Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125600 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

@tuncaboylu sen nadalı seviyorsan kesin arantxa sanchezi de seviyorsundur  :D

sanchez demişken tenis kortlarında şu bele ikinci topu sıkıştırdıkları klipsleri ilk kullanan sporcudur kendisi bu da bir dip not olarak bilgi dağarcığınızda bulunsun  :bandit:
Ahaha @tangaz sen kapriatiyi de seversin

Çevrimdışı KUMANOVALI

bugün maç berabere biter

iddiacı arkadaşlar oynayabilir kesin bilgi  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tangaz

Ahaha @tangaz sen kapriatiyi de seversin

dur üstad allah korusun ne jenniferı ne capriatisi ben jenniferlardan sevsem sevsem lawrance olanını severim  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

dur üstad allah korusun ne jenniferı ne capriatisi ben jenniferlardan sevsem sevsem lawrance olanını severim  :icool:
Lavrincda bir numara yok be abi genel genel

Çevrimdışı mylife1903

bugün maç berabere biter

iddiacı arkadaşlar oynayabilir kesin bilgi  :biggrinking:
Ben de beraberlik istiyorum. Hatta su iki macta iki puani bir galibiyete tercih ederim. Clde yenemiyirsan yenilmeyecen

Çevrimdışı Bishamon

Lawrence mi abi bence guzel degil o garip bir suratı var

Çevrimdışı tangaz

Lawrence mi abi bence guzel degil o garip bir suratı var

lawrance güzel demedim jenniferlar arasında o dedim sadece aklıma 3 jenny geldi capriati lopez lawrance. ben en genç olanını seçtim  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

lawrance güzel demedim jenniferlar arasında o dedim sadece aklıma 3 jenny geldi capriati lopez lawrance. ben en genç olanını seçtim  :icool:
Cenifirlardan bir seni sectim
Kalbimi sana ben sana verdim

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Agassi'ydi diye hatırlıyorum. Samopras'ın karısı pek ünlü değildi.

Enayi Agassi Brooke Shileds'tan boşandı, o koca burunlu Graf'la evlendi. Kafası dumanlıydı heralde.
Burada okuduğum tek doğru yorumun bu oldu  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Cenifir Aniston yahu hic mi Friends izlemediniz

Çevrimdışı mylife1903

Kil oldugum cenifirdir. Pitt akillandinhemen anjelinaya kacti

Çevrimdışı tangaz

en fazla bir haftasonu kaçamağı yapılır onla sıkıcı biri çok belli birde pintidir parasını yiyemezsin seninkini yer tatillerde hala bradin ona aldığı bikiniyi giyiyor hatun aklınca hala fitim mesajı veriyor ama esas mevzu pintiliğidir  :evillol:

Çevrimdışı LuceGel

Cenifırların en iyisidir Aniston bence niye kıl oluyon ha angelinaya kaçar doğrudur iyidir yani  :money:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

pitt akıllı adam raf ömrü doldu mu değiştiriyormuş şimdi de ancelinayı şutlamış  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

pitt akıllı adam raf ömrü doldu mu değiştiriyormuş şimdi de ancelinayı şutlamış  :icool:
Akilli adam abi hergun kuru fasulye yiyor ariza cikartmiyor ama kuru fasulye diyeti bitince restorani degistiriyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Samprasin karisi biricit vilsin yahu adam sendlir ile billy madisondanoynamisti. Guzel kadindir. Love stinks diye de bir filmi vardi komiktir.
Skaylir vayta benziyor tipi.

Mac gunu mac alioooo
@mylife1903  abi nasıl güzel skaylir vayta benziyorsa erkek gibi kadın yahu  :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

en fazla bir haftasonu kaçamağı yapılır onla sıkıcı biri çok belli birde pintidir parasını yiyemezsin seninkini yer tatillerde hala bradin ona aldığı bikiniyi giyiyor hatun aklınca hala fitim mesajı veriyor ama esas mevzu pintiliğidir  :evillol:
abi bu genç arkadaş lawrence'u beğenmiyor. 45 yaşındaki kadını beğeniyor olacak şey mi bu ya  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ya bende sevmiyorum eski toprak yaşlandı hemde  :iblush: lawrence'u beğenmeyen var yahu ilginç abi  :D

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903  abi nasıl güzel skaylir vayta benziyorsa erkek gibi kadın yahu  :busted_cop:

bende beğenmem bu hatunu bi yerlerden torpili var kesin yoksa zamanında america güzeli falan seçilemezdi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bende beğenmem bu hatunu bi yerlerden torpili var kesin yoksa zamanında america güzeli falan seçilemezdi
scarlett der susarım  :iblush:

Çevrimdışı firewater

Yalnız Hıncal Uluç'un saplantılı bir taraftarlığı vardır. Örneğin Tolga Zengin'in Fabri'den iyi olduğunu düşünsün, Tolga 8 gol yese dahi Şenol Güneş'ten Malzemeci Süreyya abi'ye kadar herkesi suçlar, sonuna da tarafsız gözükmek için "Tolga'nın hatası var mı? Var ama..." şeklinde bir cümle ekler.

Haaa, fikir değiştirir mi? İşte ancak kendi bişeylere ikna olursa belki değiştirir. Ama değiştirirse o zaman yeni fikri ölümüne savunur.

Enteresan adam vesselam.

Diğer spor branşlarında gerçekten haklı düşünceleri var hatta mesleki konudaki eleştirilerine sonuna kadar katılırım.

Ama dediğin gibi iş futbola gelince saplantılı ve takıntılı. Şenol hocaya geçen seneden beri korkak dedi hala diyor ve bunu ispatlamak için elinden geleni yapıyor.

Taaa dünya üçüncülüğünden beri takmış durumda Şenol Güneş' e.

Çevrimdışı tangaz

scarlett der susarım  :iblush:

son yıllarda beni susturacak bir hatun gelmiyor aklıma nedense  :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Maçla ilgili bilgi var mı diye girdik, millet tenise sardırmış, burası tenisçiler için yanlış forum, tenis fenerliler için önemli bir spor dalı  :D :D

Çevrimdışı tangaz

Maçla ilgili bilgi var mı diye girdik, millet tenise sardırmış, burası tenisçiler için yanlış forum, tenis fenerliler için önemli bir spor dalı  :D :D

fenerliler basketbol sevdalısı değillermiydi ne zaman tenise merak sardılar  :D

Çevrimdışı ilhan mansız

fenerliler basketbol sevdalısı değillermiydi ne zaman tenise merak sardılar  :D
tenisi de en az basketbol kadar severler, Kürek, voleybol bunları da severler, bir tek futboldan hoşlanmıyorlar 😀😀

Etiketler: