2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375829 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

quaresma bize ilk geldiğinde solda başlamıştı devre arası simao da gelince quaresma sağa geçmişti. sürekli kanat değiştirse de ben solda daha iyi olduğunu düşünüyorum taa o günden beri. olcay sürekli düşüşte (skor anlamında) kerimi ben hiç beğenmiyorum ve olmayacağını düşünüyorum. aras desek soru işareti ben e.morun şu kadroda olsa sağ kanatı kapacağını ve hepsini taca atabileceğini düşünüyorum...
Emin ol Emre hepsinden kotu durdu su an.Cocukta fizik 0.Kerimden daha bencil.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

ekstra yetenekli çocuklar bencil olurlar. bu normal. ekstrem örnekler olacak belki ama quaresma ronaldo messi hep bencildir. çocuk m.city maçında 45 dk oynadı dortmuntun en çok dripling yapan elemanıydı. o yaştaki biri hele de Türkse fizik beklemek zaten olanaksız genler malesef böyle aldığım duyumlara göre arasında fiziği için kamptan gelen bilgiler pek iyi değil. kerim desen şaşkın bir oğlan...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kerimdn çok daha yetenekli ve oyun bilgisi daha iyi ama

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez ajaxa gitmez bence bize döner

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Hocanın aras ı beğenmediğne dair haberler var.. Ben asıl q7 ye güvenmiyorum.. Bence  bi de kanat lazım bize.. Emre moru kiralasak fena olmaz aslında

Çevrimdışı Bishamon

ekstra yetenekli çocuklar bencil olurlar. bu normal. ekstrem örnekler olacak belki ama quaresma ronaldo messi hep bencildir. çocuk m.city maçında 45 dk oynadı dortmuntun en çok dripling yapan elemanıydı. o yaştaki biri hele de Türkse fizik beklemek zaten olanaksız genler malesef böyle aldığım duyumlara göre arasında fiziği için kamptan gelen bilgiler pek iyi değil. kerim desen şaşkın bir oğlan...
Yetenekli ama eleimizdekilere gore bir artisi yok arti son vurusu cok zayif.90 dakika kaldiramaz.

Eger kiralik biri alinacaksa net iyi bir oyuncu olmali.Mesela Dortmund'da istenmeyen Kuba.

Çevrimdışı tangaz

Yetenekli ama eleimizdekilere gore bir artisi yok arti son vurusu cok zayif.90 dakika kaldiramaz.

Eger kiralik biri alinacaksa net iyi bir oyuncu olmali.Mesela Dortmund'da istenmeyen Kuba.

o da olumlu, ben genel anlamda kanatlarımızı Q7 (dahil) soru işareti görüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı saricasi

Ne sıkıcı bir gün. :uyucam:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o da olumlu, ben genel anlamda kanatlarımızı Q7 (dahil) soru işareti görüyorum.
Arasta  bnce soru işareti abi kanat şart o yüzden

Çevrimdışı tangaz

Arasta  bnce soru işareti abi kanat şart o yüzden

benim içimdeki ses zaten aras beklenen/olması gereken katkıyı yapamayacak diyor. kerim deseniz güven vermiyor 11de çıkıp da iyi oynadığı maç var mı? sadece sonradan girip etkili olduğu maçlar var. aslında soru işareti olmayan tek kanat adamımız olcay.

Çevrimdışı Tolga

Belki bana katılmayan ya da nereden çıktı diyen olabilir ama Niasse'yi kiralamak mantıklı olabilir. Tabi yapılacak bir forvet transferinin haricinde diyorum.

Hem kanatta hem de forvette oynayabilmesi önemli. Şenol Hoca'nın da kanat forvet isteğinin olduğunu düşünüyorum o açıdan değerlendirdiğimde kiralamak kötü olmaz gibi.

Gomez için de Ağustos 20'ye kadar bir gelişme olmaz son ana kadar bekleyecektir. Eğer istediği teklif gelmezse o zaman dönebilir ama bu ara bir yere imza atar gibi geliyor bana.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Belki bana katılmayan ya da nereden çıktı diyen olabilir ama Niasse'yi kiralamak mantıklı olabilir. Tabi yapılacak bir forvet transferinin haricinde diyorum.

Hem kanatta hem de forvette oynayabilmesi önemli. Şenol Hoca'nın da kanat forvet isteğinin olduğunu düşünüyorum o açıdan değerlendirdiğimde kiralamak kötü olmaz gibi.

Gomez için de Ağustos 20'ye kadar bir gelişme olmaz son ana kadar bekleyecektir. Eğer istediği teklif gelmezse o zaman dönebilir ama bu ara bir yere imza atar gibi geliyor bana.
Gomez + niasse olursa ben uçarım gomez anahtar isim

Çevrimdışı tangaz

burada ben ve bir kaç arkadaş defalarca yazdık niasse die. avrupa deplasmanlarında ister tek santrafor oynat ister sol forvet oynat. sol kanatta çok etkili olur. iç saha maçlarında tek forvet oynayamaz çünkü özellikleri kanat forvet ya da kontraatak oynayan takımlarda tek forvet oynamaya yatkın. bu arada muhtemelen cincona geliyor en az 10 yerde 1,3 kiralık 6,5 opsiyon die haberler var...

Çevrimdışı mylife1903

Forum cok sessiz yahu. Ben suan sauna, vodka, sis kebap keyfi yapiyorum. Az yazin da soyle keyifleneyim.
@Hasan Tahsin abim yazmiyor @tangaz reis futbola takildi @necmi abim kayip.
Yerim transferinizi yahu camianin havasi kacti iki sumuklu yuzunden.
Gomez ve sosa
Simdiye iki sene sonrasinin planlarini yapiyorduk. Ne tirsik adamlarmis.
Benim hanima soylesem bunlar boyle yapiyor bombaran korkuyor falan, diye etmedigi kufur kalmaz.

Çevrimdışı Tolga

Gomez + niasse olursa ben uçarım gomez anahtar isim

Güzel olur :icool:
burada ben ve bir kaç arkadaş defalarca yazdık niasse die. avrupa deplasmanlarında ister tek santrafor oynat ister sol forvet oynat. sol kanatta çok etkili olur. iç saha maçlarında tek forvet oynayamaz çünkü özellikleri kanat forvet ya da kontraatak oynayan takımlarda tek forvet oynamaya yatkın. bu arada muhtemelen cincona geliyor en az 10 yerde 1,3 kiralık 6,5 opsiyon die haberler var...
Araya girersek Ş.Ligi'nden dolayı bizi seçer ama bizimkiler düşünür mü bilemiyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bjklimert_

Passoligimi geçen sene eylül ayının ortasında çıkarmıştım olympiakos maçına gitmek istesem gidebilirim değil mi sene de 1 yenileniyor bildiğim kadarıyla ?

Çevrimdışı Kutay

Atletico Sevilla'dan Kevin Gamerio'yu almış, Gomezin bize geri dönme ihtimali gün geçtikçe artıyor
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2016, 15:45:35 Kutay ]
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı alimm

peki gomez+eto'o mu gomez+niasse mi....?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Jukebox

Niasse bence

Çevrimdışı Kalyoncu

Atletico Sevilla'dan Kevin Gamerio'yu almış, Gomezin bize ger dönme ihtimali gün geçtikçe artıyor
Llorente'nin ihtimalide azalıyor :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

acaba üçünü de mi alsak  :alala: (kerimi de kiralarız)

Çevrimdışı Blackmd1

Mario Gomez Eşinin gazina gelip, 15 Temmuzdan sonra Sosyal Medya'da Veda Paylaşımıni attiğına cok pişman.
Ne olur belli bir sey yok. Yönetim kimseye yalvarmiyor.
Eşi zorluk cikariyor.
BTD yazmış

Çevrimdışı tangaz

Forum cok sessiz yahu. Ben suan sauna, vodka, sis kebap keyfi yapiyorum. Az yazin da soyle keyifleneyim.
@Hasan Tahsin abim yazmiyor @tangaz reis futbola takildi @Necmi abim kayip.
Yerim transferinizi yahu camianin havasi kacti iki sumuklu yuzunden.
Gomez ve sosa
Simdiye iki sene sonrasinin planlarini yapiyorduk. Ne tirsik adamlarmis.
Benim hanima soylesem bunlar boyle yapiyor bombaran korkuyor falan, diye etmedigi kufur kalmaz.

@mylife1903 sabah beri tek başıma yazıp çiziyorum girilen entrylerin yarısı benimdir bugün, herkes beachlere koştu galiba bugün bende yarın kuzenin havuzlu villasına gidip havuz başında mangal+viski+puro keyfi yapacağım  :bandit:

Çevrimdışı alimm

acaba üçünü de mi alsak  :alala: (kerimi de kiralarız)
:D yok mu artıran....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

quaresma bize ilk geldiğinde solda başlamıştı devre arası simao da gelince quaresma sağa geçmişti. sürekli kanat değiştirse de ben solda daha iyi olduğunu düşünüyorum taa o günden beri. olcay sürekli düşüşte (skor anlamında) kerimi ben hiç beğenmiyorum ve olmayacağını düşünüyorum. aras desek soru işareti ben e.morun şu kadroda olsa sağ kanatı kapacağını ve hepsini taca atabileceğini düşünüyorum...
birincisi quaresma sağda daha iyi solda oynadığında içeri kaçma meilinde oynar yani pek rahat değil
kerimin olmamış halini bile kesemez şu anda mor olcay konusuna gelince milli maçı örnek alalım kulübede olcay
oturuyorsa oyuna mor girmez mor dediğin çocuk töre kerim karışımı gibi alıp topu gidiyor genç hızlı ama daha hiç birşey değil adam geçti kaleye yöneldi vurdu başka ne yaptı takım oyunu oynamıyorki milli maçta farketmedinizmi olcay girince hücumu nasıl yıktık rakip sahaya  olcayı gol atma olarak değerlendirmeyin oynadığında takımın hücum seviyesine level atlatır. Aras bence soru işareti değil hatta şu anda eldekiler içinde en iyisi sakatlıktan çıktı zamana ihtiyacı vardı.
mor şu kadroda sadece kupa maçlarında kadroya girebilir. Fazla gözünüzde büyütüyorsunuz gelecekte olur ama şimdi daha hiç bir oluru yok. şu an bıçağın sırtında gelecekte büyük oyuncuda olabilir yerle birde olabilir bu tamamen ona bağlı @tangaz

Etiketler: