Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Napoli'ye karşı oyun merkezini geriye çekmek iyi bi' fikir değil. Rakibi iyi analiz edip, kaliteli ön alan baskıları ile oyun kurmalarına müsaade tanımamak gerek. Pas kanallarını, oyunu genişletmelerine izin vermeden kapatmak gerek. Kenardan gelen toplarda yay ve çevresinde boşluklar veriyorlar. Oraya geriden gelerek oyuncu sokmak lazım.
Trt sporda da bundan bahsediyorlardı. Kendi evlerinde Roma'ya kaybettikleri maçta Romanın ön alan baskısının defans bölgesinin hatalar yapmasına sebep olduğunu konuştular. Ayrıca yan toplarda da sıkıntı yaşıyorlarmış.
bende tam açtım Beşiktaş basket maçı için.Karılar gibi gülüyordu hıncal ahahhhh diye
hıncal dönektir küçükken beşiktaşlıymış @cursedofdragon belki futbol yorumlarına takıldığımız için hıncalı hiç birimiz sevmiyoruz ama ülkenin tek spor yazarı olduğu gerçeği değişmiyor.diğerleri futbol yazarıdır hıncal ise spor yazarıdır sporun her türlüsünü iyi takip etmiştir gençliğinde olimpiyattan tut futbol basketbol her organizasyonda acar bir muhabir ve gazeteciydi gençliğinde, atletizimden falan bisiklettir eskrimdir her türlüsünü deli takip ederdi. ben küçüklük ve ergenlik dönemimde çıkarttıkları bir dergi vardı gelişim spor die hastasıydım sonraki sayıyı sabırsızlıkla beklerdim. adam sinsidir kıldır cinconludur ama sezarın hakkı da sezara, hıncal uluç ve kenan onuk iyi spor gazetecileriydi @Yusuf Tekeli
konu gs olmayınca spor konusunda gerçekten aklı başında yorumlar yapar eleştirilerinde geneldehassas konulara parmak basar ve geneldede haklıdır. Gs konu olunca ağır saçmalamaya başlar bir çok kezböyle bir adam konuşuyor ben yanlımı bakıyorum diye kendime çok özeleştiri yaptım ama yok fenerle yarışırkende aynı telden çalıyor en azından ikisinin yarışında tarafsız olacağım için doğru düşünebilirim. Hıncal aynı hıncalher zaman gs yarıştaysa yorumları gs nin yolunu açmak içindir. Bilinçli olarak art niyet taşır. Zaten dikkat edin o meşhur gülüşünü yapıyorsa bilki kıvırıyordur yoksa doğru bir şeyden bahsederken ciddidir.
Futbol degil de olimpiyat konussa harika olur. Kaliteli bir insan bence hincal ama cok sinsi ve manipulatif. Bunun abisi vardi. Ocal mesela o iyi futbol yazar ama kimse okumaz. Isimler de ilgincHinc-alOc-alPeder bey az psikopat bir askermis herhalde.
abi adam arda messi'den iyi dedi ya alenen bu adam gitsin su topu falan konuşsun
Senol gunesin 11i
orda vardır bir sinsi hesabı yoksa bunu demeyecek kadar akıllı ve uyanıktır. adam emin ol su topu da konuşur senkronize yüzmede ama hastası olduğu dal atletizmdir.
Bu kıyafetleri giymeleri iyi olmamış bizimkilerin.Bunlar her deplasmanda birer manita yapar, maçlara falan konsantre olamazlar. Kiev deplasmanında 5 yeriz, size söyleyeyim
Tolga aşırı adam olduğu için manita yapmaz, manita ona gelir
Konuşur da boş konuşur abi, çok dinledim Hıncal'ı ben de.Roger Federer'e ve Usain Bolt'a bile laf atmışlığı vardı, denyo denyo yorumlar yapar.Caner Eler gibi gençler yetişti de, genç kuşak ciddiye almamaya başladı bu bunağı.
roger federere nerede laf atmış adamdan her zaman majesteleri die bahseder tenisi sanata çeviren adam der. usain boltu eleştirdiği gün eleştirmeyen adam yoktu dünyada ben de eleştirmiştim. 100 metre rekorunu kırarken son 30 metrede yaptığı şaklabanlıkları tüm dünya eleştirdi şaşkınlıkla karşıladı dünyanın en önemli yarışında son 30 metre yaptığı saçmalıklar akla sığmıyordu şayet o son 30 metre şaklabanlık yapmasa ve tüm ciddiyeti ile yarışı bitirse belki de bir daha asla kimsenin kıramayacağı bir dereceye imza atabilirdi.yoğun muhalefet edecem diyorsun gene güne muhalefetle başladın gençler hıncalı ciddiye almaz dediğin gibi bunaklık dönemini görüyorlar ama ben herifin spor adamı yönünü de çok gördüm.