2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375825 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı saricasi

Balotelli tam olgunlaşmadan bjk gelirse hüsran olur bnce gelmesin.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Balotelli ve olgunlaşmak ???

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

@sosyalkartal ben forumun yenisiyim, sen beni bilmiyorsun
Eger bu balotelli olayi gercek degilse @tangaz reise sor bak ismaili nasil futbolcu yapti benim ekip seni de duyumcu yaparlar, benden soylemesi :D
Bu balotelli gelsin ince at kesecem sonra asure dagitacam
Neyse ben buhar banyosuna giriyorum, biraz beynimi kaynatacam
Balotelli gelsin iki tane fakiri komple doyurup komple goydirmezsem adam degilim
komple doyurmak nasıl oluyor  :alala:
anlamadım :upto:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Yok mu querasmayı alacak çin kulübü.. Para lazım transfer için.. Olmaması da bişey değiştirmez..

Çevrimdışı tangaz

birincisi quaresma sağda daha iyi solda oynadığında içeri kaçma meilinde oynar yani pek rahat değil
kerimin olmamış halini bile kesemez şu anda mor olcay konusuna gelince milli maçı örnek alalım kulübede olcay
oturuyorsa oyuna mor girmez mor dediğin çocuk töre kerim karışımı gibi alıp topu gidiyor genç hızlı ama daha hiç birşey değil adam geçti kaleye yöneldi vurdu başka ne yaptı takım oyunu oynamıyorki milli maçta farketmedinizmi olcay girince hücumu nasıl yıktık rakip sahaya  olcayı gol atma olarak değerlendirmeyin oynadığında takımın hücum seviyesine level atlatır. Aras bence soru işareti değil hatta şu anda eldekiler içinde en iyisi sakatlıktan çıktı zamana ihtiyacı vardı.
mor şu kadroda sadece kupa maçlarında kadroya girebilir. Fazla gözünüzde büyütüyorsunuz gelecekte olur ama şimdi daha hiç bir oluru yok. şu an bıçağın sırtında gelecekte büyük oyuncuda olabilir yerle birde olabilir bu tamamen ona bağlı @tangaz

yanılıyorsun quaresma aksine solda çok daha iyi trivela ortaları fantastik oluyor ve tehlike yaratıyor diğer taraftan bırak da azcık içeri kaçsa hatta keşke daha çok içeri kaçsa hem daha çok ayak içi şutu dener hemde bolbol penaltı yaptırır sağda olduğunda da içeri kaçıyor ama bu sefer kaleyi yoklarken trivela ile şut deniyor ama hepsi karavana oluyor. soldaki quaresma sağdaki quaresmayı cebinden çıkarır.

kerim konusuna hiç girmeyeceğim arkadaş maalesef bir balon. hiç güven vermiyor.

arasın nesi soru işareti değil bir acıklarmısın abi? adam en son nezaman 90 dk top oynadı hatırlıyormusun? veya son 2 sene de arasın kaç maçını kaç idmanını izledin ki böyle bir yorum yapıyorsun. bence iyi sallamışsın aras soru işareti değil derken  :lol: sana birbilgi vereyim arasın geçen sene oynadığı toplam süre 459 dakika önceki sene ise 17 (onyedi) dakika. son 2 sene tek bir doksan dakikası olmayan adam soru işareti kavramının sözlük anlamıdır, vücud bulmuş halidir.

olcay ise benim de belirttiğim gibi soru işareti olmayan tek kanat elemanımız sana katılıyorum iyi bir pas istasyonu umarım tekniği ve son vuruşları konusunda bu yıl ballı sezonunu yaşar.

mor ise sağ kanatta iyi bir alternatif olabilirdi die yineliyorum @Necmi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı D-MAN

11 ler açıklandı

Çevrimdışı murat baltacı

Adam şuanda bile gelmek için can atmıyo olgunlaştığında yanına yaklaşabilirmisin. Bizim olayımız bu zaten sönmüşü bitmişi parlatmak evet balotelli risktir ama sevgiyi hissederse kendine gelir burda hem bize fazlasıyla katkı verir hemde yüksek bedelle transfer olur para kazandırır. Kendine gelmezsede kendi kaybeder eto ile birlikte alınan bi balotelli risk falan değildir sağlam sözleşme yapar kurtulursun eto ve cenk seni hedefe götürür zaten.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Ben Kerimi de çok beğenirim.Olcayı da çok beğenirim.Emre Mor'u da.Birisini överken diğerini yermeye gerek yok.Açalım bakalım Ronaldo,Aguero,Neymar neler yapıyorlarmış Emre Mor'la aynı yaştayken.Ki Bizim sistemi olmayan milli takımımızda pas alışverişine girememesi çok normal,Hakan,Selçuk,Ozan gibi odunlarla hele, ki kendisinde Dortmund potansiyel görmüş almış bize laf söylemek düşmez.

+Olarak elimizdeki kanatların iyi olduğuna bende katılıyorum.Özellikle Aras takım oyununa Olcayın yaptığı katkıyı yaparsa Olcay-Aras Quaresma-Kerim iyi rotasyon olur bizim için.

ben potansiyeli yok demedimki elbette var ama henüz civciv
yumurtlaması için daha zaman var ama güzel güzel yumurtalar verecek bir tavukmu olacak
yoksa horozmu olacak bunu zaman gösterir. pas alışverişine girememesi normal dediğin oyuncularla ama
en azından denemesi lazımdı pas oyunu oynamamasına yanındakileri örnek göstermek abes biraz
sürekli kafanızda hayal kahramanı yaratıyorsunuz. Benim gördüğüm yetenekleri olan ama henüz çok yetersiz bir oyuncu
milli takım formasını asla giymemeliydi. Milli takım forması o kadar ucuz olmamalı o milli takıma mordan önce kerem çağrılırdı
avrupa şampiyonasında hiç bir tecrübesi olmayan çocuk yaşta bir oyuncuyla oynayamazsın
tamam milli yapmak için hazırlık maçında oynatırsın turnuva havası koklasın diye kadrodada tutabilirsin
ama o kadar senin o yetersiz oyuncuyu turnuvada sahaya sürmen herşeyden önce diğer oyuncularına ihanettir.
onun milli takımın oyuncusu olabilmesi için nerden baksan 3-4 yılı var daha

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı D-MAN

gökhan 11 de yok  :akuma:

Çevrimdışı tangaz

komple doyurmak nasıl oluyor  :alala:
anlamadım :upto:

ben anladım  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

@sosyalkartal ben forumun yenisiyim, sen beni bilmiyorsun
Eger bu balotelli olayi gercek degilse @tangaz reise sor bak ismaili nasil futbolcu yapti benim ekip seni de duyumcu yaparlar, benden soylemesi :D
Bu balotelli gelsin ince at kesecem sonra asure dagitacam
Neyse ben buhar banyosuna giriyorum, biraz beynimi kaynatacam
Balotelli gelsin iki tane fakiri komple doyurup komple goydirmezsem adam degilim

@mylife1903 dostum senin ekip topa girerse arkadaş duyumculuğu bırakıp madenciliğe başlar yerin altında sosyal alem de sallayamayacağı bir ortamda huzur içinde yaşar mesai bitince bile çıkmak istemez  :D

Çevrimdışı brci

Yok mu querasmayı alacak çin kulübü.. Para lazım transfer için.. Olmaması da bişey değiştirmez..

:akuma:

Çevrimdışı tangaz

sosanın yerine alınacak bir yunus mallı tam bizim takımın topçusu olur 12-15 gol 7-10 asistle oynar  :bandit:

Çevrimdışı sosyalkartal

Bana fırat günayer gibi geliyo yada BTD olabilir şüphelerim o yönde.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fıratın bilgisayarında hep bu sayfa açık benden bakıp bakıp yazıyor kopyacı  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı D-MAN

fabri kadroda dahi yok  :s20:

Çevrimdışı Onat

Herkesi maç içinde görüyor işte hoca, hazırlık maçı bu...

Fabriden veya Gönülden memnun olmadığı anlamına gelmiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2016, 16:18:07 Samet Ç ]

Çevrimdışı tangaz

bu aşmadaki hazırlık maçlarında TD.ler emin olmadıkları oyunculara daha fazla süre verirler, emin oldukları neler verebileceğini bildikleri oyuncuları da ya yanlarında oturturlar ya da ilerleyen anlarda sahaya sürerler... son hazırlık maçı olympiakos daha bir  fikir verecektir.

Çevrimdışı OrhanAker

fabri kadroda dahi yok  :s20:
Hoca zaten kalecilere tam maç süre veriyor oynamayan tolga var sadece normal yani

Çevrimdışı D-MAN

stoper ve orta saha lazım çok net ama sadece forvet haberi var inanamıyorum

Çevrimdışı talha

Balotelli olmaz yakışmaz uymaz bize

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı D-MAN

Balotelli olmaz yakışmaz uymaz bize

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+1903

Çevrimiçi Necmi

yanılıyorsun quaresma aksine solda çok daha iyi trivela ortaları fantastik oluyor ve tehlike yaratıyor diğer taraftan bırak da azcık içeri kaçsa hatta keşke daha çok içeri kaçsa hem daha çok ayak içi şutu dener hemde bolbol penaltı yaptırır sağda olduğunda da içeri kaçıyor ama bu sefer kaleyi yoklarken trivela ile şut deniyor ama hepsi karavana oluyor. soldaki quaresma sağdaki quaresmayı cebinden çıkarır.

kerim konusuna hiç girmeyeceğim arkadaş maalesef bir balon. hiç güven vermiyor.

arasın nesi soru işareti değil bir acıklarmısın abi? adam en son nezaman 90 dk top oynadı hatırlıyormusun? veya son 2 sene de arasın kaç maçını kaç idmanını izledin ki böyle bir yorum yapıyorsun. bence iyi sallamışsın aras soru işareti değil derken  :lol: sana birbilgi vereyim arasın geçen sene oynadığı toplam süre 459 dakika önceki sene ise 17 (onyedi) dakika. son 2 sene tek bir doksan dakikası olmayan adam soru işareti kavramının sözlük anlamıdır, vücud bulmuş halidir.

olcay ise benim de belirttiğim gibi soru işareti olmayan tek kanat elemanımız sana katılıyorum iyi bir pas istasyonu umarım tekniği ve son vuruşları konusunda bu yıl ballı sezonunu yaşar.

mor ise sağ kanatta iyi bir alternatif olabilirdi die yineliyorum @Necmi
aras dakika almadıysa sakat olduğu için almadı sonrasındada sakatlıktan çıktı bir toparlanma süreci vardı
kiralık gittiğindede kendilerinde kalmayacak oyuncuya şans vermediler. sakat oyuncunun iki yılını değerlendirmek
hata olur. öncesinde kesinlikle ayaklarına hakim seri pas istasyonu olabilecek son vuruşları uzaktan şutları iyi
bir oyuncu izlenimi verdi bizim oyun stilimize uygun bir oyuncu kanat oyuncusunda istenen tüm nitelikleri taşıyor
soru işareti konusuna gelince messiyide getirsen oynamadan soru işaretidir. Bu oyuncuyu kalitesiz yapmaz ama sende
tutacağının garantiside olmaz. iki senedir izlememek yorum yapamayacak olmayı getirmiyor gökten iki sene önce zembille
inmediki sen iki senedir Moru kaç dakika izledinde bu yorumları yapıyorsun toplasan moru izleme süren 45-50 dakikayı geçmez
oda yorgun takımlara karşı oyunun son on dakikasındaki moru izledin bununlamı kanatlarımızdan biri mor olsun diyorsun
Mor gelecek vadeden bir potansiyeli olan genç bir oyuncu ama takım oyuncusu değil daha gelecekte olurmu olur yada kaybolur gider
tek şansı kaybolmasına izin vermeyecek bir takıma gitmesi izleyip olmasını bekleyeceğiz ama son on dakika oyuna girip diri
olup çok koşmak ölçü değil doksan dakika oyunda kalıp öyle izlenmeli şimdilik topu atarsan topla deli dana gibi koşuyor
ama oyunun diğer kısmında hiç yok tamamen kayboluyor. tam sokak oyuncusu gibi
tamam senin oyuncun olur bir takvim koyar yetiştirirsin isterim kadroda olmasını ama bizim baştan konuştuğumuz
bu değil dortmunttan bir sene kiralayıp kurtarıcı yapmaktan bahsediyorsunuz. Bende diyorumki çok uçuyorsunuz inin
aşağıya. Bıyıkları terlememiş bir ergene kurtarıcı muamelesi yapmak Beşiktaşı küçültür. onun kiralanması anca satış opsiyonuyla
olacak bir şeydir alır bir sene kiralık oynatır sonra tapusunu alırsın onun ötesinde sana hiç bir katkı vermeyecek oyuncu için
dortmunt alt yapısı olmuş olursun bu sene orda bile kadroya girmeyecek bir oyuncuyu alıpta dortmunt için pişirmenin
manası ne.

Çevrimdışı tangaz

geçenlerde adamım Zlatan bir açıklama yapmıştı "pogba transferi sorun olmaz forma satışımın bir kısmı ile karşılanır bonservisi" diyordu. ingiliz medyasında çıkan haberlere göre şimdiye dek adamın 76 milyon sterlinlik formasını satmış m.utd  :o_o:

Etiketler: