aldı. oynatmadığı nihat bir sene sonra ispanyada gol krallığını zorladı. rakibide orjinal ronaldoydu.
bazen düşünüyorum acaba haksızlıkmı ediyorum diye. Nihayetinde bu adamların ne olduğu belli
belkide oynatmak için büyük baskı yemişdir. O dönemleri bilen yaşananları bilir. Hakan tamamen bitmiş
topa bile vuramıyordu. milli takıma bile neden alındığı sorgulanan birini her maç oynattı.
oyun olarakta o zamanda söyledim final maçlarında çok eksiği var götürür götürür iş finale
geldiğinde çuvallar. şimdi herşey güzel gidiyor pek göze batmıyor ama şu iki senede bunları yaşadık çokçana
geçen sene o kadar puan alıp gruptan son maçta beraberlik bile yeterken elenmemiz. Bu sene
kiev maçı mesela yada bu aralar hocanın kenarda aşırı sinirli halleri gerçeklerden bahsedelim avrupa ligi
çeyrek korkutmuyor beni yeneriz yeniliriz ama aslanlar gibi mücadele ederiz yarı finalde korkutmaz ama
finale çıkarsak işte o final varya o final tek güvence takımın sürekli tecrübe kazanıyor olması.
Ben hocanın hocalık hakkını daha sonra vereceğim şimdi değil takım sınıra geldi bu eşiği geçerse bambaşka bir dünya açılacak
bu eşiğe getirmekte kolay değildi. Hoca getirdi takımı şimdi iş eşiği atlamakta o eşik geçilirse hoca içinde Beşiktaş içinde
eleştirilerim var. ama bu onun bu güne kadar Türkiyenin yetiştirdiği en iyi hoca olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
bu sene sürekli saldıran hoca olmadığınıda gördük dengeli oyunu savunma güvenliğinide alabiliyormuş.
Beşiktaşı artık büyük takım gibi oynatıyor. avrupadaki söz sahibi olan elit altı takımlardan tek farkımız oyuncu kalitemizin bir tık altta
Tek eksiğimiz koparmamız gereken anlarda koparamıyoruz. Bu sene kaç defa ligi kopartacaktık olmadı kiev maçı bakmayın hakem
kötüydü falan ama takımda hazır değildi. geldik TR kupasına on kişide kalsan bu fenere kendi sahanda yenilmeyeceksin
biz on kişi yenerdik bu feneri. Ben bu maçıda hocaya yazarım. Takımı sakinleştirmesi gerekirken kendi sinirlerine
hakim olamadı. Bütün avantaj elimizdeyken bunların hepsini dezavantaja çevirdi. Hatırlarsan şenol hoca adı ortaya atıldığında
Senol gunes simdiki olgunlugunda olsaydi trabzonspor camiasinin enaaz ama en az 3 tane fazla sampiyonlugu olurdu. Hoca iki senede oldukca olgunlasti, tam bir kurt hoca olmak uzere. Yalniz senol gunesin ekibini de unutmamak lazim, doktorundan kondusyonerine kadar cok basarililar. Simdi bu calisacagi insanlari kendi cevresinde toplayil iyi yonettigi icin hocaya bir arti puan daha yazmaliyiz ama ekibin de basarili oldugunu lutfen ve lutfen atlamayalim

Çevrimiçi Necmi

Onu da "Transfer edip sonra milli olana kadar başka takıma kiralayacaklar" şeklinde uydurmuşlar.

Yani alsalar bile, yine bize kiralarlar

Palavracı İngiliz basını bizden okuyup haber yapıyor, sonra bizim palavracı Türk basını oradan okuyup daha büyük haber yapıyorlar.

25 M verdikleri adam brezilyalı ya milli olmazsa :D Brezilyada milli olamamış bayağı
yetenek var.

Çevrimdışı tangaz

hoca iyi ama yerel, elit mi asla değil. o seviyeye çıkar mı? bence çıkamaz. öte yandan parası neyse verip elit denebilecek hoca getirebilirmiyiz? belki. başarılı olur mu o hoca? zor. çünkü ülke dinamikleri ile örtüşemiyorlar. buradaki düzensizlik ve kaos o beyinlerle aynı evrende değil.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Burası transfer başlığı değil arkadaşlar

Çevrimdışı tangaz

@tangaz  abi Fabri'nin performansı beni fazlasıyla memnun ediyor, Ospinanın adını anmıyorum artık  :evillol: fener alırsa hoşuma gitmez ama alabileceklerini hiç sanmıyorum, onlar alsa alsa .. alırlar  :D

walla kazara alırlarsa bence sen oturur bir şişe jack  içersin  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu hafta ki rakibimiz Ali Palabıyık!!!

Etiketler: