2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350368 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Zor o is. Gsye gitselerdi kadrodaydilar.
Artık işler farklı,  FT milli takıma full Fenerli dolduruyor.  Kendini affettirmeye çalışıyor heralde.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

caneri de aldığımıza göre hem sağ bek hem stoper hem de orta sahayı yedekliyor mantığı ile hoca tosici eve yollar necibi 18e koyar. :bandit:
Bak bu tehlikeyi gözden kaçırmıştım. Şenol Hoca yapar mı yapar bunu.. Sonra üç stoperle kalakalırız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

OKULLARA DERS OLACAK BİR KONUDUR..

BU KADRO Finansal fair play olmasına rağmen 6.5 M €'ya kuruldu.

Çevrimdışı mylife1903

Senin günlerdir uğraştığın son noktaya getirdiğin adamı herifler yarım günde transfer ediyor sen bakakalıyorsun ve bu 2 seferdir oluyor. Söyleyecek sözüm yok..
O konuda baskanin bir sucu yok @Serhat Akkaya benim kazandigimin 3 katini verseler beni getiremezsin turkiyeye. O adami nasil getirecen. Hah bana desen mesela valencia

Hop hop

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin günlerdir uğraştığın son noktaya getirdiğin adamı herifler yarım günde transfer ediyor sen bakakalıyorsun ve bu 2 seferdir oluyor. Söyleyecek sözüm yok..
Para konuşur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oğuzhan Aydoğan ve Aras bu sene kullanılmayacaksa en azından kiralık gönderilebilirdi, Hadi aras neyse ama tek maç bile süre alamayacak Oğuzhan'ın kadroda tutulması anlamsız oldu bence..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Artık işler farklı,  FT milli takıma full Fenerli dolduruyor.  Kendini affettirmeye çalışıyor heralde.

Tirsiyordur feto meto baglanti bulurlar diye
Cok rahatsizim rasit cetiner
Neden hocam
Bu sanal alemde bana fete diyorlar ya
He hocam
Yahu basima bi is gelmesin

Çevrimdışı tuncaboylu

Nasri de oluyordu neredeyse.

Resmin bütününe bakınca, iyi bir transfer dönemiydi bence.

Çevrimdışı Savaş

Çok sıkıştığımızda Atiba'yı stopere kaydırabilir miyiz acaba? Daha evvel oynamışlığı var stoperde Atiba'nın.

Atiba stoper, önünde Gökhan -Oğuzhan , önünde Talisca

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Marcelo olduğunu düşünsene..yanında necip oynuyor çıldırırsın  :evillol:

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Berat

Oğuzhan Aydoğan ve Aras bu sene kullanılmayacaksa en azından kiralık gönderilebilirdi, Hadi aras neyse ama tek maç bile süre alamayacak Oğuzhan'ın kadroda tutulması anlamsız oldu bence..

Aras, gariban..

Çevrimdışı mylife1903

Hepisi yeni bunlarin taktik de en sevdiklerimden biri boyle oynasin hoca agzimi acmam

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Omeruo , Chelsea'de de kalsa Villareal'e de gitse aynı Omeruo idi. Villareal'e gitseydi ve bu sayede kaliteli , potansiyelli oyuncu algısı zihnimizde oluşsaydı bu sadece bizim aşağılık kompleksimizi ispatlamış olacaktı. Şimdi ne oldu peki? Villarealliler değil Alanyalılar mı futboldan anlıyorlar diyeceğiz?

Çevrimdışı Berat

Marcelo olduğunu düşünsene..yanında necip oynuyor çıldırırsın  :evillol:

Marcelo'nun suratında da İK'daki gibi bir garip ifade var , şimdi doğru kelimeyi kullansam ceza alırdım siz ne demek istediğimi anladınız. :)

Çevrimdışı TURKahvesi

:super:

Çevrimdışı tuncaboylu

caneri de aldığımıza göre hem sağ bek hem stoper hem de orta sahayı yedekliyor mantığı ile hoca tosici eve yollar necibi 18e koyar. :bandit:

Ya okuyorsa abi buraları, ya okuyorsa.

Neden fikir verip de giriyorsun bu riske?  :bandit:

Çevrimdışı İhsan

Necip sağ bek Tosic sol bek  :evillol:

:vur

Bugün çok daha vuracam herhalde !
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok sıkıştığımızda Atiba'yı stopere kaydırabilir miyiz acaba? Daha evvel oynamışlığı var stoperde Atiba'nın.

Atiba stoper, önünde Gökhan -Oğuzhan , önünde Talisca

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıkıştığımızda stoper oynayabilecek Adriano ve Gökhan Gönül var, Atiba'yı bozmayalım bence.

Zaten 4 stoper yeter sezon boyu, 5. stopere 4-5 maç işimiz düşer normalde.

Aytaç sulu olabilir mi bize

Çevrimdışı tuncaboylu

Sıkıştığımızda stoper oynayabilecek Adriano ve Gökhan Gönül var, Atiba'yı bozmayalım bence.

Zaten 4 stoper yeter sezon boyu, 5. stopere 4-5 maç işimiz düşer normalde.

Serhat kızıyor örnek vermeme de, rakibimizdir diyerek söyleyeyim:

Fenerbahçe 2 stoperle(Kjaer-Skrtel) giriyor sezona bu arada, yedekleri defansif orta sahalar Neustadter ile Mehmet Topal.

Çevrimiçi Mehmet57

Senin SL'de rakiplerinin stoppper tandemi Maksimovic-Koulibaly, Kacheridi-Vida, Lindelöf-Jardel ve sen tartismasiz as stopper oynayacak oyuncu almiyorsun, bu mevki kanayan yaran olmasina ragmen. Cidden Besiktaslilik cok zor oluyor donem donem.

Çevrimdışı mylife1903

Marcelo'nun suratında da İK'daki gibi bir garip ifade var , şimdi doğru kelimeyi kullansam ceza alırdım siz ne demek istediğimi anladınız. :)
Ik ne yahu @#Berat insan kaynaklari mi, anlamadim ben

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat kızıyor örnek vermeme de, rakibimizdir diyerek söyleyeyim:

Fenerbahçe 2 stoperle(Kjaer-Skrtel) giriyor sezona bu arada, yedekleri defansif orta sahalar Neustadter ile Mehmet Topal.
Neustadter in orijini CB. karıştırmayalım lütfen.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Ik ne yahu @#Berat insan kaynaklari mi, anlamadim ben

Abi gönderdiğin adamı iki günde unuttun :D En sevdiğin adam , sonra da MP  :evillol:

Çevrimdışı Librarius

Hepimiz gecen sezonla kiyaslar yaparak bazi kaygilari paylasiyoruz dogal olarak. Ozellikle Sosa ve Gomez'in gidisi ofansif gucumuzu zayiflattigini dusunuyoruz. Bence gol atma noktasinda bir sikintimiz yok ve olmayacak.

Fakat, gol yeme sorunumuz cok buyuk ve gol yemeden bitirebilecegimiz mac sayisi cok az olacak. Kaleciyi konusmaya gerek bile yok artik.  Fakat bu gercege ragmen stopere kaliteli bir takviyenin yapilmamasi tam bir akil tutulmasi. Nerde nasil bir hata yapacagi belli olmayan Marcelo, sakatliktan tam olarak donemeyen Rodolfo, genc Atinc ve Tosic isimleriyle yola cikanlar bence ya cok iyimser veya gercekten futbol gerceklerinden bihaberler.

Fenerbahce yonetimi defansa kafayi takmis vaziyette ve asil ihtiyaclari olan yaratici 10 numarayi es gecerken, bizim yonetimde hucuma kafayi takmis asil ihtiyaci olan stoper bolgesini es geciyor. 3 buyukler icinden ihtayaca gore transfer yapan yonetim GS yonetimi, ama onlarda ederlerinden cok fazla paralarla oyuncu aliyor. Sonra Turk kulupleri niye Avrupada basarili olamiyor?

Fikret Orman yonetimi eger bugun stoper icin iyi bir isim alamazsa kimse kusura bakmasin ama bu transfer sezonunu resmen cope cevirmis olurlar. Yahu madem kalemiz bos, oyleyse onundeki stoperleri kaliteli hale getirin. Hem kale bos, hem de onlerinde oynayan stoperler oldukca kalitesiz. Anlamakta zorluk cekiyor insan.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 16:43:44 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Etiketler: