2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349973 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Benim Atinc'a guvenim sonsuz, ama Cenk ve Marcelo'ya guvenmiyorum. Rhodolfo artik duzelsede en azindan Rhodolfo-Atinc yapsak. Atinc fizik acidan en iyi oyuncumuz ve toy haliyle bile Spurs e karsi nasil oynadigi ortada. Almanya'da pozisyon bilgisini gelistirdiyse, ki caliskan cocuk, ozaman zaten direkt ilk 11e yazilacak isim.

Ama iste, sakatlanirsa kaldin her mac hata yapan Marcelo'ya. Onu gectim, Aboubakar'a birsey olursa kaldin ligde bile zorlanan Cenk'e. SLde Cenk'e top gostermezler. Dusunebiliyormusunuz? Cenk vs Koulibaly ve Maksimovic? Veya Cenk vs Vida ve Kacheridi?

Çevrimdışı murat baltacı

Adamlar sowu 16 milyona sattılar bu sene bedelsiz geri kiralıyolar fenerin pilot takımı olsa böyle güzellik yapmaz nasıl oluyo bu iş ben anlamıyorum gazetelerede göstermelik haber veriyolar neymiş sow Türkiyeyi feneri özlemiş başkanını ikna etmiş çocuk oyunumu lan bu biz sana 16 milyon euro ödedik çok seviyosan gelmeseydin demezlermi adama. Demek sowu satıp yüksek nakit girdisi sağlamasa avrupadan men olacaktı fener bi nebze kurtarmışlar işi.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı sallapati

Ulan neler okudum ama bu en komiği oldu.

küme düşmüş Hannoverden gelen ağır vasıta Marcelo ,
tek hamleli Bundesliga 2 de kadroya girememiş Atınç ,
İntihar komandosu Necip
7 aydır topa değmemiş Rhodolfo
Tosic...

bu 5liden hangisi 2si  iyi Ba -Omeruo ikilisinden?

Çevrimdışı raichu

Benfica'yı gözünüzde büyütmeyin, geçen sene o ölü Galatasaray'ı zor yendiler ve o kadrodan 2 kilit adam gitti. (Gaitan ve Renato Sanches)

Gelen en iyi adamsa Mitroglou.

Benfica deplasmanında 4 yemek bir yana, 1 puan bekliyorum ben. Yenilirsek de 1-0, 2-1 falan pis bir skorla yeniliriz.
öyle deme abi geçen sezon deplasmanda lisbona karşı iyi oynadık öne geçtik lan lisbonu deplasmanda yeneceğiz herhalde derken ne olduda elendik kimler yüzünden?
artık bizim stoperlerin arasına yuvarlanan toplar dahi tehlike oluyor eğer hücumda geçen senenin bir tık altına düşersek işimiz zor

Çevrimdışı tuncaboylu

Ulan neler okudum ama bu en komiği oldu.

Dün de birisi BAL falan diyordu, kim hatırlamıyorum.

Onu da yabana atma.  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gecen bu kendi kendimi seetmeden once yazmistim hocaya yardimci lazim ama tamer tuna gibi degil boyle eli sopali, zago mesela!

Lucescunun yaninda feyyaz vardi yahu
Lucescu buna diyorki
Feyyaz ben iceri geciyorum, calismayi hafif hafif sonlandir sonra sut calismasi yapsinlar, sen bunlara bagir cagir motive olsunlar sut calismasina, iyice bir hirpala
Feyyazda takimi topluyor
Arkadaslar luutfen sizi sut calismasina davet ediyorum diyor. Kibar feyzo iste

Bize bu polis akademisi filmindeki yuzbasinin yardimcisi praktir var ya hah oyle bir yardimci degil, bu james belushinin oynadigi var ya, yok k9 degil (k9 filmi dedim aklima ozan tufan geldi nedense) red heat hah orada sscbden yardimci geliyor ya arnold buna sert, vurdumu yikan hah oyle bir yardimci lazim.

Tamer tuna hoca necibi koyunca stopere senol gunese ne diyebilir
Alkisliyorum efenim harika bir tercih, necip zaten paf takiminda stoper idi, askolsun

Olmasi gereken
Hocam yapma bak bu bu bu maclar necip stoper oynadi, su su su pozisyonlar var, genclerden bir cocuk koyalim oynasin
İlla eli sopalı olmasına gerek yok Avrupa'da işler böyle yürüyor, teknik direktörler yardımcılarından devamlı doneler alırlar ve bunu bir şekilde uygularlardı ama biz de her kurumda olduğu gibi teknik direktörlükte tek adamlık üzerine kurulu, eleştiri ve karşılıklı etkileşim olan yerden daha iyi şeyler çıkar, Hoca belki Olcay'ın formsuz olduğunu fark edemiyor veya değiştirmeye cesaret edemiyor ona bu cesareti veya fikri verecek birilerinin olması takımın sağlığı açısından önemli.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı aspireless

İntihar komandosu Necip
Tosic...

Neciple oluşan ikililer dışındaki tüm ikililer iyidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolganın ölüsü bu takımda ilk 11 oynar
(mecaz içermez)
Gerçekten şenol hoca allah göstermesin öyle bir şey olsa tabutla koyar kaleye gibime geliyor  :evillol: Ama daha çok top çıkartabilir tabut Tolga'dan  :D :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

bony stoke city ye 2.3m kiralama bedeli ile gitmiş  :alala:
biz aboubakar için porto ya 3.3 mü verdiydik
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tuncaboylu

öyle deme abi geçen sezon deplasmanda lisbona karşı iyi oynadık öne geçtik lan lisbonu deplasmanda yeneceğiz herhalde derken ne olduda elendik kimler yüzünden?
artık bizim stoperlerin arasına yuvarlanan toplar dahi tehlike oluyor eğer hücumda geçen senenin bir tık altına düşersek işimiz zor

Haklısın, o zaman bir düzeltme geçeyim:

"Kalede Tolga değil Fabri oynarsa" diye ekleme yapayım mesajın başına. Ne dersin?  :ok:

Çevrimdışı mylife1903

Hanimi ftye kufur etmeye gonderdim, kendim yogunum gidemedim maca. Bazi kufurleri duyunca ft beni hatirlayacak kesin, cocugu da yanina verdim beraber ftye dumduz gidecekler, kendime de forma siparisi verdim.
Uzun kollu formadan istiyorum tek sikinti beden. 185 90kilo olan var mi hangi beden alam formayi, arkasina eto gelirse eto olmadi quaresma yazdiracam.

Eh simdi kafam rahat 24 saat forumdayim gundemi yakalariz artik.

Çevrimdışı panic13

Hep aynı nakarat, hep aynı aynı...

Başkana taraftarın kredisi sonsuz, boru değil adam kayyumdan takım aldı, şampiyon yaptı yetmedi üzerine bir de stad yaptı. eyvallah, Türkiye'de bunu yapacak adam sayısı 10'u geçmez.

Madalyonun öte tarafı ise sıkıntılı, belli ki transferde direksiyon başkanda olduğunda takım iyi transfer yapamıyor. Koca takım menajerlerin önerdiğinden başka dam bulamıyor. Dön baba dön Gökhan İnler, Atınç, Omarau (neyse artık). İnler geldi de rahatladık. Bu sene alamadığımız adamları not alın, seneye aynılarını kovalayacağız. Dua edin de Ahmet Bulut portföyüne yeni gençler eklesin.

Bu arada, gaz işleri ile uğraşan arkadaş Mendes'in kankası idi, Fikret Başkan ise Mr Bulut ile kanka. Fark nedir?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

Porto'ya 2.5 verdik, 3.3 Aboubakar'a verdik.

Bony 6 milyon alıyordu City'den.

Stoke'a senelik maliyeti 8.3 milyon euro'yu bulur yani.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 16:08:29 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Bishamon

İntihar komandosu Necip
Tosic...

Senin gibi isimlere değil meziyetlerine bakıyorum ve Necip dışında hepsi daha iyi. Ba ve Omerou ikisi de çok hata yapan ikinci stoper tiplemeleri.Ba zaten geçen sene sadece kupa maçlarında oynatıldı o kadar kötü bir transferdi.

Çevrimdışı Berat

2.5 M € kiralama, 3.3 M € kendisine.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

2,5 verdik kendisine 3.3 verdik.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin gibi isimlere değil meziyetlerine bakıyorum ve Necip dışında hepsi daha iyi. Ba ve Omerou ikisi de çok hata yapan ikinci stoper tiplemeleri.Ba zaten geçen sene sadece kupa maçlarında oynatıldı o kadar kötü bir transferdi.

Galatasasray derbisinde de oynadı, 1.65'lik Olcan'a kafa vurdurdu Kjaer'le ikisi.  :)

Çevrimdışı Çağatay

Porto'ya 2.5 verdik, 3.3 Aboubakar'a verdik.

Bony 5.5 milyon alıyordu City'den.

hmm tamamdır  :ok:

gerçi bony ye sulansak onu da gidip sevilla alırdı  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

İlla eli sopalı olmasına gerek yok Avrupa'da işler böyle yürüyor, teknik direktörler yardımcılarından devamlı doneler alırlar ve bunu bir şekilde uygularlardı ama biz de her kurumda olduğu gibi teknik direktörlükte tek adamlık üzerine kurulu, eleştiri ve karşılıklı etkileşim olan yerden daha iyi şeyler çıkar, Hoca belki Olcay'ın formsuz olduğunu fark edemiyor veya değiştirmeye cesaret edemiyor ona bu cesareti veya fikri verecek birilerinin olması takımın sağlığı açısından önemli.
Iyi polis kotu polis de ters tepebilkr ersunl-ismail gibi

Senol gunesin ekibi kac kisi acaba ve ideal olan nedir. Yahu @atalay az su konuya bir aciklik getirsen. Mesela eplde ortalama kac kisi oluyor teknik ekip ve hangi gorevleri yapiyorlar ve bizimle karsilastirmasi. Tez konusu verdik cocuga

Çevrimdışı tuncaboylu

hmm tamamdır  :ok:

gerçi bony ye sulansak onu da gidip sevilla alırdı  :evillol:

Sevilla deme bana.  :s20: :s20:

Çevrimiçi Mehmet57

Milli takimin "stopperlerine" bakin. Ahmet Yilmaz Calik ve Serdar Aziz. Atinc bunlari top diye oynar.

Çevrimdışı raichu

Haklısın, o zaman bir düzeltme geçeyim:

"Kalede Tolga değil Fabri oynarsa" diye ekleme yapayım mesajın başına. Ne dersin?  :ok:
hadi orada anlaşalım  :D
yine de stoperler de hala güvenmiyorum

Çevrimdışı Doğukan E.

Milli takimin "stopperlerine" bakin. Ahmet Yilmaz Calik ve Serdar Aziz. Atinc bunlari top diye oynar.
Abi bekler de aynı şekilde...
Caner ve Gökhan yakın zamanda ilk 11 e geri dönecektir bizdeki performanslarıyla.

Çevrimdışı panic13

Senol gunesin ekibi kac kisi acaba ve ideal olan nedir. Yahu @atalay az su konuya bir aciklik getirsen. Mesela eplde ortalama kac kisi oluyor teknik ekip ve hangi gorevleri yapiyorlar ve bizimle karsilastirmasi. Tez konusu verdik cocuga

Biz de TD yardımcısı stajer gibidir, çay kahve getirden hallice, işte "takımı koştur, ısıt, içtimaya al, ortada sıçan oynat" falan filanda başka vasfı yoktur. Düzgün memleketlerde yardımcılar en az TD kadar yetkindir. Guardiola ve Ferguson'un taktiklerini çizen ve hatta kadrosunu yapan yardımcıları var. Bizde yardımcı, aparattan fazlası değil.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mesela Phil Jackson'ın şu triangle offence denilen sistemini ortaya çıkartan abi baya kallavi bir abi ve her daim Jackson'ın arkasında yer alıyordu, Futbolda da vardır böyle örnekler araştırsak benim ilk aklıma gelen bu adam oldu ismi de Tex Winter, isteyen araştırabilir. 94 yaşında ve hala hayatta.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: