2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375829 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 sabah beri tek başıma yazıp çiziyorum girilen entrylerin yarısı benimdir bugün, herkes beachlere koştu galiba bugün bende yarın kuzenin havuzlu villasına gidip havuz başında mangal+viski+puro keyfi yapacağım  :bandit:
Suan ruslari parlican kebapla tanistirdim, kafayi yiyorlar. Mangala birakiyorum patlicanlari kendi bahcemden offffff, ekmege tereyagi gibi suruyorum.

Mari gomezi gonderecen suan hemen bos kagida alirdim imzasini. Birazdan rus banyosuna girecem odunla kizdirdim 90 derece sicaklik. Buzlu havuza atlayacam hemen banyo sonrasi.

Sinekler olmasa iyiydi. Son sokan sivri sinek oyle yamuk yumuk uctu ki kendi sarhos oldu herhalde.

Bana sosa ile gomezi gonderin hemen

Çevrimiçi Necmi

Evet abi karijma solda daha verimli oynuyor. Bu sene senol hocam biraz odunla dovmeli bunu, biraz ceza alanina girsin yahu. O yetenekle bu kadar az dkor yapan bir oyuncu dunyada yoktur. Olcayda mesela kirintilari olsa o yetenegin mulleri donunda sallar.
Yetenek sonradan kazanilmaz ama tecrube ve oyun bilgisi kazanilir. Quaresma en onemli silahi olacak takimin insallah sapitmaz. Sapitmasini engellemek icinde gunde uc ogun tok karnina odunsilin verilsin.
müllerin müller olması bayernde olduğu için olcayda Beşiktaşta oynadığı için
olcay aralarındaki fark sadece bu bence olcayı al bayerne koy müller kimmiş dikkatinizi çektiyse
olcay ozi ile mükemmel oynuyor. Beşiktaşın gollerini izleyin nerdeyse bütün hücum veryasyonlarının içinde var.
kıstası hep gol olarak yapmayın geçen seneki golle sonlanan paslaşmalara bir bakın içinde olcayın olmadığı
bir pozisyon görebilecekmisiniz Olcay yetenekli bir oyuncu bunuda ona ayak uyduran biri olunca gösteriyor hemen
siz yeteneği son vuruş kabiliyetiyle karıştırıyorsunuz olcayda tek eksik olan bu buda biraz şansızlığı aslında yoksa vuruşlarıda çok iyi ama kaleciler olmadık kurtarışlar yapıyor kaldıki bugüne kadar elimize gelmiş en golcü kanat oyuncusu

Çevrimdışı Anıl1903

Küçük bir hatırlatma,saat 17'de Eibar'la hazırlık maçımız var .Yayın Dsmart 77.kanaldan yapılacak.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2016, 14:04:26 Anıl1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Kerimdn çok daha yetenekli ve oyun bilgisi daha iyi ama

Bence daha yetenekli değil ilerde olabilir belki ama şimdi değil
oyun bilgiside daha iyi falan değil çocuğun tek bilgisi topu al kaleye vur
çocuğun kaç maçını izledik bir tane asist olabilecek pasını gördünmü
bildiğin bencil işte Kerimin müthiş bir yeteneği var son vuruşları iyi pas yeteneği
iyi asist yeteneğide iyi bencil değil tek sorunu kafasını kaldırmıyor panik oyunu oynuyor
buda onu kötü gösteriyor oyununu olgunlaştırsa avrupanın sayılı kanat oyuncuları arasına adını yazdırır.
kerimi bende çok eleştirenlerdenim ama bir şeyi hep atlıyoruz türk oyuncular meziyetlerini 24-25 den sonra kazanıyorlar
oyuncunun olmasını bekliyorsan bu yaşları beklemek gerekiyor.

Çevrimdışı mylife1903

müllerin müller olması bayernde olduğu için olcayda Beşiktaşta oynadığı için
olcay aralarındaki fark sadece bu bence olcayı al bayerne koy müller kimmiş dikkatinizi çektiyse
olcay ozi ile mükemmel oynuyor. Beşiktaşın gollerini izleyin nerdeyse bütün hücum veryasyonlarının içinde var.
kıstası hep gol olarak yapmayın geçen seneki golle sonlanan paslaşmalara bir bakın içinde olcayın olmadığı
bir pozisyon görebilecekmisiniz Olcay yetenekli bir oyuncu bunuda ona ayak uyduran biri olunca gösteriyor hemen
siz yeteneği son vuruş kabiliyetiyle karıştırıyorsunuz olcayda tek eksik olan bu buda biraz şansızlığı aslında yoksa vuruşlarıda çok iyi ama kaleciler olmadık kurtarışlar yapıyor kaldıki bugüne kadar elimize gelmiş en golcü kanat oyuncusu
Yahu @Necmi abi goren belki ilk okuyan ben olcayi elestirdim sen de olcayi koruyorsun sanacak.
Ben olcayi yuceltmek icin yazmistim entryi. 
Ben severim ve begenirim bizim olcayjani.

Çevrimdışı abdusta

Hayırlı Hafta sonu,

28 temmuzda bunu yazmıştım.

Alıntı
biran yukarıdaki haberin dogru oldugunu düşünün..
 1-Sosa yanlısı,adam ailesini düşünüyor haklı diyenler hayal kırıklığına ugramayacakmı? yıllık 3 milyon kazanacakmış!!

2-Ben yönetici olsam Sosa ya demezmiyim bizden habersiz yıllık 3 milyon euroya anlaşmıssın,bize Aileni ikna edemiyorum diyorsun,madem oyle Burada kazandıgını
    Milan sana odesin üstüne kalan parayıoda biz alalım tamı tamına 8 milyon euro eder,eger Milan peşin ödemek istemezse bu miktara gelen paraya
   seni 2 yıllık 8 milyon euroya kiralayım derdim.

Tamda Sosa bunu benzer görüşme için izin alarak Milana görüşmeye gitti,ama kendisini tam yetkili olmayan bir klüp yöneticisi karşısında buldu.
 bakalım Sosa yıllık ücretinde indirime gidip Milan'ı ikna edebilecekmi? Beşiktaş la bonservis işini Sosa nın halletmesini isteyen Milanın tepkisi ne olacak?

kısa sürede anlayacagız.

saygılar
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2016, 14:17:49 abdusta ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bize Herşey Seni hatirltiyor , Dön artik be Vicdansiz :by2: :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı alimm

santrafor bölgesinde an itibariyle üç futbolcumuz var lakin bunlardan sadece yeterli seviyede... son günlerde dillendiren iki forvet transferi gerçekleşecek ve bunlardan biri de gomez olacaksa diğer isim için adayım chelsea'den opsiyonlu kiralanabilecek bertrand traore olur... "gomez - cenk - traore" her tülü ihtiyacımızı karşılar...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Onat

Öyle pek doğru olmuyor işte...
Üzücü ama Pektemek Türk altyapılı olduğundan en iyi gelecek; Gomez-Cenk-Pektemek üçlüsüyle beklenir.
Oldu olmadık yerlere yabancı doldurulmaz. Zaten yabancı sınırlarında dolanırken bir de 3. forveti neden yabancı tercih etsin.
Çift forvetli sistem desen, Pektemek zaten asıl yardımcı forvet, biraz da o yüzden başarılı olamıyor ceza sahasında tek başına. Bir yabancı daha doldurmak mantıksız.

Çevrimdışı anılnr

Bence daha yetenekli değil ilerde olabilir belki ama şimdi değil
oyun bilgiside daha iyi falan değil çocuğun tek bilgisi topu al kaleye vur
çocuğun kaç maçını izledik bir tane asist olabilecek pasını gördünmü
bildiğin bencil işte Kerimin müthiş bir yeteneği var son vuruşları iyi pas yeteneği
iyi asist yeteneğide iyi bencil değil tek sorunu kafasını kaldırmıyor panik oyunu oynuyor
buda onu kötü gösteriyor oyununu olgunlaştırsa avrupanın sayılı kanat oyuncuları arasına adını yazdırır.
kerimi bende çok eleştirenlerdenim ama bir şeyi hep atlıyoruz türk oyuncular meziyetlerini 24-25 den sonra kazanıyorlar
oyuncunun olmasını bekliyorsan bu yaşları beklemek gerekiyor.
Çek Maçında asist yaptı adam abi :D

Çevrimiçi Necmi

Çek Maçında asist yaptı adam abi :D
benim ne dediğimi anlamamışsınki birde dön kendi gitme sevdasında
ezdiği toplara bir bak derim ben bu konuda töreyi sevmem ama törenin bile kendi vurma sevdası yoktur.
o çocuğun bir gram oyun aklı yok oturun tekrar tekrar izleyin yaşı küçük doğru eğitimle
kazanır ama şu anda yok o nedenlede sadece eğitmek için kadroda tutulur. oyun olarak bir katkı vermez.
burda tartıştığımız konu bizim elimizdeki tecrübeli ve ülkenin en iyisi olan kanat oyuncularımızdan
üstün görülmesi çoluk çocuğu bile üstün görüpde harcamayın kendi oyuncularınızı şu anda elimizdeki
kanatların hiç birini kesecek kapasitede değil.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı sosyalkartal

balotelliyle atılan imzalar var  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Bishamon

Rüyandakiler sayılmıyor  :lol: :lol:

Çevrimdışı anılnr

benim ne dediğimi anlamamışsınki birde dön kendi gitme sevdasında
ezdiği toplara bir bak derim ben bu konuda töreyi sevmem ama törenin bile kendi vurma sevdası yoktur.
o çocuğun bir gram oyun aklı yok oturun tekrar tekrar izleyin yaşı küçük doğru eğitimle
kazanır ama şu anda yok o nedenlede sadece eğitmek için kadroda tutulur. oyun olarak bir katkı vermez.
burda tartıştığımız konu bizim elimizdeki tecrübeli ve ülkenin en iyisi olan kanat oyuncularımızdan
üstün görülmesi çoluk çocuğu bile üstün görüpde harcamayın kendi oyuncularınızı şu anda elimizdeki
kanatların hiç birini kesecek kapasitede değil.
Ben Kerimi de çok beğenirim.Olcayı da çok beğenirim.Emre Mor'u da.Birisini överken diğerini yermeye gerek yok.Açalım bakalım Ronaldo,Aguero,Neymar neler yapıyorlarmış Emre Mor'la aynı yaştayken.Ki Bizim sistemi olmayan milli takımımızda pas alışverişine girememesi çok normal,Hakan,Selçuk,Ozan gibi odunlarla hele, ki kendisinde Dortmund potansiyel görmüş almış bize laf söylemek düşmez.

+Olarak elimizdeki kanatların iyi olduğuna bende katılıyorum.Özellikle Aras takım oyununa Olcayın yaptığı katkıyı yaparsa Olcay-Aras Quaresma-Kerim iyi rotasyon olur bizim için.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2016, 15:11:53 anılnr ]

Çevrimdışı mylife1903

@sosyalkartal ben forumun yenisiyim, sen beni bilmiyorsun
Eger bu balotelli olayi gercek degilse @tangaz reise sor bak ismaili nasil futbolcu yapti benim ekip seni de duyumcu yaparlar, benden soylemesi :D
Bu balotelli gelsin ince at kesecem sonra asure dagitacam
Neyse ben buhar banyosuna giriyorum, biraz beynimi kaynatacam
Balotelli gelsin iki tane fakiri komple doyurup komple goydirmezsem adam degilim

Çevrimdışı mylife1903

Dunyanin en mutsuz umutsuz insaniyim suan, balotelli, eto beni biraz mutlu eder suan. Hadi yonetim hayati siyah beyaz bu mucahitini mutlu et bugun

Çevrimdışı sosyalkartal

Forvet transferi gerçekleşir gerçekleşmez belge açıklayacam foruma ve krallığı mı ilan etmeyi düşünüyorum  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Forvet transferi gerçekleşir gerçekleşmez belge açıklayacam foruma ve krallığı mı ilan etmeyi düşünüyorum 
Gerçek kimliğini açıkla Fikret Orman sensin değil mi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kalyoncu

Gerçek kimliğini açıkla Fikret Orman sensin değil mi
Bana fırat günayer gibi geliyo yada BTD olabilir şüphelerim o yönde.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş Mario Balotelli ile görüşüyor..

Kaynak : Badem..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı anılnr

Beşiktaş Mario Balotelli ile görüşüyor..

Kaynak : Badem..
O adamın şuana kadar kendi öğrenipte doğru çıkardığı bir haber yok.La Gazetta DellaSport'a göre Fikret Orman Balotelli'nin menajeri Raiola ile  görüşmüş ve adam bizim projemizden ve ilgimizden etkilenmiş.Balotelli ve Fikret Orman görüşecekmiş bu hafta.Bence Balotelli bizim açımızdan Eto'dan daha mantıklı bir transfer olur.

Çevrimdışı Çağatay

Gomez, Bayern Münih'ten ayrılırken de yerine başka bir Mario gelmişti
Bakalım aynısı bizde de olacak mı ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: