2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374839 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ergin1903

Sosyal , sana yine yol görünmesin :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Dutch media report that Mario Gomez could be set for a move to Eredivisie side Ajax.

The German forward does not appear to have a future with current club Fiorentina and has recently turned down a permanent switch to Besiktas, with whom he enjoyed a successful loan spell last season.

The 31-year-old has even been linked with a transfer to Barcelona of late, but Voetbalcentraal.nl say that Gomez has been spotted in Amsterdam and may well be on his way to Ajax Stadium.

Böyle diyor abi twitterdan bir arkadaş yazmış böyle büyüyerek gitmiş.Milik'i 35'e sattılar iyi para gelir hertürlü karlı çıkabiliriz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ajax o maaşı veremez, Gomez'e Amsterdam'da space cake yedirmezlerse imza attıramazlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sosyalkartal

normalde beklenen eto gomez daha mantıklı diye düşünülüyor ama eto ile atılan bir imza yok ama balotelliyle var
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Zafer55

2 side hazır ama kralla görüşülecek ve büyük ihtimalle süper mario takımda kalacak balotelli ile imzalar atıldı büyük ihtimal eto olmayacak

Eto da gelsin 4-3-3 oynayalım.  :D

Çevrimdışı sosyalkartal

gomezden gelen görüşme isteği her şeyi değiştirdi adrianonun gelmesi her şeyi değiştirdi aslında
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Jukebox

normalde beklenen eto gomez daha mantıklı diye düşünülüyor ama eto ile atılan bir imza yok ama balotelliyle var
Yani imza atıldığından gomez geri gelse bile balotelli de mi gelecek?
İnternette balotelli beşiktaş'ı politik nedenlerden reddetti diye haberler var onlar ne?

Çevrimdışı sosyalkartal

balotellinin 1 yıl kiralık olması yönetimi düşündürmüyor ama balotelli yedek kulubesinde rahat durur mu soru işareti ama feshedilirse de ikinci erikson vakası olacak

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu Kim laa :alala: :alala:

Stajyerken fırında unuttuğum lavaşlara benzemiş :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

balotellinin 1 yıl kiralık olması yönetimi düşündürmüyor ama balotelli yedek kulubesinde rahat durur mu soru işareti ama feshedilirse de ikinci erikson vakası olacak
Erken başlamışsın R'ye fesh edilse Fabri fesh edilirdi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Stajyerken fırında unuttuğum lavaşlara benzemiş :kop:
Nolmus bu adama sjfujssf
Güneşin altindan hic kalkmamis galiba :alala:

Bildigin Zenci olmuş yahu

Çevrimdışı Kalyoncu

Ajax o maaşı veremez, Gomez'e Amsterdam'da space cake yedirmezlerse imza attıramazlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kadın yedirir tek korkum o :)gelecek gerekirse boşansın sürdüremedim olmadı evlilik bana göre değildi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

gelmedimi BALO hala daha.

balo + kanatlarda oynayabilen sosa alternatifi + 2 stopper, bunlardan biri on libero oynayabilen.

muthis olur.

Çevrimdışı worns

Gomez gelsin Etoo-Balotelli falan çok anlamsız, geçen seneki santrafor rotasyonu yeter de artar bile.

Hala ihtimal varsa yönetim ne yapsın etsin ikna edecek sözleşmeyi koysun Gomez'in önüne. Çok kez yazdık o seviyede bir oyuncuyu tekrar ikna edebilmek mümkün değil. Bonservisini alırsak daha yıllarca oynayıp efsanemiz olacağını düşünüyorum.

Zaten şu an Avrupa piyasasında bile Gomez özelliğinde santraforlar yok. Gomez'in iyisi Lewa. Bugün yerini kim doldurur diye düşünürken aklıma Batistuta geldi o derece. :)

Etoo da Balotelli de Llorente de bir kaç gömlek düşük gelir Gomezin yerine. Etoo 3-4 sene önce olsa doldururdu ama Antalya maçlarını izleyenler dakikalarca eli belinde gezdiğini de bilirler. Öyle bir oyuncuyu bizim seviyemiz kaldırmaz. 30 dakikalık hamle oyuncusuna da yılda 2 mil falan niye verelim, Cenk o işi fazlasıyla yapıyor zaten.

Çevrimiçi Mehmet57

Bu arada, daha gecen sene League One'den Championship'e cikmis olan Wolverhampton, 25 milyon karsiliginda Talisca'yi aldi Benfica'dan. Adamlarin ikinci lig takimi bile ne para veriyor arkadas.

Çevrimdışı D-MAN

İngiliz basını, Beşiktaş’ın asist makinesi Oğuzhan Özyakup ile ilgili çok şaşırtıcı bir iddia ortaya attı.

Uzun bir süredir Paul Pogba transferini bitirmek için uğraş veren Manchester United’ın menacer Jose Mourinho’nun isteği doğrultusunda Oğuzhan için de girişime hazırlandığı belirtildi.

Önerilecek rakamın 16.8 milyon Euro (56 milyon Lira) olduğu belirtilirken, resmi hamlenin önümüzdeki günlerde atılacağı kaydedildi. (Fanatik)

Çevrimdışı saricasi

Biraz olsun tecrübemle diyorum balotelli kesinlikle alınmıcak,eto'o bu sene bjk forması giyer.Gomeze gelince 1 hafta içerisinde başka bir takıma imza atmassa oda bjk geri döner,sosa takasta kullanılır.Boykoda verilip takasla stoper gelebilir.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Zafer55

Fiorentina Gomezi takas yoluyla başka bir takıma verirse Beşiktaş %50 payını alamayacak diye haberler dönüyor.
Fikret Başkanın bu olasılığı atlamış olma ihtimali varmı?
Yada benzer antlaşmalarda(ki bizimki gibisini ben görmedim hiç) yani sonraki satıştan %30 %50 şeklindeki transferlerde işin içine takas girince durum nasıl çözülüyor?

Çevrimdışı tangaz

Emre Mor'u kiralasak 1 sene pişse bizde  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı canU

Fiorentina Gomezi takas yoluyla başka bir takıma verirse Beşiktaş %50 payını alamayacak diye haberler dönüyor.
Fikret Başkanın bu olasılığı atlamış olma ihtimali varmı?
Yada benzer antlaşmalarda(ki bizimki gibisini ben görmedim hiç) yani sonraki satıştan %30 %50 şeklindeki transferlerde işin içine takas girince durum nasıl çözülüyor?

Valla bu durumlarda karşı takımın insafına kalıyorsun. Porto yaptı galiba bir takıma 2 oyuncu sattı birinde %30-50 arası birşey ödemesi gerekiyordu sportinge yanlış hatırlamıyorsam oyüzden öbür oyuncunun fiyatını 50 milyon gösterip pay vermesi gerekeni 3-5 milyon gösterdi set halinde satto, sporting avucunu yaladı.

Çevrimdışı can1903

Bu işe hayır diyeceklerini sanmıyorum ben olabilir

Çevrimiçi Necmi

ne işimize yarayacak dortmuntun stepnesimiyiz.
hiç bir oyuncu opsiyonsuz kiralanmaz bizimde en sağlam
yerimiz kanatlar

Çevrimdışı Çağatay

şu şekilde maç yapsa bizimkiler
pektemek onda bile bi tarafını yarar

https://twitter.com/Football__Tweet/status/759128900353925120
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: