2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374641 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Emre Mor'u kiralasak 1 sene pişse bizde  :D
Kimin yerine oynayacak?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı onurturan

şu şekilde maç yapsa bizimkiler
pektemek onda bile bi tarafını yarar

https://twitter.com/Football__Tweet/status/759128900353925120
Bizim Kerim ne yapardı acaba böyle bir maç olsa :D

Çevrimdışı Turco

Tercümanlardan konu açılmışken 6 yıl boyunca her sene kulübe başvuru yapmış ama asla yanıt alamamış biri olarak, tercümanları sürekli takip ettiğim için iki kelam da ben edeyim.

Tercüman bazı soruları çevirmiyor.  :D

Tercüman neyin kafasını yaşıyor zaten anlamak mümkün değil. Bi kere kendisi portekizce bilmiyor, ispanyolcadan devşirme portekizce çeviri yapmaya çalışıyor. Adriano zaten 10 yıldır İspanya'da oynuyor İspanyolcayı anadili gibi konuştuğunu bildiği halde tercüman Portekizce kasmaya çalışıyor.Kendi ayağına kurşun sıkıyor.

Bu tercümana hiç kanım ısınmıyor önceden bi çocuk vardı Schuster'e falan tercümanlık yapıyodu İspanyolca. O çok akıcı anlatıyodu.

Tuğkan'ı diyorsun. O bizden sonra Fener'e gitti sonra orda fenere opera yaparken çekilmiş eski bir videosu ortaya çıkınca Fener Tuğkan'ı kovdu. İngilizcesi de İspanyolcası da mükemmele yakındır.

Aynen yarım yamalak çeviriyomuş hep.

Yarım yamalak değil bazı terimlerin karşılığı olmadığından ve simültane çevirinin zorluğundan en kestirme yoldan çeviriyor.
Siz başka takımların tercümanlarına bakın ağlarsınız.

aynen halili bende seviyorum :D

Halil iyidir hatta 10 numaradır. Türkiye'de bu işi en iyi yapanlardan biridir. Müthiş bir hafızası var, not tutmadan simültane çevirinin babasını yapar. Ben arada videolarını izleyip kendisiyle yarışırım, ben uzun çevirilerin bir kısmını unutuyorum ama Halil unutmuyor. Resmi sitede öbür tercüman Arda Kabaklı sadece tercüman olarak gözükürken Halil, Tercüman - İdari Direktör Yardımcısı olarak gözüküyor. Halil uzun yıllar bizde devam eder.

Arda bi ara kovuldu, sonra olup biteni Samet hocaya yetiştiriyormuş diye laf çıktı ondan sonra Bobo çıktı Arda benim 10 bin euro paramı iç etti dedi Arda yalanladı falan filan ama sonra tekrar işe geri aldılar hala bizde devam ediyor.

Çevrimdışı matias_27

1-mario gomez çok extra şeyler olmadıkça gelmeyecek
2-balotelli asla gelmeyecek
3-mario gomez olayında çok çok extra şeyler olmazsa eto beşiktaş'a hayırlı olsun
4-savunmaya üst düzey bir yabancı alınıp transfer bitirilecek isim lütfen istemeyin

hayırlı geceler...
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı mehmetkorfez

Ne Eto'o ne Gomez.

Bence Ağustos'un ortalarını bulur bu forvet işi ve hiç gündemde olmayan biri gelir

Çevrimdışı matias_27

son bilgi
 şenol güneş son ana kadar mario gomez transferi için yönetimden talepte bulundu.eto gomeze karşı koz olarak gündemde tutuluyor. stoper transferi için mario gomezin durumu bekleniliyor.fiorentina-beşiktaş-mario gomez üçlüsü arasında inanılmaz bir santranç oyunu var

Çevrimdışı can1903

İngiltere'de 2 stoper ile kiralık görüşülüyor. Omeruo ve basına düşmyen biri. Tanıdık  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

son bilgi
 şenol güneş son ana kadar mario gomez transferi için yönetimden talepte bulundu.eto gomeze karşı koz olarak gündemde tutuluyor. stoper transferi için mario gomezin durumu bekleniliyor.fiorentina-beşiktaş-mario gomez üçlüsü arasında inanılmaz bir santranç oyunu var
etoo yedekte tutulacak bir oyuncu değildir.
bir söz verirsen uygularsın. gomez gelsin gelmesin
alacağız dediysen alırsın.

Çevrimdışı matias_27

etoo yedekte tutulacak bir oyuncu değildir.
bir söz verirsen uygularsın. gomez gelsin gelmesin
alacağız dediysen alırsın.
Eto yedekte tutuluyor derken bu seneyi kurtarma açısından yoksa Eto bu sene her halükarda gol kralı olur zaten Beşiktaş'a. Ama şenol hoca gomez için başkandan özel isteği var.başkan resmen akıl oyunları oynuyor ki mükemmel yönetiyor süreci

Çevrimdışı tayfunyasar

"ooo recai kocamaaann"  çırağan sarayına 40 tane bavul gelmiş diyorlar. herkese iyi geceler. duyumculara da bol bol mutluluk diyorum işleri çok zor vallahi. fikret orman yönetimi duyumcu yatıran olarak bilinir :D
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimiçi Necmi

"ooo recai kocamaaann"  çırağan sarayına 40 tane bavul gelmiş diyorlar. herkese iyi geceler. duyumculara da bol bol mutluluk diyorum işleri çok zor vallahi. fikret orman yönetimi duyumcu yatıran olarak bilinir :D
sadece duyumcumu tv kanallarını bile nakavt eder  :D

Çevrimdışı khanlu

Daha once burada paylasildi mi bilmiyorum ancak 1 hafta once gomezin dugune katilan bir vatandas su fotografi paylasmis.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı tangaz

ne işimize yarayacak dortmuntun stepnesimiyiz.
hiç bir oyuncu opsiyonsuz kiralanmaz bizimde en sağlam
yerimiz kanatlar

ben en sağlam yerimiz kanatlar kavramına katılmıyorum. bizim sistemde kanatların daha fazla skor (gol+asist) yapması gerekirken bu sayı istenilen/olması gereken düzeyin altında. geçen sene sosa+ozzie işi kotardılar. bu yıl beklerden umarım iyi katkı alırız da kanatlar gerçekten sağlam olurlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Kimin yerine oynayacak?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

quaresma bize ilk geldiğinde solda başlamıştı devre arası simao da gelince quaresma sağa geçmişti. sürekli kanat değiştirse de ben solda daha iyi olduğunu düşünüyorum taa o günden beri. olcay sürekli düşüşte (skor anlamında) kerimi ben hiç beğenmiyorum ve olmayacağını düşünüyorum. aras desek soru işareti ben e.morun şu kadroda olsa sağ kanatı kapacağını ve hepsini taca atabileceğini düşünüyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

quaresma bize ilk geldiğinde solda başlamıştı devre arası simao da gelince quaresma sağa geçmişti. sürekli kanat değiştirse de ben solda daha iyi olduğunu düşünüyorum taa o günden beri. olcay sürekli düşüşte (skor anlamında) kerimi ben hiç beğenmiyorum ve olmayacağını düşünüyorum. aras desek soru işareti ben e.morun şu kadroda olsa sağ kanatı kapacağını ve hepsini taca atabileceğini düşünüyorum...
Evet abi karijma solda daha verimli oynuyor. Bu sene senol hocam biraz odunla dovmeli bunu, biraz ceza alanina girsin yahu. O yetenekle bu kadar az dkor yapan bir oyuncu dunyada yoktur. Olcayda mesela kirintilari olsa o yetenegin mulleri donunda sallar.
Yetenek sonradan kazanilmaz ama tecrube ve oyun bilgisi kazanilir. Quaresma en onemli silahi olacak takimin insallah sapitmaz. Sapitmasini engellemek icinde gunde uc ogun tok karnina odunsilin verilsin.

Çevrimdışı tangaz

sosa kalsa eto'o alınsa defansa da general iki stoper alınsa m.gomezde ooo cümbüşe bak kambersiz düğün olmaz ben de geliyorum dese 4-4-2 oynasak gol rekoru kırarız walla

kalecilerden biri
gg    bayX       bayY     adriano

sosa  ozzie      atiba   quaresma

etoo gomez

Çevrimdışı tangaz

Evet abi karijma solda daha verimli oynuyor. Bu sene senol hocam biraz odunla dovmeli bunu, biraz ceza alanina girsin yahu. O yetenekle bu kadar az dkor yapan bir oyuncu dunyada yoktur. Olcayda mesela kirintilari olsa o yetenegin mulleri donunda sallar.
Yetenek sonradan kazanilmaz ama tecrube ve oyun bilgisi kazanilir. Quaresma en onemli silahi olacak takimin insallah sapitmaz. Sapitmasini engellemek icinde gunde uc ogun tok karnina odunsilin verilsin.

quaresma bu sene geç form tutacak hala sahillerde şortunu yukarı çekip aşağı sıyırıp kıçını bronzlaştırmakla meşgul. umarım bu süreçte diğer kanatlarımız iyi düzeyde olurlar. olurda gomez dönerse onun da form tutması zaman alacak. sosa kalsa aynı sıkıntı onda da olacak. alınacak stoper/ler şayet mevcut takımları ile kamptaysa ok ama değillerse onlarında form tutması zaman alacak. starting anlamında bence biraz sıkıntı olacak gibi duruyor, umarım ilk haftalarda gereksiz puan kaybı olmaz tıpkı geçen sene başındaki TS maçı gibi...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

bu sene çerez parasına beklerde devrim yaptık resmen  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

konu dışı olacak ama bu m.utd dünya saf rekorunu kırmış bedavaya gönderdikleri adama 113 milyon sterlin bonservis + 20 milyon da menajerlik ücreti ödediler  :money:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu sene çerez parasına beklerde devrim yaptık resmen  :bandit:
Geri kalanlar sıkıntı ama orta saha ,stoper, gomez ve sosanın durumu  soru işareti

Çevrimdışı tangaz

Geri kalanlar sıkıntı ama orta saha ,stoper, gomez ve sosanın durumu  soru işareti

2 mızmız bizi ne hallere düşürdü. sosa + gomez sümüklü kız çocukları gibi mızmızlanmasaydı, iş 2 stopere bitiyordu ki o işi de çoktaaan halletmiş olurduk bu sorunlarla boğuşmasak. lig çerez ötesi bir hal alırdı bizim için...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2 mızmız bizi ne hallere düşürdü. sosa + gomez sümüklü kız çocukları gibi mızmızlanmasaydı, iş 2 stopere bitiyordu ki o işi de çoktaaan halletmiş olurduk bu sorunlarla boğuşmasak. lig çerez ötesi bir hal alırdı bizim için...
Gomez çok daha önemli bence sosayı da severim ama gomezin yeri ayrı dönerse süper olur abi yalan haber değilse oziye 17 m euroluk teklif varmış ama satmayalım bence

Çevrimdışı mülkübey

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı tangaz

Gomez çok daha önemli bence sosayı da severim ama gomezin yeri ayrı dönerse süper olur abi yalan haber değilse oziye 17 m euroluk teklif varmış ama satmayalım bence

gel de bu çocukların TR pasaportuna yanma ya da ligimize yanma ederimiz dışardan bu işte granit şakamıdır nedir o herifin 45 milyon falan ettiği ortamda töre+ozzie gibi adamlara verilen paralara bak napolinin aldığı milik bizim cenkin bence yanına yaklaşamaz cenk geçen sene hollanda da olsaydı 35 golle gol kralı olurdu.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2016, 10:43:16 tangaz ]

Etiketler: