2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349573 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Ben de aynı isimleri tercih ederdim, teşekkürler.  :ok:

Yüksek profilden kastım, 10 milyon euro üstü bonservisti aslında.

yüksek profilden kasıt nedir ? standart nedir? hangi takıma göre yüksek profil?  sakho, abdennour ya da mangaladan daha iyisini almamız imkansız. pepe de dahil buna. ki onları da alamadık zaten. ama en azından gil ya da manoel alınmalıydı. maalesef stoper transferinde yönetim sınıfta kaldı bu bir gerçek.

Çevrimdışı mylife1903

Neyse forumun seviyesini dusurup,cinsel icerikli masajlar yazmaktan kendime verdigim 3 gunluk odunla arinma no post solenini bitirdim, kendi kendimi falakaya yatirip odunla ver allah ver allah baya zor bir donem oldu. Tahtaya da hergun yuz sefer seviyeyi duserme okuz, yazdim ayna karsisinda da tekrar ettim geldim.

Gundemi takip ettim. Simdi @Serhat Akkaya da buradayken baslayalim beyin cimnastigine.

Iyi kotu bir kadro kuruldu.
Bek transferleri ayni kaleci transferinde oldugu gibi "baba akuyu calmislar"seviyesinde, aciklayalim
Beck varken neden gokhan
Adriani varken neden caner
Ya da tam tersi. Ayni boyko ile tolga varken neden fabri yahut fabri ile imzalandiysa neden boyko gibi cogaltilabilir. Bu transferlerin planli yapilmadigi ve gunu kurtarmaya yonelik spontone(boyle mi yazliyodu bu) manevralar oldugu belli.
4 tane bekin yillik maliyeti manyak bir para tutuyor neden?
Bunu sonra gelistiririz transfer kapansin ilk maca kadar sure var.

Simdi gelelim zurnanin zirt zooort dedigi yere
Boyle genis bir kadroyu senol gunes ve yardimcilari dogru kullanabilirler mi?

Benim hatirladigim senol gunes hep dar kadrolar ile ve altyapi destekli takimlarda basarili oldu. Hoca bu kadroyu kaldirabilir mi?
Gecen sene tosic iki hata yapti diyd 3-4 ay forma yuzu gormedi
Alexis cart diye bir tane fbli mal yuzunden kesildi ve gonderildi
Tolga ve ismail bir suru hata yapmalarina ragmen oynadi
Boyko da keza yeni bir transfer hatali oynadi ama bu cocuga gerekli sans verildi mi adaptasyonu icin rusca tercuman tutuldu mu yoksa cocuk ilkokul terk ingilizce seviyesi ile mi iletisim kurmaya calisti?

Yonetimi elestiririz onumuzde uzun yillar var daha. Fikret orman 15 sene daha baskan kalsin zaten onu elestirecegiz. Onun bu transfer doneminde guc zehirlenmesi yasadigi ben,ben hep ben eee ben ve ben demesinden belliydi. Bu portekizliler ya da inter ya da citi takiminjn yoneticileri bir fiorentina takimi yoneticisi degildir onlari donunda sallar bu adamlar. Citinin sahibinin cok parasi var da adam mal degil boru gibi zengin isadami. Salak degil ayni sekilde inter de oyle. Adamlar bedava aldiiari canerden para kazandilar isin portekiz tarafi zaten herifler transfer cambazi. Baskan bu sene level atladi ama level sonu gelen boyuk canavarj gecemedi. Bu sene kendisi icin de egitici ve ogretici oldu bence

Çevrimdışı tuncaboylu

Love, Ba patates adamlar zaten herşey ortada bu Alanyaspor'u müthiş bir takım yapmıyor 4 yediler formsuz Beşiktaş'tan. Benim eleştirim vizyon ile ilgili hemen rakiplerden örnekler veriyorsunuz bir konu açılınca bizim rakibimiz kendimiziz, kötü örnek örnek değildir anlatamadım size burada bunu, ama Necmi abiyle taktiğiniz aynı kim bir şey dese fenerde öyle yaptı Gs'da öyle yaptı ama biz onların iyi örneklerini verince ya olur mu diye tam tersi bir atak :) Dışarıdan komik görünüyor sadece belirtmek istedim, çok göze batıyor.

Eto'o lu Antalyaspor'u da yendiler ama. Kimin nasıl transfer yaptığını değerlendirmek için erken. 1.75'lik Nakoulma 2 tane kafa golü attı 30 milyon euro'luk savunmaya, Love'ın neler yapacağını merakla bekliyorum.

Sevgili Serhat, anlatmaya çalıştığım nokta şu: Atınç (ya da Omeruo) gelmeseydi, stoperde 4. tercih Necip olacaktı. Katlanılmaz bir durum bu benim açımdan.

Ben de Sakho'oar Mangala'lar, Raketçi'ler (@mylife1903 naber abi :eyes) gelsin istiyorum da, o kalitede bir isim gelmeyecekse Omeruo gelsin dedim.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 15:50:43 tuncaboylu ]

Çevrimdışı sallapati

omeruo yu da kaçırdık  :s20: alanyanın stoperleri bizden iyi durumda şu an

Çevrimiçi Mehmet57

Yazik, cok yazik. Stopper ve Eto'o sart idi.

Çevrimdışı Bishamon

omeruo yu da kaçırdık  :s20: alanyanın stoperleri bizden iyi durumda şu an

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :alala: :alala: :alala: :alala: :alala: :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Neyse forumun seviyesini dusurup,cinsel icerikli masajlar yazmaktan kendime verdigim 3 gunluk odunla arinma no post solenini bitirdim, kendi kendimi falakaya yatirip odunla ver allah ver allah baya zor bir donem oldu. Tahtaya da hergun yuz sefer seviyeyi duserme okuz, yazdim ayna karsisinda da tekrar ettim geldim.

Gundemi takip ettim. Simdi @Serhat Akkaya da buradayken baslayalim beyin cimnastigine.

Iyi kotu bir kadro kuruldu.
Bek transferleri ayni kaleci transferinde oldugu gibi "baba akuyu calmislar"seviyesinde, aciklayalim
Beck varken neden gokhan
Adriani varken neden caner
Ya da tam tersi. Ayni boyko ile tolga varken neden fabri yahut fabri ile imzalandiysa neden boyko gibi cogaltilabilir. Bu transferlerin planli yapilmadigi ve gunu kurtarmaya yonelik spontone(boyle mi yazliyodu bu) manevralar oldugu belli.
4 tane bekin yillik maliyeti manyak bir para tutuyor neden?
Bunu sonra gelistiririz transfer kapansin ilk maca kadar sure var.

Simdi gelelim zurnanin zirt zooort dedigi yere
Boyle genis bir kadroyu senol gunes ve yardimcilari dogru kullanabilirler mi?

Benim hatirladigim senol gunes hep dar kadrolar ile ve altyapi destekli takimlarda basarili oldu. Hoca bu kadroyu kaldirabilir mi?
Gecen sene tosic iki hata yapti diyd 3-4 ay forma yuzu gormedi
Alexis cart diye bir tane fbli mal yuzunden kesildi ve gonderildi
Tolga ve ismail bir suru hata yapmalarina ragmen oynadi
Boyko da keza yeni bir transfer hatali oynadi ama bu cocuga gerekli sans verildi mi adaptasyonu icin rusca tercuman tutuldu mu yoksa cocuk ilkokul terk ingilizce seviyesi ile mi iletisim kurmaya calisti?

Yonetimi elestiririz onumuzde uzun yillar var daha. Fikret orman 15 sene daha baskan kalsin zaten onu elestirecegiz. Onun bu transfer doneminde guc zehirlenmesi yasadigi ben,ben hep ben eee ben ve ben demesinden belliydi. Bu portekizliler ya da inter ya da citi takiminjn yoneticileri bir fiorentina takimi yoneticisi degildir onlari donunda sallar bu adamlar. Citinin sahibinin cok parasi var da adam mal degil boru gibi zengin isadami. Salak degil ayni sekilde inter de oyle. Adamlar bedava aldiiari canerden para kazandilar isin portekiz tarafi zaten herifler transfer cambazi. Baskan bu sene level atladi ama level sonu gelen boyuk canavarj gecemedi. Bu sene kendisi icin de egitici ve ogretici oldu bence
Hoca takıntılı, bazı oyunculara takınca ciddi oynatmıyor veya ilişiğini kesebiliyor aksi durum bazı özel oyuncular içinde geçerli, Olcay haftalarca formsuz olmasına rağmen ısrarla takımda yer aldı, Tolga ve İsmail konusuna ise hiç girmiyorum. Hoca'nın takımla beraber kendisini de geliştirmesi lazım yeni oyuncular ve bu oyuncu kadrosuyla birlikte..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı aspireless

Marcelo hakkında pozitif düşünmeye çalışıyorum. Kendimi kandırmaya çalışıyorum. Olmuyo.

Bence pozitif düşünelim psv bundesliga geleli bizfe banko oynayan nir adam.
Yanında sürekli oynadığı stoperle seviye atlıycanı düşünüyorum ligin sonunda tosicle olduğu gibi. Şimdide artık tamamen tosicle ikili olur diye düşünüyorum. Bende soru işareti olmayan bir stoper bekliyodum ama böyle sayısal eksikliğimiz yok yani geçen senenin ikinci döneminden iyiyiz bir terslik olmazsa.

Çevrimdışı abdusta

Ne pürüz var, söylemiyorlar. Maç başı sebebi inandırıcı değil.

Bunlar da duyumcu güya.

İhtimalen Antalyaspor tarafından kaynaklanıyor,

detayları ilerleyen gunlerde ogreniriz.Bu iş ara transferdede yeşerebilir

saygılar

Çevrimdışı sallapati

bu defans hattıyla lisbon ve napoli deplasmanlarında 4lük olabiliriz

Çevrimdışı tuncaboylu

Marcelo hakkında pozitif düşünmeye çalışıyorum. Kendimi kandırmaya çalışıyorum. Olmuyo.

Yanında Necip olmadan düşün o zaman, ben öyle yapıyorum.  :)

Geçen sene Tosiç'le iyi bir ikili oldular ve en kritik maçlarda iyi oynadılar.

Çevrimdışı murat baltacı

Murat dostum, şöyle bir şey var: İmza parası oyuncunun cebine giriyor. Bu da kadrondaki diğer futbolcuların canını sıkacak bir durum.

Transfer piyasasını biz düzeltemeyiz, ama takım içi dengeleri koruyabiliriz.

N'kolou'ya 4 milyon euro imza parası verileceğine, daha düşük kaliteli Manoel'i 4.5 milyon euro bonservisle almalarını tercih ederim. (İlk tercihim yüksek profilli bir adamın maaşının bir kısmını kulübüne ödeterek kiralamak olurdu)

Bakın Gökhan'a verilen imza parası yüzünden İsmail kazan kaldırdı ve gitti. (Arka sıradakiler, gülmeyin.  :D)

Tamam bu hayırlı oldu belki, ama her zaman böyle sonuç vermez bu işler. Bu benim fikrim.

Bir transfer yaparken, sadece birtransfer yapmıyorsun. Düşünülmesi gereken pek çok parametre var işin içinde.

Bir de yanlış hatırlamıyorsam @atalay süratli stoper kavramını da eleştiriyordu. (N e olur doğru olsun, yoksa balık hapına başlayacağım. :lol:)

Stoperin süratinden ziyade pozisyon alması önemli bence, Popescu kağnı gibiydi ama süratli Bülent Korkmaz'dan daha iyi dururdu rakibini.

Benzer şekilde Erman Güraçar vardı bizde, Zago'yla 100 metreye kalksalar 50 metre fark atardı ama Zago daha sağlamdı.
Abi imza parasının doğru bi işlem olmadığı hatta bu sebeple huzursuzluk çıkabilme ihtimalleri olabilir bu konuda seninle beraberim ama şöyle bi uygulama yapılabilirdi 3.5 imza parası 2 milyon maaşa anlaşılmıştı sanırım imza parasını 3 yapar 2.5 maaş yapardın bu 3 milyon imza parasınıda iki taksitte verirdin aslında 1.5 imza parası vermiş gibi gösterebilirdin biz geçen sene gomeze 3.5 verildi biliyoduk 5.5-6 milyona yakın para almış takımdaki oyuncular bu konuda çokta bişey yapamaz dediğin gibi kazan kaldırma durumu olmazdı geçen sene cenk gomezin yarısı kadar gol attı sezon sonu gomez 6 milyon kazanmış bende yarısını attım 1.7 alıyorum 3 milyon isterim dedimi diyemez ismailin durumu başka zaten yönetim doğru olanı yaptı  :lol:

Oyuncuyu almak istedikten sonra rakamlarda her türlü oynama yapardık ama neyse artık giden gitti yapacak bişey yok ben stopersizlikten nkoulou adını görünce alıntıladım hemen  :tabe:
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 15:58:45 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Bishamon

Alanyalı muhteşem stoper Omeruo mu durduracaktı onları ?  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı sallapati

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :alala: :alala: :alala: :alala: :alala: :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

abdullaye ba - omeruo ikilisi > atınç , marcelo , tosic , necip , sakatlıktan çıkmış rhodolfo   5lisinden 2si

Çevrimdışı Çağatay

bari kalede tolga olmayaydı...yine iyimser olabilirdim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Bishamon

abdullaye ba - omeruo ikilisi > atınç , marcelo , tosic , necip , sakatlıktan çıkmış rhodolfo   5lisinden 2si

Ulan neler okudum ama bu en komiği oldu.

Çevrimdışı sallapati

Alanyalı muhteşem stoper Omeruo mu durduracaktı onları ?  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Chelsea li omeruo diyecektin sanırım

Çevrimdışı raichu

maalesef

Çevrimdışı tuncaboylu

Benfica'yı gözünüzde büyütmeyin, geçen sene o ölü Galatasaray'ı zor yendiler ve o kadrodan 2 kilit adam gitti. (Gaitan ve Renato Sanches)

Gelen en iyi adamsa Mitroglou, o da geçen sene kadrolarındaydı zaten.

Benfica deplasmanında 4 yemek bir yana, 1 puan bekliyorum ben. Yenilirsek de 1-0, 2-1 falan pis bir skorla yeniliriz.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 15:59:48 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bari kalede tolga olmayaydı...yine iyimser olabilirdim
Anayasanın ilk üç maddesi gibi Tolga  :D Değiştirilmesi teklif dahi edilemez :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Chelsea li omeruo diyecektin sanırım

Chelsea'da kaç dakika oynadı?

Çevrimdışı mylife1903

Hoca takıntılı, bazı oyunculara takınca ciddi oynatmıyor veya ilişiğini kesebiliyor aksi durum bazı özel oyuncular içinde geçerli, Olcay haftalarca formsuz olmasına rağmen ısrarla takımda yer aldı, Tolga ve İsmail konusuna ise hiç girmiyorum. Hoca'nın takımla beraber kendisini de geliştirmesi lazım yeni oyuncular ve bu oyuncu kadrosuyla birlikte..
Gecen bu kendi kendimi seetmeden once yazmistim hocaya yardimci lazim ama tamer tuna gibi degil boyle eli sopali, zago mesela!

Lucescunun yaninda feyyaz vardi yahu
Lucescu buna diyorki
Feyyaz ben iceri geciyorum, calismayi hafif hafif sonlandir sonra sut calismasi yapsinlar, sen bunlara bagir cagir motive olsunlar sut calismasina, iyice bir hirpala
Feyyazda takimi topluyor
Arkadaslar luutfen sizi sut calismasina davet ediyorum diyor. Kibar feyzo iste

Bize bu polis akademisi filmindeki yuzbasinin yardimcisi praktir var ya hah oyle bir yardimci degil, bu james belushinin oynadigi var ya, yok k9 degil (k9 filmi dedim aklima ozan tufan geldi nedense) red heat hah orada sscbden yardimci geliyor ya arnold buna sert, vurdumu yikan hah oyle bir yardimci lazim.

Tamer tuna hoca necibi koyunca stopere senol gunese ne diyebilir
Alkisliyorum efenim harika bir tercih, necip zaten paf takiminda stoper idi, askolsun

Olmasi gereken
Hocam yapma bak bu bu bu maclar necip stoper oynadi, su su su pozisyonlar var, genclerden bir cocuk koyalim oynasin

Çevrimdışı atalay

Bizim oyunu terse açacak, pas metrajı yüksek bir bek oyuncusuna ihtiyacımız var. Mevcut stoperlerin oyun kurma becerisi sınırlı, o profilde bir stoper alınmayacaksa sol bek böyle bir isim olmalı.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 20:04:08 atalay ]

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

:yerlerde:

Çevrimdışı Çağatay

Anayasanın ilk üç maddesi gibi Tolga  :D Değiştirilmesi düşünülemez  :D

Tolganın ölüsü bu takımda ilk 11 oynar
(mecaz içermez)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: