yazımı yazarken hıncalın sampras hayranlığı aklıma gelmedi değil onun bir numarası her daim samprastır samprasın yanına kimseyi yakıştırmaz. nadal konusunda bende aynı görüşteyim sevmiyorum tenisini sadece toprak kortta başarılıdır.
ben daha farklı tenisçileri severdim mesela benim favorim ivan lendl'dı bir de muazzam servisleri nedeniyle goran ivaniceviç'e de sevgi beslerdim. boris beckerin de yeri ayrıdır. mesela bilmem hatırlarmısınız ya da denk geldiniz mi isveçli stefan edberg vardı servis vole oynardı uzun rallilerden hep kaçardı ben o herife bir türlü ısınamamıştım. ama en üzüldüğüm şey lendl'ın wimbledon kazanamamasıdır.
Ivaniseviç fundamental'i çok zayıf bir tenisçiydi, sadece servisi izlenebilir kılıyordu oyununu.
Neyse, Hıncal Federer'e bile laf atacak kadar taraflı, zamanında ilk ilgilenenlerden biri olduğu için senelerce onun ekmeğini yiyen bir adamdır.
Tüm jönler poz keserken, karate öğrenerek Malkoçoğlu olan Cüneyt Arkın; tenis popüler değilken tenis oynamaya başlayıp ülkede tenis diyince akla ilk gelen Hülya Avşar gibi.