Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125407 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Napoli'ye karşı oyun merkezini geriye çekmek iyi bi' fikir değil. Rakibi iyi analiz edip, kaliteli ön alan baskıları ile oyun kurmalarına müsaade tanımamak gerek. Pas kanallarını, oyunu genişletmelerine izin vermeden kapatmak gerek. Kenardan gelen toplarda yay ve çevresinde boşluklar veriyorlar. Oraya geriden gelerek oyuncu sokmak lazım. 
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2016, 22:38:04 atalay ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Napoli'ye karşı oyun merkezini geriye çekmek iyi bi' fikir değil. Rakibi iyi analiz edip, kaliteli ön alan baskıları ile oyun kurmalarına müsaade tanımamak gerek. Pas kanallarını, oyunu genişletmelerine izin vermeden kapatmak gerek. Kenardan gelen toplarda yay ve çevresinde boşluklar veriyorlar. Oraya geriden gelerek oyuncu sokmak lazım.

Şutörler bol bol yaydan denemeli diyosun, bence bu işi yapabilecek kapasitede oyuncularımız var.

Hocanın Adriano ile başlayacağı bilgisi dolaşıyor, bek olarak Caner bu maçta fena olmaz bu düşünce ile.

Çevrimdışı atalay

O bölgede rahat şut imkanı tanıyorlar. Ayrıca kenardan gelen şut asistleri veya ortalarda stoperler ile orta saha oyuncuları arasındaki mesafe uzak kalıyor. O kanala sızmak lazım. @EMİR EMRE

Çevrimdışı tangaz

hıncal dönektir küçükken beşiktaşlıymış @cursedofdragon
belki futbol yorumlarına takıldığımız için hıncalı hiç birimiz sevmiyoruz ama ülkenin tek spor yazarı olduğu gerçeği değişmiyor.diğerleri futbol yazarıdır hıncal ise spor yazarıdır sporun her türlüsünü iyi takip etmiştir gençliğinde olimpiyattan tut futbol basketbol her organizasyonda acar bir muhabir ve gazeteciydi gençliğinde, atletizimden falan bisiklettir eskrimdir her türlüsünü deli takip ederdi. ben küçüklük ve ergenlik dönemimde çıkarttıkları bir dergi vardı gelişim spor die hastasıydım sonraki sayıyı sabırsızlıkla beklerdim. adam sinsidir kıldır cinconludur ama sezarın hakkı da sezara, hıncal uluç ve kenan onuk iyi spor gazetecileriydi @Yusuf Tekeli
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Erol Malkoç yardımcı antrenör ekibine katılmış.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Trt sporda da bundan bahsediyorlardı. Kendi evlerinde Roma'ya kaybettikleri maçta Romanın ön alan baskısının defans bölgesinin hatalar yapmasına sebep olduğunu konuştular. Ayrıca yan toplarda da sıkıntı yaşıyorlarmış.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı atalay

Pas temposu yüksek ve oyunun her noktasında oldukça hareketli bir takım ile oynayacağız. Geniş alan bırakmamak ön şart, ayrıca dar alanda da kaymaları iyi yapmak lazım. Baskı merkezlerini doğru kurgulamak ve topu kazandığımız an sahaya iyi yayılıp, direkt hücum edip etmemiz gerek. Bu maç için set hücumlarında üretmek kolay değil. Umarım İstanbul'daki değil, Lisbon'daki Sporting maçının planını görürüz. 

Çevrimdışı atalay

Trt sporda da bundan bahsediyorlardı. Kendi evlerinde Roma'ya kaybettikleri maçta Romanın ön alan baskısının defans bölgesinin hatalar yapmasına sebep olduğunu konuştular. Ayrıca yan toplarda da sıkıntı yaşıyorlarmış.

Evet, geriden oyun kuran iyi oyuncuları var; fakat Roma, kaliteli ön alan baskısı yaptı ve pas kanallarını iyi kapattı. Yan toplarda ise bahsettiğim sıkıntıları yaşıyorlar. Mesafeler doğru kurgulanmaz ise o baskıyı rahat kırarlar. Doğru saha parselizasyonu önemli. 

Çevrimdışı atalay

Napoli, Roma maçındaki diyagonal paslarda oldukça sıkıntı yaşadı. Bilhassa De Rossi bu işi çok iyi yaptı. Oyunun temposunu iyi ayarladı ve yönünü çok çabuk değiştirdi. Caner ve İnler bunu yapabilirler. Fakat bunu yaparken; plan, seken topları kazanmak ve takım boyunu kısa tutmak önemli olan. İlaveten geri dönüşlerdeki sıkıntılarını cezalandırmak lazım.

Çevrimiçi Necmi

bende tam açtım Beşiktaş basket maçı için.

Karılar gibi gülüyordu hıncal ahahhhh diye :D  :evillol:
Kadınlara saygısızlık ettiğinin farkındamısın @cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

son dönemde Beşiktaşlı oyuncularla ilgili son derece aşağılayıcı ve alaya alıcı mesajlar geliyor.
Eleştiri başka bir şeydir dalga geçmek başka bir şey Burası Beşiktaş forumu buraya girip Beşiktaş oyuncularıyla
sadece renkliler dalga geçer ben bir Beşiktaşlının kendi oyuncusuyla dalga geçebileceğine inanmıyorum.
Eleştiri yapılır yapılmalıda ama dalga geçenler için söylüyorum burda böyle bir şeye kesinlikle izin verilmez.

Biz bazen Beşiktaşlı olduğunuzu unutuyorsunuz sanırım bir Beşiktaşlıya yakışmayacak tavır ve davranış içine giriyorsunuz
Aranızda Aboubakar gol atamadı diye mutlu olanlar var. Bu nasıl bir Beşiktaşlılık anlamıyorum.

Gerçekten haddi aşan mesajlar var. Geçmişte Rıza hocanın babası kapıcı diye fener tribünleri dalga geçerken
hanginizin kalbi sızlamadı. Kapıcılık kötü meslekmiş gibi o tribünler alay ederken kendilerini üst perdeden görürken
nasıl bir duygu içindeydiniz. Bu gün Aboubakara saatci yakıştırması yapanlarında onlardan bir farkı yok.
Saatçi diye dalga geçtiğiniz insanlar unutmayın gurbette evlerine ekmek götürmek için çabalıyor. Çalmıyorlar
Dilenmiyorlar tek yaptıkları kendilerine yabancı bir ülkede rısklarını aramak.

Emeğiyle kazanan bir insanı alay konusu içine dahil etmek hiç bir Beşiktaşlıya yakışmaz. Kendi oyuncusunuda
böyle bir benzetme içine dahil etmek nasıl bir bakış açısıdır nasıl bir hırstır. İnsan kendini haklı göstermek için
böyle sözleri nasıl sarfedebilir.

Gerçekten böyle sözler yakışmıyor buraya. Arkadaşlar burası Beşiktaş ve burda yazanlar
bunun bilincinde olmalı.

Çevrimiçi Necmi

hıncal dönektir küçükken beşiktaşlıymış @cursedofdragon
belki futbol yorumlarına takıldığımız için hıncalı hiç birimiz sevmiyoruz ama ülkenin tek spor yazarı olduğu gerçeği değişmiyor.diğerleri futbol yazarıdır hıncal ise spor yazarıdır sporun her türlüsünü iyi takip etmiştir gençliğinde olimpiyattan tut futbol basketbol her organizasyonda acar bir muhabir ve gazeteciydi gençliğinde, atletizimden falan bisiklettir eskrimdir her türlüsünü deli takip ederdi. ben küçüklük ve ergenlik dönemimde çıkarttıkları bir dergi vardı gelişim spor die hastasıydım sonraki sayıyı sabırsızlıkla beklerdim. adam sinsidir kıldır cinconludur ama sezarın hakkı da sezara, hıncal uluç ve kenan onuk iyi spor gazetecileriydi @Yusuf Tekeli
konu gs olmayınca spor konusunda gerçekten aklı başında yorumlar yapar eleştirilerinde genelde
hassas konulara parmak basar ve geneldede haklıdır. Gs konu olunca ağır saçmalamaya başlar bir çok kez
böyle bir adam konuşuyor ben yanlımı bakıyorum diye kendime çok özeleştiri yaptım ama yok fenerle yarışırkende
aynı telden çalıyor en azından ikisinin yarışında tarafsız olacağım için doğru düşünebilirim. Hıncal aynı hıncal
her zaman gs yarıştaysa yorumları gs nin yolunu açmak içindir. Bilinçli olarak art niyet taşır. Zaten dikkat edin o meşhur
gülüşünü yapıyorsa bilki kıvırıyordur yoksa doğru bir şeyden bahsederken ciddidir.

Çevrimdışı mylife1903

konu gs olmayınca spor konusunda gerçekten aklı başında yorumlar yapar eleştirilerinde genelde
hassas konulara parmak basar ve geneldede haklıdır. Gs konu olunca ağır saçmalamaya başlar bir çok kez
böyle bir adam konuşuyor ben yanlımı bakıyorum diye kendime çok özeleştiri yaptım ama yok fenerle yarışırkende
aynı telden çalıyor en azından ikisinin yarışında tarafsız olacağım için doğru düşünebilirim. Hıncal aynı hıncal
her zaman gs yarıştaysa yorumları gs nin yolunu açmak içindir. Bilinçli olarak art niyet taşır. Zaten dikkat edin o meşhur
gülüşünü yapıyorsa bilki kıvırıyordur yoksa doğru bir şeyden bahsederken ciddidir.
Futbol degil de olimpiyat konussa harika olur. Kaliteli bir insan bence hincal ama cok sinsi ve manipulatif.
Bunun abisi vardi. Ocal mesela o iyi futbol yazar ama kimse okumaz.
Isimler de ilginc
Hinc-al
Oc-al
Peder bey az psikopat bir askermis herhalde.

Çevrimdışı mylife1903

[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2016, 06:23:37 mylife1903 ]

Çevrimdışı onder23

Günaydın büyük Beşiktaş taraftarı güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Futbol degil de olimpiyat konussa harika olur. Kaliteli bir insan bence hincal ama cok sinsi ve manipulatif.
Isimler de ilginc
Hinc-al
Oc-al
abi adam arda messi'den iyi dedi ya alenen bu adam gitsin su topu falan konuşsun  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Antalya maçına 1.,2.inci kategorilerde çok fazla bilet var,4,5,6,7,8 bitmiş durumda. Bence yanlış yapıldı pahalı yerlerde daha fazla kombine satışı olmalıydı.Ucuz yerler illaki satılacaktı zaten şuan oraları dolduramıyoruz maddi kaybımız var....

Çevrimdışı tangaz

Isimler de ilginc
Hinc-al
Oc-al

ben öcalı okurum üstad :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

abi adam arda messi'den iyi dedi ya alenen bu adam gitsin su topu falan konuşsun  :ebebe: :ebebe:

orda vardır bir sinsi hesabı yoksa bunu demeyecek kadar akıllı ve uyanıktır. adam emin ol su topu da konuşur senkronize yüzmede ama hastası olduğu dal atletizmdir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Senol gunesin 11i

Bu kıyafetleri giymeleri iyi olmamış bizimkilerin.

Bunlar her deplasmanda birer manita yapar, maçlara falan konsantre olamazlar.  :evillol:

Kiev deplasmanında 5 yeriz, size söyleyeyim :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

orda vardır bir sinsi hesabı yoksa bunu demeyecek kadar akıllı ve uyanıktır. adam emin ol su topu da konuşur senkronize yüzmede ama hastası olduğu dal atletizmdir.

Konuşur da boş konuşur abi, çok dinledim Hıncal'ı ben de.

Roger Federer'e ve Usain Bolt'a bile laf atmışlığı vardı, denyo denyo yorumlar yapar.

Caner Eler gibi gençler yetişti de, genç kuşak ciddiye almamaya başladı bu bunağı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu kıyafetleri giymeleri iyi olmamış bizimkilerin.

Bunlar her deplasmanda birer manita yapar, maçlara falan konsantre olamazlar.  :evillol:

Kiev deplasmanında 5 yeriz, size söyleyeyim :evillol: :evillol:
Tolga aşırı adam olduğu için manita yapmaz, manita ona gelir :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolga aşırı adam olduğu için manita yapmaz, manita ona gelir :)

Tolga'ya bile gelir işte, düşün kıyafetin etkisini.  :)

Çevrimdışı tangaz

Konuşur da boş konuşur abi, çok dinledim Hıncal'ı ben de.

Roger Federer'e ve Usain Bolt'a bile laf atmışlığı vardı, denyo denyo yorumlar yapar.

Caner Eler gibi gençler yetişti de, genç kuşak ciddiye almamaya başladı bu bunağı.

roger federere nerede laf atmış adamdan her zaman majesteleri die bahseder tenisi sanata çeviren adam der. usain boltu eleştirdiği gün eleştirmeyen adam yoktu dünyada ben de eleştirmiştim. 100 metre rekorunu kırarken son 30 metrede yaptığı şaklabanlıkları tüm dünya eleştirdi şaşkınlıkla karşıladı dünyanın en önemli yarışında son 30 metre yaptığı saçmalıklar akla sığmıyordu şayet o son 30 metre şaklabanlık yapmasa ve tüm ciddiyeti ile yarışı bitirse belki de bir daha asla kimsenin kıramayacağı bir dereceye imza atabilirdi.

yoğun muhalefet edecem diyorsun gene güne muhalefetle başladın  :) gençler hıncalı ciddiye almaz dediğin gibi bunaklık dönemini görüyorlar ama ben herifin spor adamı yönünü de çok gördüm.

Çevrimdışı tuncaboylu

roger federere nerede laf atmış adamdan her zaman majesteleri die bahseder tenisi sanata çeviren adam der. usain boltu eleştirdiği gün eleştirmeyen adam yoktu dünyada ben de eleştirmiştim. 100 metre rekorunu kırarken son 30 metrede yaptığı şaklabanlıkları tüm dünya eleştirdi şaşkınlıkla karşıladı dünyanın en önemli yarışında son 30 metre yaptığı saçmalıklar akla sığmıyordu şayet o son 30 metre şaklabanlık yapmasa ve tüm ciddiyeti ile yarışı bitirse belki de bir daha asla kimsenin kıramayacağı bir dereceye imza atabilirdi.

yoğun muhalefet edecem diyorsun gene güne muhalefetle başladın  :) gençler hıncalı ciddiye almaz dediğin gibi bunaklık dönemini görüyorlar ama ben herifin spor adamı yönünü de çok gördüm.

@tangaz, buyur sana güzel bir kaç Federer eleştirisi:

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/uluc/2007/01/27/federer

(Burada Nadal'a da yetenekleri kısıtlı demiş  :lol: :lol:)
http://www.ataryemez.com/gazete/tenis-haberleri-fotomac-gazetesi-hincal-uluc/
http://www.fotomac.com.tr/yazarlar/hincal_uluc/2010/07/08/federer_samprasin_bir_eli_etmez
[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2016, 11:04:10 tuncaboylu ]

Etiketler: