Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125620 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Plandan bağımsız konuşmak zor, birçok şey havada kalabilir. Fakat bahsi geçen muhtemel 11'in Napoli maçının başlangıç planı için yanlış olacağını düşünüyorum.
Sadece Necip mi yoksa başka yanlış oyuncularda var mı ?

Çevrimdışı LuceGel

Ntvsporda maç önü toplantısı vardı.
İtalyan gazeteci:Abubakarı farklı bölgelerde deiyorsunuz yarınki pozisyonu ne olacak?
Şenol hoca:Takip ediyorsun demek?Daha gol atmadı biiyorsundur belki gollerini yarına sakladı.  :evillol:  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı atalay

Sadece Necip mi yoksa başka yanlış oyuncularda var mı ?

Oyuncu özelinde değil, bütünsel açıdan. Aklımdaki Napoli maçının kurgusuna oturmuyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oyuncu özelinde değil, bütünsel açıdan. Aklımdaki Napoli maçının kurgusuna oturmuyor.
Anladım umarım iyi sonuç alırız

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basketbol maçını yayınlayacak diye a sporu açtım Hıncal Uluç denen adamın Beşiktaş hakkında görüşlerini duydum. Aman siz açıp da sinirlerinizi hoplatmayın...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Basketbol maçını yayınlayacak diye a sporu açtım Hıncal Uluç denen adamın Beşiktaş hakkında görüşlerini duydum. Aman siz açıp da sinirlerinizi hoplatmayın...

bende tam açtım Beşiktaş basket maçı için.

Karılar gibi gülüyordu hıncal ahahhhh diye :D  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yaklaşık 5 dk önce geçen sene Beşiktaş şampiyon olmadı. Diğer takımlar kötüydü. Şampiyon olacak başka takım yoktu. Şampiyonluk altın tepside sunuldu dedi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Neden, bomboş bir adam için sinirleniyorsun; istediği o zaten benim için yok hükmünde

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Onu iyi güldüreceğiz bu sene

Yaklaşık 5 dk önce geçen sene Beşiktaş şampiyon olmadı. Diğer takımlar kötüydü. Şampiyon olacak başka takım yoktu. Şampiyonluk altın tepside sunuldu dedi.

onu bende duydum gs iyiyken gs'nin önünü açmak için yapmıyacağı şey yok bu adamın.

Yıllardır aynı kimse yemiyor artık bu numaraları. :)

Çevrimdışı ilhan mansız

basket maçını hangi kanal veriyor?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

onu bende duydum gs iyiyken gs'nin önünü açmak için yapmıyacağı şey yok bu adamın.

Gs iyi değil, sadece sezona iyi başladı delmeye başlayacaklar yakındır :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gs iyi değil, sadece sezona iyi başladı delmeye başlayacaklar yakındır :evillol:

ilk mağlubiyetlerinde görücem ben o hıncılın suratındaki ifadeyi :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alın terine saygısı yok bu adamın. Benim tek bozulduğum bu tip duayen müsveddeleri nasıl çıkıp yorum yapabiliyor hala. Ülke bu adamlarla mı gelişecek ? Tabiki hayır...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Alın terine saygısı yok bu adamın. Benim tek bozulduğum bu tip duayen müsveddeleri nasıl çıkıp yorum yapabiliyor hala. Ülke bu adamlarla mı gelişecek ? Tabiki hayır...

sinsiliğini bir tarafa bırakırsak ülkenin tek spor yazarının bu adam olması da ayrıca üzücü...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Sokaktan geçeni çevirip spor yorumcusu yaparlarsa olacağı budur.

Adam gibi analiz yapan eleştiren 1-2 kişi var koskaca medyada onlarda Beşiktaş'lı düşünün gerisini.

Çevrimdışı OrhanAker

Olabilir ama Adriano o bölgede Kayseride daha iyi tercihti Napoli maçı sert maç olur onun için o bölgede.

Canerde olabilir orada ama bu seviyede zor gibi  yine kadrodaki isimlerden orada işi kotarabilecek tek oyuncu adriano bence.Eğer böyle oynayacaksak.

Çevrimdışı tangaz

4-5-1 yapıp geri dörtlü belli önlerinde atiba tolgay necip adriano dörtlüsü önlerinde talisca önünde abubakar gibi yani 4-4-1-1 vari bişey denenebilir gidişata göre inler quaresma cenk hamleleri gelebilir ya da skor alırsak rodolfo atınç da denenebilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

Adriano'da sol açık oynayacak kondisyon falan yok. 10 kişi başlarız:
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2016, 21:31:10 can1903 ]
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu Hıncal bu zamana kadar ne yapmış da buna duayen deniyor? Sırf bizden erken doğdu diye yapılan abartılı övgüden nefret ediyorum var ya.

Git sor bakalım Türkiye dışında bir yerde ünlü, duayen gazeteci Hıncal Uluç kimdir diye. Adını bile söyleyemezler.

Pabucumun duayeni.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Bu Hıncal bu zamana kadar ne yapmış da buna duayen deniyor? Sırf bizden erken doğdu diye yapılan abartılı övgüden nefret ediyorum var ya.

Git sor bakalım Türkiye dışında bir yerde ünlü, duayen gazeteci Hıncal Uluç kimdir diye. Adını bile söyleyemezler.

Pabucumun duayeni.
Donektor kendisi, eski besiktaslidir. Farkli bir bakisi var, yazar olarak bir tarzi var ama futboldan anlamiyor. Populer kultur yazmasi lazim.

Çevrimdışı mylife1903

4-5-1 yapıp geri dörtlü belli önlerinde atiba tolgay necip adriano dörtlüsü önlerinde talisca önünde abubakar gibi yani 4-4-1-1 vari bişey denenebilir gidişata göre inler quaresma cenk hamleleri gelebilir ya da skor alırsak rodolfo atınç da denenebilir
Aslinda kapanabiliriz ama mac bitmez o sitrezle 2000-3000kayip veririz. Bizim kapanmamizda anadolu takimi kapanmasina benzemez, zor acik bulurlar iyi takimiz.

Ben olsa bu maca ozel bisiler hazirlardim, hem rakibi oynatmazdim hem kendim oynamazdim, sinirini asabini bozardim italyanlarin.

Ama bir haftadir bu mac icin iyi hislerim var, o yuzden herseye ragmen cikip kendi oyunumuzu oynama taraftariyim. Gucumuzu ve takimin maksimumunu gorelim istiyorum. Sonuc onemli degil, cikalim topumuzu oynayalim, italyanlar dusunsun oturup

Donektor kendisi, eski besiktaslidir. Farkli bir bakisi var, yazar olarak bir tarzi var ama futboldan anlamiyor. Populer kultur yazmasi lazim.

Beşiktaş'lı mı ?

Fanatik gs'lidir.

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş'lı mı ?

Fanatik gs'lidir.
Donek, donek. Genel bunun donekligi genel genel

Etiketler: