Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125745 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Oyuncu tercihinden ziyade sistemi görmek lazım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4-2-3-1

Fabri

Beck  Marcelo  Tosic  Caner

Atiba      Necip

Quaresma   Tolgay    Adriano

Abubakar

Çevrimiçi Necmi

Marka değeri için çok önemli bir adım, Beşiktaş logolu otobüsler sonra bu. Başkan'ın değerli danışmanları var ve onları dinliyor bu çok güzel bir şey.
yani burdada mükafatı başkana vermedin ya seni tebrik ederim
demek danışmanları varmış ve onları dinliyormuş kimmiş o danışmanlar
Fikret Orman güzel bir şey yaptı demek senin için bu kadar zormu :alala:
@Serhat Akkaya

Çevrimdışı Gokhan-

atiba,tolgay,talisca yapmak varken atiba,necip,tolgay yapmak ?

Ki tolgay geride daha iyi oynamasına rağmen ?

Ki rakip napoli ?

Kesicilik ve sertlik arıyorsan eğer Necip bir tık makul, hele ki Napoli gibi bir deplasman da.

Talisca'nın defansif anlam da pek katkısı olmadığını göz önünde bulundurursak Tolgay ve Necip gibi iki tane basan, kovalayan adamımızın olması emniyetli olacaktır.
Quaresma-Talisca aynı an da saha da olursa içimizden geçerler bence orada..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Kesicilik ve sertlik arıyorsan eğer Necip bir tık makul, hele ki Napoli gibi bir deplasman da.

Talisca'nın defansif anlam da pek katkısı olmadığını göz önünde bulundurursak Tolgay ve Necip gibi iki tane basan, kovalayan adamımızın olması emniyetli olacaktır.
Quaresma-Talisca aynı an da saha da olursa içimizden geçerler bence orada..

atiba,inler daha iyi olurdu.

Çevrimdışı Gokhan-

atiba,inler daha iyi olurdu.

Evet ama sakatlıktan çıktı ne kadar verimli olur kestiremiyorum, ayrıca bu adam da kırık yok muydu, 1 ay falan yok diyorlardı oldu mu o kadar.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı TURKahvesi

hatırlatma;bu akşam 9:30'da Beşiktaşımızın ş.ligi basket maçı var A spor canlı vermekte.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Valla Necip'in durumu giderek Sabri gibi olmaya başladı.

Yerine kim gelirse gelsin bir şekilde oynuyor. :)
Ginler oynamayacak mı Necip nerden çıktı yahu Rize ve  kayseri maçlarında fena değildi

Çevrimdışı Tolga

Ginler oynamayacak mı Necip nerden çıktı yahu Rize ve  kayseri maçlarında fena değildi

G.İnler'in sakatlığı henüz geçmemiş yani riske edilmeyeceği söyleniyor. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

sakat adamın yedekte ne işi var ? :)

Çevrimdışı Tolga

sakat adamın yedekte ne işi var ? :)
Oğuzhan da olmayınca kadroya dahil edilmiş işte.

Şenol Hoca bizim gibi bakmıyor olaya eğer risk görüyorsa o oyuncuyu oynatmıyor kolay kolay.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olması gereken o Tolga mantıklı riske edilmemeli Necipte sorun yok fazla karta yakın sadece son 2 maçta hiç fena değildi....

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şenol Hoca bizim gibi bakmıyor olaya eğer risk görüyorsa o oyuncuyu oynatmıyor kolay kolay.
Başka alternatif yok

Çevrimdışı Tolga

Olması gereken o Tolga mantıklı riske edilmemeli Necipte sorun yok fazla karta yakın sadece son 2 maçta hiç fena değildi....

Ben olsam G.İnler oynayabilecek durumdaysa oynatırdım, Necip'e güvenmiyorum çünkü :D

ben inler iyileşti maç eksiğinden dolayı oynatmıcak şenol hoca ama çok büyük bir hata.

Çevrimdışı Tolga

ben inler iyileşti maç eksiğinden dolayı oynatmıcak şenol hoca ama çok büyük bir hata.
Ben olsam G.İnler oynayabilecek durumdaysa oynatırdım, Necip'e güvenmiyorum çünkü :D

Çevrimdışı tangaz

son 2 maçın en iyi oyuncusu necipti. sırf bu nedenle bile oynatmamak gerek çekirge 1-2 misali napolide yakar bizi penaltı+ kırmızı yapabilir. son 3 senedir hep aynını yapıyor 2 maç iyi 3.maç batırmaca  :busted_cop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

son 2 maçın en iyi oyuncusu necipti. sırf bu nedenle bile oynatmamak gerek çekirge 1-2 misali napolide yakar bizi penaltı+ kırmızı yapabilir. son 3 senedir hep aynını yapıyor 2 maç iyi 3.maç batırmaca  :busted_cop:

akıllanamadık daha kupa maçında yaktı bizi.

Konya maçında yaktı.

Biraz daha yakmasını istiyoruz.

Çevrimdışı LuceGel

Benfica maçındada oynamayacağı bilinen adamları götürmüştük bir nevi takım bütünleşmesi oyuncuyu onore etme .Necip Kayseri maçında oldukça iyiydi diamondda sağ tarafta etkiliydi ilk yarı. Şenol hoca belki yine Atiba-Tolgay-Necip-Adriano diamond ilerde Qaresma Abubakar gibi bir şey düşünüyor. :money:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kesinlikle öyle ya :) Üç maç üst üste iyi oynadığı yok mutlaka büyük bir hata yapıp kesiği yiyor :)

Çevrimdışı atalay

Teknik adamlar yeterli derinliğe sahipse bir oyun felsefesine sahip olur. Ona uygun stratejiler, şablonlar ve daha bilumum olgular gelişir. Formasyon belki de en son göze çarpacak şeydir. Ülkedeki çalışan teknik adamların neredeyse tamamının; yeterli saha içi geometrisine ve oyuncularının aksiyonlara karşı gösterebileceği opsiyonlar üzerine esnek planlamalara sahip olmamasından dolayı "en son şey" üzerinden yönetilen takımları ve eleştiren kişileri izliyoruz yıllardır.

'Yarın 4-3-3'den vazgeçer misiniz?' sorusuna Sarri: Hocalarımdan biri bana şey derdi. Formasyon konuşan adam futboldan bir halt anlamıyordur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adam yok abi mecbur gibiyiz orada kim oynayacak

Çevrimdışı OrhanAker

Eğer kayserideki ilk yarı gibi dizilirsek orta sahada göbekte atiba sağ içte tolgay sol içte adrianoyu tercih ederdim.
Necip ?
Ama büyük ihtimal klasik kadroyla çıkarız.

Çevrimdışı atalay

Plandan bağımsız konuşmak zor, birçok şey havada kalabilir. Fakat bahsi geçen muhtemel 11'in Napoli maçının başlangıç planı için yanlış olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı LuceGel

Eğer kayserideki ilk yarı gibi dizilirsek orta sahada göbekte atiba sağ içte tolgay sol içte adrianoyu tercih ederdim.
Necip ?
Ama büyük ihtimal klasik kadroyla çıkarız.
Olabilir ama Adriano o bölgede Kayseride daha iyi tercihti Napoli maçı sert maç olur onun için o bölgede.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Etiketler: