tuncaboylu abi O kadar imza parası neden verilmez peki şimdi alt seviye stoperlere 4-5 milyon teklif yapıyoruz para elimizde kalsa ne olacak şampiyonlar liginde marcelo atınçlamı sağlam defans yapıcaz? transfer piyasasını bizmi düzelteceğiz imza parası diye bişey var ve ffp kıskacında bizimde işimize geliyo sen burda aldığın oyuncunun kalitesine ve verdiğin paraya bakacaksın bu imza parasıda nerden çıktı ben vermem o kadar dersen iki ay boyunca stoper arar sonra sıkıntıya düşersin.
serdarla nkoulou yu zaten bir tutamayız arada kalite farkı var bende serdara o kadar para verelim alalım istemezdim ama nkoulou kalitesinde oyuncuyu zaten bonservisle almak istesen 8-9 milyon fiyat çekerler çok istediğimiz glik ne kadara gitti gördük senin mantığına göre glikte bonservissiz olsa 3 milyon imza parası istese onuda almayarak iyi iş yapmış olacaktık.
atalayın yazdığı yazılar genelde oyuncu üzerine değil takım defansı üzerine bende nkoulouyu alalım defans sorunumuz çözülür demiyorum ama Türkiye şartlarında alacağımız iyi bir oyuncuydu şuanda ligde ondan daha iyi stoper yok kajer diyoruz oyun açılınca defoları ortaya çıktı nkoulou fiziksel özelliği hızı çabukluğu sayesinde açık oyundada aciz durumlara düşmezdi işimizi görürdü ayakta durmuyo çok kayıyo diye eleştirenler vardı oyuncu doğru hamleyi yaptıktan sonra kaymasında bi sakınca yok önemli olan doğru yerde kaymak ve topa müdahele etmek bunu başarıyosa kaymasında sorun yok bence.
Murat dostum, şöyle bir şey var: İmza parası oyuncunun cebine giriyor. Bu da kadrondaki diğer futbolcuların canını sıkacak bir durum.
Transfer piyasasını biz düzeltemeyiz, ama takım içi dengeleri koruyabiliriz.
N'kolou'ya 4 milyon euro imza parası verileceğine, daha düşük kaliteli Manoel'i 4.5 milyon euro bonservisle almalarını tercih ederim. (İlk tercihim yüksek profilli bir adamın maaşının bir kısmını kulübüne ödeterek kiralamak olurdu)
Bakın Gökhan'a verilen imza parası yüzünden İsmail kazan kaldırdı ve gitti. (Arka sıradakiler, gülmeyin.

)
Tamam bu hayırlı oldu belki, ama her zaman böyle sonuç vermez bu işler. Bu benim fikrim.
Bir transfer yaparken, sadece birtransfer yapmıyorsun. Düşünülmesi gereken pek çok parametre var işin içinde.
Bir de yanlış hatırlamıyorsam
@atalay süratli stoper kavramını da eleştiriyordu. (N e olur doğru olsun, yoksa balık hapına başlayacağım.

)
Stoperin süratinden ziyade pozisyon alması önemli bence, Popescu kağnı gibiydi ama süratli Bülent Korkmaz'dan daha iyi dururdu rakibini.
Benzer şekilde Erman Güraçar vardı bizde, Zago'yla 100 metreye kalksalar 50 metre fark atardı ama Zago daha sağlamdı.