Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125612 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

roger federere nerede laf atmış adamdan her zaman majesteleri die bahseder tenisi sanata çeviren adam der. usain boltu eleştirdiği gün eleştirmeyen adam yoktu dünyada ben de eleştirmiştim. 100 metre rekorunu kırarken son 30 metrede yaptığı şaklabanlıkları tüm dünya eleştirdi şaşkınlıkla karşıladı dünyanın en önemli yarışında son 30 metre yaptığı saçmalıklar akla sığmıyordu şayet o son 30 metre şaklabanlık yapmasa ve tüm ciddiyeti ile yarışı bitirse belki de bir daha asla kimsenin kıramayacağı bir dereceye imza atabilirdi.

yoğun muhalefet edecem diyorsun gene güne muhalefetle başladın  :) gençler hıncalı ciddiye almaz dediğin gibi bunaklık dönemini görüyorlar ama ben herifin spor adamı yönünü de çok gördüm.

@tangaz, bir de bu var:

http://www.n11.com/arama?q=bal%C4%B1k+ya%C4%9F%C4%B1+kaps%C3%BCl

:evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2016, 10:51:45 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Konuşur da boş konuşur abi, çok dinledim Hıncal'ı ben de.

Roger Federer'e ve Usain Bolt'a bile laf atmışlığı vardı, denyo denyo yorumlar yapar.

Caner Eler gibi gençler yetişti de, genç kuşak ciddiye almamaya başladı bu bunağı.
@tuncaboylu  abi Ekselanslarına laf edeni Allah çarpar, Caner eler'i çok severim. Hayat Hikayesi Müthiş gerçekten, Eurosport ekibi genel olarak süper Erman yaşar falan hepsi iyidir.
@tangaz abi Fanatik Federerciyim tenis tarihindeki en sevdiğim adamdır, ayrıca Marat Safin psikopatı'da çok sempatik gelirdi  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolga aşırı adam olduğu için manita yapmaz, manita ona gelir :)
  :biggrinking: :biggrinking: süperdi  bu abi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

roger federere nerede laf atmış adamdan her zaman majesteleri die bahseder tenisi sanata çeviren adam der. usain boltu eleştirdiği gün eleştirmeyen adam yoktu dünyada ben de eleştirmiştim. 100 metre rekorunu kırarken son 30 metrede yaptığı şaklabanlıkları tüm dünya eleştirdi şaşkınlıkla karşıladı dünyanın en önemli yarışında son 30 metre yaptığı saçmalıklar akla sığmıyordu şayet o son 30 metre şaklabanlık yapmasa ve tüm ciddiyeti ile yarışı bitirse belki de bir daha asla kimsenin kıramayacağı bir dereceye imza atabilirdi.

yoğun muhalefet edecem diyorsun gene güne muhalefetle başladın  :) gençler hıncalı ciddiye almaz dediğin gibi bunaklık dönemini görüyorlar ama ben herifin spor adamı yönünü de çok gördüm.

@tangaz Usain'e eleştiri yaptığı ve sözlükte kendisine laf atıldığı yeri de şu entry'de görebilirsin:

www.eksisozluk.com/entry/13854690
www.eksisozluk.com/entry/13855036

Kaynağı da yazıyor: 12 Ağustos 2008 tarihli Hürriyet spor eki'nde Usain Bolt'un deparı olmadığını iddia etmiş.

Tarihin en büyük deparcısı bu adam, çıkıştaki eksikliğini deparla kapatıyor.
[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2016, 10:56:08 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@tuncaboylu  abi Ekselanslarına laf edeni Allah çarpar, Caner eler'i çok severim. Hayat Hikayesi Müthiş gerçekten, Eurosport ekibi genel olarak süper Erman yaşar falan hepsi iyidir.
@tangaz abi Fanatik Federerciyim tenis tarihindeki en sevdiğim adamdır, ayrıca Marat Safin psikopatı'da çok sempatik gelirdi  :evillol:
Pete Sampras izlememiş bir nesil olarak Federerci olman normal :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben hepsini izledim, Nadal'cıyım.   :super:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Onun yeri ayrı ben de çok seviyorum ama Pete ayrıydı baya
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Onun yeri ayrı ben de çok seviyorum ama Pete ayrıydı baya

Çok severdim onu da.

Hep low-profile takılırdı ve çok efendi bir sporcuydu.

Oyunu toprak korta hiç uymuyordu ne yazık ki, Fransa Açık'ı kazanamadı o yüzden.

Servis vole ağırlıklı oynadığı için geri çizgide beklemeyi sevmezdi. En sevdiğim 3-4 tenisçiden biridir hala.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz Usain'e eleştiri yaptığı ve sözlükte kendisine laf atıldığı yeri de şu entry'de görebilirsin:

www.eksisozluk.com/entry/13854690
www.eksisozluk.com/entry/13855036

Kaynağı da yazıyor: 12 Ağustos 2008 tarihli Hürriyet spor eki'nde Usain Bolt'un deparı olmadığını iddia etmiş.

Tarihin en büyük deparcısı bu adam, çıkıştaki eksikliğini deparla kapatıyor.

bilgi eksikliğin gözlerini kör etmiş dostum. depar demek çıkış demektir dolayısı ile çıkıştaki eksikliğini deparla kapayamazsın vites yükselterek kapatırsın. hatta gavur hatalı çıkışa da fodepar der bilirmisin bilemiyorum ama tüm dünya atletizminde çıkış=depardır  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

@tangaz, buyur sana güzel bir kaç Federer eleştirisi:

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/uluc/2007/01/27/federer

(Burada Nadal'a da yetenekleri kısıtlı demiş  :lol: :lol:)
http://www.ataryemez.com/gazete/tenis-haberleri-fotomac-gazetesi-hincal-uluc/
http://www.fotomac.com.tr/yazarlar/hincal_uluc/2010/07/08/federer_samprasin_bir_eli_etmez

yazımı yazarken hıncalın sampras hayranlığı aklıma gelmedi değil onun bir numarası her daim samprastır samprasın yanına kimseyi yakıştırmaz. nadal konusunda bende aynı görüşteyim sevmiyorum tenisini sadece toprak kortta başarılıdır.

ben daha farklı tenisçileri severdim mesela benim favorim ivan lendl'dı bir de muazzam servisleri nedeniyle goran ivaniceviç'e de sevgi beslerdim. boris beckerin de yeri ayrıdır. mesela bilmem hatırlarmısınız ya da denk geldiniz mi isveçli stefan edberg vardı servis vole oynardı uzun rallilerden hep kaçardı ben o herife bir türlü ısınamamıştım. ama en üzüldüğüm şey lendl'ın wimbledon kazanamamasıdır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ne demek Nadalcı'yım. Federer estetiğinde bir adam yok. Sakın Djokovic, Nadal falan demeyin bana Ayrı seviyeler tamamen Nadal'a saygı duyuyorum ama Federer varken gerisi hikaye o estetik o klas hiçbirinde yok  :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@tangaz abi tenis konusunda bayağı bir bilgilisin  :), Federer'in eline hiç kimse su dökemez  :eyes  Marat safininde bende yeri ayrıdır.psikopat adamdı biraz ama iyiydi   :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

belki canlı izlemedim, ama izlesemde yeri kolay kolay değişmez Federer'in Serhat Abi :)

Çevrimdışı tuncaboylu

ne demek Nadalcı'yım. Federer estetiğinde bir adam yok. Sakın Djokovic, Nadal falan demeyin bana Ayrı seviyeler tamamen Nadal'a saygı duyuyorum ama Federer varken gerisi hikaye o estetik o klas hiçbirinde yok  :busted_cop:

Benim baktığım sadece estetik değil, mücadeleye de saygı duyuyorum.

Ayrıca Nadal'ın fore-hand top spin'li topları da çok estetik bence.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@tangaz abi tenis konusunda bayağı bir bilgilisin  :), Federer'in eline hiç kimse su dökemez  :eyes  Marat safininde bende yeri ayrıdır.psikopat adamdı biraz ama iyiydi   :D
Nadal zamanında çok su döktü eline :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Çok severdim onu da.

Hep low-profile takılırdı ve çok efendi bir sporcuydu.

Oyunu toprak korta hiç uymuyordu ne yazık ki, Fransa Açık'ı kazanamadı o yüzden.

Servis vole ağırlıklı oynadığı için geri çizgide beklemeyi sevmezdi. En sevdiğim 3-4 tenisçiden biridir hala.

pete samprası bende sevmezdim servis vole oynayanları sevmiyorum çizgide uzun ralliler olacak tenis öyle güzel ama en sevdiğim tenisçi slovak DANİELA HANTUCHOVA idi  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ters gelen bir yapısı var özellikle tel el backhand'inin çok büyük dezavantajı var , toprakta kazanılmış  9 Grand slam'den bahsediyoruz domestic kısaca bu adam, tamamen fiziksel güce dayalı, sakatlık ve fiziksel düşüşte olunca ne olduğunu gördük. Hangisi büyük diye tartışmayalım abi  :eyes

Çevrimdışı tuncaboylu

yazımı yazarken hıncalın sampras hayranlığı aklıma gelmedi değil onun bir numarası her daim samprastır samprasın yanına kimseyi yakıştırmaz. nadal konusunda bende aynı görüşteyim sevmiyorum tenisini sadece toprak kortta başarılıdır.

ben daha farklı tenisçileri severdim mesela benim favorim ivan lendl'dı bir de muazzam servisleri nedeniyle goran ivaniceviç'e de sevgi beslerdim. boris beckerin de yeri ayrıdır. mesela bilmem hatırlarmısınız ya da denk geldiniz mi isveçli stefan edberg vardı servis vole oynardı uzun rallilerden hep kaçardı ben o herife bir türlü ısınamamıştım. ama en üzüldüğüm şey lendl'ın wimbledon kazanamamasıdır.

Ivaniseviç fundamental'i çok zayıf bir tenisçiydi, sadece servisi izlenebilir kılıyordu oyununu.

Neyse, Hıncal Federer'e bile laf atacak kadar taraflı, zamanında ilk ilgilenenlerden biri olduğu için senelerce onun ekmeğini yiyen bir adamdır.

Tüm jönler poz keserken, karate öğrenerek Malkoçoğlu olan Cüneyt Arkın; tenis popüler değilken tenis oynamaya başlayıp ülkede tenis diyince akla ilk gelen Hülya Avşar gibi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

pete samprası bende sevmezdim servis vole oynayanları sevmiyorum çizgide uzun ralliler olacak tenis öyle güzel ama en sevdiğim tenisçi slovak DANİELA HANTUCHOVA idi  :D
ahahaha abi benim sıralamam 1) maria sharapova 2) ana ivanovic 3) maria kirilenko  :eyes

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalnız Nadal Federer'i yok etmek için dizayn edilmiş bir makine.

Sağlak olmasına rağmen sol elini kullanması için yaratıldı.

Federer'in en zayıf yerine en güçlü yeriyle karşılık gelecek şekilde tasarlandı.

Çevrimdışı tuncaboylu

ahahaha abi benim sıralamam 1) maria sharapova 2) ana ivanovic 3) maria kirilenko  :eyes

İsimden bağımsız olarak Kirilenko adı duyunca bendeki hareketlenme bitiyor hemen.   :lol: :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

italyan basını kafayı yemiş  :evillol: orta sahada necip tolgay ve ginler oynuyor onlara göre. atiba yedek  :D

Çevrimdışı tangaz

ben sporun her türlüsünü çok sever ve takip ederdim @Mehmet Ali C. ama tenise ayrı bir ilgim vardı. farklı tenisçileri severdim mesela bi rus vardı yengeny kafelnikov die severdim o herifin oyununu sanırım asla bir numara olmamıştır. ama tenis tarihinin bence en dramatik olayı ivan lendl'ın wimbledon kazanamamasıdır. adam dünyanın 1 numarası idi tüm grand slamlari kazanmış tek eksik wimbledon idi becker 3 defa hayallerini söndürmüştü bunun 86-88-89da yanlış hatırlamıyorsam 89da adam wimbledon için aylarca kamp yapmış hatta öncesinde roland garossa katılmamıştı sonra yarı finalde becker 3-2 eline vermişti raketi hayatımda seyrettiğim en keyifli tenis maçıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsimden bağımsız olarak Kirilenko adı duyunca bendeki hareketlenme bitiyor hemen.   :lol: :lol:
maria'ya bak kirilenkoyu karıştırma abi o 3 tenisçide hakikaten enfes  :iblush:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yalnız Nadal Federer'i yok etmek için dizayn edilmiş bir makine.

Sağlak olmasına rağmen sol elini kullanması için yaratıldı.

Federer'in en zayıf yerine en güçlü yeriyle karşılık gelecek şekilde tasarlandı.
Sadece toprak kortta değil her alanda yendi adamı, sert zemin, çim v.s..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: