quaresma bize ilk geldiğinde solda başlamıştı devre arası simao da gelince quaresma sağa geçmişti. sürekli kanat değiştirse de ben solda daha iyi olduğunu düşünüyorum taa o günden beri. olcay sürekli düşüşte (skor anlamında) kerimi ben hiç beğenmiyorum ve olmayacağını düşünüyorum. aras desek soru işareti ben e.morun şu kadroda olsa sağ kanatı kapacağını ve hepsini taca atabileceğini düşünüyorum...
birincisi quaresma sağda daha iyi solda oynadığında içeri kaçma meilinde oynar yani pek rahat değil
kerimin olmamış halini bile kesemez şu anda mor olcay konusuna gelince milli maçı örnek alalım kulübede olcay
oturuyorsa oyuna mor girmez mor dediğin çocuk töre kerim karışımı gibi alıp topu gidiyor genç hızlı ama daha hiç birşey değil adam geçti kaleye yöneldi vurdu başka ne yaptı takım oyunu oynamıyorki milli maçta farketmedinizmi olcay girince hücumu nasıl yıktık rakip sahaya olcayı gol atma olarak değerlendirmeyin oynadığında takımın hücum seviyesine level atlatır. Aras bence soru işareti değil hatta şu anda eldekiler içinde en iyisi sakatlıktan çıktı zamana ihtiyacı vardı.
mor şu kadroda sadece kupa maçlarında kadroya girebilir. Fazla gözünüzde büyütüyorsunuz gelecekte olur ama şimdi daha hiç bir oluru yok. şu an bıçağın sırtında gelecekte büyük oyuncuda olabilir yerle birde olabilir bu tamamen ona bağlı
@tangaz