2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350303 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Ik ne yahu @#Berat insan kaynaklari mi, anlamadim ben

bende personel müdürlüğü olarak algıladım walla  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Serhat kızıyor örnek vermeme de, rakibimizdir diyerek söyleyeyim:

Fenerbahçe 2 stoperle(Kjaer-Skrtel) giriyor sezona bu arada, yedekleri defansif orta sahalar Neustadter ile Mehmet Topal.
Gecen seneden beri soyluyorum o keya midir nedir o buyuk takim stoperi degil, buyutuyorlar onu
Sikertel dedikleri adam da bombacinin teki o paralari asla etmez.
Roman dedikleri adam mehmet topalin rus-alman-ukrayna-kazak kirmasi

Bizim takim iyi, soru isaretleri baska

Çevrimdışı OrhanAker

Bize monchi gibi bir adam lazım :bandit: direk yönetimle beraber çalışacak bir adam :bandit:

Çevrimdışı TURKahvesi

Para konuşur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen dostum
Sevilla bırak avrupa'nın dünyanın prestiji yüksek olan takımlardan biridir
para konusunda adamların sıkıntıları yok son 3 avrupa ligi şampiyonu
bu sene şampiyonlar liginde boy gösterecekler
ee haliyle bir çırpıda para verip aldılar bu normaldir
anormal olan bu kadar yüksek prestiji olan para konusunda hiç sıkıntısı olmayan bir  takımın istediği oyuncuyu Beşiktaşıma kaptırması olacaktı
çünkü adamlar yıllık full maaşını karşılamayı teklif ettiler sahibi olanda kabul etti anında
o kadar yüksek maaşı biz ödeyemeyeceğimize göre normal karşılamak lazim
biz Beşiktaş olarak kendi bütçemiz (ffp dahil) dahilinde kadroya katmaya çalıştık olmadı yapacak bir şey yok sağlık olsun
ha gelmesini isterdim tabiki kim istemezki gelseydi eğer ligi çok rahatlıkla domine ederdik şüphe yok @tuncaboylu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı wbishop82

Cok kizginim.daha onceden yonetimin bir sekilde bize uygun stoper pesinde oldugunu,gec kalsakta iyi bir oyuncu getirecegini dusundugum icin sampiyonlar liginde ilk 2 yi kovalayacagimizi yazmistim.hayret ve şok icindeyim.hala inanamiyorum.fikrim stoper alinmamasi ile degisti.ben tolga,marcelo,necip,tosic kanserine hazir olalim derim.sampiyonlar ligini gectim.her bolgeyi alternatifli kıl.sadece alacagin stoperle ligi bitirecekken,simdi akhisar direklerini yeniden yasayacagiz gibi duruyor.umarim bu seferde o top direkten disari seker

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı tangaz

Bize monchi gibi bir adam lazım :bandit: direk yönetimle beraber çalışacak bir adam :bandit:

monchi dediğin adamın 200 kişilik de çetesi var  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Mehmet57

Skrtel zaten sallamiyor. Adam rakip santrofor yanindayken gogusu ile kaleciye geri pas vermeye calisiyor. Hoca olsam sen boyle yapiyodun lan bpl'de derdim.

Sorun bizde. Rakiplerde degil. Sneijder yuruyor, VP yuruyemiyor bile, Sigthorsson Ajax tarihin en kazma oyuncusu, fb'nin orta sahasi gobekli Ozan ve beyinsiz Alper.

Ama biz hala stopper almiyoruz :D

Çevrimdışı Çağatay

resmi olarak transfer dönemi kapandıktan sonra acaba başkan stoper ile ilgili nasıl bir açıklama yapacak.
şıklar
a:Beşiktaş'ın boşa harcanacak 1 kuruş parası yoktur
b:Beşitaş'ta transfer bitmez
c:Devre arası transfer için şimdiden çalışmalara başladık
d:Belki de hiç stoper almayız.
e:Hepsi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Eski sol bekimiz @tangaz @mylife1903

bizim en son sol bekimiz ibrahim üzülmezdi ik ne alaka  :D

Çevrimdışı mylife1903

Abi gönderdiğin adamı iki günde unuttun :D En sevdiğin adam , sonra da MP  :evillol:
Haaaa deliso..... Belissimo
Ya ona beyin nakli mi yapiyordu fb, fotografi vardi, tehlikeli futbolcu fb icin tabi.

Marceloya geldiginden beri guvenemiyorum ben. Bu transfer isini senol hocaya birakmayacaksin. Insallah iyi oynar marcelo bu sene ama sakar oyuncu.
Bu arada mpyi ben hep osmanlispora sokusturmaya calisiyordum, beceremedik o isi. Belediye sezon sonunu getiremez de osmanlispor tehlikeli takim, oraya bir mp asisi yapabilseydik sampiyonluk kesindi.

Gs falan hikaye, cenk var onlarda is musleranin sakatlanmasina bakiyor, ayrica yeni kasaplarini da bulmuslar. Cok korkuyordum o adam bize gelecek diye.

Baskan stoper ve kale isini cozemedi bu kurullara el atsa bari

Çevrimdışı Çağatay

Önemli olan monchi gibi adamdan ziyade
onun gibi bir adama o şekilde yetki verilmesi
yani bizim yönetim şekillerimiz buna müsaade etmiyor bir süre sonra
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Berat

Haaaa deliso..... Belissimo
Ya ona beyin nakli mi yapiyordu fb, fotografi vardi, tehlikeli futbolcu fb icin tabi.

Marceloya geldiginden beri guvenemiyorum ben. Bu transfer isini senol hocaya birakmayacaksin. Insallah iyi oynar marcelo bu sene ama sakar oyuncu.
Bu arada mpyi ben hep osmanlispora sokusturmaya calisiyordum, beceremedik o isi. Belediye sezon sonunu getiremez de osmanlispor tehlikeli takim, oraya bir mp asisi yapabilseydik sampiyonluk kesindi.

Gs falan hikaye, cenk var onlarda is musleranin sakatlanmasina bakiyor, ayrica yeni kasaplarini da bulmuslar. Cok korkuyordum o adam bize gelecek diye.

Baskan stoper ve kale isini cozemedi bu kurullara el atsa bari
bizim en son sol bekimiz ibrahim üzülmezdi ik ne alaka  :D

Saygılar  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Skrtel zaten sallamiyor. Adam rakip santrofor yanindayken gogusu ile kaleciye geri pas vermeye calisiyor. Hoca olsam sen boyle yapiyodun lan bpl'de derdim.

Sorun bizde. Rakiplerde degil. Sneijder yuruyor, VP yuruyemiyor bile, Sigthorsson Ajax tarihin en kazma oyuncusu, fb'nin orta sahasi gobekli Ozan ve beyinsiz Alper.

Ama biz hala stopper almiyoruz :D
Sigthorsin ne bicim isim o ya nereli o adam

Çevrimdışı tuncaboylu

Neustadter in orijini CB. karıştırmayalım lütfen.

Çok seviyorum seni yanlışlamayı be Serhat'ım.  :D

Neustadter'in orijinine transfermarkt'tan bakmışsın belli ki, ama orijin o demek değil.

2015-16 sezonuna kadar zorda kalınmadıkça defansif orta saha pozisyonunda oynatılmış, istersen geçmiş sezon performanslarına bakabilirsin.

geçen sene aldıkları Matija Nastasić sakatlanınca, mecbur stopere çekmişler bu adamı.

Çevrimdışı fatih e.

resmi olarak transfer dönemi kapandıktan sonra acaba başkan stoper ile ilgili nasıl bir açıklama yapacak.
şıklar

Klasik cevap: a) Beşiktaş'ın boşa harcanacak 1 kuruş parası yok.
Her yıl duymaya alıştık malum.

Çevrimiçi Mehmet57

Dursun Ozbek istemis. Sigdursun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ik ne yahu @#Berat insan kaynaklari mi, anlamadim ben

Koy başı abi.  :D

Çevrimdışı mylife1903

şıklar

Rodolfo gelecek ya yeni transfer gibi ona mahsuben
Besiktasta transfer bitmez var daha

Çevrimdışı Librarius

Serhat kızıyor örnek vermeme de, rakibimizdir diyerek söyleyeyim:

Fenerbahçe 2 stoperle(Kjaer-Skrtel) giriyor sezona bu arada, yedekleri defansif orta sahalar Neustadter ile Mehmet Topal.

Tuncay su-i misal emsal olmaz. FB gibi loser bir takimin futbol yapilanmasi bize ornek olamaz. Basari istiyorsa (buna Avrupa'da dahil) biz iyi orneklerle hareket etmek zorundayiz. Bizim stoper oyuncularimizin tumu vasat, hicbirisi cl ayarinda degil.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Sizce serdar aziz alınmalıymıydı 4.5m a.. Şuanki durumdan daha iyi olunurmuydu??

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

diyelim ki iyi bir kaleci ve sağlam bir stoper almış olsaydık; bu sefer hangi bölüm eksik derdik? yanlış anlaşılmasın "stoper ve kaleci alındı hala bıdı bıdı yapıyorlar, doyumsuz bu taraftar" anlamında demiyorum. ileriye yönelik planlama en basitinden temel olarak bu şekilde yapılmalı. 3 yıldır en gözle görülür eksikliklerimiz bu bölgelerde.  yönetim "stoper ve kaleci alalım da daha sonra fırsat olursa kanat rotasyonuna kalite katarız" diye düşünmeliydi.biz haftalarca nasriyle uğraştık. he, nasriyle uğraşırsın tabi de önceden cebine stoperi de koyarsın. hakikaten hayret bir şey yani. bu maalesef plansızlığın göstergesi.

ben halen şampiyonlukta 1 numaralı favori olduğumuzu düşünüyorum, ancak önümüzdeki belki de 10-15 yılı domine edebileceğimiz bir fırsat vardı ortada. bu şekilde giderse başarılarımız dönemsel kalacak (2-3 yıllık max). bundan 15-20 yıl sonra bu içinde bulunduğumuz yılları metin-ali-feyyaz dönemini andığımız gibi (hatta fazlasıyla) anma fırsatını kaçırıyoruz. gsnin 96-00 arası yaptıklarını yapabilirdik. üstelik futbol endüstrisinin bu kadar büyüdüğü dönemde yapsak, hem ekonomik hem de popülarite bakımından başımızı alır giderdik.

umarım "bu transferler ligde şampiyonluk için yeterli, bu yıl şampiyon olalım da seneye biraz paraya kıyarız" demişlerdir en azından. şu ana kadar başkan ve yönetimden tüm bu eleştirilerime rağmen memnunum. ama seneye kulağım her türlü bahaneye kulağım kapalı olacak.

Çevrimdışı mylife1903

bende personel müdürlüğü olarak algıladım walla  :alala:
Hehe :halay:
Naber ustad?

Bu atiba-inler atiba-oguzhandan boyuh olabilir diyorum

Çevrimdışı Çağatay

devre arası taraftarları derler bunun için
sigthorson gitsin diye  :evillol:

Dursun Ozbek istemis. Sigdursun.

fb alsaydı daha komik olabilirdi
dick, sigthorsonu oyuna alacak gibi mesela  :evillol: