2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350409 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Mertens- Hamsik -İnsigne -Milik -Callejon    vs   Tolga - Necip- Tosic - Marcelo - Rhodolfo...

bu korku filmini izletmeye kimsenin hakkı yok bize  :by2:

Çevrimdışı mylife1903

Galatasasray derbisinde de oynadı, 1.65'lik Olcan'a kafa vurdurdu Kjaer'le ikisi.  :)
Burak yilmaza da diz atmisti o ba  obaaa tak diye yakalasa hakem penalti kirmizi kart. Dengesiz oyuncu

Çevrimdışı atalay

Şenol Güneş: Bizim şu anda 2 tane stoperimiz var. O yüzden 2 tane daha stoper lazım. ...Mevcutların üstünde bir oyuncuyla bir tık daha yukarı çıkmayı mı istiyoruz? Yoksa oynamayan oyuncuların vereceğini kabul mü?
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2017, 18:27:24 atalay ]

Çevrimdışı İhsan

Sevilla deme bana.  :s20: :s20:

Sevilla başarıyı unutsun artık. UEFA felan hayal oldu artık.

Bizim bedduamız üzerlerine çökecektir yakında
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Milli takimin "stopperlerine" bakin. Ahmet Yilmaz Calik ve Serdar Aziz. Atinc bunlari top diye oynar.
Ben siparisi verdim, ft isi bende. Ekip baska isle ugrasiyordu hanimi gorevlendirdim cocukla beraber. Icimizin yaglari eriyecek merah etmeyin.

Çevrimdışı mylife1903

Abi bekler de aynı şekilde...
Caner ve Gökhan yakın zamanda ilk 11 e geri dönecektir bizdeki performanslarıyla.
Zor o is. Gsye gitselerdi kadrodaydilar.

Çevrimdışı Çağatay

Mertens- Hamsik -İnsigne -Milik -Callejon    vs   Tolga - Necip- Tosic - Marcelo - Rhodolfo...

bu korku filmini izletmeye kimsenin hakkı yok bize  :by2:

o sol taraftaki 5li aynı anda sahada olabilir ama sağ taraftaki 5liyi aynı anda nasıl yanyana oynatmayı düşünüyorsun  :alala:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aha Nasri Sevilla'da  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Mehmet57

Milli takimin stopper tandemi bizdekinden de kotu :D

Çevrimdışı Çağatay

Sevilla başarıyı unutsun artık. UEFA felan hayal oldu artık.

Bizim bedduamız üzerlerine çökecektir yakında

Bu sene alamayacaklar uefa yı
ve bu başarısızlık nasri yüzünden olacak
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı İhsan

Milli takimin stopper tandemi bizdekinden de kotu :D

Bütün 18 süper Lig takımından kötü  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence bizim başkanı Sevilla başkanının yanına gönderelim bir sene  :) El elden üstünmüş derler..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

o sol taraftaki 5li aynı anda sahada olabilir ama sağ taraftaki 5liyi aynı anda nasıl yanyana oynatmayı düşünüyorsun  :alala:

Şenol Hoca başkana inat hepsini sahaya sürer  :evillol:   hangisinin oynayacağı belli olmadığı için öyle yazdım... 3 ü de oynasa 2si de oynasa takımı batırma kapasitesi yüksek.. sonuçta 1i kaleci ve 2si stoper

Çevrimdışı Bishamon

Necip sağ bek Tosic sol bek  :evillol:

Çevrimdışı atalay

Ülkenin futbol direktörü ve teknik adamı Avrupa Şampiyonasına yardımcı antrenör götürmüyor, sen organizasyonun beşiğini soruyorsun. @mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Aha Nasri Sevilla'da  :D
Iyi oldu cok gereksiz transferdi.
Senin kalen bos, 7 aydir stoper alamamisin ama nasri

Zerrin kos bak yeni cip aldim
Manyak adam evde ekmek yok

Çevrimdışı mylife1903

Ülkenin futbol direktörü ve teknik adamı Avrupa Şampiyonasına yardımcı antrenör götürmüyor, sen organizasyonun beşiğini soruyorsun. @mylife1903
Dogru diyorsun cok korrekt olamadim o konuda, korrekt olmam lazimdi

Çevrimiçi Mehmet57

Artik orta sahayi Inler-Oguzhan-Atiba yapariz stopper gelmezse. Biraz daha defansif gucumuzu yukseltir.

Çevrimdışı Berat

Donsuz ama iPhone'lu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Taze Ekmek yerine de üç günlük sertleşmiş küflenmeye başlamış ekmek getiriyor eve, açlıktan ölmesinler bari diye :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı solar

Transfer dönemi vasat bir televizyon dizisi gibi. Yeni sezonu başlıyınca heyecanlanıyor insan, sezon boyunca bir kaç iyi bölüm, gelişme ile heyecan devam ediyor, sezon sonu geldiğinde ise yazarlar o kadar konuyu iyi bir sonuca bağlayamıyor ve buruk bir tad bırakıyor.

Mary ile Jack sonunda mutlu sona ulaştı, ama iki sezondur ima ediliyordu zaten ve iki sezon önce gerçekleşse belki bir anlamı olurdu ama şimdi o kadar etki yapamadı. (İnler) En sevdiğimiz karakter John'un hikeyesi ise sezon boyunca ilginç şekilde ilerlerken sezon finalinde es geçildi ve muğlakta bırakıldı, şimdi yeni sezonu bekleyeçeğiz görmek için neler olacak. (Stoper)

Çevrimdışı aspireless

Stoperler tek başına nir anlam ifade etmiyorlar. İkili değerlendirilmeli sezon sonunda ki tosiç marcelo ben kötü ikili olmamıştı. Ayrıca marcelo da bu ligin en kariyerli stoperlerinden bitanesi. Yeni stoper alınmadı üzüntüsünü mevcut oyunculardan çıkartmamak lazım oyuncularıda değersizleştirmeyelim.

Çevrimdışı mylife1903

Herkes oguzhani ilk 11e yaziyor ama oguzhan bu formuyla devam ederse formayi kaptirir bence.
Atiba inler oynar orda hem de guzel oynar onlerinde de o sirik gibi olan berazilyali cocuk oynar

Çevrimdışı tangaz

caneri de aldığımıza göre hem sağ bek hem stoper hem de orta sahayı yedekliyor mantığı ile hoca tosici eve yollar necibi 18e koyar. :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Senin günlerdir uğraştığın son noktaya getirdiğin adamı herifler yarım günde transfer ediyor sen bakakalıyorsun ve bu 2 seferdir oluyor. Söyleyecek sözüm yok..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: