2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375830 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Rasim

Andreas Beckin kizinin ismini Disi kartal koydugunu Ergin aslan da teyit etmiş..
Arkadaşlar saçmalamayın yaw weiblich adler zaten dişi kartal demek öyle bir isim yok almancada kimsede öyle bir isim koymaz çocuğuna yeni bir dişi kartalımız oldu demiştir bizim öküzlerde isim koydu zannetmiştir te allam

Gesendet von meinem EVA-L09 mit Tapatalk

Beşiktaş!

Çevrimdışı brkntcnr

gomez gelir sosa kalır da stoper ne olacak...mathieu'yu başkan bıraksaymış ii olcaktı...

gönül rhodo mathieu adriano
              atiba ozzy
         aras sosa quaresma
                 gomez

kadroya bak be.. ateş ediyor ateş..!!
Mathieu yu başkanı izin vermiş. Oyuncu kalmak istemiş. Yani mathieu gelmek istememiş

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

wayy arkadaş yaa totoş mathieu işi bozmasaymış şuan general stoper işini çözmüş olacaktık  :s20:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı bjk4ever

Emin misin dostum, ben 1.7 daha anlamı çıkardım:

"for the amount of 600.000 euros, plus up to 1.7 euros more if Beşiktaş were qualify for CL."

"1.7 milyon euro ilave" anlamına gelmiyor mu bu?

Kirik bir Ingilizceyle yazilmis zaten.
1.7 euro 1.7 million olmasi lazim.
Ayrica were qualify for CL gramer olarak yanlis sacma sapan bir yazi.
if Besiktas will be able to qualify olmasi lazim.
Ama yaziya bakinca plus up to denince artik maksimum olarak demek oluyor.
Ama o da sacma, cunku ya gidersin CL'ye ya girmezsin. O nasil maksimum oluyor anlamiyorum.
Aklima gelecen tek sey girmezsek 600.000+1.7 milyondan az, girersek 600.000+1.7 milyon olacak galiba.

Çevrimdışı tangaz

la gazetta dello sport mario gomez zu ajax ? gibi haberler yapıyor  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Sosanın yerine birini bakıyomuşuz ismi sır gibi saklanıyormuş sosayı 2 defa cebinden çıkaracak biriymiş kiralık+satınalma opsiyonu için zorluyomuşuz ve opsiyonu 13 milyona düşürmeye çalışıyomuşuz ağustos sonuna kadar zorlanacakmış  :bandit:

Çevrimdışı Kalyoncu

la gazetta dello sport mario gomez zu ajax ? gibi haberler yapıyor  :alala:
Dutch media report that Mario Gomez could be set for a move to Eredivisie side Ajax.

The German forward does not appear to have a future with current club Fiorentina and has recently turned down a permanent switch to Besiktas, with whom he enjoyed a successful loan spell last season.

The 31-year-old has even been linked with a transfer to Barcelona of late, but Voetbalcentraal.nl say that Gomez has been spotted in Amsterdam and may well be on his way to Ajax Stadium.

Böyle diyor abi twitterdan bir arkadaş yazmış böyle büyüyerek gitmiş.Milik'i 35'e sattılar iyi para gelir hertürlü karlı çıkabiliriz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle26

Eto'nun yem olduğunu düşünüyorum bence başka isimlerle ilgileniyorlar olmazsa Eto gelir diye bakılıyor. Bir gün ansızın Huntelaar Beşiktaş'ta haberini bekliyorum :ebebe: :iblush:

Çevrimdışı Tolga

Sosanın yerine birini bakıyomuşuz ismi sır gibi saklanıyormuş sosayı 2 defa cebinden çıkaracak biriymiş kiralık+satınalma opsiyonu için zorluyomuşuz ve opsiyonu 13 milyona düşürmeye çalışıyomuşuz ağustos sonuna kadar zorlanacakmış  :bandit:
Benim aklıma direk Mata geliyor ama bu sene bu seviyede transferler yapamayız seneye artık :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Niasse everton kamp kadrosuna alınmamış aslında eto + niasse (kiralık) ikilisi de iyi iş olur.

Çevrimdışı tangaz

Dutch media report that Mario Gomez could be set for a move to Eredivisie side Ajax.

The German forward does not appear to have a future with current club Fiorentina and has recently turned down a permanent switch to Besiktas, with whom he enjoyed a successful loan spell last season.

The 31-year-old has even been linked with a transfer to Barcelona of late, but Voetbalcentraal.nl say that Gomez has been spotted in Amsterdam and may well be on his way to Ajax Stadium.

Böyle diyor abi twitterdan bir arkadaş yazmış böyle büyüyerek gitmiş.Milik'i 35'e sattılar iyi para gelir hertürlü karlı çıkabiliriz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben şu dakikadan sonra kimsenin 4-5den fazla bonservis vereceğini sanmıyorum. ordan çok para gelmesini beklemeyelim. maaşı öyle yüksek ki, kimse yüksek bonservis ödemez...

Çevrimdışı tangaz

Benim aklıma direk Mata geliyor ama bu sene bu seviyede transferler yapamayız seneye artık :icool:

kiralık bakıyomuşuz Tolga ama Mata gelmesin mümkünse ispanyol oyuncu istemiyorum hele ingiltere de yıpranmış bir ispanyol hiiiç istemiyorum  :D

Çevrimdışı BlackEagle26

@canpolatyilmaz
Carsamba gunune kadar zamani var (Gomez için )

Ben güvenilir buluyorum kendisini bilmiyorum siz ne dersiniz ?

Çevrimdışı BlackEagle26

@canpolatyilmaz
Yarini bekleyin.  Az kaldi

Çevrimdışı TURKahvesi

J.Mata olmasın o zor ama imkansız da değil hani (belkide ben çok fazla uçuyorumdur)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne manyak olur ama ha :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı bjklimert_

yaşla elbette alakası yok ama burda yaş olsun istiyoruz
karşında konuştuğun kişinin bir insan olduğunu farketmek açısından kimliğini
ortaya koyan öğeler önemli karşındaki insanın bir birey olduğunu farkettiğinde çok daha farklı
konuşuyorsun. Daha çok saygı gösteriyorsun yaşı küçükse hoşgörün artıyor yaşı büyükse ona göre saygı gösteriyorsun
buda buranın seviyesinin artmasını sağlıyor.
yoksa aklın yaşta olmayacağını anlayacak kadar uzun yaşadım :tabe:  @bjklimert_

teşekkürler iyi forumlar

Çevrimdışı Tolga

kiralık bakıyomuşuz Tolga ama Mata gelmesin mümkünse ispanyol oyuncu istemiyorum hele ingiltere de yıpranmış bir ispanyol hiiiç istemiyorum  :D
Ne manyak olur ama ha :icool:

Mata çok iyi transfer olur da işte :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sosyalkartal

damar yollarınızı açın bir doz sosyalkartal alma zamanı geldi forumun  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Bishamon

Oo geldi mi etoolar balotelliler

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı sosyalkartal

2 side hazır ama kralla görüşülecek ve büyük ihtimalle süper mario takımda kalacak balotelli ile imzalar atıldı büyük ihtimal eto olmayacak
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kutay

2 side hazır ama kralla görüşülecek ve büyük ihtimalle süper mario takımda kalacak balotelli ile imzalar atıldı büyük ihtimal eto olmayacak
oha hem balotelli hem gomez mi gelecek ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Samet Ç

@canpolatyilmaz
Carsamba gunune kadar zamani var (Gomez için )

Ben güvenilir buluyorum kendisini bilmiyorum siz ne dersiniz ?
Hikaye.

Çevrimdışı Jukebox

Abi anlamadım gomez kalırsa balotelli-gomez mi olacak?

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi anlamadım gomez kalırsa balotelli-gomez mi olacak?
Benim anladığım Gomez olursa kalacak ve transfer bitecek, yoksa Eto'o değil Balotelli gelecek.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: