Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125737 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

ahahaha abi benim sıralamam 1) maria sharapova 2) ana ivanovic 3) maria kirilenko  :eyes

anna kurnikova  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sadece toprak kortta değil her alanda yendi adamı, sert zemin, çim v.s..
yani daha mı iyi nadal  :alala: galibiyet oranı daha yüksek olabilir arada 5 yaş fark var farkındaysan fiziksel anlamda düşüş başladıktan sonra nadala karşı hiç tutunamadı keza djokovice de öyle sevmiyorum ben nadal'ı saygı duyuyorum sadece. Federerden sonra delpo ve wawrinka adamlarım  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

anna kurnikova  :bandit:
o da efsanede abi şuan emekli kendisi ondan listeye almadım  :evillol:

Çevrimdışı Bishamon

Oldum olası Nadaldan nefret etmişimdir.Çok gıcık bir yüzü var.

Çevrimdışı LuceGel

ben sporun her türlüsünü çok sever ve takip ederdim @Mehmet Ali C. ama tenise ayrı bir ilgim vardı. farklı tenisçileri severdim mesela bi rus vardı yengeny kafelnikov die severdim o herifin oyununu sanırım asla bir numara olmamıştır. ama tenis tarihinin bence en dramatik olayı ivan lendl'ın wimbledon kazanamamasıdır. adam dünyanın 1 numarası idi tüm grand slamlari kazanmış tek eksik wimbledon idi becker 3 defa hayallerini söndürmüştü bunun 86-88-89da yanlış hatırlamıyorsam 89da adam wimbledon için aylarca kamp yapmış hatta öncesinde roland garossa katılmamıştı sonra yarı finalde becker 3-2 eline vermişti raketi hayatımda seyrettiğim en keyifli tenis maçıdır...
Ivan Lendl in Beckerle maçı tenis efsanelerindendir.Ralli denince Nadal gelir ya topraktan başka yerde işlemeyen Nadalın Wimbledonda ilk turda elenmesi beklenirken şampiyon olmasıda efsanedir.Ben birde Baghdatis maçlarını kaçırmazdım müthiş eğlendirirdi adam.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oldum olası Nadaldan nefret etmişimdir.Çok gıcık bir yüzü var.
adamsın bir de ikide bir şortunu düzeltip duruyor ya bende ona kıl oluyorum  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Bishamon

Kimse Agassiden bahsetmemis yahu Federerdan falan once o efsaneydi

Çevrimdışı mylife1903

yazımı yazarken hıncalın sampras hayranlığı aklıma gelmedi değil onun bir numarası her daim samprastır samprasın yanına kimseyi yakıştırmaz. nadal konusunda bende aynı görüşteyim sevmiyorum tenisini sadece toprak kortta başarılıdır.

ben daha farklı tenisçileri severdim mesela benim favorim ivan lendl'dı bir de muazzam servisleri nedeniyle goran ivaniceviç'e de sevgi beslerdim. boris beckerin de yeri ayrıdır. mesela bilmem hatırlarmısınız ya da denk geldiniz mi isveçli stefan edberg vardı servis vole oynardı uzun rallilerden hep kaçardı ben o herife bir türlü ısınamamıştım. ama en üzüldüğüm şey lendl'ın wimbledon kazanamamasıdır.
Ahaha ben laztikcide beklerken @tangaz yazmis benim teniscileri
Ivan lendil i severim boris beker gelir sonra stefan edberg ayrica andre agassiyi tek ben mi sevdim yahu ayrica seyredememis olsam da eski yayinlardan coni "ariza" makenro da tenis kortlarinin balotellisidir.
Ama tek tenisci soyleyeceksek martina navratilovadir. Erkekleri de parcalar zaten erkek olduguna dair dedikodular vardir.
Navratilova evet evet.

Çevrimdışı tangaz

Sadece toprak kortta değil her alanda yendi adamı, sert zemin, çim v.s..

böyle kıyaslamalarda doğru değil bence aralarında yaş farkı oluyor biri biterken diğeri doğuyor aynı form dönemlerinde yani her iki sporcunun da zirvede oldukları dönemler eş zamanlı olmuyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

böyle kıyaslamalarda doğru değil bence aralarında yaş farkı oluyor biri biterken diğeri doğuyor aynı form dönemlerinde yani her iki sporcunun da zirvede oldukları dönemler eş zamanlı olmuyor
işte objektiflik budur  :claps:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yok en zirvede olduğu zamanlardı ikisininde ve Nadal hepsinde yendi Federer'i. Adamın kontrası gibi bişiydi başkaları için ulaşılamaz olan toplar Nadal için çocuk oyuncağı gibiydi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Yalnız Hıncal Uluç'un saplantılı bir taraftarlığı vardır. Örneğin Tolga Zengin'in Fabri'den iyi olduğunu düşünsün, Tolga 8 gol yese dahi Şenol Güneş'ten Malzemeci Süreyya abi'ye kadar herkesi suçlar, sonuna da tarafsız gözükmek için "Tolga'nın hatası var mı? Var ama..." şeklinde bir cümle ekler.

Haaa, fikir değiştirir mi? İşte ancak kendi bişeylere ikna olursa belki değiştirir. Ama değiştirirse o zaman yeni fikri ölümüne savunur.

Enteresan adam vesselam.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ahaha ben laztikcide beklerken @tangaz yazmis benim teniscileri
Ivan lendil i severim boris beker gelir sonra stefan edberg ayrica andre agassiyi tek ben mi sevdim yahu ayrica seyredememis olsam da eski yayinlardan coni "ariza" makenro da tenis kortlarinin balotellisidir.
Ama tek tenisci soyleyeceksek martina navratilovadir. Erkekleri de parcalar zaten erkek olduguna dair dedikodular vardir.
Navratilova evet evet.

agassiyi'de severdim @mylife1903  abi en çok federer sonrada marat safini severdim çok sempatik gelirdi bana  :D

Çevrimdışı tangaz

Kimse Agassiden bahsetmemis yahu Federerdan falan once o efsaneydi

agassiye gıcık kapardım tenis kortlarının playboyu idi rakibimdi yanii gıcık olurdum. bir keresinde sanırım wimbledonda top toplayıcı sarışın bir kızın eline verdi havluyu tişörtünü kaldırdı terini sildirdi orda olsam korta atlar havluyu sokardım ağzına  :lol: birde ergenlik aşklarımdan brooke shieldsla evlendi sonra :akuma:

Çevrimdışı Bishamon

agassiye gıcık kapardım tenis kortlarının playboyu idi rakibimdi yanii gıcık olurdum. bir keresinde sanırım wimbledonda top toplayıcı sarışın bir kızın eline verdi havluyu tişörtünü kaldırdı terini sildirdi orda olsam korta atlar havluyu sokardım ağzına  birde ergenlik aşklarımdan brooke shieldsla evlendi sonra :akuma:
Abi seninki giciklik degil kiskanclik

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu  abi Ekselanslarına laf edeni Allah çarpar, Caner eler'i çok severim. Hayat Hikayesi Müthiş gerçekten, Eurosport ekibi genel olarak süper Erman yaşar falan hepsi iyidir.
@tangaz abi Fanatik Federerciyim tenis tarihindeki en sevdiğim adamdır, ayrıca Marat Safin psikopatı'da çok sempatik gelirdi  :evillol:
@tangaz abi tenis konusunda bayağı bir bilgilisin  :), Federer'in eline hiç kimse su dökemez  :eyes  Marat safininde bende yeri ayrıdır.psikopat adamdı biraz ama iyiydi   :D
agassiyi'de severdim @mylife1903  abi en çok federer sonrada marat safini severdim çok sempatik gelirdi bana  :D

@Mehmet Ali C. dikkat ettim, bu 3 oldu.

Çok mu severdin Safin'i?   :D :D

Çevrimdışı tuncaboylu

agassiye gıcık kapardım tenis kortlarının playboyu idi rakibimdi yanii gıcık olurdum. bir keresinde sanırım wimbledonda top toplayıcı sarışın bir kızın eline verdi havluyu tişörtünü kaldırdı terini sildirdi orda olsam korta atlar havluyu sokardım ağzına  :lol: birde ergenlik aşklarımdan brooke shieldsla evlendi sonra :akuma:

Ben de nefret ederdim Agassi'den.  :ok:

Uyuşturucu mütelası kerkenez.

Çevrimdışı ekrembaser

Brooke shieldsla evli olan pete samprastı sanırım stefi grafla evlendi aggasi son zamanlarında

Çevrimdışı tangaz

Abi seninki giciklik degil kiskanclik

yok yahuu neyini kıskanayım dombilinin göbeği bıngılbıngıl sporcu mu olur  :D

Çevrimdışı tangaz

Brooke shieldsla evli olan pete samprastı sanırım stefi grafla evlendi aggasi son zamanlarında

agassi brookecuğumla evlendi onu boşadı sonra stefiyi aldı  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

agassi brookecuğumla evlendi onu boşadı sonra stefiyi aldı  :bandit:
Shiledse sifir kilometre yanasmis derlerdi derlerdi

Ben erkek tenisini de voleybolunu da sevmem

Erkeklerin senkronizenyuzdugunu dusunsenize.

-mahmut abi saga mi sola mi yatinca basagrisi yapiyordu
-sus lan beyinsiz hanimdan mandal al demedim mi burun icin

Çevrimdışı tuncaboylu

Agassi'ydi diye hatırlıyorum. Samopras'ın karısı pek ünlü değildi.

Enayi Agassi Brooke Shileds'tan boşandı, o koca burunlu Graf'la evlendi. Kafası dumanlıydı heralde.

Çevrimdışı tangaz

Ben hepsini izledim, Nadal'cıyım.   :super:

@tuncaboylu sen nadalı seviyorsan kesin arantxa sanchezi de seviyorsundur  :D

sanchez demişken tenis kortlarında şu bele ikinci topu sıkıştırdıkları klipsleri ilk kullanan sporcudur kendisi bu da bir dip not olarak bilgi dağarcığınızda bulunsun  :bandit:

Çevrimdışı ekrembaser

Millet akşam necip oynayacak diye mi maç muhabbetine girmiyo herkesi bi ürkek gördüm bugün

Çevrimdışı mylife1903

Agassi'ydi diye hatırlıyorum. Samopras'ın karısı pek ünlü değildi.

Enayi Agassi Brooke Shileds'tan boşandı, o koca burunlu Graf'la evlendi. Kafası dumanlıydı heralde.
Samprasin karisi biricit vilsin yahu adam sendlir ile billy madisondanoynamisti. Guzel kadindir. Love stinks diye de bir filmi vardi komiktir.
Skaylir vayta benziyor tipi.

Mac gunu mac alioooo

Etiketler: