2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350487 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Söylediklerinin neden bir kısmını alıyorsun  :) Lider yönlü bir stoper değil dedi.Lider bir stoper+ Nkolou tandemi olmalıydı.

Şimdi Tosic güzellemelerine devam edebilirsin.

"Özetle "N'kolou bize uygun bir stoper değil" dedi @atalay işte, niye verelim 4 milyon euro imza parası böyle bir adama?  :alala:

N'kolou'nun yanına lider bir stoper lazımsa, o lider stoperin yanında Tosiç de oynar Marcelo da. 4 milyon euro kaşıdı mı bizi?

Çevrimiçi Kapkarakartal

Avrupada başarı beklenen takımın savunması bumuymuş merak ettim açıkçası güzel bir kura çekmişken şansımızı diğer kuraya (Barcelona - Man.City.) göre büyük ölçüde arttırmışken büyük yanlış. Sonra çıkıpta biz planlama yapıyoruz denmesin gülünç oluyor. Savunma ortasına 2 aydır adam arıyor olsak tamam zaman yetmedi araştırma yapılamadı dersin ama öylede değil.

Çevrimdışı tangaz

Mangala valencia ile anlasti haberleri vardi.eger dogruysa,abdennour hamlesi yaparmiyiz son anda.

Yapmayız, yapamayız. bu yönetim stoper alma özürlü!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

"Özetle "N'kolou bize uygun bir stoper değil" dedi @atalay işte, niye verelim 4 milyon euro imza parası böyle bir adama?  :alala:

N'kolou'nun yanına lider bir stoper lazımsa, o lider stoperin yanında Tosiç de oynar Marcelo da. 4 milyon euro kaşıdı mı bizi?

Tosic ve Marcelo'dan daha iyi olduğu için olabilir mi ?  :alala: :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Mangala valencia ile anlasti haberleri vardi.eger dogruysa,abdennour hamlesi yaparmiyiz son anda.

Yapmışız, kiralık teklifimizi reddetmişler. (Kaynak sporx)

Çevrimdışı Egos

Uefadan yazı bekleniyormuş transfer dönemi uzayabilirmiş de acaba bizim kadroyu geç bildirme hakkımız olacak mı o durumda. Bekleyelim görelim.

darbe girişimi oldu ülkede, mantıklı bir istek, geç bildirme hakkı verilmesi lazım. 1 boyunca ay her şey durdu, anlaşılan oyuncular vazgeçti, oyuncu getirmek zorlaştı.

Çevrimdışı atalay

N'Koulou benim için yüksek kalibreli özel bi' stoper değil. Fakat FFP ve ekonomik şartlar + oyuncu tiplemesi ve hocanın tarifi düşünülürse makul bir transfer hamlesiydi. Süreci ve oyuncunun taleplerini bilmek lazım.

N'koulou ile ilgili böyle bir şey yazmadım. Sadece benim için özel bir oyuncu olmadığını ifade ettim. @tuncaboylu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkanımız fazlasıyla optimist ve bence bu bir sorun.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Uefadan yazı bekleniyormuş transfer dönemi uzayabilirmiş de acaba bizim kadroyu geç bildirme hakkımız olacak mı o durumda. Bekleyelim görelim.

3 gün daha acı çekicez desene  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı tuncaboylu

N'koulou ile ilgili böyle bir şey yazmadım. Sadece benim için özel bir oyuncu olmadığını ifade ettim. @tuncaboylu

Yanlış hatırlamışım o zaman, niyetim dezenformasyon değildi.

Kusura bakmayın @atalay, @Bishamon, @murat baltacı

@Necmi abi'nin yorumlarıydı onlar o zaman, "sürekli kayarak müdahale ediyor, bize uygun değil" şeklinde.

Çevrimdışı BelekKartaLı

Hadi bir tur dinleyin şunuda takım aşkımız depreşsin.

Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkanımız fazlasıyla optimist ve bence bu bir sorun.
Başkanın sorunu her işi kendisinin yapmaya çalışması işi profesyonellere bırakmaması veya buna benzer bir yapı kurmaya çalışmaması, tek kişilik sistemler bir yere kadar gidip sonradan mutlaka çöker dünya bunun örnekleriyle dolu. Her zaman iyi zar atamazsın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Dörtlü savunma ile oynayan ekiplerde sezon başı stoper planlamasında listeye 5 oyuncu yazılır. Elinizde versatile oyuncu yok ise genelde planlama 4+1'dir. Ayrıca Necip, Tosic filan stoper değildir.

Çevrimiçi Mehmet57

Willy Boly olsaydi keske.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yanlış hatırlamışım o zaman, niyetim dezenformasyon değildi.

Kusura bakmayın @atalay, @Bishamon, @murat baltacı

@Necmi abi'nin yorumlarıydı onlar o zaman, "sürekli kayarak müdahale ediyor, bize uygun değil" şeklinde.

Buldum @atalay:)

Tandem; Marcelo - N'koulou olacak ise bu savunmanın ciddi bir akıl sorunu olur.

Kötü bir şey yazmıştın, ondan dolayı üstünü çizmiştim kafamda.

Çevrimdışı atalay

Kötü bir şey yazmıştın, ondan dolayı üstünü çizmiştim kafamda.

Olabilir, problem değil. Bu ikilinin savunmaya akıl katma konusunda sorunu olurdu.

Çevrimdışı murat baltacı

Şimdi de söylüyoruz, o kadar imza parası verilmez.

Stoper bulunamamış olması, N'koulou transferi konusundaki yorumunu haklı göstermez.

Birisi de çıkıp "Bakın GS Serdar Aziz'i aldı diye dalga geçiyordunuz, biz almalıydık" diyebilir, ona da mı hak vereceğiz?

Ayrıca @atalay defalarca N'kolou nun uygun bir profil olmadığını dile getirdi burada.
tuncaboylu abi O kadar imza parası neden verilmez peki şimdi alt seviye stoperlere 4-5 milyon teklif yapıyoruz para elimizde kalsa ne olacak şampiyonlar liginde marcelo atınçlamı sağlam defans yapıcaz? transfer piyasasını bizmi düzelteceğiz imza parası diye bişey var ve ffp kıskacında bizimde işimize geliyo sen burda aldığın oyuncunun kalitesine ve verdiğin paraya bakacaksın bu imza parasıda nerden çıktı ben vermem o kadar dersen iki ay boyunca stoper arar sonra sıkıntıya düşersin.

serdarla nkoulou yu zaten bir tutamayız arada kalite farkı var bende serdara o kadar para verelim alalım istemezdim ama nkoulou kalitesinde oyuncuyu zaten bonservisle almak istesen 8-9 milyon fiyat çekerler çok istediğimiz glik ne kadara gitti gördük senin mantığına göre glikte bonservissiz olsa 3 milyon imza parası istese onuda almayarak iyi iş yapmış olacaktık.

atalayın yazdığı yazılar genelde oyuncu üzerine değil takım defansı üzerine bende nkoulouyu alalım defans sorunumuz çözülür demiyorum ama Türkiye şartlarında alacağımız iyi bir oyuncuydu şuanda ligde ondan daha iyi stoper yok kajer diyoruz oyun açılınca defoları ortaya çıktı nkoulou fiziksel özelliği hızı çabukluğu sayesinde açık oyundada aciz durumlara düşmezdi işimizi görürdü ayakta durmuyo çok kayıyo diye eleştirenler vardı oyuncu doğru hamleyi yaptıktan sonra kaymasında bi sakınca yok önemli olan doğru yerde kaymak ve topa müdahele etmek bunu başarıyosa kaymasında sorun yok bence.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Bishamon

Bir ara Glik ile de görüşüyorduk.Glik+Nkolou tandemi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Olabilir, problem değil. Bu ikilinin savunmaya akıl katma konusunda sorunu olurdu.

@atalay dostum, sana soramadım bu arada; bu vesileyle sorayım:

Şu adı geçen yüksek profilli Sakho, Mangala, Indi, Abdennour dörtlüsünden hangisi daha çok uyardı bize?

Çevrimdışı TURKahvesi

inşallah Mangala transferini gerçekleştirirler de Abdennour'da bize gelir
Abdennour tamda aradığımız stoper bana göre
Marcelo-Abdennour tandemi çok iyi olur
ikisi de fizik olarak güçlü hava toplarında çok etkili yerden paslarda yeteri kadar iyi oluruz umarım bu transfer gerçekleşir
kısaca gözüme girdi bu Tunus'lu oyuncu
seneye de (şampiyon olarak kapatırsak sezonu) adam gibi bir kaleci alırız
M.Ryan'ı alıp kafamız rahat gireriz sezona  :D

Çevrimdışı Zafer55

3m luk adama 5m verip alsınlar yahu...Aradaki fark ŞL de bir galibiyet nerdeyse...Artı şuan mevcut 4 stoperin 2 si 1.5 m luk bile değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

ikisi de fizik olarak güçlü hava toplarında çok etkili yerden paslarda yeteri kadar iyi oluruz umarım bu transfer gerçekleşir

Abdennour için Chelsea de devreye girmiş.  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı atalay

€7,5 M harcayıp 1,5 yılda yani 3 transfer penceresinde 4 isim kadroya katılmış. Hocanın planında bir, zorlarsak iki isim var. Plan, tercih, ekonomi hepsi sıkıntılı? Süreç içinde ayrılan 3 tane stoper var. Ayrılanların ikisi yine tercih edilmeyen oyuncular.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 19:59:49 atalay ]

Çevrimiçi Samet Ç

Mangala'yı alsalar da Abdenour'u göndermezler. Adamlar daha dün Mustafi'yi sattılar Arsenal'e. Mangala'yı da alırsalar stoper rotasyonunda dört oyuncuları olmuş olacak.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Plansızlık gerçekten paçadan akıyor, Alanya'ya giden adam bizim rotasyon oyuncumuz olacaktı. Sonra biz eleştirince kızılıyor, buyurun şimdi bunun için de görüş bildirin.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: