Neyse forumun seviyesini dusurup,cinsel icerikli masajlar yazmaktan kendime verdigim 3 gunluk odunla arinma no post solenini bitirdim, kendi kendimi falakaya yatirip odunla ver allah ver allah baya zor bir donem oldu. Tahtaya da hergun yuz sefer seviyeyi duserme okuz, yazdim ayna karsisinda da tekrar ettim geldim.
Gundemi takip ettim. Simdi
@Serhat Akkaya da buradayken baslayalim beyin cimnastigine.
Iyi kotu bir kadro kuruldu.
Bek transferleri ayni kaleci transferinde oldugu gibi "baba akuyu calmislar"seviyesinde, aciklayalim
Beck varken neden gokhan
Adriani varken neden caner
Ya da tam tersi. Ayni boyko ile tolga varken neden fabri yahut fabri ile imzalandiysa neden boyko gibi cogaltilabilir. Bu transferlerin planli yapilmadigi ve gunu kurtarmaya yonelik spontone(boyle mi yazliyodu bu) manevralar oldugu belli.
4 tane bekin yillik maliyeti manyak bir para tutuyor neden?
Bunu sonra gelistiririz transfer kapansin ilk maca kadar sure var.
Simdi gelelim zurnanin zirt zooort dedigi yere
Boyle genis bir kadroyu senol gunes ve yardimcilari dogru kullanabilirler mi?
Benim hatirladigim senol gunes hep dar kadrolar ile ve altyapi destekli takimlarda basarili oldu. Hoca bu kadroyu kaldirabilir mi?
Gecen sene tosic iki hata yapti diyd 3-4 ay forma yuzu gormedi
Alexis cart diye bir tane fbli mal yuzunden kesildi ve gonderildi
Tolga ve ismail bir suru hata yapmalarina ragmen oynadi
Boyko da keza yeni bir transfer hatali oynadi ama bu cocuga gerekli sans verildi mi adaptasyonu icin rusca tercuman tutuldu mu yoksa cocuk ilkokul terk ingilizce seviyesi ile mi iletisim kurmaya calisti?
Yonetimi elestiririz onumuzde uzun yillar var daha. Fikret orman 15 sene daha baskan kalsin zaten onu elestirecegiz. Onun bu transfer doneminde guc zehirlenmesi yasadigi ben,ben hep ben eee ben ve ben demesinden belliydi. Bu portekizliler ya da inter ya da citi takiminjn yoneticileri bir fiorentina takimi yoneticisi degildir onlari donunda sallar bu adamlar. Citinin sahibinin cok parasi var da adam mal degil boru gibi zengin isadami. Salak degil ayni sekilde inter de oyle. Adamlar bedava aldiiari canerden para kazandilar isin portekiz tarafi zaten herifler transfer cambazi. Baskan bu sene level atladi ama level sonu gelen boyuk canavarj gecemedi. Bu sene kendisi icin de egitici ve ogretici oldu bence