Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125751 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Napoli Hocası Sarri: "Beşiktaş, Kiev maçından daha fazlasını almayı hak etti. Mental olarak güçlü bir takım. Onlarla başa çıkmak zor olacak
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Napoli kalecisi Reina: Quaresma ve Talisca... İkisi de çok iyi oyuncu. Frikiklerde çok başarılılar. Maçta ikisine de ayrıca dikkat edeceğimi söyleyebilirim.

Çevrimdışı mylife1903

Abo gol vuruşları haricinde, oyun içinde kötü değildi bence de. Cenke göre daha çok oyunun içindeydi. Benim anladığım kadarıyla kendisi biraz topla alıp gitmeyi, çalım atmayı, depar atmayı seven bir oyuncu. Fakat kaçırdığı golü de bu forumda bile kaçıran çıkmaz. Bence onu kullanacaksak bitirici değil, top getiren forvet olarak kullanabiliriz. Ciddi anlamda bitiricilik sorunu olmasına rağmen, oyun içinde olcay ve diğer kanat oyuncularından daha faydalı bir görüntüsü vardı.
Yakisikli degil ama komik
Akilli degil ama zengin
Yahu gol vurusu kotu forvet oyuncusu olur mu olsa da besiktasta olmaz.

GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN
GELECEĞE ADIM ATAMAZZZ

FEDA DEDİK SEFA SÜRÜYORUZZZ

Çevrimdışı mylife1903

abuyu savunacağız derken öyle yanlış örnekler veriliyor ki şaşıyorum yok amokachide böyleymiş amokachi golcü değildi ama yardıranspordu 3-5 kişiyi peşine takardı arada asist yapardı takımı karşı kaleye tek başına taşırdı bazende. gomezin almanyada ne yaptığı söyleniyor o daha da enteresan adamın çok değil 3-5 ay önce burada yaptıklarını kimse söylemiyor bu abu savunucuları tarafından
Her derbide aletkili olurdu. Derbi performansi sifo mehmet gibidir, gomez gibidir.
Bana ne kayseriye gol atmasindan onu omer de atiyor bana fbye gsye ikiser ucer sokusturacak adam lazim. En son hangi besiktssli bir derbide het tirik yapti?

Çevrimdışı 38life

Futbolculara kendilerini özel hissettirmek önemli. Dışarıya verilen imaj da önemli. Yönetimi tebrik etmek lazım gerçekten.

Çevrimdışı Alper1903

yazının mealini vereyim: küçük takım topçusu...

Aynen abi mental olarak yabancı ülkelerde oynamaya hazır değil benim edindiğim izlenim kadarıyla. Yoksa şimdiye en azından 2-3 gol atmıştı o bitiricilikle bile.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

:super: :super:
Maşallah Karakartalıma. Harika.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

2 7 1 oynasak nasıl olur abi  mylife abimin taktik :evillol:

Rholdofo tosiç

adriano  ginler  atiba tolgay  caner

oğuzhan talisca
                           aboubakar

Ezer geceriz

Çevrimdışı TURKahvesi

Futbolculara kendilerini özel hissettirmek önemli. Dışarıya verilen imaj da önemli. Yönetimi tebrik etmek lazım gerçekten.
bu güzel söylemlerini bu forumda fütursuzca,pervasızca eleştiren dahada önemlisi kötüleyen itibarsızlaştıran kişilerden bekleyemezsin
ama yinede insan bekliyor (hani desinler gönlümüzü alsınlar diyerekten...)
nerdeee o "Efendi" Beşiktaşlılık.

Çevrimdışı mylife1903

Lüzumsuz bir figür, ciddiye almaya değmez.

Şimdi işler biraz iyi gidiyor diye zırt pırt (...)₂ gibi yorum yapıyor, 2 maç kaybedince saklanacak yer arayacak.

Transfer ettiği 7 adamdan 3'ü kronik sakat çıktı, 2'si dışında katkı veren yok. Puan kayıpları başlayınca sorgulanacak bunlar, nerede Serdar Aziz, Sigthorson, De Jong diyecekler.

Bırakın konuşsun şimdi.
Evet evet onemli transfer sigtorson

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN
GELECEĞE ADIM ATAMAZZZ

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Taliscayı mı forvet oynatsak ne yapsak bilemedim  :evillol: @mylife1903 ve @tangaz  abi ne der bu duruma acaba  :evillol:
Taliska hic oynamasa daha iyi. Cok subyan, buyumesi lazim omerle birlikte son 20 dakika oynarlar

Çevrimdışı mylife1903

dua edin seyahatteydim yoksa o an ne derdim bilemiyorum gerçekten izahı olmayan bir pozisyon, umarım son olur bizde nazar boncuğuymuş der gülerek anarız bu anları  :tabe:

bu arada @mylife1903 benim üstadımdır, o lokomotifse ben onun yanında ancak kondüktör falan kalırım.
Teveccunuz reis. Sen 10 dakikada anliyon ben 1 dakikada tarifi veriyorum sadece. Mert dombra dedigimde linc ediyorlardi. Ben futbolcu iyi mi kotu mu konularina girmiyorum. Benim kafadansimsek cakiyor gorur gormez.  Bu abuyu gorunce mert dombra yaptim nikneymini hemen.

Çevrimdışı mylife1903

GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN
GELECEĞE ADIM ATAMAZZZ

Is bankasi reklami ceksinler yahu

Boyle biriktirildi bu paralar diye

Çevrimdışı cursedofdragon

basın toplantısı olmucak mı ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Teveccunuz reis. Sen 10 dakikada anliyon ben 1 dakikada tarifi veriyorum sadece. Mert dombra dedigimde linc ediyorlardi. Ben futbolcu iyi mi kotu mu konularina girmiyorum. Benim kafadansimsek cakiyor gorur gormez.  Bu abuyu gorunce mert dombra yaptim nikneymini hemen.
Emile Heskey.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhtemele 11 : Fabri,Beck,Marcelo,Tosic,Caner,Atiba,Necip,Tolgay,Quaresma,ADriano,Abubakar

necip nedir ya  :s20:

Çevrimiçi sozkul

Aynen abi mental olarak yabancı ülkelerde oynamaya hazır değil benim edindiğim izlenim kadarıyla. Yoksa şimdiye en azından 2-3 gol atmıştı o bitiricilikle bile.

"Yoksa şimdiye en azından 2-3 gol atmıştı o bitiremeyicilikle bile."  mi demek istemiştin?  :)

Çevrimdışı Tolga

Muhtemele 11 : Fabri,Beck,Marcelo,Tosic,Caner,Atiba,Necip,Tolgay,Quaresma,ADriano,Abubakar

necip nedir ya  :s20:
Valla Necip'in durumu giderek Sabri gibi olmaya başladı.

Yerine kim gelirse gelsin bir şekilde oynuyor. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gokhan-

Necip'in oynamasında absürt bir durum yok ki, son iki maçta ki performansı ile hak ediyor bence formayı, bana sorsan ben de ilk 11'e yazmam ama, oynatılıyor diye de eleştirilmez en azından son dönem için.

Ayrıca bu Abou'nun kaçırdığı gol için izahı yok demek nedir? değil 3.3 milyon euro alan adam senelik 10-15-20 milyon euro alan adamlar bile kaçırıyor o tip golleri.

Şu an da o adama muhtacız eleştirilmesinin bir faydası yok, transfer dönemin de olsak giydirelim gitsin ama şu an ayağına baktığımız adamı gömmek gereksiz.Cenk ve Ömer'in ondan iyi olduğunu düşünsem oynamaması için elimden geleni yapardım ama arkasında ki adamlarda da ışık göremiyorum maalesef..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Necip'in oynamasında absürt bir durum yok ki, son iki maçta ki performansı ile hak ediyor bence formayı, bana sorsan ben de ilk 11'e yazmam ama, oynatılıyor diye de eleştirilmez en azından son dönem için.

Ayrıca bu Abou'nun kaçırdığı gol için izahı yok demek nedir? değil 3.3 milyon euro alan adam senelik 10-15-20 milyon euro alan adamlar bile kaçırıyor o tip golleri.

Şu an da o adama muhtacız eleştirilmesinin bir faydası yok, transfer dönemin de olsak giydirelim gitsin ama şu an ayağına baktığımız adamı gömmek gereksiz.Cenk ve Ömer'in ondan iyi olduğunu düşünsem oynamaması için elimden geleni yapardım ama arkasında ki adamlarda da ışık göremiyorum maalesef..

atiba,tolgay,talisca yapmak varken atiba,necip,tolgay yapmak ?

Ki tolgay geride daha iyi oynamasına rağmen ?

Ki rakip napoli ?

Çevrimdışı Alper1903

"Yoksa şimdiye en azından 2-3 gol atmıştı o bitiremeyicilikle bile."  mi demek istemiştin?  :)

Öyle de denebilir abi  :)

Çevrimdışı mylife1903

Ginler oynayamayacak mi? Viyyyyy

Çevrimdışı tuncaboylu

atiba,tolgay,talisca yapmak varken atiba,necip,tolgay yapmak ?

Ki tolgay geride daha iyi oynamasına rağmen ?

Ki rakip napoli ?
Oyuncu tercihinden ziyade sistemi görmek lazım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: