2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350354 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Omeruo, Villarreal üzerinden Alanya yapmış. @tuncaboylu

Başkan stoper falan almıyo sırtlayıp getiriyim ben :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

Afedersiniz de 1 senedir mevcut stoper sorununu elinde para varken halledemiyorsan yaptığın diğer transferlerin hiçbir değeri yok gözümde.

İnadına sanki stoper alınmadı bu takıma. Yok kılı yok tüyü bilmem ne. 3 aydır stoper diye bas bas bağırıyoruz. Elindeki stoperleri gönderme bari!!

Eğer o stoperde Necip'i izlerse bir daha bu taraftar alacakları tepkiye de hazırlıklı olacaklar o zaman. Şenol hoca ne dese haklı. Adam stoper diye yırtındı Atınç geldi önüne.

Son gün fiyat düşermiş... Zamanında eleştirdik linç edildik. Son gün nereye fiyat düşüyor? Hadi al o zaman şimdi? Bana kimse son güne bırakılmasını plandı, para yoktu, ffp demesin kalbini kırarım.

Koskoca Beşiktaş 1 senedir pasif 3 aydır aktif bir lider stoper alamadı şu takıma!

Çevrimdışı berkotistis

Glik-Pazdan diyorduk Pazdan ı beğenmiyorduk , Glik Skrtel diyenimiz vardı. Ne kadar ümitli ve heyecanlıydık  nasıl böyle oldu gerçekten hayret

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Plansızlık gerçekten paçadan akıyor, Alanya'ya giden adam bizim rotasyon oyuncumuz olacaktı. Sonra biz eleştirince kızılıyor, buyurun şimdi bunun için de görüş bildirin.

Valla abicim , bu konuda sana katılmamak elde değil. Bende yönetimi çogu aşamada savunur kollardım ama bu stoper konusundaki plansızlık programsızlık Eyüpspor'da olmaz...CL'de bişey yapamadığımızda kafalarına dank edicek ama iş işten çoktan gectı sanırım..
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 15:31:31 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı murat baltacı

"Özetle "N'kolou bize uygun bir stoper değil" dedi @atalay işte, niye verelim 4 milyon euro imza parası böyle bir adama?  :alala:

N'kolou'nun yanına lider bir stoper lazımsa, o lider stoperin yanında Tosiç de oynar Marcelo da. 4 milyon euro kaşıdı mı bizi?
nkoulou alınmış olsa şuanda elimizde nkoulou,atınç,marcelo,rodolfo,tosiç olacaktı bizde isterdik lider bi stoper alınsın ama alınmadı o zaman eldeki lider olacak kalitedeki tek stoper nkoulou olurdu yanına atınçta yazardın marceloda. tosiç,marcelo gibi oyuncular nkouloudan kalite olarak bi tık alttalar mesela pepe üst seviye stoperse nkoulou orta seviye stoperdir bizim elimizdeki stoper oyuncularıda alt seviye stoperdir biz diyoruzki üst seviye stoper alınmayacaksa orta seviye stoper alınsaydı bari sen diyosunki ne gerek vardı. nkoulou yu marcelo,rodolfo,tosiç seviyesinde kalitesinde görüyorsan zaten diyecek bişeyim yok.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı b.damatoglu

En son iyi stoperimiz kimdi hatırlayan var mı?

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Ben bu kadar plansız programsız bir transfer politikası görmedim. En çok transfere ihtiyacın olan bölgeler kaleci ve stoper. Kaleye aldığın adam kapalı kutu, stoper ise hala alınmamış ve akşam pazarında ne denk gelirse diye bekliyoruz artık.  GG ve Caner kendi kulüpleriyle sıkıntı yaşamasalar o bölgelere başka transfer yapılabilecek miydi o bile meçhul. Şu saatten sonra ister 1.sınıf yabancı stoper gelsin iste etoo ister nasri başarısız bir görüntü verdi yönetim. Zira dışarıdan görüntü ; plansız, programsız ve menajerlerin önerdiği oyunculardan başka alternatif yaratamayan ve B planı olmayan bir yönetim.     

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Valla abicim , bu konuda sana katılmamak elde değil. Bende yönetimi çocu aşamada savunur kollardım ama bu stoper konusundaki plansızlık programsızlık Eyüpspor'da olmaz...
Alanyaspor'un son dakikada aldığı adama metiyeler düzüldü burada sayfalarca, cidden anlayamıyorum bazen insanları..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kadirakca

Takımda stoper yok, rezalet bir trnasfer dönemi. Diğer transferlerin değeri kalmadı açıkçası gözümde.

Çevrimdışı mylife1903

Omeruo, Villarreal üzerinden Alanya yapmış. @tuncaboylu
Portakalla beslemislerdir onu c vitamini zehirlenmesinden Alanyaya kacmis adam. Yagmurdan kacarken doluya tutuldu omeru

Çevrimdışı tuncaboylu

tuncaboylu abi O kadar imza parası neden verilmez peki şimdi alt seviye stoperlere 4-5 milyon teklif yapıyoruz para elimizde kalsa ne olacak şampiyonlar liginde marcelo atınçlamı sağlam defans yapıcaz? transfer piyasasını bizmi düzelteceğiz imza parası diye bişey var ve ffp kıskacında bizimde işimize geliyo sen burda aldığın oyuncunun kalitesine ve verdiğin paraya bakacaksın bu imza parasıda nerden çıktı ben vermem o kadar dersen iki ay boyunca stoper arar sonra sıkıntıya düşersin.

serdarla nkoulou yu zaten bir tutamayız arada kalite farkı var bende serdara o kadar para verelim alalım istemezdim ama nkoulou kalitesinde oyuncuyu zaten bonservisle almak istesen 8-9 milyon fiyat çekerler çok istediğimiz glik ne kadara gitti gördük senin mantığına göre glikte bonservissiz olsa 3 milyon imza parası istese onuda almayarak iyi iş yapmış olacaktık.

atalayın yazdığı yazılar genelde oyuncu üzerine değil takım defansı üzerine bende nkoulouyu alalım defans sorunumuz çözülür demiyorum ama Türkiye şartlarında alacağımız iyi bir oyuncuydu şuanda ligde ondan daha iyi stoper yok kajer diyoruz oyun açılınca defoları ortaya çıktı nkoulou fiziksel özelliği hızı çabukluğu sayesinde açık oyundada aciz durumlara düşmezdi işimizi görürdü ayakta durmuyo çok kayıyo diye eleştirenler vardı oyuncu doğru hamleyi yaptıktan sonra kaymasında bi sakınca yok önemli olan doğru yerde kaymak ve topa müdahele etmek bunu başarıyosa kaymasında sorun yok bence.

Murat dostum, şöyle bir şey var: İmza parası oyuncunun cebine giriyor. Bu da kadrondaki diğer futbolcuların canını sıkacak bir durum.

Transfer piyasasını biz düzeltemeyiz, ama takım içi dengeleri koruyabiliriz.

N'kolou'ya 4 milyon euro imza parası verileceğine, daha düşük kaliteli Manoel'i 4.5 milyon euro bonservisle almalarını tercih ederim. (İlk tercihim yüksek profilli bir adamın maaşının bir kısmını kulübüne ödeterek kiralamak olurdu)

Bakın Gökhan'a verilen imza parası yüzünden İsmail kazan kaldırdı ve gitti. (Arka sıradakiler, gülmeyin.  :D)

Tamam bu hayırlı oldu belki, ama her zaman böyle sonuç vermez bu işler. Bu benim fikrim.

Bir transfer yaparken, sadece birtransfer yapmıyorsun. Düşünülmesi gereken pek çok parametre var işin içinde.

Bir de yanlış hatırlamıyorsam @atalay süratli stoper kavramını da eleştiriyordu. (N e olur doğru olsun, yoksa balık hapına başlayacağım. :lol:)

Stoperin süratinden ziyade pozisyon alması önemli bence, Popescu kağnı gibiydi ama süratli Bülent Korkmaz'dan daha iyi dururdu rakibini.

Benzer şekilde Erman Güraçar vardı bizde, Zago'yla 100 metreye kalksalar 50 metre fark atardı ama Zago daha sağlamdı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

En son iyi stoperimiz kimdi hatırlayan var mı?

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zago açık ara..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Zago açık ara..

Aynı anda ben de Zago'dan bahsettim, çok ilginç.  :D

Çevrimdışı murat baltacı

Yanlış hatırlamışım o zaman, niyetim dezenformasyon değildi.

Kusura bakmayın @atalay, @Bishamon, @murat baltacı

@Necmi abi'nin yorumlarıydı onlar o zaman, "sürekli kayarak müdahale ediyor, bize uygun değil" şeklinde.
Önemli değil abi evt necmi abi nin yorumuydu onlar az önce onunla ilgili yorumda bulundum zaten kayarak oynaması çok kötü bi durum değil aslında doğru hamleyi yapıyosa sorun yoktur ama necip gibi sürekli boşa kayması rakibe kayması sıkıntı yaratırdı benim izlediğim gördüğüm kadarıyla nkoulou kaydığı pozisyonlarda topa müdahele ediyo bu rakibide yıldırır aslında çalım atsa bile kayarak topa müdahele den bi stoper var karşısında.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı fatihbjk

Glik-Pazdan diyorduk Pazdan ı beğenmiyorduk , Glik Skrtel diyenimiz vardı. Ne kadar ümitli ve heyecanlıydık  nasıl böyle oldu gerçekten hayret

Avrupa sampiyonasi bizim stoper isini cok bozdu bence. Glik ve Emre Mor gelirdi diye dusunuyorum.
Ozellikle Glik sampiyonada cok one cikti.

Çevrimdışı atalay

@atalay dostum, sana soramadım bu arada; bu vesileyle sorayım:

Şu adı geçen yüksek profilli Sakho, Mangala, Indi, Abdennour dörtlüsünden hangisi daha çok uyardı bize?

Kağıt üzerinde uyum olmaz. Ayrıca o dörtlünün yüksek profilli olduğunu düşünmüyorum. Oyuncuların tamamı solak ve ligin dinamiklerine uygun. Benim için Sakho ve Mangala bir adım önde olurlardı. 

Çevrimdışı tuncaboylu

Alanyaspor'un son dakikada aldığı adama metiyeler düzüldü burada sayfalarca, cidden anlayamıyorum bazen insanları..

Plansızlık gerçekten paçadan akıyor, Alanya'ya giden adam bizim rotasyon oyuncumuz olacaktı. Sonra biz eleştirince kızılıyor, buyurun şimdi bunun için de görüş bildirin.

Aynı Alanyaspor Vagner Love'ı da aldı ve geçen sene Fenerbahçe'de oynayan Ba'yı da kiraladı.  :D

Atiba da bize gelmeden önce Antalyaspor'a geliyordu, ellerinden kaptık adamların. :tabe:

http://www.milliyet.com.tr/antalyaspor-dan-besiktas-a-atiba---1743471-skorerhaber/

700 bin euro'ya 4. ya da 5. stoper olacaktı adam.

Atınç geldi daha iyi oldu, o ayrı.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 15:41:36 tuncaboylu ]

Çevrimdışı iilkerr

Az önce ovunc ozdem eto da puruz var transfer buyuk ihtimal yatti, stoper transferi kapanmis olabilir gibisinden bir seyler soyledi.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

Bir ara Glik ile de görüşüyorduk.Glik+Nkolou tandemi.
Ben o tandemi çok istemiştim atalay iyi bi tandem olmaz diyodu ama sağlam bi tandem olacağı konusunda ısrarcı yorumlarım olmuştur geldiğimiz noktada ikisinden birini bile alamadık  :tabe:
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı kadirakca

Az önce ovunc ozdem eto da puruz var transfer buyuk ihtimal yatti, stoper transferi kapanmis olabilir gibisinden bir seyler soyledi.

Aynısını Serdar Sarıdağ Radyosporda söyledi.

Çöpe gider bu yıl Stoper-Kaleciden dolayı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kağıt üzerinde uyum olmaz. Ayrıca o dörtlünün yüksek profilli olduğunu düşünmüyorum. Oyuncuların tamamı solak ve ligin dinamiklerine uygun. Benim için Sakho ve Mangala bir adım önde olurlardı.

Ben de aynı isimleri tercih ederdim, teşekkürler.  :ok:

Yüksek profilden kastım, 10 milyon euro üstü bonservisti aslında.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynı Alanyaspor Vagner Love'ı da aldı ve geçen sene Fenerbahçe'de oynayan Ba'yı da kiraladı.  :D

Atiba da bize gelmeden önce Antalyaspor'a geliyordu, ellerinden kaptık adamların. :tabe:

http://www.milliyet.com.tr/antalyaspor-dan-besiktas-a-atiba---1743471-skorerhaber/

700 bin euro'ya 4. ya da 5. stoper olacaktı adam.

Atınç geldi daha iyi oldu, o ayrı.
Love, Ba patates adamlar zaten herşey ortada bu Alanyaspor'u müthiş bir takım yapmıyor 4 yediler formsuz Beşiktaş'tan. Benim eleştirim vizyon ile ilgili hemen rakiplerden örnekler veriyorsunuz bir konu açılınca bizim rakibimiz kendimiziz, kötü örnek örnek değildir anlatamadım size burada bunu, ama Necmi abiyle taktiğiniz aynı kim bir şey dese fenerde öyle yaptı Gs'da öyle yaptı ama biz onların iyi örneklerini verince ya olur mu diye tam tersi bir atak :) Dışarıdan komik görünüyor sadece belirtmek istedim, çok göze batıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne pürüz var, söylemiyorlar. Maç başı sebebi inandırıcı değil.

Bunlar da duyumcu güya.

Çevrimdışı atalay

Oyuncular organizasyon ve oyun ihtiyaçlarından bağımsız değerlendirilemez. Bir ismin bireysel performansını yükselten etkenler oyun şablonları, stratejileri, çevresinde oynayan isimler ve daha bilumum etken ile değişkenlik gösterebilir. Bunu Chedjou - Kjaer - Lille örneği ile yüzeysel bir şekilde anlatmıştım. O yüzden oyuncuyu X takımın talep etmesi, oradaki istatistikleri yada performansı çok şey ifade etmiyor.

Çevrimdışı 38life

Marcelo hakkında pozitif düşünmeye çalışıyorum. Kendimi kandırmaya çalışıyorum. Olmuyo.

Etiketler: